#Taş devri arabası yapıp partiye gittiler

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı 01:06

500 Milyon Liralık Dolandırıcılık Şüphelisi Tutuklandı

GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de kar payı vereceğiz vaadiyle babası Muhsin Yaşar ile birlikte 235 kişiden 500 milyon lira...GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, Fıstık ticareti yapıp, size de ka..

  • PengoTV tarafından
  • 2.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmet Erdem - Sussan olmuyor susmasan olmaz 04:13

Mehmet Erdem - Sussan olmuyor susmasan olmaz

Şikayetim var cümle yasaktan Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah Mapusa sığmaz eyvah Gün olur yerle yeksan olurum Gün olur şahım devri devranda Kanun üs..

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:07

Jennifer Lopez - 1 Yaşından 47 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jennifer Lopez, 1980'li yılların sonlarında filmlerde görünmeye başlayan Amerikalı dansçı, aktris ve müzisyen olan J.Lo ya da Jenny (Yaşı 48, 24 Temmuz 1969, Bronx, New York, ABD doğumlu) Hollywood tarihinde Latina (Espa..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Heijan feat Muti - Yansın Geceler 02:48

Heijan feat Muti - Yansın Geceler

Gece paralısı son model arabası bitmiyor merhabası Taş gibi manitası akıyorlar aleme janti kankası Bize gene kerban tribide cabası Viskisi votkası cappucuno tayfası şekiller dubai Sabah otel odası ve batmıyor baba bank b..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Velet - Çatla 02:17

Velet - Çatla

Velet - Çatla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Elim avucuma sığmıyo ki bu derdim İnadına inadına yaşarım İnadına da yaparım, yapıp bidaha yanarım Sıfırım ben, noktayı da ben koyarım Zorla, şeytanla meleği de bi arada, tutma Y..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Kocasını Metresiyle Basan Öfkeli Kadının İntikamı 07:42

Kocasını Metresiyle Basan Öfkeli Kadının İntikamı

Brezilya'da kocasını metresiyle bir Kafede yakalayan öfkeli kadın taş üzerinde taş bırakmadı, Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.799 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim 06:46

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim

her demet her demet zalım felek sineme dokunma benim ah her demet ah her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı sandın taş mı sandın yüreğim kal'a mı bedenim her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı s..

Parayı Bulduk Fragmanı 00:59

Parayı Bulduk Fragmanı

Vizyon tarihi: 29 Aralık 2017 Yönetmen: İhsan Taş Oyuncular: Ersin Korkut, Sami Çelik, Afrikalı Ali Tür: Komedi Ülke: Türkiye Nermin, çok akıllı ve zeki bir kumarhane müdürüdür. Fakat kumar oynatmanın yasak olduğunu bil..

Post Malone - Rockstar Arda Baba  :D 03:38

Post Malone - Rockstar Arda Baba :D

7/A Post Malone - rockstar Şarkı Sözleri Lyrics : [Intro: Post Malone] Hahahahaha Tank God Ayy, ayy [Chorus: Post Malone] I've been fuckin' hoes and poppin' pillies Man, I feel just like a rockstar (star, ayy, ayy) All..

Post Malone - Rockstar ft 21 Savage ft Arda Baba 04:24

Post Malone - Rockstar ft 21 Savage ft Arda Baba

7/A Post Malone - rockstar Şarkı Sözleri Lyrics : [Intro: Post Malone] Hahahahaha Tank God Ayy, ayy [Chorus: Post Malone] I've been fuckin' hoes and poppin' pillies Man, I feel just like a rockstar (star, ayy, ayy) All ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor 04:26

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor

Dünyanın en uzun taş köprülerinden olan ve Edirne'nin ilçelerinden birisine ismini veren Tarihi Uzunköprü'de restorasyon çalışmaları devam ediyor. Osmanlı Devleti'nin başkentlerinden biri olan Edirne’de sık sık taşan Erg..

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi 03:47

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi

Meşk Ateşi şarkı sözleri ile Artık sevemem burayı Sevecek hiçbir şey kalmadı bırakmadılar Tırmanamam bu dağlara Taş taş üstünde kalmadı Artık dönemem ki kollarına Rüzgar taş döktü yollarıma Artık öpemem ki seni Rüzgar..

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul) 04:16

Gazapizm - Çöplük (Live @Harbiye, İstanbul)

Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trombon: Su Salih Keman/Klavye: Özge Sorgun Back Vokal: Bahar Sönmez Ekip:..

Genç Muavin Dünyaevine Otobüsüyle Girdi 04:41

Genç Muavin Dünyaevine Otobüsüyle Girdi

Manisa’da çocukluk yıllarından bu yana otobüs tutkunu olan genç, muavinliğini yaptığı yolcu otobüsünü süsleterek, gelin arabası yaptı. Davul ve zurna eşliğinde ‘gelin otobüsü’ ile hayat arkadaşını babaevinden alan genç m..

  • JET TV tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Damattan Azeri Geline Patpatlı Sürpriz! 01:11

Türk Damattan Azeri Geline Patpatlı Sürpriz!

Kastamonu’da Azeri gelinle evlenen Türk damat, çok sevdiği patpat aracını gelin arabası yaparak nikaha gelmiş. Patpat aracını gelin arabası gören Azeri gelin ise, şaşkınlığını gizleyememiş...

  • JET TV tarafından
  • 641 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeşilçam'da Kovboylar 01:18

Yeşilçam'da Kovboylar

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Robocar Poli - Bisiklet Güvenliği 10:22

Robocar Poli - Bisiklet Güvenliği

Robocar Poli Çizgi Filmleri Çocuklar için Türkçe izleyin. Robocar Poli, küçük polis arabası - robot transformer ve kurtarma ekibi: Amber ambülans arabasi, Holly oyuncak helikopter ve Roy yangın motoru, başı dertte olan h..

  • ÇocukTV tarafından
  • 261 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cars Town - Traktör Polis Ve Canavar Kamyon Çörek Peşinde 04:41

Cars Town - Traktör Polis Ve Canavar Kamyon Çörek Peşinde

Çocuklar, Traktör, Polis Arabası ve Canavar Kamyonun yer aldığı bu çizgi filmi sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz! Mavi Traktör yolda giderken bir binanın üstünde tatlı çörek görüyor! Onu çekmeyi başarsa da çörek yere ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 212 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Far Cry Primal Oynuyoruz Ep (1) Giriş 30:01

Far Cry Primal Oynuyoruz Ep (1) Giriş

Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere Far Cry Primal serisine başladım bence eğlenceliydi oyun için çok bekledim lütfen like atmayı unutmayın ve tanıdıklarınıza söylerseniz biz daha hızlı büyürüz...

Çakıl Bebek Nisandan Yak Performansı! 01:59

Çakıl Bebek Nisandan Yak Performansı!

Çocuktan Al Haberi Ünlüler'in 13. Bölümünde; Taş Devri'nin Çakıl'ı minik Nisan, Cengiz Kurtoğlu'nun oğlu Anıl Kurtoğlu için Yak şarkısını söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 1.097 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 A.R.O.G  Namık Abi Nasıl İçiyor... 04:18

A.R.O.G Namık Abi Nasıl İçiyor...

Hanım Efendi De Taşmış Haa Devirden Dolayı Galiba Taş Devri..

Giyilebilir Teknoloji Nedir 03:05

Giyilebilir Teknoloji Nedir

Taş devri sona erdi, Jetgillere hazır mıyız gençler ?..

Dört X 4'Lü - 12. Bölüm İzle 12:27

Dört X 4'Lü - 12. Bölüm İzle

Dörtlümüz topaç çevirirlerken topaçlardan biri ağaçlara doğru gider ve kaybolur. Kaybolan topacı ararlarken ne olduğunu anlamadıkları, düğmesine basınca ışıldama olan bir küçük cihaz bulurlar. Cihazın düğmesine bastıkt..

  • ÇocukTV tarafından
  • 378 görüntüleme
  • 5 yıl önce