#Tay

''Kilitledi, yumrukla saldırdı'' 02:07

''Kilitledi, yumrukla saldırdı''

GEÇTİĞİMİZ HAFTA PATRONU TARAFINDAN DARBEDİLEN KADIN MADEN MÜHENDİSİNİN, YAŞADIĞI DEHŞETİN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI... İLK SEFERİNDE SERBEST BIRAKILAN PATRON 2. ŞİKAYETİN ARDINDAN TUTUKLANDI...

''Kocası kıskanmasın diye...' 02:44

''Kocası kıskanmasın diye...'

GENCECİK YAŞINDA DOKTOR EŞİ TARAFINDAN KATLEDİLMİŞ, KÜÇÜK KIZININ GÖZYAŞLARI VE ANNEMİ İSTİYORUM FERYATLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ..O CİNAYETE İLİŞKİN KAN DONDURUCU DETAYLAR ÇIKTI ORTAYA..DİYETİSYEN KADININ KOCASI T..

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!'' 02:05

''Kuyumcu kaçtı, altınlarımız yok!''

30 YILLIK KOMŞULARI KUYUMCUYDU... GÜVENDİLER... ELLERİNDE, AVUÇLARINDA NE KADAR ALTIN VARSA ONA EMANET ETTİLER... AMA NE OLDUYSA, KUYUMCU DA ALTINLARI DA BUHAR OLUP UÇTU... NEREDEYSE BİR SERVETLE ORTADAN KAYBOLAN KUYUMCU..

''Polis, Öğretmen, Hemşire, Din Görevlisi Ve Diğer İdarecilerimizin Emeklilik Ek Göstergelerini 3600’e Çıkaracağız'' 01:16

''Polis, Öğretmen, Hemşire, Din Görevlisi Ve Diğer İdarecilerimizin Em

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı...

''Yok artık'' dedirten hırsızlık! 01:31

''Yok artık'' dedirten hırsızlık!

SAKARYA'DA YOK ARTIK DEDİRTEN BİR ARAÇ HIRSIZLIĞI YAŞANDI. BENZİN ALMAK İÇİN AKARYAKIT İSTASYONUNA GİREN SÜRÜCÜ, KENDİNİ YERDE BULDU. GASPÇI GAZA BASIP KAÇARKEN O HALA ŞOKTAYDI...

'Avrupa Birliği'ne Bizi Almazlarsa Almasınlar 02:30

'Avrupa Birliği'ne Bizi Almazlarsa Almasınlar

Avrupa bize çok yalan söyledi, hala da söylüyor. Avrupa Birliği'ne bizi almazlarsa almasınlar, 54 sene almadınız da ne oldu? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sözleri El Cezire'ye verdiği röportajda dile getirdi. C..

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını yükseltti' 05:45

'Bayilerin koronavirüs bahanesiyle periyodik zamları, araç fiyatlarını

Bursa Oto Galericiler Odası Başkanı Hakan Yanık, koronavirüs sürecinde araç fiyatlarının arttığını belirterek, Son 6-7 aydır koronavirüs, altın ve döviz bahane edilerek fiyatların artması araçları yatırım aracı haline g..

'Bizi De Afrin'e Götür' Diyen Esnafa Erdoğan'dan Cevap 01:17

'Bizi De Afrin'e Götür' Diyen Esnafa Erdoğan'dan Cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İskitler'de araç lastiği satan esnafı ziyaret etti. Esnafın Bizi de Afrin'e götür demesi üzerine Erdoğan: Nereye gitsem evelallah bu Kemal'in takımı bir kenara herkes bizi de Afrin'e..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydireceklerdi 02:15

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydirecekler

15 Temmuz'u, neden yaptılar, Silahlara, sarılma, motivasyonu, nereden geliyordu, FETÖ'cüler, aslında, ne peşindeydiler, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, TGRT Haber'de Tarih ve Medeniyet programında açıkladı. Osmanlı’da ilk..

