#Taş devri arabası yapıp partiye gittiler

Bir Millet Uyanıyor Yunanlılara Baskın 07:46

Bir Millet Uyanıyor Yunanlılara Baskın

Bir Millet Uyanıyor - 1966 Birinci Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Savaşı'na katılan 96. Alay büyük yararlılıklar göstermiş, bu arada alayın mevcudundan çoğu şehit olmuştur. Mütarekeden sonra da sağ kalanlar evlerine, ..

Hudutların Kanunu 1966 Yılmaz Güney Türk Filmi İzle 1:16:53

Hudutların Kanunu 1966 Yılmaz Güney Türk Filmi İzle

Hudutların Kanunu 1966 - Yılmaz Güney, Pervin Par, Erol Taş - Full HD Tek Parça Sansürsüz Yeşilçam Türk Filmi Filmde, bir sınır köyündeki zorlu yaşam koşulları konu edilir. Kaçakçılığın yaygın olduğu köyde bir üsteğmen ..

  • PengoTV tarafından
  • 14.653 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehidin Kanı Yerde Kalmadı 05:38

Şehidin Kanı Yerde Kalmadı

Diyarbakır Valiliği tarafından yapılan açıklamada jandarma komutanlığı ekipleri tarafından Hazro ilçesi Kırmataş köyü mülki sınırları içerisinde teşkil edilen Şok Yol Kontrol ve Arama Noktasında 16 Kasım 2017 Perşembe gü..

Bir Millet Uyanıyor  Yunan Türk'ü Esir Almış 07:23

Bir Millet Uyanıyor Yunan Türk'ü Esir Almış

Bir Millet Uyanıyor - 1966 Birinci Dünya Savaşı sırasında Çanakkale Savaşı'na katılan 96. Alay büyük yararlılıklar göstermiş, bu arada alayın mevcudundan çoğu şehit olmuştur. Mütarekeden sonra da sağ kalanlar evlerine, ..

Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle 1:23:58

Cevriyem 1978 Türkan Şoray Kadir İnanır Türk Filmi İzle

Filmde, firar eden bir adam ile onu saklayan bir kadının aşk hikâyesi anlatılır. Cevriye, meyhanede çıkan bir kavga yüzünden polisten kaçmaktadır. Saklanmak için girdiği yerde tanımadığı bir adamla burun buruna gelir. Ka..

Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada 01:34

Sopalı Bıçaklı Kavga Kamerada

Şanlıurfa'da iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve bıçaklı kavgada 8 kişi yaralandı. Haliliye ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde aralarında husumet olan iki aile arasında sokak ortasında kavga yaşandı. Taş, sopa ve bıçakl..

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 20. Bölüm Fragmanı yayında! Meltem, evde karşılaştığı manzara karşısında şok oluyor! Çocuklar Duymasın özetsiz yeni bölümüyle 17 Aralık Pazar günü 21.00'de Kanal D'de! Meltem ve Haluk mahkemeleri ertel..

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı 01:03

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 20. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Savaş, Meryem'in duygularını ortaya çıkarıyor; Burcu kalbine daha fazla engel olmak istemiyor! Savaş'ın her fırsatta duygularını açığa çıkarması Meryem'i bir karar vermesi konusunda ..

Kek Tarifi 07:58

Kek Tarifi

Tencerede Kek Tarifi ve Malzemeler : 2 tane yumurta 1 su bardağından iki parmak eksik şeker (tatlı seviyorsanız bardağı tam doldurun) 1 su bardağından iki parmak eksik süt 1 çay bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket k..

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle 55:24

Fakir Aşıkların Romanı 1971 Türk Filmi İzle

Konusu: Babasının, zengin bir aile dostunun kızıyla evlendirmek istediği Kemal, yoksul ancak namuslu insanların sıcacık dünyasına adım atar ve Nur’u tanır. Bu fakir mahalle Kemal’in babası tarafından yıktırılıp, yerine f..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Etli Patates Yemeği Tarifi 06:53

Etli Patates Yemeği Tarifi

Etli patates yemegi ve domatesli bulgur pilavi TARIFI Etli patates yemeginin tarifi Malzemeler 300 gr dana kusbasi et 3 4 yk siviyag 5 6 tane küp seklinde dogranmis patates 1 tane yemeklik dogranmis kuru sogan 1 tane do..

Kozalak Mantının Tarifi 08:12

Kozalak Mantının Tarifi

Malzemeler 1 paket ücgen yufka 1 tane pipet Kizartmak icin bolca siviyag Kiymali sos icin gerekenler 300 gr dana kiyma 3 yk siviyag 2 tane yemeklik dogranmis kuru sogan Birer tane minik minik dogranmis yesil ve kirmiz..

