#Tcmb başkanı

Bir Ona Bak Bir Buna 05:25

Bir Ona Bak Bir Buna

Hatırlayalım. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli geçen hafta, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştükten sonra bir açıklama yaptı. Şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanı çok yönlü olayları takip ediyor ve kararlı bir davranış iç..

Metal Fırtın  ABD-Türkiye Kavgası 06:28

Metal Fırtın ABD-Türkiye Kavgası

2004 yılıydı. TBMM Başkanı Bülent Arınç, Meclis'in işleyişini geliştirmek için, her partiden milletvekilinin olduğu 'Demokrasi Komitesi' kurmuştu. Bu komite 2004 yılı sonuna doğru çeşitli temaslarda bulunmak için ABD'ye ..

Ağaoğlu’ndan, Ampute Milli Futbol Takımı'na Büyük Jest 05:17

Ağaoğlu’ndan, Ampute Milli Futbol Takımı'na Büyük Jest

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı'na, Çekmeköy'deki projesinden daire hediye etti...

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı 01:12

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'Ecevit' Cevabı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün yaptığı konuşmada Bülent Ecevit'in ABD başkanı karşısındaki duruşunu eleştirmişti. Bu sözlerini yanıtlayan Kılıçdaroğlu'na cevap veren Erdoğan: Elbette biz ülkemizde kendini sosyal d..

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Erdoğan'dan Talimat;Bu Adamı Konuşturmayacaksınız! 01:57

Erdoğan'dan Talimat;Bu Adamı Konuşturmayacaksınız!

Çanakkale Belediye Meclisi Ekim ayı olağan toplantısında, AK Parti Grup Başkanvekili Tülay Ömercioğlu'na hakaret eden ve bağıran Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat geldi: 18 Ma..

AK Partili Şahin İkinci Kez Dünya Evine Girdi 03:08

AK Partili Şahin İkinci Kez Dünya Evine Girdi

TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, Ankara’da düzenlenen nikah töreni ile yeniden dünya evine girdi...

Ruslar Putin'e Güveniyor 01:18

Ruslar Putin'e Güveniyor

Rus Kamuoyu Vakfı'nın (FOM) düzenlediği ankete katılan Rusya vatandaşlarının yüzde 82'si Devlet Başkanı Vladimir Putin'in icraatlarından memnun olduklarını ifade etti. Rus lidere güvenin yüzde 80 seviyesinde olduğu görül..

Bakan Kılıç Diyarbakır’da 09:22

Bakan Kılıç Diyarbakır’da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kentte spor alanında yapılan yatırımları incelemek amacıyla Diyarbakır’a geldi. Diyarbakır’a yapılan yatırımları incelemek ve bilgi almak amacıyla Diyarbakır’a gelen Gençlik ..

Kılıçdaroğlu'na Taziyede Özçekim Israrı 02:09

Kılıçdaroğlu'na Taziyede Özçekim Israrı

Hacı Bektaş şenlikleri sonrasında Kırşehir’e CHP eski İl Genel Meclis üyesi Hacı Tanrıbuyurdu'nun amcasının oğlunun taziyesine gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, taziye çıkışı kendisi ile selfie çekmek isteyen a..

Venezuela Eyalet Seçimlerini Sosyalistler Kazandı 01:15

Venezuela Eyalet Seçimlerini Sosyalistler Kazandı

Maduro yönetimindeki iktidarın eyalet seçimlerini ezici bir çoğunlukla kazandığı açıklandı. Muhalefetin seçimlere hile karıştırıldığı iddialarına rağmen, pazar günü yapılan eyalet valisi seçimlerini resmi sonuçlara göre ..

 Bahçeli Beka Mücadelesinde Sonuna Kadar Omuz Omuzayız 01:25

Bahçeli Beka Mücadelesinde Sonuna Kadar Omuz Omuzayız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hükümete çağrıda bulunuyorum: Beka mücadelesinde sonuna kadar omuz omuzayız; zalimlere karşı aynı noktadayız. dedi...

Başbakan Yıldırım-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi 01:17

Başbakan Yıldırım-Kılıçdaroğlu Görüşmesi Sona Erdi

Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görüşmesi sona erdi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Kılıçdaroğlu açıklama yaptı...

Kılıçdaroğlu: Kim Olursa Olsun, Haksızlığa Uğradı Mı Karşısında Bizi Bulacaktır 01:26

Kılıçdaroğlu: Kim Olursa Olsun, Haksızlığa Uğradı Mı Karşısında Bizi B

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu...

Tusk Zirve Sayısının Artırılmasını İstiyor 00:50

Tusk Zirve Sayısının Artırılmasını İstiyor

Avrupa Birliği Konseyi başkanı Donald Tusk Brüksel’de yapılacak Avrupa Birliği liderler zivesine saatler kala Avrupa Birliği liderlerine bir mektup gönderdi. Avrupa Birliği’nin zor bir dönemden geçtiğini belirten Tusk l..

