#Taş devri arabası yapıp partiye gittiler

Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri 07:03

Yoğurtlu Pamuk Poğaça Tarifi - Poğaça Tarifleri

√ Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya..

Pamuk Poğaça Tarifi En Yumuşak Poğaça Nasıl Yapılır  - Poğaça Tarifleri 06:10

Pamuk Poğaça Tarifi En Yumuşak Poğaça Nasıl Yapılır - Poğaça Tarifler

1su bardağı ılık süt 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı sıvıyağ 2 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 3 çorba kaşığı toz şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya veya 1,5 tatlı kaşığı instant maya ..

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Yapılır 05:30

Hamuru Yoğrulmadan Yumuşak Sünger Poğaça Tarifi Papatya Poğaça Nasıl Y

Pamuk Poğaça için Malzemeler 1 çay bardağı ılık süt 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet yumurta ( beyazı içine sarısı üstüne sürülecek ) 2 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 küçük paket yaşmaya vey..

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi 02:52

Susatmayan Ramazan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 500 gr kırmızı erik, 250 gr vişne, 2 su bardağı şeker, 1 kabuk tarçın, 4-5 adet karanfil, 1 silme çay kaşığı yenibahar, 1 silme çay kaşığı zencefil, Yaz mevsimindeki Ramazanların verdiği en büyük sıkıntı açl..

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ 03:36

Ben Fero - 3 2 1 [Official Video] - CJ

Abone ol; https://bit.ly/2PVBqmLnnAlbümü Spotify'da Dinleyin: http://goo.gl/B1upLrnAlbümü Apple Music'te Dinleyin: http://goo.gl/mqWFQ3nAlbümü Fizy'de Dinleyin: http://goo.gl/DbNnXcnAlbümü Muud'dan Dinleyin: http://goo.g..

  • Cem Şenol tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pera - Biri Vardı 04:23

Pera - Biri Vardı

Pera - Biri Vardı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yürüyorum bomboş sokak Kaldırımlar ıslak Ve gözümde bir damla yaş Duruyorum sonra bir an Geçince zaman Yokluğunu anlıyorum Susuyorum tüm sözler tükenmiş gibi Anlamı yok ya da..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video) 04:29

Sagopa Kajmer - Toz Taneleri (Official Video)

1.KISIM Hüznümün en yükseğinden şöyle baksan manzarama gözlerini alamazdın. Gözlerini alırdılar. Mazi bazen mavi,bazen haki,bazen zifir ve mazidekiler bazen şeker bazen zehir. Karanlığa yanaşır aydınlık limana yanaştığı ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 143 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının tam 46 yıl önce yanlışlıkla ve  uçması gibi. 00:45

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının

Zor onlarda bazen cesur bir karar almak gerekiyor. Aynen F-16 uçağının tam 46 yıl önce yanlışlıkla ve uçması gibi. 20 Ocak 1974 tarihinde, General Dynamics şirketi o zamanlar ismi YF-16 olan yeni savaş uçağının, pistte..

  • PengoTV tarafından
  • 176 görüntüleme
  • 5 yıl önce
KURDISH MASHUP 2 - ROJBIN KIZIL feat. FEHİME  _Kürtçe HAreketli _Halay 04:58

KURDISH MASHUP 2 - ROJBIN KIZIL feat. FEHİME _Kürtçe HAreketli _Halay

— Ji ber gelek daxwazîya me -KURDISH MASHUP 2- jî tomarkir û em belav dikin. Em hêvî dikin ku ev jî wek a 1'ê bi dilê webê. Ji bo piştgirtina we em ji we hemûya re spas dikin. — Yoğun istek üzeri-Kurdish mahsup 2- yide ..

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler 03:50

Kırk Yılda Kırk Portreler: Brown Kız Kardeşler

Kahverengi (Brown) kızkardeşler 1975'ten beri her yıl fotoğraflandı. Dizideki son görüntü ilk kez burada yayınlanıyor.Nicholas Nixon, “bir hevesle” dediğinde karısının ailesini ziyaret ediyordu ve ona ve üç kız kardeşine..

  • PengoTV tarafından
  • 214 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar 03:56

Bamya ayıklayıp, aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Aydın'ın Efeler ilçesinde toplanan yıllık 5 bin ton bamyanın evlerde sap kesimleri yapılıyor. Sapları kesilerek ayıklanan bamyalar konserve fabrikalarına gönderilip ülke ekonomisine yıllık 25 milyon lira katkı sağlanıyor..

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor 04:22

Hobi Olarak Başladı, Göreni Hayran Bırakıyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Şenköy'de yaşayan 71 yaşındaki Durmuş Katırcı, koronavirüs sürecinde de devam ettirdiği nostaljik maket araçlar ilgi odağı oldu. Şenköy'de yaşayan 3 çocuk babası Durmuş Katırcı, eşini ..

Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği 03:50

Gölcük Tabiat Parkı'nda sonbahar güzelliği

Bolu'da, sonbahar ile birlikte renk cümbüşünün yaşandığı Gölcük Tabiat Parkı, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. Çam ormanları arasında saklı Gölcük Tabiat Parkı'na gelenler, eşsiz göl manzarasının tadını çıkardı. İst..

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıraktı 05:35

Şifayı Bulduğu Sirke için 30 Yıllık Mesleğini Ve Kazancını Geride Bıra

Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan ve geçirdiği birçok rahatsızlığın tedavisini ev yapımı elma sirkesinde bulan Dursun Cebeci, 30 yıllık emlakçılık mesleğini bırakarak, sirkeci oldu. Evinde imal ettiği sirkeleri düşük ..

DJ Yasin Uzun - Relax Piano(Remix) 04:41

DJ Yasin Uzun - Relax Piano(Remix)

© İçeriklerin Başka Kanallara Yüklenmesi ⓎⒶⓈⒶⓀⓉⒾⓇ...!n------------------------------------------------------------------------------nContact► djyasinuzunofficiall@gmail.comnInstagram► https://www.instagram.com/djyasinuzu..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

Derya Uluğ - Hadi Çal 02:46

Derya Uluğ - Hadi Çal

Hadi Çal şarkı sözleri ile İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak, kimi gün batacak yapayalnız Sabah üstünü örtmediğimde Saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak, yeniden doğacak gün ..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ 29:09

SAVAŞ UÇAKLARI NEREDE? DEPREM SONRASI OLASI KAOSLAR. İŞGAL İHTİMALLERİ

25 Ocak Miçotakis “Bir gece ansızın gelebiliriz diyenler uyanacak diyenler bir sabah acı gerçeğe uyanabilirler” demişti. 1 ŞUBAT İstanbul’da şu konsolosluklar kapandı. ABD KANADA BÜYÜK BRİTANYA ALMANYA BELÇİKA İTALYA FNA..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 2 yıl önce
İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim? Türkiye İsmi, İtalya’da Kondu? 40:50

İTİRAF EDİN! İstanbul’da Doğan, Haliç’te Vaftiz Edilen Peygamber Kim?

???? Devlet malzeme ofisi neden stok yapıyor ⁉️ Yeni eve kapanmalar , kapıda mı? 8:55 ???? Sahra hastanesi bahanesiyle ülkeye gelenler, saklanmış olmasınlar ⁉️ Nerede bu adamlar biliyor musunuz ⁉️ 16:47 ???? Antalya’da..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Ender AYAN - ÖYLESİNE 01:09

Ender AYAN - ÖYLESİNE

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; ZİHNİMİN TAM ORTASI..

  • Ender AYAN tarafından
  • 5 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 17.Bölüm Muhteşem İzci̇ler Kampta 11:30

Canim Kardeşi̇m 17.Bölüm Muhteşem İzci̇ler Kampta

Galip bey gene çocuklarını eğlendirmek ve eğitmek için ormanda kamp kurmaya götürür. Olaylar Galip beyin istediği gibi gitmez. Başlarına türlü olaylar gelir. Mine hayallerinde taş devrine kadar uzanır. Final de galip bir..

  • ÇocukTV tarafından
  • 873 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aziz - Efso 03:32

Aziz - Efso

Aramadın sormadın zor geliyor Değecek bir taş değil kalp kırıyor Ona şüphem yok seni el bozuyor Bu kafa taktı mı tam takıyor Dolmuyor boşluğun, şarjımı aldın gittin Fırtınam süt liman ortamı yıktın gittin Yokluğun her y..

Kendini müziğin ritmine bırakan abla Seyredelim 01:32

Kendini müziğin ritmine bırakan abla Seyredelim

Bir akrabasının düğününe katılan genç kadın, çalan müziğe kendini kaptırınca ortaya komik görüntüler çıktı. Düğünlerde çekilen komik görüntüleri herkes izlemiştir... Ancak bu kez kendini çalan müziğe kaptıran ablanın yap..

  • Cowboy tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Basketbolu Sevdiren Adam 02:48

Basketbolu Sevdiren Adam

Bu adam kim Profesyonel oyunculara Taş çıkartır Adam harika..

Justice'ten Bir İlk: Bir Tarafı CD Bir Tarafı Plak! 00:35

Justice'ten Bir İlk: Bir Tarafı CD Bir Tarafı Plak!

Justice tarihin ilk plak CD'sini tanıttı! Nasıl tasarlandığı konusunda henüz bir açıklama yapılmayan buluş bir tarafında CD diğer tarafında da plak bulunduruyor. Kısa süre içinde satışa sunulacak Plak CD şu an için proto..

  • Cowboy tarafından
  • 949 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Peru’da İnka piramidi keşfedildi 00:42

Peru’da İnka piramidi keşfedildi

Araştırmacılar Peru'da bir yıl önce bulunan kalıntıların İnkalara ait taş yapılardan olduğu sonucuna vardı. Çalışmalar sonucunda İnkaların bölgeye sanılandan önce gelmiş olabileceği öne sürüldü...

Bir Buçuk Milyon Taşla Osmanlı Padişahlarını Resmetti 00:54

Bir Buçuk Milyon Taşla Osmanlı Padişahlarını Resmetti

Ülkesindeki iç savaştan kaçıp Hatay'ın Reyhanlı ilçesine yerleşen Suriyeli sanat tarihçisi Abdulsettar Al Sattuf, 1,5 milyon taş kullanarak Osmanlı padişahlarının mozaik tablosunu yaptı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 8 yıl önce