#Taze soğan gurmesi erzurumlu abi

Enkaz altında kalan çocuğun o sözleri yürek dağladı! 00:48

Enkaz altında kalan çocuğun o sözleri yürek dağladı!

İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra enkaz altında kalan bir çocuğun onu kurtarmaya çalışan vatandaşa Gitme abi diye seslenmesi yürekleri dağladı. İşte o anlar.....

Ankara'da kan donduran olay! 01:56

Ankara'da kan donduran olay!

ANKARA'DA KAN DONDURAN BİR OLAY YAŞANDI. İDDİAYA GÖRE ÇÖP ATMA YÜZÜNDEN ÇIKAN BİR TARTIŞMA BÜYÜDÜ.. BİR ABİ, ÖZ KARDEŞİNİ 11 YERİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ...

ALANYA'DA GENÇLER CANLARINI HİÇE SAYARAK YOLCULUK YAPTI 01:25

ALANYA'DA GENÇLER CANLARINI HİÇE SAYARAK YOLCULUK YAPTI

Alanya D 400 Karayolu üzerinde bir kamyonun arkasına oturarak yolculuk eden gençler canlarını hiçe sayarak ölüme meydan okudu Antalya'dan alışık olduğumuz görüntüler bu kez de Alanya D 400 Karayolu'nda kameralara yansıdı..

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı 08:57

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı

Akıl Almaz İşkencelerini Kayda Alan Zanlılar Yakalandı İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye ormanlık alanda işkence yaparak kayda alan şebeke üyeleri yakalandı. İstanbul Sultanbeyli’de kaçırdıkları kişiye işken..

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 01:14

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli

Gülen, 80 Yaşında Evlenecekmiş! Çocukların Cinsiyetleri Bile Belli 6 yıl önceki gizli toplantıda Gülen'in evlilik hesaplarının da konuşulduğu ortaya çıktı. Gülen ilk evliliğini 80'li yaşlarda, ikinci evliliğini ise 90'l..

Özlem Tekin - Dağları Deldim 02:59

Özlem Tekin - Dağları Deldim

im evim buz gibi ellerim seni buldu karanlıkta yanlızdım sende yanlızdın aslında güzel olduğu gibi olduğu yerde ama olduğu gibi görünecek cesur adam nerde allahın cezası bir kaç hafta süre alışmadan aman abi yakınla..

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eylül - Kalk Git (Official Video) 03:07

Eylül - Kalk Git (Official Video)

Şarkı Sözleri: Yüzünü gözünü istemez haydi kalk git Koca koca boş boş sözlerini sal git Tadını kokunu dokunuşunu da kap git Bende de hırkan kalmış bi zahmet onu da giy git. Güzel anılarıma da s*çmadan kalk git Bana küfü..

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı 04:26

Milli Atlet Muharrem Dalkılıç Ödülünü Memleketi Gaziantep'te Aldı

Atletizme katkı yapan yöneticilere Avrupa Atletizm Birliği tarafından verilen “Atletizme Hizmet Ödülü” eski federasyon başkanlarından Muharrem Dalkılıç’a verildi. Milli atlet ve eski Federasyon Başkanı 79 yaşındaki Muha..

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hristiyan Cinleri Mühürledim 17:32

Hristiyan Cinleri Mühürledim

O Ormanda tarihi bir kilise ve hemen yanında papazların kendilerine ait mezarları bulunmaktaydı.Daha henüz videoya başlamadan paranormal olaylar yaşamıştık.Videoya başladığımız anda birbirinden farklı olaylar başladı. Se..

  • ZULMA tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tanju Okan - Koy Koy Koy 03:02

Tanju Okan - Koy Koy Koy

Tanju Okan - Koy Koy Koy Şarkı Sözleri Değişmez sorumuz Nedir ki sonumuz? Toprak değil mi erkeni geçi Aldırma sen doldur be meyhaneci Koy koy koy koy koy Koy koy koy koy koy Doldur bak efkarlandım yine bu gece Koy koy ..

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar 04:33

Barış Manço - Müsaadenizle Çocuklar

Bir sabah baktım ne göreyim, bizim sokakta şenlik var Büyükler kös kös otururken, adam oluvermiş çocuklar Patlamaz olmuş tüfekler, gelmiş Karamürsel sepetler Tren kalkmış gitmekte, hadi geçmiş olsun birilerine Kınal..

Mehmet Ali'nin İşe Geç Kalma Yöntemi 01:01

Mehmet Ali'nin İşe Geç Kalma Yöntemi

En komik, en unutulmaz dizilerden biri Tatlı Kaçıklar en güzel sahneleriyle sizlerle. Başroller de Mehmet Ali Erbil, Yalçın Menteş, Buket Dereoğlu ve Neslihan Yeldan. Cakabo, Tarumar Abi, Seksi Şempanze, Beton Raziye ise..

