#Tcmb başkanı

BM'den Trump'a Kudüs Reddi 02:05

BM'den Trump'a Kudüs Reddi

BM Genel Kurulu'ndaki Kudüs oylaması başladı. 193 ülkeyi BM Genel Kurulu'nda, ABD'nin skandal kararının yasadışı sayılması için oyların üçte ikisinin alınması gerekiyor. ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti ol..

Başkan Canlı Yayında Depreme Yakalandı 00:44

Başkan Canlı Yayında Depreme Yakalandı

Kahramanmaraş'ta Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, bir internet sitesine canlı yayında röportaj verirken deprem oldu..

Kılıçdaroğlu Darbecilerden Yana 03:28

Kılıçdaroğlu Darbecilerden Yana

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal MKYK sonrası açıklamalarda bulundu. Ünal, 15 Temmuz şehitlerini itibarsızlaştırmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Kılıçdaroğlu 15 Temmuz kahramanlarını itibarsızlaştırmaya ç..

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti 00:50

ABD Dışişleri Bakanlığı'nda Üst Düzey Diplomatlar İstifa Etti

Amerika Birleşik Devletleri Dışişleri Bakanlığı’nda görevli dört üst düzey diplomat istifa etti. Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Dışişleri Bakanlığı müsteşarlarından Patrick Kennedy, bakan yardımcıları Joyce..

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi 03:21

Böyle Sünnet Düğünü Görülmedi

Kahramanmaraşlı iş adamı oğlu için düzenlediği sünnet düğününde, Osmanlı geleneklerini günümüze taşıdı. Kahramanmaraşlı iş adamı Yunus Kaya, oğlu Muhammet Fatih Kaya için dillere destan sünnet düğünü düzenledi. Ramada O..

Maceracı _ Bingöl 1:14:07

Maceracı _ Bingöl

Samanyolu TV’nin sevilen gezi-eğlence programı Maceracı, kış mevsiminin en güzel yaşandığı şehir Bingöl’den ekrana geliyor. Bingöl turuna, Osmanlı mutfağının çok özel bir lezzeti olan Süt Kebabı’nın yapım sırlarını ekra..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Çin'in Video Oyununu Andıran Ordusu 00:59

Çin'in Video Oyununu Andıran Ordusu

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping, binlerce askere hitabında bir emriyle savaşa ve ölmeye hazır olmaları talimatını verdikten sonra video oyununu andıran ordu videosu yayınlandı..

  • JET TV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı Oyunu Kullandı 01:05

KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı Oyunu Kullandı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) erken genel seçimde KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Başbakan Yardımcısı, Maliye Bakanı ve Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş başkent Lefkoşa'da oylarını kull..

Bahçeli: MHP Erdoğan'ı Destekleyecek 05:50

Bahçeli: MHP Erdoğan'ı Destekleyecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, medyanın Ankara temsilcileriyle sohbet toplantısında bir araya geldi...

Bahçeli'den İyi Parti Açıklaması: Allah Bize İyilik Yaptı 00:36

Bahçeli'den İyi Parti Açıklaması: Allah Bize İyilik Yaptı

Gazetecilerle basın toplantısı yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: MHP'yi sürekli engellemeye çalışanlar vardır. Bu parti ile kim uğraşıyorsa iki yakası bir araya gelmez. Bazen de görmediğimiz şekilde Allah bize iyi..

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet' 03:07

Eksi 16 Derecede Su Altında Referanduma 'Evet'

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde bulunan Hazar Gölü'ndeki batık kente eksi 16 derecedeki soğuğa rağmen dalış yapan, Ak Parti Elazığ milletvekili Metin Bulut, ünlü su altı fotoğrafçısı Bedri Sincar ve eğitmen Suat Toksun refer..

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu 02:20

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen İngiltere Başbakanı Theresa May'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Yapılan ortak basın toplantısında konuşan İngiliz Başbakan ..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

Otobüste Aziz Yıldırım’a Benzetilen Teyzeden İlk Açıklama 01:23

Otobüste Aziz Yıldırım’a Benzetilen Teyzeden İlk Açıklama

Daha önce otobüste çekilen fotoğrafında Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a çok benzetilip bir anda fenomen olan teyze aile yemeğinde bu konu ile ilgili bir açıklama yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ne Olursanız Olun Tepenize İneceğiz 03:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ne Olursanız Olun Tepenize İneceğiz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sincan'da Kazan Soda Elektrik Fabrikasının açılış töreninde konuştu...

