#Taze soğan gurmesi erzurumlu abi

Elbasan Tava Nasıl Yapılır 07:18

Elbasan Tava Nasıl Yapılır

Malzemeler: 800 gram Kuzu Kol 10 adet Arpacık Soğan 1/4 bardak Sıvıyağ 3 yemek kaşığı Tereyağı 2 su bardağı Süzme Yoğurt 3 adet Yumurta Sarısı 1/4 su bardağı Un 2 bardak Su Tuz Karabiber..

Peynirli Pratik Tart Nasıl Yapılır 05:12

Peynirli Pratik Tart Nasıl Yapılır

4 adet Milföy 4 yemek kaşığı Keçi Peyniri 4 çay kaşığı Bal 1/2 adet Soğan Kuru Kekik Tuz Karabiber 1 tatlı kaşığı Hardal 2 yemek kaşığı Zeytinyağı 1/4 Limon..

Fırında Domatesli Köfte Tarifi 05:58

Fırında Domatesli Köfte Tarifi

Malzemeler: 1 kilo Domates 3 adet Soğan 1 demet Maydanoz 2 yemek kaşığı Tereyağı 400 gram Kıyma 3 diş Sarımsak Tuz, Karabiber..

Spaghetti Bolognese Nasıl Yapılır 04:51

Spaghetti Bolognese Nasıl Yapılır

Spaghetti Bolognese için Malzemeler: 1 adet Soğan 1 adet Havuç 1 adet Kereviz Sapı 100 gram Sucuk 500 gram Kıyma 1 kilo Domates 500 gram Spaghetti Parmesan Peyniri Kırmızıbiber Kekik Tuz Karabiber Zeytinyağı..

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk 05:50

Fırında Beşamel Soslu Tavuk Tarifi – Patatesli Kaşarlı Fırın Tavuk

Fırında tavuk kim sevmez, özellikle beşamel sosluysa! Ev Yemeği Tarifleri bu kez sizlere tabanı patates kaplı nefis bir kaşarlı tavuk tarifi hazırladı. Harika bir tada sahip olan bu fırın tavuğu kesinlikle çok seveceksi..

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... - 06:03

İskilip Dolması Nasıl Yapılır... -

İskilip dolması, adını Çorum'un İskilip ilçesinden alan özel gün ve toplantılarda yapılan özgün bir pilav türü. Sadece deneyimli ustalar tarafından yapılan İskilip dolması yapılışı zor ve zahmetlidir. İskilip dolması, ö..

Yunan Salatası Nasıl Yapılır 04:50

Yunan Salatası Nasıl Yapılır

Yunan Salatası için Malzemeler: 1 adet Marul 1,5 su bardağı Cherry Domates 1,5 su bardağı Beyaz Peynir 1/2 Kırmızı Soğan 2 adet Salatalık 1/2 su bardağı Siyah Zeytin 3 yemek kaşığı Zeytinyağı 3 yemek kaşığı Sirke 1 çay k..

Icliköfte Tarifi 16:35

Icliköfte Tarifi

Malzemeler Dıs malzemesi 1 kilo ince koftelik bulgur Yaklasik 10 tane orta boy haslanmis patates 1 bucuk yemek kasigi aci biber salcasi Arzuya göre bir tatli kasigi reyhan 1 tatli kasigi kimyon Yeteri kadar tuz 1 b..

  • Kadınca tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Diyarbakir usulü kibe mumbar dolmasi 09:03

Diyarbakir usulü kibe mumbar dolmasi

Diyarbakır Usulü Kibe Bumbar Tarifi İçin Malzemeler 2 tane kibe 5 tane bumbar (sucuk) İçinin malzemesi 250 gr kuzu kıyma Biraz kuyruk yağ Yarım kilo karacadağ pirinç 2 tane büyük kuru soğan rengi kırmızı olana kadar Bib..

Ev Usulu Tantuni 01:00

Ev Usulu Tantuni

Nasil yaptigimi kisaca tarif edyim.Sizde yapin arkadaslar cok lezzetli oluyor.Istiyenler tavuk etindende yapabilir illaki dana eti olmasi gerekmez. Lavas icin gereken malzemeler bu malzemeden yaklasik 12 adet lavas cikiy..

Tas Kebabı Tarifi 01:35

Tas Kebabı Tarifi

Tas Kebabı (Detaylı Anlatım) Tarifi İçin Malzemeler 500 gr kuşbaşı doğranmış dana eti 1 adet küçük boy kuru soğan 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek..

Kebap Tarifleri 05:40

Kebap Tarifleri

Kebap Malzemeleri: 500 gram Kebaplık Kıyma 100 gram Kuyruk Yağı 2 yemek kaşığı Pul Biber Tuz Lavaş Soğan Sumak Domates Biber..

Ketçap Nasıl Yapılır 06:14

Ketçap Nasıl Yapılır

Ketçap için Malzemeler: 500 gram Domates 1 çay kaşığı Sarımsak tozu 1 çay kaşığı Soğan tozu 2 yemek kaşığı Zeytinyağı 3 yemek kaşığı Elma Sirkesi 1 yemek kaşığı Şeker 1 tane Karanfil 1/2 çay kaşığı Tarçın 1 adet defne y..

En Nefis Kuzu İncik Nasıl Yapılır 04:06

En Nefis Kuzu İncik Nasıl Yapılır

Malzemeler: 600 gram Kuzu İncik 8 adet Arpacık Soğan 8 diş Sarımsak 2 Domates 1 yemek kaşığı Biber Salçası Kuru Kekik Tereyağı Azıcık su Karabiber Tuz..

