#Taze aşıklar burcu kıratlı ve furkan palalı bodrumda tatilde

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık 01:49

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık

Türk Tarımcılara Rusya'dan Şartlı _Yeşil Işık Rusya Tarım Ürünleri Denetim Dairesi Başkanı Dankvert, Türkiye'den sadece büyük tarım üreticilerinden ithalatı serbestleştirmeyi planladıklarını söyledi. Rusya Tarım Ürünl..

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları  Günümüzün Modern Şehrazatı Olun 02:10

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları Günümüzün Modern Şehrazatı Olun

Arap Kadınlarının Güzellik Sırları: Günümüzün Modern Şehrazat’ı olun Arap kadınları her yerde egzotik güzellikleri ile bilinirler 1. Arap kadınları bol miktarda yaşlanma karşıtı özelliği ile bilinen ve cildinize ışıltı k..

  • Kadınca tarafından
  • 1.895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Makarna Böreği Tarifi 07:34

Makarna Böreği Tarifi

Malzemeler 4 tane taze yufka Tuzlu suda haşlanmış makarna(500gr) Beyaz peynir ve doğranmış maydanoz Sosu için gerekenler : 1 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvıyağ 3 tane yumurta 2 3 yemek kaşığı yogurt Not : Ben bu mal..

Fırında Pratik Sebze Tarifi  03:56

Fırında Pratik Sebze Tarifi

5 adet Taze Patates 3 adet Pancar 1 adet Kırmızı Biber 1 adet Sarı Biber Tuz Karabiber Zeytinyağı 2 diş Sarımsak..

Ispanaklı Lazanya Nasıl Yapılır 15:28

Ispanaklı Lazanya Nasıl Yapılır

1/2 paket lazanya İç harcı için; 1 adet orta boy kuru soğan 300 gram ıspanak 3 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz, karabiber Üzeri için: 1 su bardağı rendelenmiş taze kaşar peyniri Labneli beşamel sos için; 1 Lit..

Börek Tadında Kek Nasıl Yapılır 07:27

Börek Tadında Kek Nasıl Yapılır

180 gram Un 1 çay kaşığı Kabartma Tozu 3 Yumurta 1/2 bardak Luna Margarin 1/2 bardak Süt 100 gram Gravyer Peyniri 250 gram Beyaz Peynir 6 adet Zeytin Nane Maydanoz Taze Soğan..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Dereotlu Poğaça Tarifi 05:30

Dereotlu Poğaça Tarifi

Yarım Demet Dereotu Bir Kaç Dal Taze Kekik 2 Tane Yumurta 2 Bardak Un 150 Ml. Yoğurt 150 Ml. Zeytinyağı Bir Tutam Kırmızı Biber Bir Paket Hamur Kabartma Tozu Biraz Susam ve Çörek Otu..

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle 21:35

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle

New Girl, genç kadrosuyla taze ve çirkin modern kadın/erkek ilişkisi görüntüsünü içeren Liz Meriwether (No Strings Attached)?den yeni komedi dizisi. Jess Day (Zooey Deschanel, ?(500) Days of Summer?), kötü bir ayrılıştan..

  • Tv Series tarafından
  • 3.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evde Karışık ve Süs Biber Turşusu Yapımı 15:22

Evde Karışık ve Süs Biber Turşusu Yapımı

tursu tarifi Tursuya göre sirkeli suyu anlatiyorum. Kabin icine 8 su bardagi icme suyu koyun 3 su bardagi üzüm sirkesi,2 tatli kasigi seker atin, 2 tatli kasigi limon tuzu atin,5 yemek kasigi kalin tursuluk tuzuda koyun ..

Susamlı Noodle Salatası Tarifi 04:14

Susamlı Noodle Salatası Tarifi

50 gram Susam 250 gram Noodle 1 çay kaşığı Pirinç Sirkesi 4 yemek kaşığı Soya Sos 2 çay kaşığı susam Yağı 1 yemek kaşığı Bal 5 dal Taze Soğan..

Evde Ramen Nasıl Yapılır 06:31

Evde Ramen Nasıl Yapılır

alzemeler: 1 yemek kaşığı susam yağı 5 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı rende Zencefil 5 dal taze soğan Tabasco 3 bardak tavuk suyu 2 bardak et suyu 3-4 damla Balık Sos 3 yemek kaşığı Soya Sos 2 adet Yumurta Noodle Tuz, kara..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler 00:50

Kafalarını Plastik Varile Sıkıştıran Meraklı Keçiler

Keçi ya da evcil keçi (Capra aegagrus hircus), boynuzlugiller (Bovidae) familyasının sığırlar (Bovinae) alt familyasından Capra cinsini oluşturan memelilere verilen ad. Elde edilen kürke post adı verilir. Sarp yamaçlara..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce
EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017) 02:02

EIN DORF SIEHT SCHWARZ Trailer German Deutsch (2017)

Fransız komedi bir köy siyah esmer doktor gerekir görünüyor ve ailesi kırsal Fransa'da 1970'li yıllarda tanınmaya. Bir köyün Eylem siyah görünüyor bir köy Kongo yerlisi, taze doktor kendi köyünde berabere mezun olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 615 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İrem Derici - Nazende Sevgilim 02:33

İrem Derici - Nazende Sevgilim

Değdi saçlarıma bahar küleği Nazende sevdiğim yâdıma düştün Her erin bahtına bir güzel düşer Sen de tek benim yâdıma düştün Nazende sevdiğim yâdıma düştün Sensin dağ döşüne çıktım bu seher Öksüz kumru gibi güller..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nohutlu Mercimekli Gün Salatası 01:27

Nohutlu Mercimekli Gün Salatası

Malzemeler; 2 su bardağı haşlanmış nohut 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek 1 minik kutu mısır 4 adet közlenmiş patlıcan 2 adet közlenmiş kapya biber 4 adet kornişon salata turşusu 7-8 dal taze soğan Yarım demet mayda..

