#Tbmm 26 dönem 2 yasama yılı açılış konuşması 1 ekim 2016

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimi Merkez Sağ Parti Önde Tamamladı 01:54

DÜNYA HABERLERİ: Bulgaristan'da Seçimi Merkez Sağ Parti Önde Tamamladı

Bulgaristan genel seçimlerini, eski Başbakan Boyko Borisov'un liderliğindeki merkez sağ Bulgaristan'ın Avrupalı Gelişimi İçin Yurttaşlar Partisi önde tamamladı. Seçimlerde, merkez sağ parti yüzde 33, Sosyalist Parti ise..

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti 01:31

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti

Gezi’ Eylemcilerine Tepki Gösteren Zahide Nine Hayatını Kaybetti Gezi olayları sırasında basın açıklaması yapmak isteyen gruba tepki gösteren ve o dönem Başbakan olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı miting..

Kosova'da Halk Yeni Parlamento İçin Sandık Başında 01:03

Kosova'da Halk Yeni Parlamento İçin Sandık Başında

Kosova'da halk, geçen ay hükümetin düşürülmesi ve meclisin feshedilmesinin ardından yeni dönem milletvekillerini belirlemek için bugün sandık başında. Erken genel seçimde, 19 siyasi parti, 5 ittifak ve 2 sivil inisiyati..

 Hakan Taşıyan'ın Son Hali Hayranlarını Yıktı 00:47

Hakan Taşıyan'ın Son Hali Hayranlarını Yıktı

Alkol tedavisi gören arabesk müziğinin sevilen ismi Hakan Taşıyan'ın son hali hayranlarını yıktı. Müslüm Gürses'e olan benzerliği ve Güz Gülleri şarkısıyla bir dönem çok ünlenen arabesk müziğinin sevilen ismi Hakan Taş..

  • ANKA tarafından
  • 1.245 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Umut Evi̇rgen Çok Si̇ni̇rlendi̇ Tuba Büyüküstün Hi̇ç Konuşmadı 00:24

Umut Evi̇rgen Çok Si̇ni̇rlendi̇ Tuba Büyüküstün Hi̇ç Konuşmadı

Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen’in evlilik kararı aldığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen çifti düğün hazırlıkları yapmaya başladı. İlişkilerinde dönem dönem sıkıntılar yaşay..

  • BETA tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti 00:31

Semih Kaya Resmen Sparta Prag'da! İşte Maliyeti

Galatasaray'dan ayrılan Semih Kaya, Sparta Prag ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray'dan transfer edilen 26 yaşındaki savunma oyuncusu ile 3 yıllık sözleşme imzalan..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Özlem Kaymaz'ın Muhteşem Evi 00:47

Özlem Kaymaz'ın Muhteşem Evi

Özlem Kaymaz, 14 yaşında Marie Claire'in ilk Türkiye sayısının kapağına çıkan Türk kızı oldu. 1992 yılında, 18 yaşındayken Türkiye güzeli seçildi. O dönem basında 'İtalyan Liseli', 'Sörfçü Türkiye Güzeli' olarak anıldı. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.729 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:35

Barack Obama Tribute - 1 Yaşından 55 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Barack Hüseyin Obama (Барак Обама) Amerikalı bir siyasetçi ve 44. ABD Başkanıdır. O ofise seçilen ilk Afrikalı Amerikalı ve komşu Birleşik Devletler dışında doğan ilk başkan. Honolulu, Hawaii'de dünyaya gelen Obama, Harv..

İnce Üniversiteyi 4 Yılda Bitirdiği İçin Kendiyle Böyle Övündü 00:26

İnce Üniversiteyi 4 Yılda Bitirdiği İçin Kendiyle Böyle Övündü

Muharrem İnce, mezun olduğu Necatibey Eğitim Fakültesinde aynı dönem okuduğu arkadaşlarıyla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce sohbet ve fotoğraf çekiminin ardından seçmenlere mezun olduğu fakültenin dipl..

Merve Özkaynak Sivilceleri Yok Eden Lazer Maskesi 12:16

Merve Özkaynak Sivilceleri Yok Eden Lazer Maskesi

Dönem dönem kendini gösteren sivilceler ve hormonal akneler bir çoğumuzun korkulu rüyası. Çözümü tabii ki bir uzman tedavisi ancak ilaç kullanma evresine gelmeden önce sivilce tedavisinin evde uygulayabileceğimiz alterna..

Çukur Parodi 05:26

Çukur Parodi

Çukur’da bir dönem kapanmıştır. İdris Koçovalı’nın “Çukur’u İstanbul’da sanırlar ama bilmezler İstanbul Çukur’dadır” sözleri mahallenin darmaduman olmuş sokaklarında yankılansa da o günlerden eser yoktur. Beklenmedik bir..