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi 07:15

Tavuklu Bezelye Yemeği Ve Tereyağlı Bulgur Pilavı Tarifi

Malzemeler 400 gr kusbasi dogranmis tavuk gögsü Bir tas dolusu bezelye(Bezelye orani sizin damak tadiniza göre azaltilip cogaltabilirsiniz) Yarim cay bardagi siviyag 1 tane yemeklil dogranmis kuru sogan 2 3 tane küp dog..

Çökertme Kebabı Tarifi 04:36

Çökertme Kebabı Tarifi

Hazirlanisi Yarim kilo dana bifteginizi jülyen dograyin.Kizgin tavada etleri güzelce pisirin.3 yk siviyag azicik kekik koyun.Ocaktan almadan tuzunuda serpin etiniz hazir. 6 7 tane patatesi soyun kibrit cöpü büyüklügünd..

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması 01:26

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile “silahlı örgüt üyesi olmak” ve “uyuşturucu ticareti yapmak” suçları kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında 24 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu çetesini, cinayet suçun..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nugget Nasıl Yapılır 09:29

Nugget Nasıl Yapılır

400 gr, 1 büyük parça tavuk göğsü 2 diş sarımsak 1 ceviz içi büyüklüğünde zencefil 1 tatlı kaşığı tuz 1 silme tatlı kaşığı karabiber 2 çorba kaşığı un 5 çorba kaşığı zeytinyağı 1/3 su bardağı galeta unu 150 gr kaşar peyn..

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap 03:51

Çağla Şikel - Topuklu Ayakkabılarımı Nasıl Süslüyorum Kendin Yap

Çok uzun zamandır severek giydiğim topuklu ayakkabıma ufak dokunuşlarla yeni bir görünüm kazandırmak istedim. Siz de çok sevdiğiniz ama 'keşke artık biraz daha farklı mı görünse’ dediğiniz ayakkabılarınızı süsleyebilirsi..

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tostu Tarifi 09:14

Ayvalık Tostu Meydan Okuması, Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Ayvalık Tost

2 dilim Ayvalık Tostu Ekmeği 5 ince dilim sucuk 3 dilim salam 10-12 ince dilim İzmir Tulumu 2 tane kornişon turşu 2 tane biber turşusu 3 tatlı kaşığı garnitür 2 çorba kaşığı Mayonez 1 çay kaşığı Tereyağı Tuz Karabiber Pu..

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser 00:53

Zamanın Sınırında Türkçe Altyazılı Teaser

Taş-maden işletmesinin sahibi Mikhail Shurov’un kusursuz bir hayatı vardır. Her şeye sahip olan adam, yine de oldukça umursamaz ve sığdır. Fakat maden ocaklarından birinde ortaya çıkan İkinci Dünya Savaşı dönemi Sovyet s..

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena 01:17

Biraz Ekşın Maykıl Ceksın, Aşk Çok Güzel ama Benena

Şarkı Sözleri: Biraz ekşın, gerek fenkşın Ama değilsin maykıl jeksın İyisi mi gelesk mi and do yu ensvır Zaten bana derler tam zevyır Yine bana deli gibi geri geri geliveli neydi Ney veri beni biliyorsa belli beat çok zo..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
On Korkusuz Adam 1964 Türk Filmi İzle 1:38:35

On Korkusuz Adam 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Kıbrıs'taki köylerini Rum çetelerinden kurtarmaya çalışan on kişinin hikâyesini konu edinir. Rum çetelerinden denize atlayarak kurtulan Kıbrıslı genç, Türk kayıkçı tarafından bulunarak Adana'ya götürülür...

Misket Köfteli Spagetti Tarifi 04:10

Misket Köfteli Spagetti Tarifi

Köftesi için gerekenler : 350-400 gr dana kıyma 1 tane kuru soğan 2 diş sarımsak 1 tane yumurta 1 çay bardağı bayatlamış ekmeği robottan geçirip koydum. Baharatlar Tuz, karabiber, pul biber, kimyon Soğan ve sarımsağı r..

Çocuklar Duymasın 39. Bölüm Fragmanı 01:02

Çocuklar Duymasın 39. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 39. Bölüm Fragmanı yayında! Eve alınan robot hizmetçi ortalığı şenlendiriyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar akşamı 20.00'de Kanal D’de! Meltem ve Haluk eve robot hizmetçi alırlar. Ev işlerine ..

Suçlular Aramızda 1964 Türk Filmi İzle 1:41:22

Suçlular Aramızda 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, zengin bir ailenin ustalıkla sakladıkları kirli dünyalarını anlatır. Oğlu Mümtaz’ı işlerinin başına geçiren armatör Halis Bey, emekliliği şerefine bir yemek düzenler. Yemek sonrası eve geldiklerinde gelin..