Yumurtadan Muffin Nasıl Yapılır 04:18

Yumurtadan Muffin Nasıl Yapılır

Malzemeler: 4 adet Yumurta 2 yemek kaşığı Süt 3 dal Taze Soğan 1/4 demet Maydanpz 3 yemek kaşığı Lor Peyniri 1 çay kaşığı Kabartma Tozu Tuz, Karabiber..

Pirinç Kullanmadan Pilav Yaptım 04:48

Pirinç Kullanmadan Pilav Yaptım

1 adet Havuç 4 yemek kaşığı Bezelye 2 yemek kaşığı Mısır 5 dal Taze Soğan 1 Yumurta 3 diş Sarımsak 300 gram Karnabahar Soya Sos Sıvıyağ..

Dereotlu Peynirli Kat Kat Ekmek 07:29

Dereotlu Peynirli Kat Kat Ekmek

500 gr beyaz un- 1,5 kavanoz* 300 gr su- 50 gr zeytinyağı- 5 çorba kaşığı 1 paket instant maya 200 gr beyaz peynir 1/3 bağ dereotu 6-7 dal taze soğan 10 gr- 1 tatlı kaşığı tuz..

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen 03:02

Juanito Los Alcarson Gözleri Aşka Gülen

Gözleri aşka gülen Taze söğüt dalısın Gel bana her gece sen Gönlüme dolmalısın Tatlı gülüş pek yaraşır Gözlerin ömre bedel Ah ne güzel ne güzel Seni sevmek Ah ne güzel ne güzel Sensiz elem bana yar Doğ benim öm..

Hayki Ne Olur Evet De!!! 03:34

Hayki Ne Olur Evet De!!!

-aşkım minik kraliçem seni çok seviyorum -ben de -benimle.. ahh.! benimle.. benimle evlenir misin -hıı ne diyosun sen lan? ohaaa hayır olamaz asla -neden? -içip içip döversin -yuh kızım ben alkol kullanmam ki döver..

Barış Manço - Bugün Bayram 02:34

Barış Manço - Bugün Bayram

Sen gittin gideli içimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta cennette meleklerle bizi düşler ağlarsın Bugün bayram erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri ..

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET 03:48

Hatay'ın Meşhur Biberli Ekmeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Hatay yöresine ai..

Beğeni Rekorları Kıracak Şehriye Salatası 00:41

Beğeni Rekorları Kıracak Şehriye Salatası

Malzemeler 2 su bardağı arpa şehriye 2 yemek kaşığı sıvı yağ (şehriyeleri pişirmek için) 3 su bardağı su ve tuz 4-5 dal taze soğan Yarım demet maydanoz Bir tutam dereotu 2-3 adet közlenmiş kırmızı biber 1 kutu mısır kon..

Yumurtalı Ekmek Nasıl Yapılır 03:32

Yumurtalı Ekmek Nasıl Yapılır

3 adet Yumurta 3 adet Ekmek 2 dal Taze Kekik Tuz, Karabiber Sıvıyağ..

Doğru Sebze Seçimi ve Gökkuşağı Renkleriyle Sebzeli Mücver Tarifi 12:13

Doğru Sebze Seçimi ve Gökkuşağı Renkleriyle Sebzeli Mücver Tarifi

Tarif Metni: 2 patates 3-4 dal taze sarımsak 1/3 brokoli 2 havuç 1 büyük dilim balkabağı 1 siyah havuç 2 iri pancar 10-15 dal kişniş 5 yumurta 7,5 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 2 boğum dil peyniri 1 çorba kaş..

Çin Tavuğu Tarifi 07:11

Çin Tavuğu Tarifi

3 yemek kaşığı soya sos 1 tatlı kaşığı pirinç sirkesi 2 çay kaşığı mısır nişastası 2 diş sarımsak ve birazcık zencefil 500 gr tavuk 1 yemek kaşığı şeker 1 yemek kaşığı balzemik sirke 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 4 dal ta..

Rafet El Roman - Sahiller 03:26

Rafet El Roman - Sahiller

Rafet El Roman - Sahiller dinle Sıra sıra tekneler Gökyüzünde yıldızlar Hafif bir rüzgar Tenimden okşar Süzer geçer Buram buram kokar Çekince ağları balıkçılar Yalın ayak inerler Yayladan aşağıya;sahile Sahiller Mehtap..

  • Candy tarafından
  • 729 görüntüleme
  • 7 yıl önce