  • JET TV tarafından
  • 239 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK  KARE KÖKLÜ SAYILAR KONU ANLATIM VİDEO -3- 06:16

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KARE KÖKLÜ SAYILAR KONU ANLATIM VİDEO -3-

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ SAYILAR SORU VE ÇÖZÜMLERİ VİDEO 4 18:02

2018-2019 8.SINIF MATEMATİK KÖKLÜ SAYILAR SORU VE ÇÖZÜMLERİ VİDEO 4

Kanalımızla ilgili öneri ve görüşlerinizi bizimle paylaşabiirseniz sevinirim.anlatmamı istediğiniz konuları yorum kısmına yazabilirsiniz.n8. sınıf matematik kolay anlasılır seviye ye uygun akıcı akılda kalır 8.sınıf vide..

Güzel Oyuncu İlk Ürününü Yetiştirdi - Patlıcanlı Paylaşım 01:00

Güzel Oyuncu İlk Ürününü Yetiştirdi - Patlıcanlı Paylaşım

Yer aldığı başarılı projeler ve güzelliğiyle dönem dönem gündem olan ünlü oyuncu Gizem Karaca bu sefer de sosyal medya hesabından paylaştığı patlıcanlarla dikkatleri üzerine çekti...

  • BETA tarafından
  • 140 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Galatasarayın İlgilendiği Riberye Dev Talip 02:14

Galatasarayın İlgilendiği Riberye Dev Talip

Adı dönem dönem eski takımı Galatasaray'la da anılan Fransız yıldız Franck Ribery hakkında ülkesinden çarpıcı bir iddia geldi...

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gelecekte savaşlar nasıl olacak? 03:46

Gelecekte savaşlar nasıl olacak?

Gelecek çok ilginç olacak evet ama gel gelelim ilginç olacağı gibi aynı zamanda korkunç olacağını düşünenlerdenim. Hatta dönem dönem dile getiriyorum, dünyanın robotlar tarafından ele geçirileceğini dahi düşünüyorum. ??..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm 1:50:55

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm

Hataları, sevapları, tutkuları, umutları ve hayal kırıklıklarıyla bir dönemin gençlerinin hikayesi, Türkiye’nin yaşanmış ancak anlatılamamış ve belki de yeterince anlaşılamamış öyküsü ... Başrollerini Murat Ünalmış, Den..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Canavar Kamyonlar Türkçe Dublaj Hd Film İzle 1:44:44

Canavar Kamyonlar Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Canavar Kamyonlar – Monster Trucks filminin konusunda Bütün hayatını geçirmiş olduğu doğduğu kasabada kurtulmak için bir çıkış yolu arayan lise son sınıf öğrencisi Tripp toplamış olduğu hurda parçalarından bir kamyon ica..

  • PengoTV tarafından
  • 11.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.398 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu 01:20

Genelkurmay Başkanı Akar F-16 İle Uçtu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında yapılan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uçuş Eğitim Yılı açılış törenine katıldı.Tören kapsamında geleneksel kurban kesim merasimi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Araştırma Üniversitesini Açıkladı 02:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 10 Araştırma Üniversitesini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen '2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, araştırma üniversitesi olarak tespit edilen 10 ..

Yeni Akademik Yılın İlk Dersini Eski Bakan Rrof. Dr. Nabi Avcı Verdi 04:18

Yeni Akademik Yılın İlk Dersini Eski Bakan Rrof. Dr. Nabi Avcı Verdi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi’nin 2017-2018 Akademik Yılı Açılışı, Eski Milli Eğitim, Kültür ve Turizm Bakanı Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi AVCI’nın ilk dersi vermesiyle başladı...

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! 24:54

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak- Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Aç

Üniversiteler Ne Zaman Açılacak? Başkan Erdoğan'dan Yüz Yüze Eğitim Açıklaması! Eğitimde uygulanan koronavirüs tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda kademeli olarak yüz yüze eğitime geçilirken..

Metal Fırtın  ABD-Türkiye Kavgası 06:28

Metal Fırtın ABD-Türkiye Kavgası

2004 yılıydı. TBMM Başkanı Bülent Arınç, Meclis'in işleyişini geliştirmek için, her partiden milletvekilinin olduğu 'Demokrasi Komitesi' kurmuştu. Bu komite 2004 yılı sonuna doğru çeşitli temaslarda bulunmak için ABD'ye ..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi 01:11

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi

Milli Savunma Bakanı Işık_ 20 Bin 88 Kişinin TSK ile Bağı Kesildi Milli Savunma Bakanı Işık, 16 bin 423 öğrenciyle beraber değerlendirildiğinde 20 bin 88 kişinin Türk Silahlı Kuvvetleri ile bağı kesilmiştir dedi TBM..

  • Haberler tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..