'Doktor' yaptı, 'baron' sattı! 01:31

'Doktor' yaptı, 'baron' sattı!

FİLM GİBİ BİR OPERASYONUN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYECEĞİZ ŞİMDİ... İSTANBUL'DA, 6 İLÇEYE YAPILAN EŞZAMANLI BASKINLARDA, TAM 1 TON 117 KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ... DOKTOR LAKAPLI BİRİNİN İMAL ETTİĞİ UYUŞTURUCULARI, İRANLI B..

'Dünyanın En Demokratik Seçimi Oldu' 04:04

'Dünyanın En Demokratik Seçimi Oldu'

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinde, yüzde 52.4 oy ile ilk turda Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı oldu. Prof. Dr. Hasan Uslu: “Dünyanın en demokratik s..

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde hareketlilik başladı 04:21

'Dünyanın en saçma binası'nın yerine ne yapılacağı belli oldu! O ilde

Google'da 'Dünyanın en saçma binası' olarak arama yapıldığında ilk sırada yer alan yapılardan olan Kahramanmaraş'taki 18 katlı Özel İdare İş Merkezi yıkılacak. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, ..

'Erdoğan Kazanıyor Deseydim Beni Çarmıha Gererlerdi' 00:21

'Erdoğan Kazanıyor Deseydim Beni Çarmıha Gererlerdi'

Hakan Bayrakçı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. SONAR'ın başkanı Hakan Bayrakçı CNN Türk'te Türkiye'nin Gündemi programında seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bayrakçı 'Anketlerde Recep Tayyip Erdoğan'ın kazana..

'Erdoğan Yüzde 50 Oy Alsın Kafama Sıkacağım' Demiş 01:01

'Erdoğan Yüzde 50 Oy Alsın Kafama Sıkacağım' Demiş

“MHP barajı aşsın eşek gibi anıracağım diyen ve seçimlerden sonra özür dileyen eski Bakan Yaşar Okuyan'ın yeni bir iddiası ortaya çıktı. Okuyan Halk TV'de ise “Erdoğan yüzde 50'liyi geçsin kafama sıkmazsam şerefsizim d..

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler 04:28

'FETÖ Elebaşını İdam Ettiler

Cuntacı General Semih Terzi'yi vurarak, FETÖ'nün darbe girişiminin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir'i şehit eden darbecilerin yargılandığı davaya bugün devam ediliyor. Davaya getirilen darbecilere eylem için g..

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü 02:58

'Futbolda şike' davası yeniden görüldü

'Futbolda şike' davası, Yargıtay’ın usulden bozma kararının ardından yeniden görüldü. Duruşmada Trabzonspor vekilinin itirafçı beyanları olduğuna ilişkin sözlerine sinirlenen Yıldırım, Aynı FETÖ’cüler gibi konuşuyor di..

'Kademeli Kısıtlama' Aşamasına Geçiliyor 02:15

'Kademeli Kısıtlama' Aşamasına Geçiliyor

Koronavirüs vakaları hızla tırmanışa geçti. Hal böyle olunca da kısıtlamalar peş peşe geldi. Alınan tedbirlere rağmen virüsün yayılma hızı düşmezse daha ağır kısıtlamalar gelecek. İşte detaylar.....

'Kazanan Tüm Mazlumlar Olmuştur' 02:54

'Kazanan Tüm Mazlumlar Olmuştur'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşması yaptı. Cumhurbaşkanı 'Şahsıma, ittifakıma ve partime güvenen tüm kardeşlerime, milletime şükranlarımı sunuyorum. Sayın Bahçeli'ye teşekkür e..

'Kılıçdaroğlu Siyaset Çöplüğündeki Yerini Alacak' 02:25

'Kılıçdaroğlu Siyaset Çöplüğündeki Yerini Alacak'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal: (Kılıçdaroğlu'nun iddiaları) Bir kez daha kendi iftirasında, kendi yalanında boğulacaktır. Cumhurbaşkanımızla ve ailesiyle ilgili çirkin iftiralarının hakikati ort..

