#Tbmm 26 dönem

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - I.TBMM DÖNEMİ VE 1921 ANAYASASI - 1921 ANAYASASI (TEŞKİLATIESASİYE) 05:31

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİ

BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - I.TBMM DÖNEMİ VE 1921 ANAYASASI - 1921 ANAYASASI (TEŞKİLATIESASİYE)..

  • EBA tarafından
  • 37 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - DOĞRUDAN İSTANBUL HÜKÜMETİ'NİN VE AZINLILARIN ÇIKARDIĞI AYAKLANMALAR 07:57

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİ

BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - DOĞRUDAN İSTANBUL HÜKÜMETİ'NİN VE AZINLILARIN ÇIKARDIĞI AYAKLANMALAR..

  • EBA tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - İSTANBUL HÜKÜMETİ VE İTİRAF DEVLETLERİNİN ETKİSİYLE ÇIKAN AYAKLANMALAR 08:24

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİ

BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - İSTANBUL HÜKÜMETİ VE İTİRAF DEVLETLERİNİN ETKİSİYLE ÇIKAN AYAKLANMALAR..

  • EBA tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - KUVAYI MİLLİYE BİRLİKLERİNİN AYAKLANMASI 05:23

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİ

BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - KUVAYI MİLLİYE BİRLİKLERİNİN AYAKLANMASI..

  • EBA tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - SİYASİ ALANDA YAPILAN İNKILAPLAR - CUMHURİYETİN İLANINI HAZIRLAYAN SEBEPLER VE II.TBMM'NİN AÇILMASI 09:03

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - SİYASİ ALANDA YAPILAN

SİYASİ ALANDA YAPILAN İNKILAPLAR - CUMHURİYETİN İLANINI HAZIRLAYAN SEBEPLER VE II.TBMM'NİN AÇILMASI..

  • EBA tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TBMM'de Koronavirüs Alarmı 01:18

TBMM'de Koronavirüs Alarmı

Türkiye Büyük Millet Meclis'inde koronavirüs alarmı yaşandı. Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun personelinde korona testi pozitif çıktı. Bu gelişmenin ardından bölümde görev yapan bütün çalışanlara test yap..

TBMM'de esnek çalışma üzerinden tartışma yaşandı 01:57

TBMM'de esnek çalışma üzerinden tartışma yaşandı

TBMM'de esnek çalışma üzerinden tartışma yaşandı..

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mesajı 01:55

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mes

Büyük Zaferin 99'uncu yıldönümü siyasilerin de gündemindeydi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve siyasi parti liderleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Meclis..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

TBMM ve NASA'yı Koruyan Türk Siber Güvenlik Şirketi 05:26

TBMM ve NASA'yı Koruyan Türk Siber Güvenlik Şirketi "Comodo Mobil Anti

Uygulamanın linkleri https://play.google.com/store/apps/details?id=com.comodo.cisme.antivirus https://apps.apple.com/tr/app/comodo-mobile-security/id1448853386?l=tr Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda Comodo..

İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulünün 55. Yılı izle 39:18

İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulünün 55. Yılı izle

Sunuculuğunu Yavuz Bülent Bakiler'in yaptığı programda; İstiklal Marşı yazılması için Mehmet Akif Ersoy'un dönemin Milli Eğitim Bakanı Hamdullah Suphi Tanrıöver tarafından görevlendirilmesi ve İstiklal Marşı’nın mecliste..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Kemal Atatürk'ün TBMM Açılış Konuşması izle 06:12

Mustafa Kemal Atatürk'ün TBMM Açılış Konuşması izle

Türkiye büyük millet meclisinin açılış konuşması. Mustafa Kemal Atatürk..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.287 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gün Dökümü 206.Bölüm-TBMM'nin Kore'ye Askeri Birlik Gönderme Kararı 02:58

Gün Dökümü 206.Bölüm-TBMM'nin Kore'ye Askeri Birlik Gönderme Kararı

Programın 206. bölümünde; Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Kore'ye askeri birlik gönderme kararı konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Şar - Azer Baba 03:18

Serdar Şar - Azer Baba

Azer Baba şarkı sözleri ile Psikolojim bozuk değil aslında Yeni bir psikolojiyim her takıntı rafımda Okudum bitmedi başladım yazmaya Einstein’a soru sorduğumda başladı atmaya Bakırköy bir morg olsa Elazığ’da deli olur ..

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi 01:08

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri yapılırken Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka kendini kürsüye kelepçeledi. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ederken, B..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri 05:16

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri

Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli'yle yaptı. Fakat bu evlilik uzun soluklu olmadı. İki yıl sonunda bitirdiler.2. Coşkun Sabah 1980'lerin sonunda Hülya Avşar ve Coşkun Sabah bir aşk yaşamışlardı ve 1988'd..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Almanya'da  Yoksul Emekli ve Çalışan  Sayısı Artıyor 07:09

Almanya'da Yoksul Emekli ve Çalışan Sayısı Artıyor

Euro Bölgesi’nin ekonomi motoru Almanya’da büyüme oranı artmaya ve işsizlik rakamları düşmeye devam ederken akıllara şöyle bir soru geliyor: İşsizlik kurumlarının önünde neden uzun kuyruklar oluşuyor? Bu soruyu araştırm..

Mecliste Yumruklu Kavga! 00:57

Mecliste Yumruklu Kavga!

CHP'nin TBMM'deki bugünkü grup toplantısı sırasında Meclis’te arbede yaşandı. Olay yerine gelen TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’ya yaşananları aktaran CHP’liler, girişlerinin polis tarafından engellendiğini ve poli..

  • PengoTV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı 01:17

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Anayasa değişikliği teklifini protesto eden gruplara polis müdahale etti. TBMM'ye yürümek isteyen ve aralarında CHP milletvekillerinin de olduğu grubu Milli Müdafaa Caddesi'nde çevi..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog 01:53

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog

TBMM'deki yasama yılı açılış resepsiynunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanına gelerek, bir süre sohbet etti. Bahçeli'nin yakasındaki Türk bayrağı rozetine işaret eden Erdoğan,..

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz 05:18

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etm

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyükelçilerin HDP grup toplantısına katılmalarını sert bir dille eleştirdi: Dün TBMM'de bir olay yaşandı. Biz..

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..