#Tavuğu dövmekten beter eden civciv

Suudi Arabistan’ı Karıştıran Klip 02:52

Suudi Arabistan’ı Karıştıran Klip

Suudi Arabistanlı pop şarkıcısı Mecid El Esa’nın son klibinde rengarenk kıyafetler içerisindeki kadınların dans etmesi ve şarkı sözleri ülkede tepkisini çekti. Suudi popçu Mecid El Esa'nın son şarkısı Hwages (Endişeler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trabzonspor Fenerbahçe'deyken de Onu Takip Ediyordu 01:06

Trabzonspor Fenerbahçe'deyken de Onu Takip Ediyordu

Trabzon'da transfer hazırlıkları başladı. Önceliği İvelin Popov’a veren Bordo-Mavililer Rusya Ligi’nde forma giyen isimleri de mercek altına aldı. Trabzonspor'u yakından takip eden yazarımız Serhat Demirtaş, bu transfer ..

Neslihan Demir İzle 01:55

Neslihan Demir İzle

nakavt eden sert smaç seyredelim iyi seyirler..

Eğitimcilerini Korkudan Öldüren Köpek 00:57

Eğitimcilerini Korkudan Öldüren Köpek

Bu güzel köpek arkadaşımız kendisini test eden eğitmenlerinden birinin elinden kurtulup diğerinin de tam kıçını dişleyecekken son anda zaptediliyor, yoksaaaa ....

  • JET TV tarafından
  • 610 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Seçim Ardından Fransa Sokakları Karıştı 04:19

Seçim Ardından Fransa Sokakları Karıştı

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimi tamamlandı. Macron sandıktan zaferle çıktı. Ancak Macron'un ekonomi politikalarına muhalefet eden kitle sokaklara döküldü. Ayrıntıları A Haber Alpaslan Düven Fransa’dan aktardı…...

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar 06:29

Güneş Harekatı’nın Planlarını Pkk'ya Sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail Ha..

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi 02:21

Telefonu Arıza Yapınca Mağazaya Kamyonla Girdi

Kocaeli'de dün akşam arızalı telefonunu götürdüğü mağazada kimse ilgilenmeyince kamyonla içeriye dalan 22 yaşındaki Emre Torun konuştu. Olay, dün akşam saat 17.30 sıralarında Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan bir..

Türkiye Korkusuyla Hendek Kazan Ypg Böyle Vuruldu 00:46

Türkiye Korkusuyla Hendek Kazan Ypg Böyle Vuruldu

Suriye'de operasyon başlamasından endişe eden terör örgütü YPG'liler yaşadıkları panikle kendi mevzilerini korumak için hendek kazmaya başladı. Suriye'nin Azez yakınlarında teröristlere ait kepçeler bölgede çatışan tugay..

İbrahim Erkal Vefat Etti  Son Dakika 07:29

İbrahim Erkal Vefat Etti Son Dakika

Erkal'ın tedavisinin gerçekleştirildiği Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Erkal'ın, bugün yapılan te..

  • ANKA tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı 03:08

FETÖ'nün Gizli Kasasından Servet Çıktı

FETÖ'nün Emniyet'teki mali yapılanmasına yönelik yürütülen operasyonda, örgütün topladığı para miktarı tespit edildi. Örgütün mensuplarından toplamış oldukları paralarının bir kısmını bankadaki kiralık kasalarda sakladık..

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir 01:07

Jandarma Uyardı_ FETÖ’cüler Cezaevlerinden Kaçabilir

Hapishanelerde tutuklu olan FETÖ üyeleri hakkında kırmızı alarm verildiği öne sürüldü. Jandarma, FETÖ tutuklularının bulunduğu cezaevlerine yazı göndererek 'kaçabilirler' uyarısında bulundu. Jandarma Genel Komutanlığı h..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..

2.Dünya Savaşı - Normandiya Çıkarması 15:42

2.Dünya Savaşı - Normandiya Çıkarması

Normandiya Çıkarması, General Dwight D. Eisenhower kumandasındaki Müttefik kuvvetlerinin 1944 Haziran - Eylül ayları arasında giriştiği hücum harekâtıdır. Müttefiklerin çıkarmasından sonra Alman cephesinin yarılmasına ve..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.831 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı 00:33

Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm Fragmanı

Birlikte Çavdar obasına darbe yapmaya giderlerken, yaptığı hata neticesinde obayı terk eden Dündar onları görmüş ve bu durumu Ertuğrul Bey'e iletmiştir. Ertuğrul önce hain beyleri, ardından Çavdar Obasındaki başta Ural o..

Teknoloji Bağımlısı Kediler 02:39

Teknoloji Bağımlısı Kediler

Televizyondaki kuşa saldıran komik kedi, ekrandakini canlı sanan kedi, internette gezinen kedi, bilgisayar seven kedi, tabletteki fareyi anlamaya çalışan kedi, ekrandaki ile kavga eden aptal kedi, ekrandaki balıklara sal..

