#Tavuğun burnundan getirin köpek

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı 00:35

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?31.05.2017 - 12:36 | Son Güncelleme: 31.05.2017-23:19 Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul dizisi 89. bölüm ile ekrana geldi. Zen..

Sosis Nasıl Yapılır 07:57

Sosis Nasıl Yapılır

400 gr Dana döş kıyma 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı karbonat 1 çay kaşığı toz kırmızı biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 3 tatlı kaşığı yoğurt 2 tatlı kaşığı domates salçası Mutfak robotuna..

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

İnsan Gibi Davranan Köpekler 03:53

İnsan Gibi Davranan Köpekler

Kendini insan sanan köpekleri mi merak ediyorsunuz? Yani insan gibi davranan köpekler... İnsan gibi yatakta uyuyan köpek, kaykaya binen köpek, salıncağa binen köpek, piyano çalan köpek, şınav çeken köpek, trambolinde zıp..

  • JET TV tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017 03:27

Kaç Kaç Kaç - Sevimli Dostlar çizgi film çocuk şarkıları 2017

Kedi, köpek, inek, at, horoz, koyun, ördek, balık Ben bir kedi gördüm yolda miyav dedi Bir köpek gördüm sonra hav haaav hav dedi İnekten bir süt istedim mööö dedi At geldi sonra akoşarak aağhihihih dedi Horoz uyandırdı s..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.393 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle 2:12:24

Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm İzle

Köpek’in zulmüne maruz kalmamak için saraydan ayrılan Gıyaseddin ve Mahperi, Ertuğrul’un tavsiyesi üzerine Kayı Obası’na gelmişti. Ertuğrul ise, Köpek’in askerlerinin ele geçirdiği Kamyeri’yi kurtarmayı başarmıştı. Sonra..

Teneke Kapama Usulü Tavuk Yapan Dayının Sonu Hüsranla Biten Macerası 00:59

Teneke Kapama Usulü Tavuk Yapan Dayının Sonu Hüsranla Biten Macerası

ah be dayi o kadar ateş yakilirmi onun etrafinda. çalı çırpı ile ince dallarla yakilir o sonunda tavuğun haline baksana..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Kara Yolunda Tavuk Kovalayan Eleman 01:17

Kara Yolunda Tavuk Kovalayan Eleman

Adıyaman'da motosikletin arka kısmındaki kafesten düşen tavuk karayolunu birbirine kattı. Sahibi karayolunda uzun süre tavuğu kovaladı. Yoğun trafiğin olduğu Adıyaman Atatürk Bulvarı'nda ilerleyen motosikletin arkasında..

  • JET TV tarafından
  • 787 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi 12:49

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi

Arabasi hamurunun hazirlanisi 1 su bardagi arti yarim cay bardagi una 2 su bardagi soguk suyu koyun cirpin ve süzgecten gecirin. Tencerede 3 su bardagi suyu koyup kaynatin 2 cay kasigi tuzu koyun. Süzdügümüz pürüzsüz unu..

Fırfırlı Köpekbalığı 00:57

Fırfırlı Köpekbalığı

Fırfırlı köpek balığı (Chlamydoselachus anguineus), asli köpek balıklarından biridir ve Chlamydoselachidae familyasının Hexanchiformes takımına aittir. Güney Afrika fırfırlı köpek balığı da yeni olduğu önerilen Güney Afr..

  • PengoTV tarafından
  • 170 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar 05:57

Bekiranlı Ayşe - Dile Xedar

Dile Xedar şarkı sözleri ile Gönül ciğerim yanıyor Bana bir ilaç getirin Gidin gülümden getirin Yaramın üstüne serpin O güzel gülüşünle Beni kendine âşık ettin İki Karakaş gözünle Yaraladın gönül yaramı Ciğerd..

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi 05:31

Balkabaklı Bisküvili Toplar Tarifi

MALZEMELER 2 paket pedibör bisküvi 1 cay kasigi dolusu tarcin(istemiyorsaniz katmayin) 1 su bardagi ince sekilde kiyilmis ceviz bulamak icin hindistancevizi Benim evde bir gün önceden pisirdigim kabak tatlim vardi onu k..

 Kaytaz Böreği Tarifi 17:31

Kaytaz Böreği Tarifi

2 ekmeklik hamur 150 gr çift çekim dana döş kıyma 1 soğan 2 çorba kaşığı nar ekşisi 1 çorba kaşığı domates salçası 4 dal maydanoz 4 dal kekik 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı ki..

Acı Acı Acuka Tarifi 05:15

Acı Acı Acuka Tarifi

3 avuç ceviz 6 çorba kaşığı salça 4-5 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı kişniş tohumu 1 çorba kaşığı kimyon tohumu 1 çorba kaşığı karabiber ½ demet taze zahter kekik 1 adet kırmızı acı biber 1’er çorba kaşığı ..

