#Taşlardan süs yapmak

Kemal Doğulu - Aşk Buraya Kadar 04:02

Kemal Doğulu - Aşk Buraya Kadar

Sus konuşma dinlemek istemiyorum seni Bunca yıl söylediğin yalanların bana yetti Anlamı yokmuş aslında Kalp herşeyin farkında Gözü kör olan benmişim Hepsi yalanmış aslında Aşk buraya kadar Gerisi boş anla Kalp ölene kada..

Köpeğin Fıskiye ile İmtihanı 02:22

Köpeğin Fıskiye ile İmtihanı

Sıcak havadan bunalan bir köpek Taksim Meydanı'nda bulunan süs havuzundan su içmek için dakikalarca uğraştı...

  • JET TV tarafından
  • 567 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' 07:34

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir'

Başbakan Yıldırım- 'En güvenli liman Türkiye’dir' Başbakan Binali Yıldırım, “Dostlarımızın, kardeşlerimizin, Asya’dan, Afrika’dan, sığınacakları, yatırımlarını yapacakları en güvenli liman Türkiye’dir” dedi Başbakan ..

Korkan Hırsızın Kendini Susturması 01:46

Korkan Hırsızın Kendini Susturması

Eskişehir'de sabah saatlerinde bir kafeye giren hırsız içeri girdikten bir süre sonra kendi kendine sus işareti yapmış. İçeride hırsızdan başka kimsenin olmaması da görüntüleri izleyenlerin aklında soru işareti uyandır..

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Takipçisinden Gülben Ergen’i Kilitleyen Soru 03:14

Takipçisinden Gülben Ergen’i Kilitleyen Soru

Sosyal medyası üzerinden kendiyle ilgili son yaşanan olaylarla ilgili gelen soruları cevaplayan Gülben Ergen e bir takipçisinin yazdığı not ünlü sanatçının sus pus olmasına neden oldu...

  • ANKA tarafından
  • 628 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ekonomik laptop Asus X551MA İncelemesi 17:38

Ekonomik laptop Asus X551MA İncelemesi

sus laptop'u inceliyor. Ucuz ürünlerde nelerin eksik kaldığını görmek ve hangi işlere yarayacağını öğrenmek isteyenlere deneyimlerimizi aktarıyoruz..

  • BETA tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tazyikli Suya Kafasını Uzatan Çocuk 00:30

Tazyikli Suya Kafasını Uzatan Çocuk

Parklarda ve bahçeler de genel de süs amaçlı olan tazyikli su fıskiyeleri bu tarz kazalara da neden olabiliyor. Çocuklara iyi sahip çıkmak gerekir.....

  • JET TV tarafından
  • 1.008 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suya Tekme Atrmak İsterken Havuza Düşen Kız 00:17

Suya Tekme Atrmak İsterken Havuza Düşen Kız

Süs havuzunda fışkıran suya tekme atmak isteyen kız dengesini kaybedince suya düşmüş. Bir daha yapmaz büyük ihtimalle.....

  • JET TV tarafından
  • 318 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Okan Kovancı - Dibine Kadar 04:00

Okan Kovancı - Dibine Kadar

Dibine Kadar şarkı sözleri ile Sus konuşma, koy ver de gitsin. Sakın yorulma boş ver de gitsin. Sal dertleri kalmasın içinde. O güzel gönlümüz dolmasın hüzünle. Haydi gel otur yani başıma. Unutup her şeyi içelim. Ç..

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 45:35

Hey Gidi Günler, Vol. 1 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR - HEY GİDİ GÜNLER, VOL. 1 Şarkı Listesi: 1- Ajda Pekkan-Kim Ne Derse Desin 00:00 2- Fecri Ebcioğlu-Tik Tak 02:26 3- Lale Belkıs-Kendi Düşen Ağlamaz 05:32 4- Ömür Göksel-Yaşadım mı Öldüm mü 07:52 5- M..

