#Taş devri arabası yapıp partiye gittiler

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle 1:20:45

Korku Kapanı 1 - Wrong Turn Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Chris, Mustang'ine kurulmuş 3 saat sonraki iş randevusuna yetişmeye çalışmaktadır. Bir kaza yüzünden otoyolun trafiğe kapalı olduğunu görünce kestirme olduğunu tahmin ettiği bir yan yola sapar. Ne yapıp edip bu..

Açma Tarifi 08:09

Açma Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 tane yas maya 1 tatli kasigi dolusu tuz 3 tatli kasigi seker 2 tane yumurta(sarisini üzerine sürmek icin ayirin.beyazinida hamura katalim) Yakl..

Muhabire Anons Dersi Veren Jandarmadan Davulculara 'Mani' Dersi 00:53

Muhabire Anons Dersi Veren Jandarmadan Davulculara 'Mani' Dersi

Yılbaşı akşamı spikerlik yapıp muhabire anons dersi verdikten sonra gündeme gelen jandarma, bu seferde devriye attığı esnada davul çalıp mani okuyan gençlere rastlayınca adeta mani dersi verdi. Sosyal medyada paylaşılan ..

Seyir Halindeki Tır'ın Sileceğine Dolanan Yılan 00:27

Seyir Halindeki Tır'ın Sileceğine Dolanan Yılan

Karabük’te, seyir halindeki TIR’ın sileceğine dolanan yılanı gören sürücü şok yaşadı. Sürücünün selektör yapıp durdurduğu polis aracından inen polis yılanı silecekten alıp yol kenarına attı...

  • JET TV tarafından
  • 1.080 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tek Kaşlı Kız 00:34

Tek Kaşlı Kız

Görüntüde kaşlarını küçük bulan kız,annesinden izinsiz makyaj malzemelerini kulllanıp japon yapıştırıcıyla büyük kaş yapıp yapıştırmış..

  • JET TV tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Zeytinyağlı Taze Fasulye Yemeğinin Tarifi 03:34

Zeytinyağlı Taze Fasulye Yemeğinin Tarifi

Malzemeler Yarim kilo kadar dogranmis taze fasulye Yemeklik dogradigimiz 1 büyük kuru sogan 4 5 tane domatesimizide soyup dograyin 2 küp seker 1 cay bardagi zeytinyagi 1 cay bardagi su(yetmezse daha eklersiniz) Tuz Ayri..

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarçınlı Kurabiye Tarifi 05:18

Tarçınlı Kurabiye Tarifi

Tek lokmalık tarçınlı kurabiye tarifi malzemeler su bardagimin ölcüsü 250 ml cay bardagim 100 ml dir.... bu malzemeden ortalama bir bucuk firin tepsisi kurabiye cikiyor. 1 paket 250 gr yumuşak margarinyada tereyagi yar..

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi 10:03

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi

BADEMLI KREMALI PASTA TARIFI Su bardagimin ölcüsü 250 ml cay bardagimin ölcüsü 100 ml Malzemeler 5 tane odasında yumurta 250 gram şeker (1 su bardagi arti yarim cay bardagi geliyor) 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu ..

BMW İle Makas Atan Adamın Kazası Kamerada 00:57

BMW İle Makas Atan Adamın Kazası Kamerada

BMW marka aracıyla otoyolda aşırı hız yapıp makas atan adamın yaptığı kaza araç içindeki kameraya böyle yansıdı...

Elmalı Pay Tarifi 00:48

Elmalı Pay Tarifi

Hamuru için ; 2 yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 100 gram eritilmiş tereyağı 1 paket kabartma tozu 3,5 su bardağı un Harcı için ; 2 adet elma, Yarım su bardağı pudra şekeri 1,5 yemek kaşığı tarçın Üzeri İçin ;..

Browni Kurabiye Tarifi 05:46

Browni Kurabiye Tarifi

Malzemeler yarım paket 125 gram oda ısısında yumuşak tereyağı yada margarin 1 tane yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı şeker 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 2 yemek kaşığı dolusu kakao Yaklaşık 3 su ..

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi 07:15

Fırında Kıymalı Karnabahar Yemeği Tarifi

Malzemeler Orta boy bir tane karnibahar 200 300 gram kadar dana kıyma 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı 1 tane kırmızı biber 2 tane kuru soğan bir tutam maydanoz 2 _3 tane doğranmış domates 2 dis sarmisak yarım su bar..

Ünlüler'in Aklındaki Soru İşareti Strateji Yapacaklar Mı 88. Bölüm Survivor 2018 02:51

Ünlüler'in Aklındaki Soru İşareti Strateji Yapacaklar Mı 88. Bölüm Sur

Ünlüler takımı kazandıkları ikinci dokunulmazlık oyunu sonrası Gönüllüler takımının strateji yapıp yapmayacaklarını merak ettiklerini dile getirdiler...

  • BETA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tik Ayağına Birbirini Öpüp Yalayan Köy 03:02

Tik Ayağına Birbirini Öpüp Yalayan Köy

Köyde tikli numarası yapıp birbirlerini öpen dayıları gören diğer köylüler de tikli numarası yapmaya başlar ve tikli köy olarak tarihe geçer..

  • JET TV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 6 yıl önce
25 Destansı Kaşık Ve Çatal Tüyoları 08:35

25 Destansı Kaşık Ve Çatal Tüyoları

İşte 25 destansı kaşık ve çatal tüyoları! Dikişini yapıp sonra da duvara resim asmaktan tutun makyaj yapmaya kadar her türlü ipuçları. Kaşıklarla güzel aynalar veya lamba dekorasyonları da yapabilirsiniz! Yaratıcılığ..

Sebile Ölmez Kestirmeden Kısa Sac Modeli Sahte Bob 02:10

Sebile Ölmez Kestirmeden Kısa Sac Modeli Sahte Bob

Saçlarınızı kestirmeden kisa görmek veya arada değişiklik yapıp Kısa kullanmak isteyenler için gelsin bu saç modeli!..

Fatmanur Öztekin Mezuniyet Günü Saç - Makyaj - Kıyafet 10:06

Fatmanur Öztekin Mezuniyet Günü Saç - Makyaj - Kıyafet

Herkese yeniden merhaba Bugün kanalımda sizlere benim için çok özel bir günü paylaşıyorum eğer YouTube kanalım olmasaydı yine böyle bişey yapıp anı kalmasını isterdim :)..

Direksiyon Başında Zil Takıp Oynayan Otobüsü Şoförü 01:15

Direksiyon Başında Zil Takıp Oynayan Otobüsü Şoförü

Bir çok kişinin canından sorumlu ama kendisi sorumsuz otobüs şoförü rahatlıkta zirve yapıp direksiyon başında zil takıp oynamış..

  • JET TV tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi 08:05

Bir Hamurla 3 Farklı Kurabiye Tarifi

Üç çeşit kurabiye tarifi malzemeler 250 gram yumuşak tereyağı margarin yarım çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı mısır nişastası 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı..

Mozaik Pasta Tarifi 07:45

Mozaik Pasta Tarifi

Bisküvili mozaik pasta tarifi malzemeler 2 paket bisküvi Yaklaşık 300 350 gram oluyor 1 su bardağı süt iki üç yemek kaşığı kakao 2 yemek kaşığı dolusu eritilmiş tereyağı 3 4 yemek kaşığı şeker Arzuya göre ceviz yad..

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi 05:58

Çikolatalı Çatlak Kurabiye Tarifi

Cikolatali catlak kurabiye 1 paket bitter cikolata(100gr) 1 yemek kasigi tereyagi(30gr) 1 tane yumurta 3 yemek kasigi seker 1 tane vanilya 1 cay kasigi kabartmatozu 1 su bardagi un Bulamak icinde pudra sekeri Hazirlanisi..

Un Kurabiyesi Tarifi 04:17

Un Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler 125 gr. yumusak Tereyagi 1 tane vanilya 3 yemek kasigi misir yada bugday nisastasi 4 yemek kasigi dolusu pudra sekeri 1 su bardagi un.Kontrollü ekleyin daha fazla yada daha azda gidebilir. Hazirlanisi Butun..

İnsan Dostunun Yavrularına Vurmasını Engelleyen Köpek 00:29

İnsan Dostunun Yavrularına Vurmasını Engelleyen Köpek

Çin'de yaşayan bir adam beslediği anne köpeğinin 8 yavrusunu karşısına alarak elindeki terlik ile vuracakmış gibi yapıp tepkisini ölçmüş...

  • JET TV tarafından
  • 979 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Öğretim Üyesi Kim Milyoner Olmak İster'de İlk Soruda Elendi 02:41

Öğretim Üyesi Kim Milyoner Olmak İster'de İlk Soruda Elendi

Murat Yıldırım'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına 38 yaşındaki akademisyen ve Harvard Üniversitesi'nde eğitim alan Erman Gören katıldı. Ancak Erman Gören ilk soruda elendi. 'Öğretmen, öğrencilerinden çiçek o..

  • JET TV tarafından
  • 941 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Meksika'da Yetenekli Sokak Sanatçısı Çocuk 01:17

Meksika'da Yetenekli Sokak Sanatçısı Çocuk

Meksika, Jalisco, Tonala'da akrilik boyalar ile çalışan bir yetenekli çocuk, tahta yongalar ve kaşıklar üzerinde manzaralar yapıp satıyor..

  • JET TV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle 1:32:02

Korku Kapanı 3 - Ölüme Terkediş Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Fonda ile bir grup enerjik arkadaşı kamp kurmak ve biraz eğlenmek amacıyla ormana giderler. Ancak tahmin edersiniz ki ormanda onları bir sürpriz beklemektedir. Bir süre sonra ormanda yalnız olmadıklarını anlayan..

Köfte Patates Dizmesi Tarifi 04:44

Köfte Patates Dizmesi Tarifi

Fırında patates köfte dizmesi tarifi malzemeler Köftesi için gerekenler Yarim kilo kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 2 3 yemek kaşığı sıvı yağ yarım çay bardağı galeta unu(evde bayat ekmeğiniz varsa onu robot..

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması 07:47

Evde Portakal, Greyfurt, Mandalina Kurutması

1 greyfurt 1 portakal 1 turunç 1 mandalina Birer greyfut, portakal, mandalina ve turuncu ince ince dilimleyin. Aslında hangisini seviyorsanız veya evde hangisi varsa onları da kesebilirsiniz. Keserken küçük tırtıklı bi..

24 Ayar Yaprak Altınlı Pizzanın Satışa Sunulması 02:07

24 Ayar Yaprak Altınlı Pizzanın Satışa Sunulması

Bursa'da restoran zinciri işletmecisi olup aynı zamanda İtalyan mutfağı ustası olan İrfan Yalçın, 24 ayar yaprak altınlarla pizza yapıp 100 TL'den müşterilere satışa sunuyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 516 görüntüleme
  • 6 yıl önce