Yener Çevik - Duvar 03:26

Yener Çevik - Duvar

Arıyom bi olanak, eksi bir zemin kat bi oda da Kalıyo biton sokak, kırmızı mavili lambalara Tamam git işi bırak, müdür olmak istiyo hemen çırak Olcak etcekle yalanı bırak, zengin çalar biz kemeri sıkak Haydeeeeeeee, bre ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatan Nedir 03:06

Vatan Nedir

Seni boydan boya sevmişim, ta edirne’ye kadar karstan, üzgün yurdum, güzel yurdum, zinciri altında kımıldayan, bitecek sanıldığı yerde başlayan… insanların ah senin insanların, morca gözlerinden öpsem namuslu gözlerinden..

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Millennials Nedir 03:32

Millennials Nedir

Yaklaşık olarak aynı yıllarda doğmuş, aynı çağın şartlarını, benzer sıkıntıları, üzüntüleri, sevinçleri paylaşmış insanlar kuşakları oluşturuyor. Kuşaklar: 1893 - 1900 arası doğan nesil: Lost Generation Ekonomik bunalı..

Agnotoloji Nedir 02:41

Agnotoloji Nedir

Agnotoloji Nedir? Hatalı ya da yanıltıcı bilimsel veri yayınlayarak, bilgisizliği ve şüpheyi teşvik etmeyi inceleyen bir bilim. Kısaca, cehalet bilimi. İyisin he sana göre bile bilim var. Okuyon? E tamam işte, bu kad..

Seksist Nedir 02:57

Seksist Nedir

Sexist nedir? Cinsiyet farkı gözeten. Bir cinsin üstünlüğünü savunan. Seksizm savunucusu. Ne bunlar seks mi istiyorlar? He öyle seksli başlık görüp atladın ama üzgünüm canım seksizm cinsiyet ayrımcılığı demek… Hangi cin..

Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

Neden Donald Trump 03:08

Neden Donald Trump

Neden Donald Trump? Pardon Why Donald Trump? Ne Oldu? Robert De Nıro’lar, Robert Zemeckıs’ler Neydi O Demir Adam? Yok Tony Stark Değil. Hah!! Robert Downey Jr’lar. Atıp Tutuyorlardı Videolarda. Reis Seçilince Hepsi Apış..

Neden Recep İvedik 5 03:39

Neden Recep İvedik 5

Neden Recep İvedik 5 ? Sıradan bir karakteri aykırı ya da aykırı bir karakteri sıradan ortamlara sok. Oluşan kontrasttan şaka çıkar. Bunu da bir defa değil art arda yap. Hepsini bir araya getirince film olsun. Aa baya s..

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır 01:46

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır

Ünlü komedyen Ata Demirer, önceki gece tek kişilik gösterisi “Ata Demirer Gazinosu”nun çıkışında kardeşi ve kardeşinin arkadaşlarıyla Beşiktaş’ta görüntülendi. Yılbaşında paylaştığı fotoğrafla yeni sevgilisi Alara Bozbey..

  • BETA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Nissan Micra Test Sürüşü 02:03

Yeni Nissan Micra Test Sürüşü

Yine bir ilk. Türkiye'de sadece Mesut Abi canlarının izleyebileceği, 2017 model yeni Nissan Micra. Bambaşka bir kimlik kazanarak sahneye çıkan Micra, bugüne kadar küçük bir Nissan'da görmediğiniz tarz, teknoloji, ve kali..

  • BETA tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1 Tepsi Tatlı Yedi Bugün İştahım Yok Dedi 06:01

1 Tepsi Tatlı Yedi Bugün İştahım Yok Dedi

Selam aleyküm değerli dostlar bir videoda yine sizlerle birlikteyiz Tosun babamın canı tatlı çekmiş oğlum gelirken biraz tatlı alda gel dedi bende 1 tepsi aldım geldim çekimler bitene kadar tepsi de bitti kameraman her z..

  • JET TV tarafından
  • 963 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk 47:05

Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk

Daha önceki vakalarımızda olduğu gibi, bu vakadada Instagram üzerinden bizlere ulaşan birisinin köyüne gidiyoruz.Büyücü bir kadının ve kız kardeşinin başına gelenleri ele alıyoruz.Bize ulaşan kişi Mikail abi ise, Mihriba..

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Oğuzhan UĞUR - Bilgiye dayalı değil, yoruma dayalı yaşıyoruz - TalksTurkey - Konya 28:08

Oğuzhan UĞUR - Bilgiye dayalı değil, yoruma dayalı yaşıyoruz - TalksTu

Müzisyen, film yönetmeni, senarist Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 tarihinde doğdu. Ankara'da dünyaya gelmiştir. Youtube'da yayınladığı kısa videolarla kendisine büyük bir kitle edinen Oğuzhan Uğur, 2011 yılında vizyona giren..

  • JET TV tarafından
  • 1.220 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım 04:15

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım

Tabir & Ferit Sönmez & Beg - Yanarım Dinle Yanarım şarkı sözleri ile TABİR Ağzındaki bonibon seni gidi kötü çocuk telef ol Elimdeki telefon ordular yığdı emin ol Karanlıkta yürüyorsam elime bir fener ol Sanki günüm ..