#Taşlardan süs yapmak

Mavi - Gidersen 03:50

Mavi - Gidersen

Gidersen bir anda büyürüm ben Dikenlenir cümleler Yokluğunla baş edemem Gidersen bir sis gibi içimden Ayıplanır geceler Teselli nerede bilemem Kim girdiyse kanına Gidiyorsan bırak dokunma yarama Yüreği mühür gözleri kara..

Çelik Gariban 03:36

Çelik Gariban

Çok zorsun çok zor Ne ara ne de sor ne olur Ne ara ne de sor Ne gel ne de git ne olur Her zaman haklısın Dur biraz dur ne olur Hep mi sen haklısın Sus biraz sus ne olur Al aşkını başına çal Çok üzdün çok biraz y..

Özkan Meydan Ft. Elif Oruk -  Durur Zaman 03:41

Özkan Meydan Ft. Elif Oruk - Durur Zaman

Duy sesimi bak yanındayım Gidelim uzağa düşelim tuzağa Sus elini ver uyanalım Güneş ol odama umut ol yarına Aşkımız dile gelir belki bazen Kalemi sen ya da kağıdı ben Bir yangın çıktı içimde Ateşi sen dolanı ben Bak duru..

Eflow - Açıyosun Kafamı 02:43

Eflow - Açıyosun Kafamı

Açıyosun Kafamı şarkı sözleri ile Rapte para yoktu yaptık gönülden çok zaman geçti verdik ömürden farkımız kalmadı bazen kömürden içimiz kor ateş flowlar derinden herkes bilir ama kimse tanımaz havanız kime şekliniz ya..

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında 01:34

Yaşar İpek Sevgilisi Seren Serengil'in Elbisesi Hakkında

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.205 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu Simaya Bakın Nasıl Laf Attı! 11:11

Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu Simaya Bakın Nasıl Laf Attı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Simay Tokatlı podyuma çıkınca Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu podyumun ortasına oturup hem konsepte hemde yorumlara müdahale ettiler. Dilara Taş..

  • ANKA tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi 12:56

Çikolatalı Yaş Pasta Tarifi

Pastamızın pandispanyası için gerekecek malzemeler 5 tane oda ısısında yumurta (Eğer yumurtalarınız büyükse dört tane de kullanabilirsiniz) bir çimdik tuz 1 paket kabartma tozu 2 yemek kasigi siviyag 1 çay bardağı mi..

Canim Kardeşi̇m 62.Bölüm Balık 10:37

Canim Kardeşi̇m 62.Bölüm Balık

Mime ve Müge babalarına akvaryumcuda gördükleri palyaço cinsi akvaryum balığını aldırırlar. Lale ve Galip çocuklarına balığa bakma sorumluluğunu verirler. Evde yaşayan Mıncır bu süs balığını görünce iştahı kabarır. Malum..

  • ÇocukTV tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek 03:49

Talaş Böreği Tarifi Milföy Hamurundan Tavuklu Bohça Börek

Yine farklı bir börek tarifi ile karşınızdayız! Yapımı gayet pratik olan bu bohça şeklindeki talaş böreği için bilmeniz gereken herşeyi sizlerle ev yemeği tarifleri olarak videomuzda detaylı olarak paylaştık. Genelde mil..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Kakaolu Puding Tarifi 03:17

Kakaolu Puding Tarifi

Malzemeler: 3 su bardağı süt, 2 yemek kaşığı nişasta (buğday veya mısır farketmez), 1/2 su bardağı Kakao, 3/4 su bardağı şeker, 2 yumurta sarısı, 1 tepeleme yemek kaşığı tereyağı. Hazırlanışını görmek ve çıktısını almak ..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kuzucuk Doğum Günü 04:37

Kuzucuk Doğum Günü

Horoz kendisi için bir pasta yapmıştır, dışarıdaki masaya koyduğu pastasını süslüyordur. Bu sırada Kuzucuk uyanır ve takvimden bir yaprak kopartır. Doğum gününe az kalmış olduğunu fark eder ve biraz şımarıklık yapıp, tak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım 03:54

Gülçin Ergül - Bir Tanecik Aşkım

Söz - Müzik: Gülçin Ergül Düzenleme: İskender Paydaş Yönetmen: İlkay Kopan BİR TANECİK AŞKIM KÜSMEYELİM HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM KAVGA ETMEYELİM EMSALSİZ SEVGİLİM DARILMAYALIM SUS PUS SOMURTMAYALIM BEN YOKSA N'APARIM..

