#Tbmmde kabul edildi

Mağarada saklanırken yok edildi - 01:06

Mağarada saklanırken yok edildi -

GÜVENLİK GÜÇLERİ ÖNEMLİ BİR OPERASYONA İMZA ATTI, KIRMIZI LİSTEDE YER ALAN ELİ KANLI TERÖRİSTLERDEN BİRİ DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. YILMAZ KOD ADLI O TERÖRİST, YURT İÇİNDEKİ PEKÇOK ALÇAK SALDIRININ BİR NUMARALI SORUMLU..

Yine bir kadının canına kast edildi! 02:48

Yine bir kadının canına kast edildi!

ALEYNA TÜLAY TAŞ, DAHA ÖNCE ÖLMEK İSTEMİYORUM DİYE HAYKIRMIŞTI SHOW HABER ARACILIĞIYLA.....

ABD Şokta! Sistemler Çöktü, Uçuşlar İptal Edildi! Putin'den Jet Açıklama Geldi 01:03

ABD Şokta! Sistemler Çöktü, Uçuşlar İptal Edildi! Putin'den Jet Açıkla

ABD ve Avustralya'da geniş çaplı sistem arızaları yaşanıyor. İki ülkedeki arızaların bağlantılı olup olmadığı henüz bilinmiyor...

Adana'daki orman yangını nedeniyle 5 köy tahliye edildi 01:01

Adana'daki orman yangını nedeniyle 5 köy tahliye edildi

Adana Valisi Süleyman Elban, Kozan ilçesinde çıkan orman yangın nedeniyle 5 köydeki vatandaşların tahliye edildiğini, 2 köyde ise tahliye için hazırlık yaptıklarını söyledi...

La Palma'da Yeni Bir Lav Yolu Açıldı! Uçak Seferleri İptal Edildi 01:36

La Palma'da Yeni Bir Lav Yolu Açıldı! Uçak Seferleri İptal Edildi

La Palma'da 742 hektar alan kül oldu, 1.200 bina harabeye döndü...

Malatya’da Kolonlarında Çatlama İddiasıyla Bir Apartman Tahliye Edildi 01:39

Malatya’da Kolonlarında Çatlama İddiasıyla Bir Apartman Tahliye Edildi

Malatya'da kolonlarından çatlama yaşandığı iddiasıyla bir apartman tahliye edilerek mühürlendi...

Futbolcu hakeme saldırdı maç tatil edildi 03:49

Futbolcu hakeme saldırdı maç tatil edildi

Kayseri 1. Amatör Küme B Grubu maçında Talas İdman Yurdu ile Yeni Esenspor karşılaştı. Maçın ilk yarısında hakem Kemal Deliktaş, kendisine yönelik yapılan fiili saldırıdan ötürü maçı tatil etti...

Çalınan yüz yıllık halı bulunup sahibine teslim edildi 04:18

Çalınan yüz yıllık halı bulunup sahibine teslim edildi

Küçükçekmece'de havalandırmak için balkon demirine asıldıktan sonra rüzgarda düşen 10 bin dolar değerindeki yüz yıllık halıyı çalan hırsız yakalandı. Antika halı sahibine teslim edilirken, nalının çalınma anı kameraya ya..

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı 04:16

Şahıs İkna Edildi, Rehineler Kurtarıldı

Gaziantep'te 2 komşusunu silahla rehin alan altın tamircisi ikna edilerek rehineler kurtarıldı. Gaziantep'te altın tamirciliği yapan Şahin D. (35), saat 16.30 sıralarında Beyazlar Mahallesi 44 Nolu sokak içerisindeki 4..

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi 00:55

Lübnan’daki Filistinli Mülteci Kampında Ateşkes İlan Edildi

Cumartesİ günü Ayn el-Hilve Mülteci Kampı’nda Fetih hareketi ile terör örgütü IŞİD bağlantılı Bilal Bedir grubu arasında çıkan silahlı çatışmada bir kişi hayatını kaybetti ve çok sayıda kişi yaralandı. Lübnan’da Filisti..

Işid'e Ait 11 Mevzi İmha Edildi 00:58

Işid'e Ait 11 Mevzi İmha Edildi

Lübnan ordusu, ülkenin doğusundaki dağlık bölgede IŞİD’e karşı başlattığı operasyonda, örgüte ait 11 noktanın imha edildiğini duyurdu. IŞİD’in kontrolündeki alanın yaklaşık üçte birinde teröristlerin püskürtüldüğü belir..

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi 01:46

İzmir'de Parkta Oturan Bir Kişi İnfaz Edildi

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Örnekköy Mahallesi Yeni Girne pazar yeri yakınındaki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 32 yaşındaki Sinan Soydoğan parkta oturduğu sırada, yanına henüz kimliği belirl..

Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Edildi 01:49

Türkiye'de Üretilen Elektriğin Yüzde 12,9'u Rüzgar ve Güneşten Elde Ed

Londra merkezli düşünce kuruluşu Ember'in bu yılın ilk yarısını içeren Avrupa Elektrik Görünümü raporuna göre, Türkiye'de bu dönemde rüzgar ve güneşin toplam elektrik üretimindeki payı yüzde 12,9'a yükseldi. Türkiye, rüz..

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi 01:19

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi

İstanbul Göç İdaresi, ocak-temmuz ayları arasında 13 bini Afgan, 6 bini Pakistan kalanı başka ülkelerden olmak üzere 37 bin kaçak göçmenin sınırdışı edildiğini açıkladı. Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan veya oturma..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı 01:02

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı

Almanya, İncirlik'teki Askerlerinin Görev Süresini Uzattı Almanya, IŞİD'le mücadele kapsamında İncirlik Üssü'nde konuşlandırılan Alman askeri birliğinin görev süresini 2017 sonuna kadar uzattı. IŞİD'le mücadelede Alma..

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası 12:45

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V) Duası

Peygamber Efendimiz Hazreti Hz Muhammed'in (sav) yaptığı okuduğu cok özel duasi Nasıl Ey Rabbimiz ! İbadetlerimizi, taatlerimizi kabul et. Şüphesiz ki sen dualarımızı işiten, niyetlerimizi bilensin, tevbelerimizi kabul ..

  • izle tv tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,Deniz Baykal,Hurşit Tolon) 00:34

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı.(Cumhurbaşkanı,De

Fetö'cü Röntgen Çetesi Çöktü! Kumpaslar Aydınlatıldı Telefon dinlemesi yaparak, insanların ev ve iş yerlerine gizli kameralar yerleştirip kumpas kuran FETÖ'cü çeteyle ilgili soruşturma tamamlandı. Çetenin kameraları nas..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı 00:44

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında tespit edilen 1 doçka uçaksavar MTF mevzi, 3 havan mevzi olmak üzere dört hedef imha edildi, mevzii içinde ve civarında buluna..

Gökhan Güney  Meleğimsin Sen 06:26

Gökhan Güney Meleğimsin Sen

seni sevdi seni diledi gönlüm seninle geçecek inan tüm ömrüm kim ne derse desin boşuna gülüm kabul ettim seni meleğimsin sen önceki mazini varsın bilsinler aldırma sevgilim kötü desinler utanma halinden ister güls..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI 01:18

16 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU ZORLA KAÇIRDI

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde ailesi ile birlikte orman işletme müdürlüğünün ağaç kesim işine çalışmaya giden 16 yaşındaki kızı zorla kaçıran evli ve 5 çocuk babası Musa Ç. yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından za..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..