  • JET TV tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başsavcının Ölümünde Susurluk İzi Var 02:57

Başsavcının Ölümünde Susurluk İzi Var

Söz Teması programında konuşan Gazeteci-Yazar Bülent Erandaç FETÖ davası savcısı Mustafa Alper'in şüpheli ölümünü değerlendirdi. Savcının şüpheli ölümünde Susurlak'a benzer izlerin bulunduğunu ifade eden Erandaç, aracın ..

Sahibi Çağırınca Koşan Filler 00:54

Sahibi Çağırınca Koşan Filler

Filler genelde vücut ağırlıklarından dolayı yavaş hareket eden hayvanlardır. Fakat bu filler, sahibi çağırdığında koşarak geliyor…..

  • JET TV tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü 01:25

Dondurucu soğuklar Orta Avrupa'yı vurdu- 38 ölü

Kutup soğukları Orta Avrupa’yı ağır vurdu. 38 kişi donarak hayatını kaybetti. Polonya’da pazar günü sıcaklıklar 0’ın altında 20 santigrat dereceye indi. Dondurucu havalar ülkede 10 kişinin canını aldı. Çek Cumhuriyeti’..

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At 00:54

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At

At, Atgiller (Equidae) familyasına dâhil otobur bir memeli hayvandır. Evcilleri olduğu gibi, Amerikan bozkırlarında “Mustang” ve Altay dağlarının her iki yanındaki açık arazilerde “Prezewalski” denen yabani atlar sürüler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kepçe ile Traş Yapan Adam (Adana'da Sıradan Bir Gün) 02:26

Kepçe ile Traş Yapan Adam (Adana'da Sıradan Bir Gün)

Özel bir şirkette 12 yıldır kepçe operatörü olarak görev yapan İsmail Dağdelen, iş makinesindeki ustalığını farklı bir yöntemle ispatladı. Dağdelen, arkadaşı inşaat ustası Atilla Cebe'yi önce iş makinesinin kepçesine bağ..

  • JET TV tarafından
  • 1.027 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz 06:28

Kurtulmuş'tan Sert Mesaj_ Haddini Bildireceğiz

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Orta Doğu’ya ayar çekmeye çalışan küresel güçlere haddini bildireceğiz. Batı ülkeleri değil sınırlarını tel örgüler ile örtmek, gök kubbelerini çelikten gök kubbeler ile örtseler bil..

Öğretim Üyesine 75 Yaş Sınırı 01:45

Öğretim Üyesine 75 Yaş Sınırı

Meclis’te görüşmeleri devam eden üretim reformu paketi, yükseköğretimde köklü değişiklikler öngörüyor. Emekli öğretim üyeleri 75 yaşına kadar ders verecek, üniversite öğrencileri maaşlı işbaşı eğitimi alacak. Üniversitel..

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman 01:27

Sahil Güvenlik - Baywatch (2017) Türkçe Altyazılı Teaser Fragman

Sahil Güvenlik filminin ilk fragmanı sizlerle! Paramount Pictures Sunar “Sahil Güvenlik” Ortak Yapımcılar: Hiram Garcia, Eli Roth Yapımcılar: Michael Berk, Douglas Schwartz, Gregory J. Bonann, Beau Flynn, Ivan Reitma..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 8 yıl önce
77 Kişiyi Katleden Breivik'ten Kan Donduran Sözler_ _Fedakarlık Yaptım 01:05

77 Kişiyi Katleden Breivik'ten Kan Donduran Sözler_ _Fedakarlık Yaptım

Norveç‘te 2011 yılında 77 kişiyi katleden Anders Behring Breivik’in hükümete açtığı insan hakları ihlali davasının temyiz duruşması sürüyor. Duruşmanın ikinci gününde mahkemede Norveç hükümetini temsil eden Avukat Fredri..

Sherlock 4. Sezon 3. Bölüm Fragman 00:28

Sherlock 4. Sezon 3. Bölüm Fragman

Benedict Cumberbatch'ın muhteşem oyunculuğu ile günümüze uyarlanmış Sherlock Holmes'u izlediğimiz dizi ilk olarak 2010'da izleyici ile buluşmuştu. Alışılmış dizilerin aksine her sezonu sadece 3 bölümden oluşan dizinin en..

  • Tv Series tarafından
  • 6.864 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyanın En Güçlü Adamı 408 Kilogram 01:10

Dünyanın En Güçlü Adamı 408 Kilogram

Pakistanlı 25 yaşındaki Arbab Khizer Hayat 408 kilogram ağırlığıyla “dünyanın en güçlü adamı” olduğunu iddia ediyor. Sıradışı görüntüsüyle çizgi roman kahramanı Hulk’a benzetilen adamın lakabı da “Pakistan’ın Hulk Adamı”..

  • PITIRCIK tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

Demet Şener Soyadı Sorularını Böyle Geçiştirdi 00:55

Demet Şener Soyadı Sorularını Böyle Geçiştirdi

İbrahim Kutluay'la boşanma davaları devam eden Demet Şener, ayrıldıktan sonra soyadı sorusuna bakın nasıl tepki gösterdi...

  • ANKA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce