#Taze soğan gurmesi erzurumlu abi

Misket Köfteli Spagetti Tarifi 04:10

Misket Köfteli Spagetti Tarifi

Köftesi için gerekenler : 350-400 gr dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak 1 tane yumurta 1 çay bardağı bayatlamış ekmeği robottan geçirip koydum. Baharatlar Tuz, karabiber, pul biber, kimyon Soğan ve sarımsağı r..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Pırasa Yemeği Tarifi  Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Nasıl Yapılır 02:55

Pırasa Yemeği Tarifi Zeytinyağlı Pırasa Yemeği Nasıl Yapılır

MALZEMELER 1 Kg pırasa 1 adet büyük boy havuç 1 adet soğan 1 yemek kaşığı kırık pirinç 1 yemek kaşığı bulgur 1 kahve fincanı zeytinyağı 1 yemek kaşığı salça 1 tatlı kaşığı tuz TARİFİ Pırasalar ve havuç yıkanarak doğr..

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu 03:36

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu

Bursa’dan, pandemi sürecinde memleketi Şırnak’ın Uludere ilçesine gelen Yekta Ürün, kaymakamlık ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteği ile sera kurdu. Yüzde 70 hibe desteği alan Ürün, kiraladığı 16 dönüm arazinin ..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Firinda Köfteli Patlican Sarmasi Tarifi 04:01

Firinda Köfteli Patlican Sarmasi Tarifi

Malzemeler: Arzunuza göre hazirladiginiz Köfte Veya benim köfte tarifime bakabilirsiniz 3 patlican 250 gram domates püresi veya taze domates 1 dis sarimsak yarim yemek kasigi tuz 1 yemek kasigi seker siviyag taze reyhan..

Kurumuş Limon Nasıl Yumuşatılır 00:40

Kurumuş Limon Nasıl Yumuşatılır

Bu yöntemler buzdolabının bir köşesinde unutulup kafa yaracak kadar kurumuş limonlarınızı taze alınmış gibi yumuşacık hale getirebilir ve kolayca keserek kullanabilirsiniz. Aynı yöntemi taze limonlarınızın daha kolay sık..

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor 00:45

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor

İspanya’daki kötü hava koşulları nedeniyle İngiltere’de sebze krizi yaşanıyor. Ülkedeki bazı süpermarketler başta göbek marul ve brokoli olmak üzere birçok sebzenin satışını sınırlandırdı. Tesco adlı süpermarket zinciri..

Barış Manço  Bu Gün Bayram 02:39

Barış Manço Bu Gün Bayram

Sen gittin gideli İçimde öyle bir sızı var ki Yalnız sen anlarsın Sen şimdi uzakta Cennette meleklerle Bizi düşler ağlarsın Bugün bayram Erken kalkın çocuklar Giyelim en güzel giysileri Elimizde taze kır çiçekleri Üzmey..

Bengü'nün Muhteşem Evi! 00:53

Bengü'nün Muhteşem Evi!

Müzik dünyasına genç yaşta adım atan Bengü, son 10 yıla beş albüm sığdırmayı başarmış çok disiplinli yaşayan bir sanatçı. Evinde vakit geçirdikçe ve hayata bakışını dinledikçe bundan iyice emin oluyoruz. İzmir Amerikan K..

  • ANKA tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aynur Haşhaş  Sarhoş 05:09

Aynur Haşhaş Sarhoş

Bir güzel götürdü beni bahçeye,beni bahçeye Girdim o bahçenin gülleri sarhoş,gülleri sarhoş yağmurlar yağarda rüzgarlar eser,rüzgarlar eser eğilmiş selvinin dalları sarhoş,dalları sarhoş,dalları sarhoş *2 gül..

Pratik Börek Tarifi 05:24

Pratik Börek Tarifi

Malzemeler 6 adet güllaç 3 adet yumurta 2 su bardağı süt / ılık 1 su bardağı maden suyu 1/2 su bardağı Ayçiçek yağı 1 tutam tuz 1 tutam karabiber İç Harcı İçin; 8-10 dilim pastırma 3 su bardağı rende kaşar peyniri 7..

 Portakal Soslu İrmik Tatlısı 02:13

Portakal Soslu İrmik Tatlısı

Portakal Paluzeli İrmik Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Alt Taban İçin; 250 gr karışık bisküvi (fındık yulaflı ve kakaolu kullandım) 2 yemek kaşığı kakao (koyu renkli) 1 tatlı kaşığı tarçın 3 yemek kaşığı tereyağ (eritilm..

Burrito Nasıl Yapılır 06:25

Burrito Nasıl Yapılır

Burrito için Malzemeler: Uno Tam Buğday Lavaş 200 gram Tavuk 1 çay kaşığı Kırmızı Biber 1 çay kaşığı Kimyon Zeytinyağı 2 diş Sarımsak Taze Kişniş 1/4 bardak Meksika Fasulyesi 1/4 bardak Pilav 1/2 adet Misket Limonu 1 ade..

10 Dakikada Çilekli Parfe Tarifi 02:40

10 Dakikada Çilekli Parfe Tarifi

Malzemeler 2 paket (400ml) sıvı krema 5 yemek kaşığı pudra şekeri 300 g taze veya dondurulmuş çilek 200 g petibör bisküvi 1 avuç kırılmış fındık 1 avuç damla çikolata Süslemek için; damla çikolata fındık çikolata sosu t..

Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Portakallı Kek Tarifi 05:11

Portakallı Kek Tarifi

Malzemeler 4 tane odasında yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 su bardağı Taze sıkılmış portakal suyu 1 su bardağı toz şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 2 su bardağı un Hazırlanışı Çırpma kabına Yum..

Mükemmel Menemen Tarifi - Kahvaltı Tarifleri 10:49

Mükemmel Menemen Tarifi - Kahvaltı Tarifleri

8 adet yumurta 2 pembe domates 11 adet kıl biber 1 çorba kaşığı tereyağı 2 çorba kaşığı zeytinyağı 4-5 dal taze kekik Pul biber Tuz Karabiber 11 adet kıl biberi orta büyüklükte doğrayın. Bakır bir tavaya 2 çorba kaşığı ..

Sıcaktan Bunalanlara  3 Soğuk Kahve Tarifi 08:57

Sıcaktan Bunalanlara 3 Soğuk Kahve Tarifi

Bahar’ın Sert Kahvesi 18 küp donmuş filtre kahve 300 ml taze yapılmış filtre kahve 200 ml su Kalmış filtre kahveyi buz kalıplarına döküp dondurun. 18 küp donmuş filtre kahveyi büyük bir sürahi içine alın. Üzerine yaklaşı..

Biberli Ekmek Tarifi 11:15

Biberli Ekmek Tarifi

8 su bardagi un(1 kilo) 1 paket yas maya 2 su bardagi ilik süt 1 su bardagi ilik su Yarim cay bardagi siviyag 2 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi toz seker Hamurun yapilisi Unumuzu yoguracagimiz kaba koyun tuzunuda ekleyi..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi 03:45

Terbiyeli Tavuk Kanat Ve Elma Dilim Patates Tarifi

6 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket Ülker Ducros acılı kanat terbiye çeşnisi 1 kg tavuk kanat Elma dilim patates için yarım çay bardağı kadar sıvı yağ 1 çay kaşığı Kırmızı pul biber 1 çay kaşığı karabiber yarım yemek kaşığ..

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi 06:27

Şeftalili Harika Bir Kek Alt Üst Kek Tarifi

Şeftalili Alt Üst Kek için malzemeler: üst katmanı için: yaklaşık 2 buçuk adet çok sert veya olgun olmayan şeftali yarım yemek kaşığı tereyağı 2 yemek kaşığı tozşeker keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 100ml (y..

Dana Antrikot Nasıl Yapılır 02:09

Dana Antrikot Nasıl Yapılır

1.yarım su bardağı zeytinyağı, 1 çay kaşığı kadar balzamik sirke, taze biberiye, karabiber, 2 diş ezilmiş sarımsak ve tuz uygun bir kapta karıştırılır. 2.Antrikot ya da bonfile etler bu karışıma bulanır. 3.Daha sonra üz..

Frambuazlı Brownie Tarifi 03:47

Frambuazlı Brownie Tarifi

MALZEMELER 3 yumurta, 1 su bardağı şeker 80 g bitter çikolata, 125 g tereyağı, 1/2 su bardağı süt, 2 tepeleme yemek kaşığı kakao, 1,5 su bardağı un, 1 su bardağı Frambuaz, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 4-5 damla taze sı..

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır 02:05

Yufka Hamuru Tarifi Yufka Nasıl Yapılır

Uzun süreden beridir bizlerden yufkanın nasıl yapıldığı ile ilgili tarif istediniz. Aslında el açması börek tarifimizin içinde yufkanın nasıl yapıldığını anlatmıştık ama bu sorulardan sonra yufka nasıl yapılır göstermek ..

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi  Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Nasıl Yapılır 10:04

Muhteşem Çilekli Tart Tarifi Kremasından Hamuruna en Lezzetli Tart Na

Tart Hamuru için Malzemeler 250 gr tuzsuz tereyağı 3 çorba kasığı pudra sekeri dolu olsun yarim cay kaşığı kabartma tozu Alabildiği kadar (yaklaşık kadar 500 gr un ) iç harcı için 2 su bardagi süt 1 çay bardağı toz s..