#Tcmb başkanı

Kılıçdaroğlu’nun Seçim Çağrısından Sonra Tıklanma Rekorları Kıran Video 02:43

Kılıçdaroğlu’nun Seçim Çağrısından Sonra Tıklanma Rekorları Kıran Vide

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında erken seçim çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu partinin başına geldiği 2010 yılından beri 7 seçim kaybetti. İşte akıllara Muharrem İnce'nin açıklamasını g..

Usta : Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Hakkında Önemli Görüşmeler Yaptım 02:25

Usta : Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Hakkında Önemli Görüşmeler Yaptım

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, NTV Spor'da katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. 'Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'e transfer teklifi var mı' sorusuna yanıt veren Usta, genç futbolcuların sezon sonu büyük ..

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu 01:03

Türk ve Rum Halkı Kıbrıs İçin Tek Yürek Oldu

Kıbrıslılar adada yaşayan iki halkın tek bir devlet çatısı altında birleşmesi için bir protesto gösterisi düzenledi. Geçtiğimiz çarşamba günü Lefkoşa’da gerçekleştirilen eyleme Türk ve Rum asıllı binlerce Kıbrıslı katıl..

AB: 01:35

AB: "Suriye'de Yeterince Etkili Olamadık"

Halep gündemiyle toplanan AB liderleri Suriye rejimi, Rusya ve İran’ı sivillere yönelik ayrım gözetmeyen saldırılarından dolayı kınadı. Zirvede doğu Halep halkının onurlu şekilde güvenli bölgelere gitmelerine izin veril..

Rize'de Köpek Ve Kedinin İlgi Çeken Dostluğu 00:50

Rize'de Köpek Ve Kedinin İlgi Çeken Dostluğu

RİZE'nin İkizdere İlçesi'nde bir sokak köpeğiyle kedinin yakınlığı İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu'nun cep telefonu kamerasına böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahir Ünal'dan Erken Seçim Açıklaması 00:43

Mahir Ünal'dan Erken Seçim Açıklaması

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal basın toplantısında konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim talebiyle ilgili olarak Bu çok ucuz bir siyasi hamle..

AB , İspanya Bizim Tek Muhatabımız Olmayı Sürdürüyor 01:27

AB , İspanya Bizim Tek Muhatabımız Olmayı Sürdürüyor

AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker Avrupa Birliği içinde başka çatlakların oluşmaması gerektiğini söyledi...

ABD'de Opioid Krizi Büyüyor 01:20

ABD'de Opioid Krizi Büyüyor

Amerika Birleşk Devletleri'ndeki uyuşturucu kullanımının yaygınlaşması yetkilileri endişelendiriyor. ABD Başkanı Donald Trump opioid ilaçlarlarının aşırı kullanımın ve bundan kaynaklı ölümlerin ‘ulusal utanç’ olduğunu a..

Obama Askeri Selamlamayı Unutunca 00:42

Obama Askeri Selamlamayı Unutunca

ABD Başkanı Barack Obama, Annapolis kentindeki Donanma Akademisi'ne gitmek için helikoptere binerken ilginç bir olay yaşandı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan Rusya’ya Gidiyor 00:27

Erdoğan Rusya’ya Gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım’da Rusya’ya ziyaret gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 Kasım Pazartesi günü Rusya’ya gidecek. Erdoğan, Moskova’da Rusya Devlet Başkanı Putin’le görüşece..

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı 01:26

Türkiye ve Rusya'dan Suriye'de Ateşkes Çağrısı

Suriye hakkında varılacak bir çözümün önemli aktörlerinden Rusya ve Türkiye, sadece Halep’te değil ülke genelinde bir ateşkes sağlanmasından yana olduklarını açıkladı. Rus Savunma Bakanlığı Halep’in rejim güçlerinin kont..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı 01:10

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrei Karlov’un naaşı Moskova’ya ulaştı. Naaşı Ankara’dan Moskova’ya götüren uçağı havaalanında Rus ve Türk dışişleri bakanları birlikte karşıladı. Öte ..

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Ürdün Topçu Birlikleri Abd Ile Ortak Askeri Tatbikat Yaptı 00:29

Ürdün Topçu Birlikleri Abd Ile Ortak Askeri Tatbikat Yaptı

ABD’nin Ürdün Büyükelçiliğinin resmi internet sitesinde Ürdün Genelkurmay Başkanı Mahmut Fureyhat’ın geçtiğimiz hafta Kraliyet Topçu Birliğinin gerçek mermi kullanarak yaptığı tatbikata katıldığı açıklandı. Tatbikata, AB..

Erdoğan Devlet Mekanizmasını Bunlardan Arındıracağız 02:03

Erdoğan Devlet Mekanizmasını Bunlardan Arındıracağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında konuştu...

Bahçeli  Pkk'nın Elinde Abd Yapımı Ağır Silahların ne İşi Var 02:15

Bahçeli Pkk'nın Elinde Abd Yapımı Ağır Silahların ne İşi Var

MHP Genel Başkanı Bahçeli, ABD, madem terörizmi tehdit görmektedir, Şemdinli'de vatan evlatlarımızı şehit eden canilerin kullandığı silahların ABD menşeli çıkmasını nasıl izah edecektir? PKK'nın elinde ABD yapımı ağır s..

Kılıçdaroğlu  Bütün Tarafların Katılımı İle Milli Eğitim Şurası Toplanmalı 01:24

Kılıçdaroğlu Bütün Tarafların Katılımı İle Milli Eğitim Şurası Toplan

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kesinlikle bütün tarafların katılımı ile Milli Eğitim Şurası toplanmalı. Devlet ortak akılla yönetilir, akıl akıldan üstündür. dedi...

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı 00:24

Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm Fragmanı

Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler. Yadigar’ın aklına gelen müthiş..

Kemal Kılıçdaroğlu Strazburg’a Gitti 01:23

Kemal Kılıçdaroğlu Strazburg’a Gitti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Konseyi Dünya Demokrasi Forumu'nun Fransa’da düzenlediği toplantıya katılmak üzere Strazburg’a gitti...

Koyunların Yüz Tanıma Becerisi 00:59

Koyunların Yüz Tanıma Becerisi

Daily Telegraph'ta haber olan bilimsel araştırmada , şimdiye dek uysal tavırları ve pek de parlak olmayan zekalarıyla bilinen koyunları biraz fazla hafife aldığımız sonucuna varılmış. Cambridge Üniversitesi'nde yapılan a..

  • JET TV tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi  Açıklaması 00:29

AK Parti Sözcüsü Ünal'dan Cam Filmi Açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti milletvekilleriyle bir araya geldi. Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Mahir Ünal, cam filmi yasağı ile ilgili soruyu yanıtladı...

Yusuf Halaçoğlu-İsveç Kralı Demirbaş Şarl'ın Hikayesi (2010) 00:24

Yusuf Halaçoğlu-İsveç Kralı Demirbaş Şarl'ın Hikayesi (2010)

25 Mart 2010 tarihli Teke Tek Özel programında eski Türk Tarih Kurumu başkanı Yusuf Halaçoğlu laf arasında, Petro komutasındaki Rus ordusuna Poltova Savaşında yenilip Osmanlı'ya kaçan İsveç kralı XII. Karl'ın hikayesine ..

  • JET TV tarafından
  • 908 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japonya Başbakanı Şinzo Abe Golf Çukuruna Yuvarlandı 00:49

Japonya Başbakanı Şinzo Abe Golf Çukuruna Yuvarlandı

Golf merakı ile bilinen ABD Başkanı Donald Trump ile Japonya Başbakanı Shinzo Abe golf oynamış Havadan çekilmiş görüntülere göre Japon Başbakan Abe, golf vuruşunu yaptığı çukurdan çıktığı sırada dengesini sağlayamayarak ..

  • JET TV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı 00:55

Afganistan'ın İlk Kadın Savaş Pilotu Abd'ye Sığındı

Afganistan’ın ilk kadın savaş pilotu Nilüfer Rahmani ülkesinde tehdit aldığı gerekçesiyle Amerika Birleşik Devletleri’nden sığınma talebinde bulundu. Eğitim programı için Amerika Birleşik Devletleri’ne gönderilen Rahman..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Tayyip Erdoğan’ın Makam Aracı Hakkında Bilinmeyenler 04:44

Tayyip Erdoğan’ın Makam Aracı Hakkında Bilinmeyenler

Cumhur Başkanı Tayyip Erdoğan'ın Muhteşem Makam Aracı Hakkında Merak Edilenler Bilinmeyen Tüm Her Şeyi Bu Videoda Topladık Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 568 görüntüleme
  • 7 yıl önce