Haşhaşlı Çörek Tarifi 11:06

Haşhaşlı Çörek Tarifi

9 çay bardağı un- 500 gr 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı su 1 yumurta ½ çay bardağı ayçiçek yağı ½ çay bardağı tereyağı 2 çorba kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 2 çay kaşığı instant maya 2 çorba kaşığı haşhaş tohumu İç ha..

Bardak Tatlısı Tarifi 05:40

Bardak Tatlısı Tarifi

1 litre süt 3 yemek kaşığı nişasta 4 yemek kaşığı un 1 su bardağı şeker 1 paket vanilya 1 yemek kaşığı tereyağı Bulamak için hindistancevizi. Süslerken çikolata ve fındık kullanabilirsiniz Hazırlanışı : Tencereye süt ..

Sivas Katmer Tarifi 10:29

Sivas Katmer Tarifi

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 1 çay bardağı su- 100 ml 2 çay bardağı süt- 200 ml 250 gr tereyağı 1 paket instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1,5 boğum dil peyniri 50 gr beyaz peynir 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı yoğurt *..

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi 06:06

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek Tarifi

Lahmacun Börek ve Kıymalı Rulo Börek için gerekli Malzemeler: Kıymalı Harç İçin: 300gr. kadar kıyma (tercihen biraz yağlı) 1 adet soğan 4-5 adet çarliston biberi 1 adet kapya kırmızı biber 1-2 çay kaşığı tuz 1er çay kaşı..

Çekim Yapan Belgeselcinin Kafesine Girdi 01:04

Çekim Yapan Belgeselcinin Kafesine Girdi

Çekim Yapan Belgeselcinin Kafesine Girdi Avustralya açıklarında su altında çekim yapan belgeselci, köpek balığı saldırısına uğradı. Su altına indirilen kafesten çekim yapan şahıs, ‘büyük beyaz’ cinsi köpek balığının sal..

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle 2:42:53

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle

Turgut, Bamsı ve Artuk Bey, Emir Saadettin ve Altunaba tarafından kalenin başına atanan Günalp’le karşı karşıya geldi. Günalp, Ertuğrul Bey’le iş birliği yaptıkları gerekçesiyle hepsini idam edilmek üzere zindana attırdı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığını ziyaret etti 03:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gemlik Askeri Veteriner Okulu ve Eğitim Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Otomobili nin üretileceği TOGG Mühendislik, Tasarım ve Üretim Tesisleri İnşaatına Başlama Töreni'ne katılmak için geldiği Bursa'nın Gemlik ilçesinde, köpek ve at eğitim me..

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım) 05:06

Uğur arslan - Bir Ayrılığın İlk Günü (Sanırım)

Canım sevgilim bugün ayrılığımızın ilk günü Yürüyen, kocaman, açık bir yarayım şimdi Rüzgar değdikçe sızlıyor kanıyor her yanım Nasıl ölesim var anlatamam ama Senden başka birşeyle öldüremiyorum kendimi Bundan bir y..

İşte Burak Ve Kucka'nın Son Durumu! 00:29

İşte Burak Ve Kucka'nın Son Durumu!

Süper Lig'de dün Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da, Slovak futbolcu Juraj Kucka, burnundan ameliyat edilirken, kasıklarında ağrı hisseden Burak Yılmaz'ın durumunun ise yarın çekilecek MR sonrasında belli o..

  • OFSAYT tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Go-Kart Aracına Şalı Dolanan Genç Kız Ağır Yaralandı 02:33

Go-Kart Aracına Şalı Dolanan Genç Kız Ağır Yaralandı

Rize'de eğlenmek için Go-kart'a binen 21 yaşındaki hemşire Tuğba Cevahir, boynundaki şalın araç lastiğine takılması sonucu ağır yaralandı. Yaşanan kaza anı ise kameralara yansıdı. Cevahir'in nefes alabilmesi için boğazı ..

Adam Sigara Dumanı Üflemede Master Yapmış 00:06

Adam Sigara Dumanı Üflemede Master Yapmış

Diğer insanlar sigara dumanını burnundan yada ağzından çıkarır ama bu abimiz master yapmış ve popusundan çıkarıyor...

  • JET TV tarafından
  • 731 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisin Önünde Merdivenlerden Atıp Tekmelediler 01:09

Polisin Önünde Merdivenlerden Atıp Tekmelediler

Ankara Ticaret Odası'na (ATO) gelen bir grup, Başkanvekili Mustafa Deryal'e yumruklu saldırıda bulundu. Burnundan yaralanan Deryal TOBB ETÜ Hastanesi'ne kaldırıldı. Deryal'in burnunun kırıldığı öğrenildi...

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı 05:01

Kavga Ettiği Kuzeni Tarafından Burnu Isırılarak Koparıldı

Hastaneye kaldırılan gencin burnu bir saat süren operasyonla yerine dikildi. Yüzde 80’i tutmayan burnun yerine gencin vücudunun başka yerinden doku alınacak. Edinilen bilgiye göre olay, Eyyübiye ilçesi Yamaçaltı kırsal M..