#Tbmm 26 dönem 2 yasama yılı açılış konuşması 1 ekim 2016

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duhan Aslan ) #SavaşaHayır 03:48

Stüdyoyu Yıktılar O Ses Türkiye Halep Ölmesin ! ( Hanedan Doğan - Duha

Studyoyu Yıktı Geçti! Dodan Özer 'Haydar Haydar' - O Ses Türkiye 24 Aralık 2016 Yetenek Sizsiniz Türkiye Final '' Kadına Şiddete Hayır '' Hanedan Doğan - Duhan Aslan Rap Hanedan Dogan Hanedan Dogan '' İnsanlık Ölmesin '..

  • PengoTV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları 01:50

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları

Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Mükemmel Konuşmaları Recep Tayyip Erdoğan Tarihi Ayarlar, Mükemmel KonuşmalarıRecep Tayyip Erdoğan Konuşmaları Recep Tayyip ErdoĞAn Cesur Meclis Konuşmalari ... Recep Tayyip Erdoğan Tarihi K..

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak! 08:02

Konyalılardan Rekor Kıran Erdoğan Klibi İzlerken Gözleriniz Dolacak!

Başbakan erdoğan klibi.. Konya erdoğan uzun adam klip. Başbakan erdoğan konyalılardan. konyalı erdoğan klibi. cumhurbaşkanı adayı Başbakan recep tayyip erdoğan klibi.. izlenme rekorları kıran Başbakan erdoğan klibi. Başb..

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog 01:53

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog

TBMM'deki yasama yılı açılış resepsiynunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanına gelerek, bir süre sohbet etti. Bahçeli'nin yakasındaki Türk bayrağı rozetine işaret eden Erdoğan,..

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İzmir Mitingi 9 Nisan 2017 1:11:39

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan İzmir Mitingi 9 Nisan 2017

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan izmir Mitingi 9 Nisan 2017 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen Referandumda EVET mitinginde bir konuşma yaptı ... Recep Tayyip Erdoğan 9 Nisan 201..

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz 05:18

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etm

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyükelçilerin HDP grup toplantısına katılmalarını sert bir dille eleştirdi: Dün TBMM'de bir olay yaşandı. Biz..

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı- 05:30

Tokatlıların hamam işletmeciliği 'Patrona Halil' isyanıyla başladı-

Hamam işletmeciliğiyle adlarını duyuran Tokatlıların mesleğe, 1730 yılında yaşanan 'Patrona Halil İsyanı'yla başladıklarını söyleyen Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Yeniçağ Tarihi Ana..

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Onların Yeri Kandil Biliyorsunuz 00:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan Onların Yeri Kandil Biliyorsunuz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP'li milletvekillerinin TBMM'nin 26. dönem 3. yasama yılı açılış törenine katılmalarını, “Onların yeri Kandil biliyorsunuz” sözleriyle değerlendirdi...

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle 1:38:24

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle

Yapım yılı Haziran 2015 olan Türk yapımı filmin vizyona giriş tarihi ise, 10 Haziran 2016 olarak gösteriliyor. Ve Panayır Köyden Gider izle filmin yönetmeni ve senaristliğini Mete Sözer’in yaptığı filmin oyuncu kadrosund..

  • Tv Series tarafından
  • 3.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arif Susam  Ölümsüz Sevdim 05:48

Arif Susam Ölümsüz Sevdim

Sensiz Bir Gün Geçmiyor Gözlerim Dalıp Gidiyor O Bakışın o Gülüşün Hiç Aklımdan Çıkmıyor Canım Deyip Sarılışın Hiç Aklımdan Çıkmıyor Mektupları Okuyorum Resimlere Bakıyorum Hayalinle Başbaşayım Seni Sensiz Yaşıyorum ..

Korku Seansi 2 The Conjuring 2 2:13:52

Korku Seansi 2 The Conjuring 2

KORKU SEANSI 2 ÖZET ve Detay Korku Seansı Yine Korkutmaya Geliyor Korku filmleri dünyanın her yerinde en zor yapılan film türlerindendir. İnsanlarda inandırıcılık sağlaması ve korkuya sevk etmesi biraz zor olmaktadır. F..

  • Film İzle tarafından
  • 4.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti 01:42

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti

Erdoğan Külliye'de Tebrikleri Kabul Etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla devlet erkanının tebriklerini kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var 02:48

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var

Kavgaya Değil Huzura İhtiyacımız Var CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu İstanbul'da katıldığı açılış programında, Bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya, birbirimize selam vermeye ihtiyacımız var. Kavgaya değil huzur..

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi 01:08

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri yapılırken Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka kendini kürsüye kelepçeledi. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ederken, B..

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var 02:03

Tevfik Göksu- -İSPARK'ın 100 milyon lira zararı var

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, İSPARK'ın 2020 yılı sonu itibarıyla 100 milyon lira zararı olduğunu bildirdi. Ayrıca Göksu, İSPARK nasıl zarar eder?' diyen İBB Başkanı'na soruyorum, 1 yılda İSPARK'ı..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Geliş Yabancı Film İzle 1:56:22

Geliş Yabancı Film İzle

Geliş – Arrival 2016 Türkçe Dublajlı Yabancı Film Hd İzle Geliş 2016 film konusu: Uzaylılar dünyaya gelmiştir. Ancak geliş nedenleri bilinmediğinden, onlarla iletişim kurmak adına bir komisyon kurulur. Dil profesörü Dr. ..

  • Tv Series tarafından
  • 9.473 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan'ın AB Sözleri Büyük Alkış Aldı 01:24

Erdoğan'ın AB Sözleri Büyük Alkış Aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26. Dönem 3. Yasama Yılı'nın açılışı dolayısıyla TBMM Genel Kurulu'nda milletvekillerine hitap etti. Erdoğan'ın Aslına bakarsanız bizim AB üyeliğine ihtiyacımız kalmamıştır sözleri s..

Ece Üner'den Kadir Şeker yorumu - Öyle bir konuştu ki.. 01:20

Ece Üner'den Kadir Şeker yorumu - Öyle bir konuştu ki..

Show TV Ana Haber sunucusu Ece Üner, Kadir Şeker'in yargılanması ve ceza alması hakkında konuştu. Aleyna Çakır ile Ümitcan Uygun hakkında da sözler söyledi. ece üner, ece üner kadir şeker, ece üner aleyna çakır, ece üner..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri 05:16

Hülya Avşar'ın 10 Tane Sevgilileri Ve Eşleri

Hülya Avşar, ilk evliliğini 1979'da Mehmet Tecirli'yle yaptı. Fakat bu evlilik uzun soluklu olmadı. İki yıl sonunda bitirdiler.2. Coşkun Sabah 1980'lerin sonunda Hülya Avşar ve Coşkun Sabah bir aşk yaşamışlardı ve 1988'd..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce