#Tbmm 26 dönem

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi 01:56

Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi

Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin Anayasa değişiklik teklifi, özetle şu başlıkları içeriyor: Milletvekili sayısı 550'den 600'e çıkarılacak. Milletvekili seçilebilme yaşı 25'ten 18'e indirilecek. Cumhurbaşkanlığı ve Gene..

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Başbakan Yıldırım- -Anayasa Değişikliği İle Vesayet Odaklarına Son Darbeyi Vuracağız 01:33

Başbakan Yıldırım- -Anayasa Değişikliği İle Vesayet Odaklarına Son Dar

Başbakan Yıldırım- -Anayasa Değişikliği İle Vesayet Odaklarına Son Darbeyi Vuracağız AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu...

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Bahçekapılı, Almanya Ziyareti Sırasında Yaşadıklarını Anlattı 01:27

Bahçekapılı, Almanya Ziyareti Sırasında Yaşadıklarını Anlattı

TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Biz Alman veya yabancı parlamenterlere nasıl saygı, nezaket gösteriyorsak onlardan da aynı şekilde saygıyı ve nezaketi beklemek hakkımız. İncitici oldu gerçekten. dedi...

Reşat Petek_ Darbenin Siyasi Ayağını Tespit Ettik 03:02

Reşat Petek_ Darbenin Siyasi Ayağını Tespit Ettik

Memleket Meselesi programına konuk olan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili Reşat Petek önemli açıklamalarda bulundu. Petek, darbenin siyasi ayağını tespit ettiklerini söyledi...

Mustafa Yeneroğlu'nun Alman Siyasetçiyi Canlı Yayında Rezil Etmesi 00:55

Mustafa Yeneroğlu'nun Alman Siyasetçiyi Canlı Yayında Rezil Etmesi

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu Alman televizyon kanalı ZDF'de katıldığı programda Alman siyasetçiyi rezil etti. 'Darbecilerin hepsinin Almanya'da olduğunu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 531 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Kahraman Hollanda'nın Yaptığı Silinemez Bir Lekedir 01:18

Kahraman Hollanda'nın Yaptığı Silinemez Bir Lekedir

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Hollanda'nın, Türk bakanlara yönelik engelleme tavrına ilişkin, Silinemez bir lekedir. Çok yanlış bir harekettir. dedi...

Milletvekilini Muhtar Zanneden Milletvekili! 00:46

Milletvekilini Muhtar Zanneden Milletvekili!

CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm'ün, muhtarlarla toplantı yapan TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu'yu muhtar zannetti. Üstüne bir de hatıra fo..

  • PITIRCIK tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
HSK Üyeliği İçin 83 Başvuru Yapıldı 00:24

HSK Üyeliği İçin 83 Başvuru Yapıldı

Hakimler ve Savcılar Kurulu üyeliği için TBMM Başkanlığına 83 başvuru yapıldı. 15 gün içinde yapılacak seçimle de HSK'nın yeni üyeleri belli olacak...

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu 03:29

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Paylaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemine ilişkin “Adalet ve Kalkınma Partisi başkanlık sistemiy..

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti 01:42

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanının tebriklerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te 00:30

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te

Anayasa değişikliğine uyum amacıyla yargıyla ilgili bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kanun tasarısı..

OHAL 3 Ay Daha Uzatılıyor 01:24

OHAL 3 Ay Daha Uzatılıyor

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ MGK'nın OHAL'in uzatılmasına ilişkin tavsiye kararını Bakanlar Kurulu'na gönderdiğini söyledi. Bozdağ 'Bakanlar Kurulu MGK'nın tavsiye kararına uyarak OHAL'in 3 ay daha uzatılmasına dair tezk..

İsmail Kahraman'dan HDP Provokasyonuna Çok Sert Tepki 01:41

İsmail Kahraman'dan HDP Provokasyonuna Çok Sert Tepki

TBMM'deki 23 Nisan özel oturumunda provokasyon yapmak isteyen HDP milletvekili Meral Danış Beştaş'a TBMM Başkanı İsmail Kahraman çok sert cevap verdi. HDP'li vekilin konuşmasında 'Kürt illeri' ifadelerini kullanmasına te..

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek 01:36

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Deva

Tutuklanan ve Gözaltına Alınan HDP'li Vekillerin Maaşları Yatmaya Devam Edecek Gözaltına alınan ve tutuklanan HDP'li milletvekilleri HDP'li milletvekilleri özlük haklarını kullanabilecek ve maaşlarını alabilecekler Ter..

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne 01:09

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İl

Darbe Komisyonunda İlker Başbuğ'u Kızdıran Soru- Bunun 15 Temmuz'la İlişkisi Ne Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'nda konuşan İlker Başbuğ, CHP'li Tanrıkulu'nun 27 Nisan e-muhtırası ve Dolmabahçe görüşmeleriyle ilgili ..

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum 00:32

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelem

Aksakallı Paşa'dan Darbe Komisyonu'na İfade Yanıtı: Suriye'deyim Gelemiyorum Özel Kuvvetler Komutanı Korgeneral Aksakallı, darbe komisyonunun perşembe günü kendisini dinleme isteğine 'Suriye'de olduğundan bu hafta için ..

Meclis'te Kavga Çıktı 01:29

Meclis'te Kavga Çıktı

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri sırasında arbede yaşandı. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ediyor. 3. maddenin görüşmeleri tamamlandıktan sonra oylamaya geçil..

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydireceklerdi 02:15

'Darbe Başarılı Olsaydı Yavuz Selim'in Kaftanını FETÖ'ye Giydirecekler

15 Temmuz'u, neden yaptılar, Silahlara, sarılma, motivasyonu, nereden geliyordu, FETÖ'cüler, aslında, ne peşindeydiler, Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, TGRT Haber'de Tarih ve Medeniyet programında açıkladı. Osmanlı’da ilk..

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek 01:02

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verec

Erdoğan- Türk Tipi Başkanlık Sistemi Daha Hızlı Kalkınma Fırsatı Verecek El-Cezire'ye konuşan Erdoğan, Türk tipi başkanlık sistemiyle ilgili Bu, Türkiye'ye çok daha hızlı bir şekilde kalkınma fırsatı verecektir diyorum..

Muhsin Yazıcıoğlu Kimdir ? 04:37

Muhsin Yazıcıoğlu Kimdir ?

Muhsin Yazıcıoğlu', Türk siyasetçi, Ülkücü lider. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı, 19., 20., ve 23. dönem TBMM Sivas milletvekili ve Büyük Birlik Partisi'nin kurucusu ve ilk genel başkanıdır. Vikipedi Doğum: 31 Aralık 1..

Erdoğan'ın AB Sözleri Büyük Alkış Aldı 01:24

Erdoğan'ın AB Sözleri Büyük Alkış Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26. Dönem 3. Yasama Yılı'nın açılışı dolayısıyla TBMM Genel Kurulu'nda milletvekillerine hitap etti. Erdoğan'ın Aslına bakarsanız bizim AB üyeliğine ihtiyacımız kalmamıştır sözleri s..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Onların Yeri Kandil Biliyorsunuz 00:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Onların Yeri Kandil Biliyorsunuz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP'li milletvekillerinin TBMM'nin 26. dönem 3. yasama yılı açılış törenine katılmalarını, “Onların yeri Kandil biliyorsunuz” sözleriyle değerlendirdi...