#Tbmmde kabul edildi

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım 03:11

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgaz fiyatlarında indirime gitmesiyle ilgili, Türkiye için güzel bir haber oldu. Büyük bir kazanım oldu. Tahkim süreci iyi takip edildi. ifadelerini kullandı..

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı 00:59

Suriye’ye Gübre Gönderen Şirket Fetö Bağlantılı Çıktı

Şanlıurfa’da ele geçirilen 5,5 ton patlayıcı yapımında kullanılan gübrenin Denizli’deki FETÖ bağlantılı bir maden şirketine ait olduğunun belirlenirken, şirkete düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 5’i tutuk..

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı 04:25

Bursa-da Kamyonlara Ceza Yağdı

Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa'da kamyonlara ceza yağdıBURSA - Bursa'da kamyonlara ceza yağdı. Bursa İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız ın emri ile gün içinde şehir merkezinden g..

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Hamiyet Akpınar Modern Twiggy 10:38

Hamiyet Akpınar Modern Twiggy

İnce yapısı ve çok yoğun bir kapatıcılığı olmamasından dolayı tercih edildi. Make up Forever Light Concealer no:1’le göz altı renk farklılığı giderildi. Göz altına aydınlık bir görünüm kazandırıldı. M.A.C Prep+Prime pudr..

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ 01:28

GENÇ AVUKAT TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te, çevre yolunda yolun karşısına geçmek isteyen genç avukat, bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, gece geç saatlerde Gaziantep Çevre Yolu Dülük Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, ..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor 06:54

Yarım Asırlık Evlerden, Yeni Konutlara.... Elazığ'da Dönüşüm Sürüyor

21 bin konutun 13 binini vatandaşlara teslim ettiklerini belirten Vali Erkaya Yırık, “Bundan sonraki süreçte kalan 8 binini inşallah Haziran ayı itibariyle biteceğini ön görüyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşını mağdur..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Fettah Can - Olan Bize Oldu 03:49

Fettah Can - Olan Bize Oldu

Fettah Can - Olan Bize Oldu Şarkı Sözleri Kabul ediyorum Bu hatalar zincirinin son halkası benim Kabul ediyorum Kırılan kalbinin izlerinin çoğu benim Gözyaşında üzgün bakışında Dağılan yine benim İstesen de istemesen d..

  • PengoTV tarafından
  • 3.235 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan Reklam 00:30

Airbnb'den Farklı Irk, Cinsiyet ve Dinin Önemli Olmadığını Hatırlatan

ABD başkanı Donald Trump'ın göçmen yasağı sonrası kolları sıvayan Airbnb politikaya tepkisini Super Bowl'da yayınladığı reklamla gösterdi. #Weaccept (Kabul ediyoruz) başlığıyla yayınlanan reklam, insanların sahip oldukla..

  • PITIRCIK tarafından
  • 7.607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Çavuşoğlu, Hamburg'da Konuştu 00:59

Bakan Çavuşoğlu, Hamburg'da Konuştu

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Almanya'nın sistematik bir şekilde Türkiye karşıtlığı ve Almanya'da yaşayan vatandaşlarımıza özellikle sistematik bir şekilde yaptığı baskı kabul edilemez. dedi...

Hollanda’nın Attığı Bu Adımın Elbette Bir Karşılığı Olacak 01:39

Hollanda’nın Attığı Bu Adımın Elbette Bir Karşılığı Olacak

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda’nın uçuş iznini iptal etmesine ilişkin, “Bu karar her bakımdan skandaldır ve kabul edilemez. Diplomatik teamüllere sığmaz. Hollanda’nın attığı bu adımın elbette bir karşılığı o..

Nerdesi̇n Yarasülallah Güzel Bir İlahi !!!! 07:04

Nerdesi̇n Yarasülallah Güzel Bir İlahi !!!!

ALLAHIM sen çok buyuksun yarabbim kudretin ilimin sonsuz biz müslümanları cehennem azabından koru yarabim peygamber efendimizin eli suyu yüzü hürmetine dualarımızı kabul eyle yarabbim şüpesizki sen duaları kabul edensin ..

  • PengoTV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Hatipoğlu - Evliyken Başkasına Aşık Olmak Günah Mı 02:19

Nihat Hatipoğlu - Evliyken Başkasına Aşık Olmak Günah Mı

NİKAH AKİT DEMEKTİR Karı koca birbirleriyle sözleşme imzalımış gibidir. diyen Hatipoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: Zaten nikahın anlamı akittir. Hocanın yanında kabul ettim, ona vardım, onu aldım demek de bu akidi sözl..

  • ANKA tarafından
  • 1.583 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beştepe’den Almanya’ya Sert Tepki 01:16

Beştepe’den Almanya’ya Sert Tepki

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, G-20 liderler zirvesi öncesi Alman siyasetçilerin yaptıkları açıklamaların kabul edilemez olduğunu kaydetti. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, G-20 liderler zirvesin öncesi b..

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusuf Kalla ile Görüştü 00:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yusuf Kalla ile Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yusuf Kalla'yı Mabeyn Köşkü'nde kabul etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, D-8 Zirvesinin kapanış programının ardından önce Dolmabahçe Sarayı'na..

Başbakan Yıldırım İngiltere Dışişleri Bakanı İle Görüştü 00:43

Başbakan Yıldırım İngiltere Dışişleri Bakanı İle Görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Londra'da İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ı kabul etti. Londra'da temaslarını sürdüren Başbakan Binali Yıldırım, İngiltere Dışişleri Bakanı Bor..

Madde Bağımlılığının Tedavisinde Uygulanan Yöntemler Nelerdir 01:52

Madde Bağımlılığının Tedavisinde Uygulanan Yöntemler Nelerdir

Madde bağımlılığının tedavisinde öncelikle kişilerin motivasyonu çok önemli. Kişi bağımlı olduğunu ve tedavi olması gerektiğini kabul etmeli. Kişi tedaviyi kabul ettiği zaman uygulanması gereken ilk yöntem, arındırma ted..

  • NABIZ tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 29. Bölüm Fragmanı 00:50

Meryem 29. Bölüm Fragmanı

Meryem 29. Bölüm Fragmanı yayında! Burcu ve Güçlü'den mutluluğa büyük adım! Meryem ve Savaş, mutlu bir hayata başlamak üzere planlarını yapmaktadır. Savaş'ın yaptığı evlilik teklifini kabul eden Meryem için artık kötü g..

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi 04:00

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi Yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan Gaziantep Arena için TOKİ tarafından görevlendirilen geçici kabul heyeti dün stada gelerek raporunu hazırlamaya başladı. Yaklaşık 3-4 gün sü..

Bacağına Dövme Yaptırarak Evlenme Teklifi Eden Adam 00:41

Bacağına Dövme Yaptırarak Evlenme Teklifi Eden Adam

En tuhaf evlenme teklifi olayı bu bence ya. Düşünsene kız kabul etmedi, bacakta kaldı öyle. Neyse yenge kabul etti.....

  • JET TV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce