#Tcmb başkanı

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl  Kimdir? 04:37

Payitaht Abdülhamid - Theodor Herzl Kimdir?

Siyonizm'in politik kurucusu olarak kabul edilen Theodor Herzl, 1860 yılında Budapeşte'de doğdu. Orta sınıf bir ailenin ferdi olan Herzl, Viyana Üniversitesinde hukuk eğitimi aldı. Fakat mezuniyetinden sonra Avukatlık sı..

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
AFAD Ve Türk Kızılayından Afrin'in Köylerinde Sıcak Yemek İkramı 02:03

AFAD Ve Türk Kızılayından Afrin'in Köylerinde Sıcak Yemek İkramı

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu ve Türk Kızılayı Genel Müdürü İbrahim Altan'ın da katılımıyla Afrin kırsalında terörden arındırılan bölgelere sıcak yemek ve kuru gıda yardımı yapıldı...

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi 02:27

Çanakkale'de Skandal Afrin Zaferine Chp'li Belediye Gölgesi

Genel seçimlerde HDP yüzde 10 barajını geçince Cumhuriyet Meydanı'nda şükür pilavı dağıtan CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti Çanakkale Gençlik Kolları tarafından Afrin zaferi için pilav dağıtımına ..

Muhsin Yazıcıoğlu Kabri Başında Anıldı 00:56

Muhsin Yazıcıoğlu Kabri Başında Anıldı

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi yakınında helikopterin düşmesi sonucu beraberindeki 5 kişiyle yaşamını yitiren Büyük Birlik Partisinin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 9. yılında Taceddin Dergahı'nd..

Erdoğan'dan CHP'ye: Bunların Çapsızlıkları Karşısında Utanıyorum 01:43

Erdoğan'dan CHP'ye: Bunların Çapsızlıkları Karşısında Utanıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin Afrin kent merkezine girilmemesini istediğini hatırlatarak, İnanın, bu ülkenin evladı olarak, iktidar partisinin genel başkanı olarak, bu ülkenin cumhurbaşkanı olarak bunların çapsızlıklar..

Cara Delevingne Kimdir? 01:13

Cara Delevingne Kimdir?

Delevingne soyadı hem kulağa hoş gelen hem de bir o kadar önem taşıyan bir soyad. Anlayacağınız İngiltere’de tanınmış bir aileden geliyor Cara. ( Ne yazıkki keşfedilmesi pek de şans değilmiş ) Öncelikle; dedelerinden bi..

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı 04:31

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı

72 Yıllık Sürgünün Ardından Anavatanda Düğün Heyecanı Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan Ahıska Türkleri, 72 yıllık sürgünün ardından anavatanlarında yaptıkları ilk düğünün sevincini yaşadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Er..

  • PengoTV tarafından
  • 1.106 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Muhsin Yazıcıoğlu İle Helikopter Kazasında Hayatını Kaybedenler Anıldı 01:48

Muhsin Yazıcıoğlu İle Helikopter Kazasında Hayatını Kaybedenler Anıldı

Kahramanmaraş'ta helikopterin düşmesi sonucu BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da hayatını kaybettiği kazada yaşamını yitiren Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, Erhan Üstündağ ve gazeteci İsmail Güneş, mezarları başınd..

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası' 01:00

Suud'dan ABD'ye 13,5 Milyar Dolarlık 'Çerez Parası'

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan Prensi Selman bin Muhammed'e iki ülke arasındaki silah ticaretini göstererek övündü. Trump, karton üzerinden gösterdi: ABD, Suudi Arabistan'a 13 buçuk milyar dol..

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Kılıçdaroğlu Boğaziçi'ndeki Terör Yandaşı Öğrencilere Sahip Çıktı 01:50

Kılıçdaroğlu Boğaziçi'ndeki Terör Yandaşı Öğrencilere Sahip Çıktı

Geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi'nde bir grup öğrenci Afrin zaferi için lokum dağıtmış, bu durumdan rahatsız olan terör yandaşı öğrenciler ise Nasıl girdiyseniz oradan çıkarmasını da bilirler sizi diyerek adet..

Şehit Kızının Katilinin Öldürüldüğünü Duyan Annenin Sevinci 01:07

Şehit Kızının Katilinin Öldürüldüğünü Duyan Annenin Sevinci

Batman'ın Kozluk ilçesinde, belediye başkanı Veysi Işık'ın aracına PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırısında şehit olan öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın annesi, kızının katilinin öldürüldüğü haberini sevinçle karşıladı..

Başbakan Yıldırım Bu Büyüme Oranı Bizim İçin Bir Sürpriz Değil 01:45

Başbakan Yıldırım Bu Büyüme Oranı Bizim İçin Bir Sürpriz Değil

Başbakan Binali Yıldırım, Saraybosna'da Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katiller Sürüsünü Artık Tarihin Çöp Sepetine Atacağız 01:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Katiller Sürüsünü Artık Tarihin Çöp Sepetine At

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Bölgedeki kardeşlerimizin çoluğuna çocuğuna evine barkına musallat olan bu katiller sürüsünü artık tarihin çöp sepetine atacağız. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiği Ziyarete Gelen Sanatçılarla Sohbet Etti 01:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmetçiği Ziyarete Gelen Sanatçılarla Sohbet Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da sınır birliklerini ziyaret etmek üzere Antakya'dan ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır karakolunda Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Zeytin Dalı harekatına destek..