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde' 01:44

'Kudüs'ü Koruma Nöbeti Artık Bizde'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'daki Kudüs Mitingi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan İslam dünyasının üzerindeki ölü toprağını Kudüs'e sahip çıkarak atacağını inandığını belirterek 'Peygamberimizin miraca çı..

'Numara Komşum' Akımına Dikkat 01:53

'Numara Komşum' Akımına Dikkat

Sosyal medyada başlatılan ''Numara komşum'' akımına sizde katıldıysanız başınız ağrıyabilir. Yeni akım beraberinde suçu da getiriyor. İşte detaylar.....

'Önlemleri gevşettik maalesef' 01:43

'Önlemleri gevşettik maalesef'

VAKA SAYILARI HIZLA ARTARKEN SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA TÜRKİYE'NİN 3. İSTANBUL'UN DA 4. PİKİNİ YAŞADIĞINI AÇIKLADI. YANİ MAALESEF VAKA SAYILARI ZİRVE YAPMIŞ DURUMDA..SAĞLIK BAKANI, ÇÖZÜM AŞILAMAYI HIZLANDIRMAK DEDİ,..

'Spectral' Filminde Sübliminal Erdoğan Mesajı Var İddiası 07:00

'Spectral' Filminde Sübliminal Erdoğan Mesajı Var İddiası

TRT ekranlarında yayınlanan 'Gündem Ötesi' programında 'Spectral' filmindeki 'düşman' karakteriyle çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 2016 yılında vizyona giren filmle ilgili ortaya atılan iddiaya göre; ABD'nin karşısı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Terör Seviciler' CHP PM'sinde 01:07

'Terör Seviciler' CHP PM'sinde

CHP'nin 36'ncı Olağan Kurultayı, 2'nci günün sonunda çalışmalarını tamamlarken Parti Meclisi'ne (PM) seçilen isimler dikkat çekti. Terör örgütü PKK/PYD'yi savunan, şehitleri aşağılayan ve ÖSO'ya terörist diyen isimlerin ..

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede 01:11

'Trainspotting' 20 Yıl Sonra Orijinal Kadroyla Tekrar Beyaz Perdede

Danny Boyle’un yönetmen koltuğunda oturduğu 1996 yapımı ‘Trainspotting’, devam filmiyle yeniden beyaz perdede. ‘Trainspotting 2’de başrolü 20 yıl önce olduğu gibi yine Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ve Ro..

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter' 04:33

'Türk askeri için geliştirildi- 10 tonluk dev helikopter'

Türkiye'nin içeride ve dışarıdaki tehditlere karşı geliştirdiği savunma araçlarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Sıfırdan ortaya çıkarılan ürünlerin yanı sıra mevcuttaki araçlar üzerinden yapılan geliştirmeler..

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor 06:01

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' açılıyor

'Türkiye'nin en akıllı otoyolu' 330 kilometre uzunluğundaki Ankara-Niğde Otoyolu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle açılacak. Otoyol, yerli ve milli akıllı ulaşım sistemleri altyapısı ile tek..

'Üçüncü Nükleer Enerji Santralinin Görüşmelerini Yapıyoruz' 00:32

'Üçüncü Nükleer Enerji Santralinin Görüşmelerini Yapıyoruz'

gzt.com'un sosyal medya yayınında 4 dilde yayınlanan özel oturumda gençlerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nükleer eneji santralinin sadece Akkuyu'yla kalmalayağını belirterek 'Bir üçünçü nükl..

'Yalan terörü estiriyorlar!' 02:46

'Yalan terörü estiriyorlar!'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, orman yangınları üzerinden siyaset devşirmeye çalışan muhalefet partilerine yüklenerek, 'Biz sadece yangınlarla..