O gece alçaklar darbeye direnenleri böyle katletmişti 03:59

O gece alçaklar darbeye direnenleri böyle katletmişti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun darbeci alçaklar için getirilen tek tip kıyafet düzenlemesini eleştirmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da kendisine cevap vermesiyle birlikte gözler yeniden o gece verilen 251 şehi..

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama 05:37

AÖF’te Devrim Gibi Uygulama

Yaklaşık 1,5 milyon, öğrencisi bulunan, Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Sistemi’nde ,devrim niteliğinde, bir uygulamaya ,geçildi 18 Ocak 2017 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisa..

Zabıta daire başkanının zabıta memuruna dayağı kamerada 02:14

Zabıta daire başkanının zabıta memuruna dayağı kamerada

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, emniyet şeridinden geçtiği için kızdığı zabıta memurunu, herkesin içinde dövdü. Müdürünün gitmesiyle bayılan memurun dayak yediği anlar ise saniye saniye..

Japon patronun Kangal köpeği sevgisi 04:35

Japon patronun Kangal köpeği sevgisi

Dünya devi Honda'nın Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, ziyarete geldiği Sivas'ta “Anadolu aslanı” olarak bilinen Kangal köpekleriyle yakından ilgilendi...

Erdoğan ve Putin görüşmesi sonrası ilk açıklama 08:32

Erdoğan ve Putin görüşmesi sonrası ilk açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in Külliye'deki görüşmesi sona erdi. İki lider ortak basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu...

İsrail güçleri 12 Filistinliyi gözaltına aldı 00:25

İsrail güçleri 12 Filistinliyi gözaltına aldı

İsrail güçleri, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararının ardından devam eden protesto gösterilerinde 12 Filistinliyi gözaltına aldı...

Stockholm'de ABD Büyükelçiliği önünde Kudüs protestosu 05:02

Stockholm'de ABD Büyükelçiliği önünde Kudüs protestosu

İsveç'in başkenti Stockholm'de yüzlerce kişi bir araya gelerek, ABD Başkanı donald Trump'ın, Kudüs'ü İsrail'İn başkenti ilan etmesini protesto etti...

MHP Lideri Bahçeli Antalya’da 03:21

MHP Lideri Bahçeli Antalya’da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yarın düzenlenecek Belediye Başkanları Toplantısı’na katılmak üzere Antalya’ya geldi...

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?' 09:25

Erdoğan: 'Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ile ilgili olarak, Ey Trump, sen ne yapmak istiyorsun? Bu nasıl bir yaklaşımdır? Siyasi liderler karıştırmak için..

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti 02:36

Yunan Sahil Güvenlik Türk Kara Sularını İhlal Etti

Yunanistan sahil güvenliğine ait botlar, Türk kara sularına girdi. Türk Sahil Güvenlik botları, kısa sürede Yunan botlarına müdahale etti. Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar’ın Kardak kayalıklarında yaptığı denetlemelerin ..

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten Korkuyorum 03:40

İran'ın Divası Googoosh_ Trump'ın Yasağıyla o Eski Günlere Dönmekten K

ABD Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülkenin vatandaşlarının Amerika’ya girmesini yasaklayan karar, binlerce kişinin yaşamını olumsuz etkiledi. İşte o yasakla birlikte hayatı kabusa dönenlerden biri de İran’ın divası G..

Narenciye üreticisi işçi bulamıyor 04:12

Narenciye üreticisi işçi bulamıyor

Adana’da narenciye üreticileri bahçelerde kesim yapacak işçi bulamıyor. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, “Kamplarda yaşayan Suriyelileri izin verin tarlada çalıştıralım. Günlük 54 TL para veriyoruz. En azı..

Erdoğan CHP İstanbul İl Başkanının Attığı Tweetleri Partililere İzletti 03:47

Erdoğan CHP İstanbul İl Başkanının Attığı Tweetleri Partililere İzlett

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM grup toplantısında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun tweetlerinin gösterildiği kısa filmi partililere izletti...