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı 00:47

Dünyanın en Pahalı Küpeler Görücüye Çıktı

Dünyanın satışa sunulan en pahalı küpeleri Londra’da görücüye çıkarıldı. Toplam değerleri 50 ila 70 milyon Dolar arasında olması beklenen Apollo Mavisi ve Artemis Pembesi olarak adlandırılan elmas küpeler 16 mayısta Cen..

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap 01:04

Muhsin Yazıcıoğlu - Nasuh Mitap

Hücre arkadaşı onu anlattı!‘Her yediğimiz dayaktan sonra suyumuzu paylaştık’ 1980 darbesinde Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı hücrede kalan Dev Yol liderlerinden Nasuh Mitap, Yazıcıoğlu’nun hayatını bu şekilde kaybetmesinden ü..

  • PengoTV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı) 09:49

Muhsin Yazıcıoğlu - Ben Türk'üm Konuşması (Tamamı)

Ben Türk'üm, Türk esir olmaz. Ben Türk'üm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türk'üm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türk'üm, Türk Hürriyetsiz olmaz. Korkaklık YOK ! Döneklik YOK ! Uyuşukluk YOK ! Te..

  • PengoTV tarafından
  • 1.538 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hulusi Akar, Başına Çarpan Askeri Böyle Uyardı 00:24

Hulusi Akar, Başına Çarpan Askeri Böyle Uyardı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, öz çekim yaptığı sırada başına çarpan askeri böyle uyarıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'i Resmi Törenle Karşıladı 02:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'i Resmi Törenle Karşıladı

Resmi ziyaret için Türkiye'ye gelen Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi törenle karşılandı...

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları 01:16

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları

Vakit, CHP'nin belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki İstanbul'u gözler önüne serdi. İşte CHP'li belediyelerin İstanbullulara yaşattığı unutulmaz kareler.... 1994'ten önce CHP'li Nurettin Sözen'in İstanbul Büyükşehir B..

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun” 07:24

Fikret Orman- “Üst Üste 4 Yıl, 5 Yıl Şampiyonluklar Nasip Olsun”

Beşiktaş Divan Kurulu’nda konuşan Başkan Fikret Orman, bu yıl da şampiyonluğa çok yakın olduklarını söyleyerek, “2 sene, 3 sene üst üste şampiyonluklar gördük. Allah inşallah bize 4 sene, 5 sene üst üste şampiyonluklar n..

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama 06:44

Hak-İş'ten Taksim'de Horonlu Kutlama

Hak-İş 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü Taksim Meydanı'nda horon teperek kutladı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Taksim Meydanı'na gelen Hak- İş üyeleri burada Cumhuriyet anıtına çiçek bıraktı. Anıt'ın etrafı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin İle Külliyenin Balkonunda​ 00:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin İle Külliyenin Balkonunda​

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin 1.5 saat baş başa görüştü. İki lider, görüşme sonrası Külliye'nin balkonunda sohbet etti...

Ülkeden Ülkeye Hijyen Değişir Mi 00:39

Ülkeden Ülkeye Hijyen Değişir Mi

Leyla Ataman'ın hazırlayıp sunduğu Check-Up programında, Avrupa Hijyen Konseyi Başkanı Prof.Dr.John Oxford ülkeden ülkeye hijyenin değişimini anlattı...

  • NABIZ tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Arakanlılara 25 Bin Barınma Ünitesi Taahhüdü 02:18

Arakanlılara 25 Bin Barınma Ünitesi Taahhüdü

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Myanmar'dan kaçan Arakanlı Müslümanlar için 25 bin barınma ünitesi taahhütünde bulunduklarını, ancak yer tahsisi konusunda sürecin yavaş işlediğini bildir..

CHP'de Muharrem İnce Krizi: İstifa Etti 01:05

CHP'de Muharrem İnce Krizi: İstifa Etti

Yalova CHP'de Muharrem İnce'nin katıldığı programda istifa krizi yaşandı. Merkez İlçe Başkanı Tamer Sönmez, kendisine yer ve söz hakkı verilmeyip İnce'nin konuşturulmasına tepki göstererek istifa ettiğini açıkladı...

Pixels İzle 1:45:49

Pixels İzle

1980'li yılların unutulmaz figürleri Sam Brenner, Will Cooper, Ludlow Lamansoff ve Eddie Ateş Püskürten Plant, atari salonlarında dünyayı binlerce kez kurtardılar ve şimdi dünyayı ilk kez gerçekten kurtarmak zorunda ka..