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video) 05:02

Gökhan Türkmen - Bir Öykü (Official Video)

Al bu sana ilk olmuşken Ne acı ki son şarkım bu Çok mu kolaydı yoksa zor mu Bu sisli aşk, bu tutku Oldu Hani olmazdı? Sondu Sende gitmek yoktu Doldu süre, bize bu bile çoktu Bir hayaldi Yok oldu Sus doğru ya..

Meyra - Karar Bize Ait 03:40

Meyra - Karar Bize Ait

Çok üzdüm seni Dönebilir miyim sana geri Dert içime gizli Alabilir miyim seni geri Yok sebebi çok Kendime geldim ben daha yeni Ne acı demek ki Getirmiyor zaman bizi geri Sus söyleme Kalbini dinle Bir daha dene..

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Onur Bayraktar – Zor Oluyor 02:52

Onur Bayraktar – Zor Oluyor

Onur Bayraktar - Zor Oluyor •Sözleri Yutkundum seni düşündüm Özledim gizledim İnan üzgündüm Kırıcıydık savurmuştun kayboluverdin Ayrılık kırıntısından sitemlerim Gerçekten zor zor Aşkın tövbesi zor oluyor Severken gi..

Ünlü Sanatçı Otostop Çekti Tek Araç Durmadı 02:17

Ünlü Sanatçı Otostop Çekti Tek Araç Durmadı

İrem Derici'nin taksi çilesi! Kimse durmadı! İrem Derici Harbiye Açıkhava'da Sibel Can'ı izlemeye gitti, konser sonrası evine gitmek için taksi çevirmek isteyen Derici'nin çabaları sonuçsuz kaldı.. İrem Derici Sus ya ki..

  • BETA tarafından
  • 66 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Drone ile Balık Avı 00:29

Drone ile Balık Avı

Çin'in en büyük kenti Şanghay’da artan Kovid-19 vakaları nedeniyle uygulanan kapanmada bir kişi evinden uçurduğu drone ile süs havuzundan bir balık tutmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Simple - Ozuna, Cosculluela, Ñengo Flow, Baby Rasta & Gringo ( Video Oficial ) 04:58

Simple - Ozuna, Cosculluela, Ñengo Flow, Baby Rasta & Gringo ( Video O

(Baby Rasta) Nadie la pone en su lugar En cuestión de relación es complicada Y eso que lo que ella pide es normal Quiere que le sean real La gente la ve diferente Pero la baby es inteligente Nunca se le va un pret..

Tripkolic-Ne Olur Gitme 03:26

Tripkolic-Ne Olur Gitme

Bu muydu bizim bitmez aşkımız Ah yanar kalbin ellerimde Yok ki çare gel gitme Aşkımızı terketme Öldüm ben aşkından Yok bir çare gel gitme Hayatımda görmedim ben Böyle sevme terketme Hayatımda tanımadım ben senin ..

Jammy ft. İmpala - Son Nefes 03:42

Jammy ft. İmpala - Son Nefes

Şarkı Sözleri: Jammy Verse 1 Bulutlarin ustunden attılar beni toprağa O zamandan attigim tun adımlar geri topal Huzurlu cahil kainat hedef koydum simdi Sirtimda kanat kemik, burnumda melek tozu izi Nefes kopuk dizim k..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmazdan EFSANE Bahar Candan Taklidi! 22:27

Kerimcan Durmazdan EFSANE Bahar Candan Taklidi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Simay Tokatlı, Deniz Serkanova'nın yarışmayı ciddiye almadığını çünkü elbiseleri geri vermek için hiç bir tadilat yaptırmadığını söyledi. Kemal ..

  • ANKA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rafet El Roman - Güzelim Yıllar 04:03

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar

Rafet El Roman - Güzelim Yıllar dinle. Git tam zamanı git Zaten yalandı Sen sevemedin ki Benim seni sevdiğim gibi Sus konuşma kalsın Dur dokunma yansın Ah bilemedin ki Seni nasıl sevdiğimi Kader ben nerden bilirdim ki ..