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte 54:07

Lezzetli Etsiz Çiğ Köfte Nasıl Yapılır - Püf Noktaları İle Birlikte

Videoda olan tarifi biraz revize ettim. Şu anki hali hem daha sade hem daha lezzetli. Piyasada satılan çiğ köftelerden aşağı kalır bir tarafı yok inanın ben sık sık yapıyorum. 4 Su bardağı esmer ince bulgur. 1 Su bardağ..

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET 01:35

Zeytinyağlı Kabak Yemeği | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Malzeme Listesi -4..

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET 03:13

Ev Yapımı Fındık Lahmacun | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Fındık Lahmacun ..

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET 03:50

Hatay'ın Meşhur Tepsi Kebabı (Sini Kebabı) | Bereketli Tarifler NET

Merhabalar Değerli izleyiciler, Bereketli Tarifler olarak sizleri nefis lezzetler ile buluşturmayı hedefliyoruz. Daha detaylı tarifler için websitemiz www.bereketlitarifler.net i ziyaret edebilirsiniz. Antakya yöresinin..

Fırında Pratik Kuzu Kol Tarifi 06:12

Fırında Pratik Kuzu Kol Tarifi

Malzemeler: 700 gram Kuzu Kol 8 diş sarımsak 10 adet Arpacık Soğan 2 yemek kaşığı tereyağı Tuz Kekik..

İstiridye Mantar Sote Tarifi 04:53

İstiridye Mantar Sote Tarifi

Gerekli malzemeler : Yarım kilo istiridye mantarı 3 adet domates 3 adet yeşil sivri biber 1 adet kuru soğan 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı salça Tuz, karabiber, pulbiber..

Kış Sebzelerinden Etli Tencere Brüksel Lahanası Yemeği 04:53

Kış Sebzelerinden Etli Tencere Brüksel Lahanası Yemeği

MALZEMELER Brüksel lahanası Karnabahar Brokoli Göz kararı ve kişi sayısına göre ayarlanacak. 2 adet patates 1 adet soğan 1 havuç Tuz Baharat 1 yemek kaşığı salça 250 GRAM Kuşbaşı Et..

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek 03:16

Tavada Kol Böreği Tarifi Pratik Ispanaklı Börek

Son zamanlarda sizlerden de gelen talep üzerine tavada pratik bir şekilde yapabileceğiniz tarifler paylaşmaya dikkat ediyoruz. Bu videomuz da da kış mevsiminin en sevilen sebzelerinden olan ıspanağı kullanarak güzel bir ..

Çiğ Börek Tarifi 02:35

Çiğ Börek Tarifi

Çiğ börek başka bir değişle çi börek nasıl yapılır? İnternet'te çok farklı çiğ börek tarifleri mevcut, biz hakiki çiğ böreğin videosunu çekmek istedik, ustasından alınma tarifi ile orijinal çiğ börek nasıl yapılır göster..

Samsa Böreği Tarifi  El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı 05:53

Samsa Böreği Tarifi El Açması Kat Kat Kıymalı Börek Yapımı

Samsa böreği farklı ismi ile dikkat çeken lezzetli bir börektir. El açması börek tarifi arayanlar için yapması kolay ve son derece lezzetli çıtır çıtır bir börek tarifi vereceğiz. Kat kat açılan hamurları, lezzetli kıym..

Rulo Köfte Tarifi 03:55

Rulo Köfte Tarifi

Bugün sizlere rulo köfte tarifini paylaşacağız. Dalyan köfte severlerin beğenecek yiyeceğini düşündüğümüz çok lezzetli fırın köfte tarifimiz artık kanalımıza eklendi. İçerisi birbirinden nefis malzemeleri ile zenginleşti..

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi 01:51

Kıbrıs Köftesi Ekonomik Köfte Tarifi

Kıbrıs Köftesi veya Patates köftesi olarak bilinen bu tarif aslında çok ekonomik bir köfte tarifi, çünkü çok az miktarda kıyma ile bu kadar çok köfte yapabileceğinize siz de inanamayacaksınız. Bu sebeple kesinlikle denem..

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi 03:05

Köfteli Patlıcan Sarma Tarifi

Patlıcan ve köftenin müthiş uyumu ile şık bir akşam yemeğine ne dersiniz? İçi köfte dolgulu, dışı nefis patlıcan kaplamalı bu ana yemeği davet sofralarınızda da misafirlerinize gönül rahatlığı ile ikram edebilirsiniz. ..

Esnaf Lokantası Usulü Kuru Fasulye Tarifi 07:32

Esnaf Lokantası Usulü Kuru Fasulye Tarifi

Malzemeler : 500 gram kuru fasulye 200 gram kuşbaşı et 2 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı acı biber salçası 2 büyük soğan Tuz Kırmızı biber 1 tatlı kaşığı tereyağ..

Ekşili Pırasa Tarifi 00:17

Ekşili Pırasa Tarifi

Ekşili Pırasa Tarifi Malzemeler ; Yarım kilo pırasa 1 adet kuru soğan yarım demet maydanoz 3 yemek kaşı zeytinyağı Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 adet limon 1 tatlı kaşığı toz Şeker Sıcak Su Tuz..

Divriği Pilavı Tarifi 00:33

Divriği Pilavı Tarifi

Malzemeler; Yarım kilo kuşbaşı kuzu eti 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı kaynar et suyu 1 çay bardağı kuru üzüm 2 adet kuru soğan 3 yemek kaşı tereyağı 8-9 adet tane karabiber Yenibahar..