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada 00:56

Yeniçağ Gazetesine Saldırı Anı Kamerada

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna’daki merkez binasına düzenlenen saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı. Akşam saatlerinde yüzleri kar maskeli yaklaşık 30 kişilik bir grubun Yeniçağ gazetesine düzenlediği saldırı anı gü..

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı 05:15

İlk Kez Duyan Küçük Kızın Tepkisi Duygulandırdı

Sen de 1 Kulak Ver' projesiyle işitme cihazına kavuşan Mardinli Rojda ve Mehmet Akcan kardeşler ile 2 yaşındaki Can, ilk kez duydukları sesler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Hayatlarında ilk kez ses duyan çocukl..

Adalet Bakanı Gül, Baykal'ı Ziyaret Etti 00:19

Adalet Bakanı Gül, Baykal'ı Ziyaret Etti

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi görmekte olan CHP eski Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı ziyaret etti...

24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi 00:46

24 Yıllık Yatak Esareti Sona Erdi

Dursunbey'e bağlı Osmaniye mahallesinde yaşayan ve geçirdiği rahatsızlık sonucu yaklaşık 24 yıldan bu yana yatağa bağımlı olarak yaşayan Selami Çevdir'in 2. kattaki evine belediye tarafından özel asansör yapıldı. Montajı..

Domatesin Fiyatı Yüzde 50 Arttı 03:45

Domatesin Fiyatı Yüzde 50 Arttı

Mersin'in Erdemli ilçesinde geçtiğimiz hafta 80 kuruştan alıcı bulan kırmızı domates 1,5 liraya, çakır diye tabir edilen ihracatlık domates ise 1 lira 80 kuruşa yükseldi. Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, Soğuk ..

Erdoğan: İstifa Etmeyenler İçin Gereği Yapılır 00:54

Erdoğan: İstifa Etmeyenler İçin Gereği Yapılır

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan istifasını istediği belediye başkanlarının direnmesi halinde gerekli adımların parti içinde atılacağını duyurdu...

Kafamızı Telefondan Kaldıramayacağımız Yeni Oyunumuz Hayırlı Olsun: Super Mario Run Geliyor! 02:05

Kafamızı Telefondan Kaldıramayacağımız Yeni Oyunumuz Hayırlı Olsun: Su

Super Mario Run 15 Aralık itibariyle iOS işletim sistemi ile çalışan cihazlarda (iPhone, iPad) oynanabilecek. Super Mario Run'ın Google Play'de yerini alacak Android sürümünün ise 2017'de çıkması bekleniyor. Jimmy Fal..

  • Cowboy tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek 01:01

Dünya Devinin CEO’sundan TL’ye Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Lirası kullanılması yönündeki çağrısı, Japon dünya devi Toshiba’da da yankı buldu. Toshiba Turkey CEO’su Hiroshi Tani, “Türkiye’yi ve TL’yi destekliyoruz, özel sektör ihalelerim..

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü 01:21

Brezilya'da Kamu Harcamalarına Kısıtlama Getiren Yasa Sokağa Döktü

Brezilya Senatosu’nun gelecek 20 yıl boyunca kamu harcamalarına kısıtlama getiren yasa değişikliğini kabul etmesinin ardından ülke adeta ayağa kalktı. Başta başkent Brasil olmak üzere birçok eyalette hükümet karşıtı göst..

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya 00:46

Trump, Silicon Vadisi Patronları İle Bir Araya

Amerika’nın yeni başkanı seçilen Donald Trump, kampanya boyunca kendisine en sert muhalefeti yürüten Silikon Vadisi’nin patronları ile bir araya geldi. Bilişim ve sanayi dünyasının dev isimleri, seçilmesinden bu yana il..

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor 01:00

Halep'ten Yola Çıkan Tahliye Konvoyu İHA'larla İzleniyor

Halep’teki sivillerin tahliyesi Türkiye’nin girişimiyle yeniden başladı. Doğu Halep bölgesindeki yaralıları taşıyan 20 otobüs, kuşatma bölgesinden çıkmak üzere yeniden rejimin kontrol noktasına hareket etti. Türkiye sını..

Şi'nin İdeolojisi Çin Komünist Partisi Tüzüğüne Geçti 01:00

Şi'nin İdeolojisi Çin Komünist Partisi Tüzüğüne Geçti

Çin Komünist Partisi Devlet Başkanı Xi Jinping'in ideolojisini ve adını tüzüğüne ekledi...

Valinin Kalıbına Tüküreyim Diyen Kız 00:46

Valinin Kalıbına Tüküreyim Diyen Kız

Valilere sinirlenen sınıf başkanı..

  • JET TV tarafından
  • 1.224 görüntüleme
  • 7 yıl önce