  • Candy tarafından
  • 952 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Başar - Sahi mi Teaser 00:30

Bahar Başar - Sahi mi Teaser

Söylediklerin sahi mi Sahiden mi gidiyorsun Soranlara söylemem de Sahiden mi bitiyorsun Söylediklerin sahi mi Sahiden mi gidiyorsun Umudumu kaybetmedim de Sahiden mi bitiriyorsun Azılı suçlu gibi sakin ama deli gibi geç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.366 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord 04:34

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord

Eko Fresh - Köln Kalk Ehrenmord Şarkı Sözleri Eko Fresh] Size Max adında bir adamın hikayesini anlatacam Südstadion'da afgan haşhaşı içen heriften bahsediyorum Anlaşılan okulunu mahvetmişti Çocukken kumar oynar şeker alı..

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı! 01:05

Suriye'li Anne Kız Cinayetinde Şok Eden Bilgiler Meydana Çıktı!

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ve gazeteci kızı Halla Barakat’ın cinayetten 10 gün önce hem telefon hem de sosyal medya üzerinden tehdit edildiği ortaya çıktı. Katil zanlısı olarak gözaltına alınan şüpheli akraba Ahmet..

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul 03:50

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul

Sansar Salvo - Feat Ceza - Hedefini Bul Şarkı Sözleri Ya ya ya 2016 Üsküdar-Kadıköy stili 216. Biatch [Verse 1: Sans] Voh, voh. Herkes düşman, yapma Aşka düştü başkan Başka düştün aşktan Kaç, kelam kalem kırandan burala..

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak  Yalansiz Sevdim Seni 04:28

Murat İnce Ft. Ahmet Şafak Yalansiz Sevdim Seni

Sevdim Seni Dert etme kendine İnim inim inleme Sus! Bir kere dinle. Çıkarsız sevdim seni Üşürken ısınmaya hasret gecelerde Yalansız sevdim seni Ölüme esen sabah yellerinde. Yanarcasına sevdim seni Çırasız ateşinle yana..

Sen Fabrikatör Kızı Ben Fakir Şoför 01:40

Sen Fabrikatör Kızı Ben Fakir Şoför

Zehirli Hayat. Boğaza bakan 'Aşk Diyarı' ve yaklaşık 50 yıllık güzel bir öpücükle sonuçlanan konuşmaları. İnci; Seni çok seviyorum Doğan. Doğan; Ben de seni en az senin sevdiğin kadar seviyorum. Ama bu yaptığımız bir ..

Kadınlara Bebek Yakışır Erkeklere De Göbek 00:19

Kadınlara Bebek Yakışır Erkeklere De Göbek

Boğaza bakan 'Aşk Diyarı' ve yaklaşık 50 yıllık güzel bir öpücükle sonuçlanan konuşmaları. İnci; Seni çok seviyorum Doğan. Doğan; Ben de seni en az senin sevdiğin kadar seviyorum. Ama bu yaptığımız bir çılgınlık. İnc..

Sen Şoförüm Değilsin Ki Sevgilimsin Benim 00:46

Sen Şoförüm Değilsin Ki Sevgilimsin Benim

Boğaza bakan 'Aşk Diyarı' ve yaklaşık 50 yıllık güzel bir öpücükle sonuçlanan konuşmaları. İnci; Seni çok seviyorum Doğan. Doğan; Ben de seni en az senin sevdiğin kadar seviyorum. Ama bu yaptığımız bir çılgınlık. İnc..

Hayatta İşten Paradan Mevkiden Önemli Şeyler Vardır 01:36

Hayatta İşten Paradan Mevkiden Önemli Şeyler Vardır

Boğaza bakan 'Aşk Diyarı' ve yaklaşık 50 yıllık güzel bir öpücükle sonuçlanan konuşmaları. İnci; Seni çok seviyorum Doğan. Doğan; Ben de seni en az senin sevdiğin kadar seviyorum. Ama bu yaptığımız bir çılgınlık. İnc..