#Tbmm başkanvekili

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - DOĞRUDAN İSTANBUL HÜKÜMETİ'NİN VE AZINLILARIN ÇIKARDIĞI AYAKLANMALAR 07:57

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİ

BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - DOĞRUDAN İSTANBUL HÜKÜMETİ'NİN VE AZINLILARIN ÇIKARDIĞI AYAKLANMALAR..

  • EBA tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - İSTANBUL HÜKÜMETİ VE İTİRAF DEVLETLERİNİN ETKİSİYLE ÇIKAN AYAKLANMALAR 08:24

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİ

BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - İSTANBUL HÜKÜMETİ VE İTİRAF DEVLETLERİNİN ETKİSİYLE ÇIKAN AYAKLANMALAR..

  • EBA tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - KUVAYI MİLLİYE BİRLİKLERİNİN AYAKLANMASI 05:23

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİ

BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞI VE SONRASINDAKİ GELİŞMELER - TBMM'YE YÖNELİK AYAKLANMALAR - KUVAYI MİLLİYE BİRLİKLERİNİN AYAKLANMASI..

  • EBA tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 4 yıl önce
EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK  LİSE - SİYASİ ALANDA YAPILAN İNKILAPLAR - CUMHURİYETİN İLANINI HAZIRLAYAN SEBEPLER VE II.TBMM'NİN AÇILMASI 09:03

EBA T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK LİSE - SİYASİ ALANDA YAPILAN

SİYASİ ALANDA YAPILAN İNKILAPLAR - CUMHURİYETİN İLANINI HAZIRLAYAN SEBEPLER VE II.TBMM'NİN AÇILMASI..

  • EBA tarafından
  • 31 görüntüleme
  • 4 yıl önce
TBMM'de Koronavirüs Alarmı 01:18

TBMM'de Koronavirüs Alarmı

Türkiye Büyük Millet Meclis'inde koronavirüs alarmı yaşandı. Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun personelinde korona testi pozitif çıktı. Bu gelişmenin ardından bölümde görev yapan bütün çalışanlara test yap..

TBMM'de esnek çalışma üzerinden tartışma yaşandı 01:57

TBMM'de esnek çalışma üzerinden tartışma yaşandı

TBMM'de esnek çalışma üzerinden tartışma yaşandı..

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı 01:41

TBMM'de HES Kodu Sorgulaması Başladı

Türkiye Büyük Millet Meclis’inde koronaya yakalanan milletvekillerinin sayısı 100’ü geçti. Yani ortalama her altı vekilden birinin korona testi pozitif çıktı. İşte bu gelişmenin ardından Meclis'te de yeni tedbirler hayat..

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mesajı 01:55

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mes

Büyük Zaferin 99'uncu yıldönümü siyasilerin de gündemindeydi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve siyasi parti liderleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Meclis..

TBMM ve NASA'yı Koruyan Türk Siber Güvenlik Şirketi 05:26

TBMM ve NASA'yı Koruyan Türk Siber Güvenlik Şirketi "Comodo Mobil Anti

Uygulamanın linkleri https://play.google.com/store/apps/details?id=com.comodo.cisme.antivirus https://apps.apple.com/tr/app/comodo-mobile-security/id1448853386?l=tr Selamünaleyküm değerli arkadaşım bu videomuzda Comodo..

İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulünün 55. Yılı izle 39:18

İstiklal Marşı'nın TBMM'de Kabulünün 55. Yılı izle

Sunuculuğunu Yavuz Bülent Bakiler'in yaptığı programda; İstiklal Marşı yazılması için Mehmet Akif Ersoy'un dönemin Milli Eğitim Bakanı Hamdullah Suphi Tanrıöver tarafından görevlendirilmesi ve İstiklal Marşı’nın mecliste..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.309 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Kemal Atatürk'ün TBMM Açılış Konuşması izle 06:12

Mustafa Kemal Atatürk'ün TBMM Açılış Konuşması izle

Türkiye büyük millet meclisinin açılış konuşması. Mustafa Kemal Atatürk..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.287 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gün Dökümü 206.Bölüm-TBMM'nin Kore'ye Askeri Birlik Gönderme Kararı 02:58

Gün Dökümü 206.Bölüm-TBMM'nin Kore'ye Askeri Birlik Gönderme Kararı

Programın 206. bölümünde; Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin Kore'ye askeri birlik gönderme kararı konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması 06:56

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması

Bahçeli’den 'Başkanlık Sistemi' Açıklaması MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemiyle ilgili, TBMM’de evet, referandumda hayır diyecekmişiz. Bunu söylüyorlar. Ve de bir grup Truva atı bunun milletin aklıyl..

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi 01:08

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri yapılırken Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka kendini kürsüye kelepçeledi. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ederken, B..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Bahçekapılı, Almanya Ziyareti Sırasında Yaşadıklarını Anlattı 01:27

Bahçekapılı, Almanya Ziyareti Sırasında Yaşadıklarını Anlattı

TBMM Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, Biz Alman veya yabancı parlamenterlere nasıl saygı, nezaket gösteriyorsak onlardan da aynı şekilde saygıyı ve nezaketi beklemek hakkımız. İncitici oldu gerçekten. dedi...

Reşat Petek_ Darbenin Siyasi Ayağını Tespit Ettik 03:02

Reşat Petek_ Darbenin Siyasi Ayağını Tespit Ettik

Memleket Meselesi programına konuk olan TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili Reşat Petek önemli açıklamalarda bulundu. Petek, darbenin siyasi ayağını tespit ettiklerini söyledi...

Mecliste Yumruklu Kavga! 00:57

Mecliste Yumruklu Kavga!

CHP'nin TBMM'deki bugünkü grup toplantısı sırasında Meclis’te arbede yaşandı. Olay yerine gelen TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’ya yaşananları aktaran CHP’liler, girişlerinin polis tarafından engellendiğini ve poli..

  • PengoTV tarafından
  • 840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz 03:44

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz

Mhp'li 5 Vekil: Başkanlığa Hayır Diyeceğiz MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ve bazı MHP Milletvekilleri başkanlık sistemine ilişkin Anayasa değişikliği teklifine 'hayır' oyu vereceklerini bildirdi. MHP milletvekill..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu 00:34

Mahmut Tanal'ı Boşa Düşüren FETÖ Sorusu

TBMM'de Nüfus Hizmetleri Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa Tasarısı'nın görüşülmesi sırasındaMeclis Başkanvekili Ahmet Aydın'ın da dahil olduğu komik anlar yaşandı. AK Parti Grupbaşkanvekili Mehm..

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz 05:18

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etm

Soylu'dan Hdp Grup Toplantısına Katılan Büyükelçilere Tepki- Kabul Etmiyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, büyükelçilerin HDP grup toplantısına katılmalarını sert bir dille eleştirdi: Dün TBMM'de bir olay yaşandı. Biz..

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı 01:17

Meclis Çevresinde 'Anayasa' Alarmı

TBMM Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Anayasa değişikliği teklifini protesto eden gruplara polis müdahale etti. TBMM'ye yürümek isteyen ve aralarında CHP milletvekillerinin de olduğu grubu Milli Müdafaa Caddesi'nde çevi..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi 01:56

Madde Madde Cumhurbaşkanlığı Sistemi

Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin Anayasa değişiklik teklifi, özetle şu başlıkları içeriyor: Milletvekili sayısı 550'den 600'e çıkarılacak. Milletvekili seçilebilme yaşı 25'ten 18'e indirilecek. Cumhurbaşkanlığı ve Gene..

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog 01:53

Erdoğan ile Bahçeli Arasında İlginç Diyalog

TBMM'deki yasama yılı açılış resepsiynunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanına gelerek, bir süre sohbet etti. Bahçeli'nin yakasındaki Türk bayrağı rozetine işaret eden Erdoğan,..

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması 08:13

Başbakan Yıldırım'dan Parti Grubuna Teşekkür Konuşması

Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişiklik teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından parti grubuna teşekkür etti. Yıldırım'ın teşekkürünü ilettiği önemli bir isim de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ol..

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır 02:17

Orakoğlu_ Bu Türkiye'ye Açılan Bir Savaştır

39 insanımızın hayatını kaybettiği, Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübüne düzenlenen terör saldırısıyla ilgili A Haber canlı yayınına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Eski İstihbarat Dairesi Başkanvekili Bülent Ora..