Özel Günler İçin Hediyenizi Kendiniz Yapın-Dıy 09:14

Özel Günler İçin Hediyenizi Kendiniz Yapın-Dıy

Özel günler için sevdiklernize hediye olarak tasarlayacağınız çok özel objeleri evde kendiniz hazırlayabilirsiniz.Bizi izlediğiniz için teşekkürler.Umarım beğenirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • Kadınca tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor 03:11

Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor

Uşaklı bir süs tavuğu yetiştiricisinin yurt dışından getirttiği Ayam Ketawa ırkı horoz, öterken çıkardığı kahkaha sesiyle dikkati çekiyor. 8 aylık horozla birlikte 4 dişisine 15 bin lira teklif ettiler ancak satmayı d..

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa 03:35

Ece Seçkin - Bu Ne Yaa

Farklıyım sananı herkesten Çıkamayıp kalanı ben merkezden Çok sıkıldım, yine ah kaç kezden Eh deyiverdim ben Zayıf bulup tartaklayandan Güçlüye yaltaklanandan Gözü sulu gönlü taklamakandan Ihh diye soğudum ben Bu..

Aleyna Tilki Demet Akalına Basit İnsanların Çok Fanı Olur Diye Sataşınca Olanlar Oldu!! 06:22

Aleyna Tilki Demet Akalına Basit İnsanların Çok Fanı Olur Diye Sataşın

Demet Akalın yıldızı ses yarışmasında parlayan İlyas Yalçıntaş ve Aleyna Tilki arasındaki polemik nedenlerini ve Demet Akalın'ın onlara verdiği sus-pus eden cevaplarını videomuzda izleyebilirsiniz.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Emrah Öz - Hatıra Olsun 04:11

Emrah Öz - Hatıra Olsun

Emrah Öz – Hatıra Olsun Şarkı Sözü Sus söyleme biliyorum gidiyorsun Veda sevmem bunu iyi biliyorsun Yüreğim talan oldu aşk ile harap oldu Daha yolun başındayken aşk kalpte son buldu Başlamadan bitti bu aşk canın sağol..

Denizin Büyülü Dünyası 03:38

Denizin Büyülü Dünyası

Deniz canlılarının milyonlarca çeşidi vardır . işde size denizden yakın görüntüler...

Diriliş Ertuğrul'un Müziğiyle Dans Eden Fıskiyeler Şaşırtıyor 02:47

Diriliş Ertuğrul'un Müziğiyle Dans Eden Fıskiyeler Şaşırtıyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesince Fil Geçti Köprüsü üzerinde yapılan meydandaki süs havuzu, yaz aylarının sıcak günlerinde ‘Dombıra’ müziğinin ritmine göre dans eden fıskiyelerle, Erzurumluları serinletecek...

  • JET TV tarafından
  • 1.650 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dağarcık 1.Bölüm 38:03

Dağarcık 1.Bölüm

İsmet Baran'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Karacabey Zooteknik Araştırma Enstitüsü, Bornova Süs Bitkileri İstasyonu ve Çağçağ Hidroelektrik Santrali konu edilmektedir...

Kurnaz Tilkinin Ördek Avı 00:57

Kurnaz Tilkinin Ördek Avı

Konya'da bulunan bir düğün salonunun açık alandaki süs havuzunda bulunan iki ördeğe kendini fark ettirmeden gelen tilki hızlıca koşmaya başlayıp ördeklerden birini yakalamış ve olay yerinden uzaklaşmış. Kurnaz tilkinin b..

  • JET TV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna 04:26

Eminem - Love The Way You Lie ft. Rihanna

[Rihanna] On the first page of our story hikayemizin ilk sayfasında The future seemed so bright gelecek çok ay dınlık gözüküyordu Then this thing turned out so evil ve daha sonra bu çok kötü bir şeye dönüştü I dont know ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sakalı Çiçeklerle Süslemek 01:08

Sakalı Çiçeklerle Süslemek

2017 senesi sakalın senesi oldu. Unutmayın ki, sakal ya da bıyık bırakırken dikkat edilmesi en önemli faktörlerden biri yüz, dudak ve çene şekliniz...

  • JET TV tarafından
  • 627 görüntüleme
  • 7 yıl önce