#Tcmb başkanı

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Meclis Karıştı, Sandalyeler Havada Uçuştu 00:51

Meclis Karıştı, Sandalyeler Havada Uçuştu

Uganda Meclisi'nde 31 yıldır iktidarda olan Devlet Başkanı Yoweri Museveni'nin görev süresinin uzatılması girişimi, gerilime neden oldu. Hükümet ve muhalefet partisi vekilleri birbirine girdi. Sandalyaler havada uçuştu...

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar 09:08

Erdoğan ve Putin'den Flaş Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen basın açıklamasında, “Kısa vadeli çıkarlar uğruna kimsenin bölgemizi ateşe atmaya gerilimi tırmandırmaya hakkı yok..

Uganda Meclisinde Sandalyelerin Havada Uçuşması 00:51

Uganda Meclisinde Sandalyelerin Havada Uçuşması

Uganda Meclisi'nde 31 yıldır iktidarda olan Devlet Başkanı Yoweri Museveni'nin görev süresinin uzatılması girişimi, gerilime neden olmuş. Hükümet ve muhalefet partisi vekilleri birbirine girmiş ve sandalyeler havada uçuş..

  • JET TV tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler 04:03

Domatesin Cenaze Namazını Kılan Üreticiler

Antalya'da, domates ihracındaki engellerin kaldırılmasına yönelik çalışma yapılmasını isteyen üretici, durumu protesto için içinde domates bulunan tabut önünde temsili cenaze namazı kıldı. Antalyalı sebze ve meyve üreti..

  • Cowboy tarafından
  • 768 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başkanın Dramı 02:54

Başkanın Dramı

Orta Okul Öğrencisi Kızın Sınıftan Şikayetleri.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görenleri Şaşırtan Benzerlik 00:21

Görenleri Şaşırtan Benzerlik

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore Ulusal Lideri Kim Jong Un'a benzerlikleriyle dikkat çeken adamlar büyük ilgi gördüler..

  • JET TV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barzani'ye kritik Uyarı 02:14

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Barzani'ye kritik Uyarı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Melih Gökçek Açıklaması 00:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Melih Gökçek Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in istifa edeceği iddiaları ile ilgili konuştu. Erdoğan Böyle bir şey yok ama olmayacağı anlamına gelmez ifadelerini kullandı...

Trump Porto Rikoluları Böyle Aşağıladı 00:37

Trump Porto Rikoluları Böyle Aşağıladı

ABD Başkanı Donald Trump ülkede büyük hasara neden olan kasırgalar sonrası mağdur Porto Rikolulara insani yardım malzemesi dağıttı. Trump'ın yardım malzemelerini dağıtış şekli sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu...

Bahçeli'ye Kılıç Hediye Edildi 01:59

Bahçeli'ye Kılıç Hediye Edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa İl Başkanlığını ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, üzerinde Türkmen Beyi yazan bir kılıç hediye edildi...

CHP'li Belediye Başkanından Kadın Meclis Üyesine Küstah Tavır 00:48

CHP'li Belediye Başkanından Kadın Meclis Üyesine Küstah Tavır

Çanakkale Belediye Meclisi toplantısında, AK Partili Belediye Meclisi üyesi Av. Tülay Ömercioğlu'nun, CHP'nin İsmetpaşa Mahallesi delege seçimlerinde geçersiz ve imzasız oy kullanılmasını dile getirdiği sırada CHP'li Çan..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık 03:46

Bakan Albayrak_ 15 Temmuz’da Tarih Yapraklarından Çıkıp Tarih Yazdık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, 15 Temmuz’da 81 ilde verilen mücadele ve duruş ile uluslar arası toplantılarda sürekli Türk milletine methiyeler aldıklarını belirterek, “15 Temmuz ile birlikte tarihin ya..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Ali Ağaoğlu’ndan Kadir Topbaş Yorumu  Gömün Gitsin 02:53

Ali Ağaoğlu’ndan Kadir Topbaş Yorumu Gömün Gitsin

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Çekmeköy’de hayata geçirdikleri Çekmeköy Park projesinin basın lansmanında Kadir Topbaş’ın istifası ile ilgili, “Topbaş’ın gitmesi iyi oldu. Bizim oralarda bir laf vardır, gid..

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı 00:57

Erdoğan İzlanda Mağlubiyetini Böyle Yorumladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşuyor. Dün akşam A Milli Futbol takımımızın İzlanda'ya karşı aldığı 3-0'lık mağlubiyete değinen Erdo..

Devlet Bahçeli Erdoğan'ın Yanındayız 04:29

Devlet Bahçeli Erdoğan'ın Yanındayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib operasyonuyla ilgili, MHP olarak bu tutarlı politikalar devam ettiği sürece ve terörle mücadelede herhangi bir yılgınlığa düşmemek kaydıyla MHP Cumhurbaşkanının yanındadır dedi...

Erdoğan ağlayan şehit çocuğunu teselli etti 01:54

Erdoğan ağlayan şehit çocuğunu teselli etti

Şehit çocuğu cumhurbaşkanını ağlattı..

  • JET TV tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi 00:23

Euroleague'de Fenerbahçe Dünya Devi Real Madrid'i Yendi

Fenerbahçe, THY Euroelague’in 10. haftasında Ülker Sports Arena’da karşılaştığı İspanyol ekibi Real Madrid’i 78-77’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmaya Fenerbahçe; Ali Muhammed, James, Kalinic, Vesely ve Udoh ile Real M..

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır 01:53

Bahçeli; MHP Cumhurbaşkanı'nın Yanındadır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İdlib operasyonu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Türkiye kendi güvenliği ve oaradaki vatandaşların güvenliği açısından her türlü tedbiri almış ve bunun devam edeceği inan..

Bahçeli;84'ü Söylemeyeyim, Çünkü 85'in Heyecanı Kalmayacaktır 01:00

Bahçeli;84'ü Söylemeyeyim, Çünkü 85'in Heyecanı Kalmayacaktır

MHP Genel Başkanı Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Bugünden 84'ü söylemeyeyim, çünkü 85'in heyecanı kalmayacaktır. Misak-ı Milli'den vazgeçmek gelecekten vazgeçmektir dedi...

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir 01:40

Bahçeli; Bir Kızılderili Sözünde Aynen Şöyle Denir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli: Vize buhranını sağduyu, sorumlu devlet ve siyaset aklıyla sonlandırmak, insanlarımıza ve ABD vatandaşlarına engel çıka..

Devlet Bahçeli Köprüsü’nden Günde 60 Bin Araç Geçecek 01:29

Devlet Bahçeli Köprüsü’nden Günde 60 Bin Araç Geçecek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yapımı tamamlandığında Devlet Bahçeli Köprüsü'nden günde 60 bin aracın geçeceğini söyledi...

481 Yıllık Gelenek 02:25

481 Yıllık Gelenek

Erzurum’da 481 yıl önce Pir Ali Baba tarafından başlatılan Binbir Hatim geleneğini devam ettiren esnaf, arkadaşları ile birlikte doğaya bin 1 ekmek bıraktı. Erzurumlu esnaf Muhittin Olçan Pir Ali Baba'nın türbesinin bu..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..