#Tcmb başkanı

Efes 2018 Tatbikatında Fiili Atışlar Tamamlandı 01:29

Efes 2018 Tatbikatında Fiili Atışlar Tamamlandı

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile seçkin gözlemcilerin izlediği tatbikatın fiili atışlı bölümü başarıyla tamamlandı...

Bbp Lideri Destici Erdoğan'a Özel Yapım Kılıç Hediye Etti 00:52

Bbp Lideri Destici Erdoğan'a Özel Yapım Kılıç Hediye Etti

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, üzerinde isminin ve Fetih suresinin yazılı bulunduğu özel yapılmış olan kılıç hediye etti...

Efes 2018 Tatbikatı Düşmana Korku Salmaya Devam Ediyor! 02:08

Efes 2018 Tatbikatı Düşmana Korku Salmaya Devam Ediyor!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin planlı tatbikatlarından Efes-2018 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı'nın seçkin gözlemci gününün gündüz bölümü, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın da katılımıyla başladı...

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

 Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama 01:25

Diyanet'ten Murat Başoğlu İle İlgili Açıklama

Diyanet İşleri Başkan vekili Dr. Ekrem Keleş, Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu arasındaki skandal ilişkiyle ilgili Helallik sınırı kuzende biter berisi afettir! yorumunu yaptı. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görme..

  • ANKA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin 01:54

Tarihi Değiştiren Olaylar 70 Yıl Sonra Aynı Senaryo Filistin

ABD Başkanı Donald Trump, Aralık 2017'de 'Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağım ve Büyükelçiliği Tel Aviv'den Kudüs'e taşıyacağım' demişti. ABD'nin Büyükelçiliğini taşıma günü 14 Mayıs 2018 olarak açıklanmıştı. K..

Şehit Cenazesinde Skandal! CHP'li Özel Gülerek Sohbet Etti 00:36

Şehit Cenazesinde Skandal! CHP'li Özel Gülerek Sohbet Etti

Şırnak'ta terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Mustafa Kozak'ın cenazesi, memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde toprağa verildi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve Manisa B..

'Teröristlere Asla Ve Asla Af Söz Konusu Değil' 00:45

'Teröristlere Asla Ve Asla Af Söz Konusu Değil'

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeme getirdiği af konusunda açıklamada bulundu. Başbakan Yıldırım, Sayın Bahçeli zannediyorum, bölücü terör örgütlerine, onu destekleyenlere karşı, bug..

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda 02:19

MİT TIR'ları Kumpasının İzleri Aydın Engin'in Telefonunda

Cumhuriyet yazarı Aydın Engin'in cep telefonundan, MİT TIR'ları kumpasında Enis Berberoğlu'nu işaret eden ancak gazetede yayımlanmayan röportaj kayıtları çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı MİT TIR'lar..

Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti 05:06

Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti

Beylikdüzü Belediyesinin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında şarkıcı Buray sahne aldı. Buray sahnede seslendirdiği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Beylikdüzü Belediyesi..

  • ANKA tarafından
  • 1.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıla Beylikdüzü’nü Salladı 04:37

Sıla Beylikdüzü’nü Salladı

Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları, ünlü sanatçı Sıla’nın 100 bin kişiye hitap ettiği muhteşem konser ile final yaptı. Beylikdüzü 4’üncü Barış ve Sevgi Buluşmaları Sıla konseriyle son buldu. Cumhuriyet Caddesi ..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail  Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı 00:46

İsrail Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı

İsrail, Kudüs'ün Esbat yakınındaki tarihi duvarı ve Yusufiye mezarlığı bitişiğindeki şehit mezarlığını dozerlerle yıktı. Kudüs Müslüman Mezarları Bakım Komitesinin Başkanı Mustafa Abu Zahra, yayınladığı basın bildirisind..

Washington'da ABD'nin Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşımasına Tepki 00:44

Washington'da ABD'nin Büyükelçiliğini Kudüs'e Taşımasına Tepki

ABD Başkanı Donald Trump'a ait Washington'daki otelin önünde toplanan kalabalık bir grup, ABD'nin büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını slogan ve pankartlarla protesto etti...

Meral Akşener'i 'Recep Tayyip Erdoğan' Sloganıyla Gönderdiler 00:48

Meral Akşener'i 'Recep Tayyip Erdoğan' Sloganıyla Gönderdiler

Nevşehir'de partisinin programın sonrasında konuşma yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vatandaşlardan hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Akşener aracına bindiği sırada Nevşehirliler, Recep Tayyip Erdoğan..

İmam Hatiplilerden Muharrem İnce'ye Davet 05:13

İmam Hatiplilerden Muharrem İnce'ye Davet

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Halit Bekiroğlu ve bir grup imam hatip lisesi öğrencisi, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi, Rize mitingindeki sözleri üzerine imam hatip liselerini ziyaret etmeye da..

Milli İrade Platformu'ndan İsrail'in Katliamına Tepki 02:08

Milli İrade Platformu'ndan İsrail'in Katliamına Tepki

İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Tülün, ABD yönetimi büyükelçiliğin Kudüs'e taşınma kararı alarak, bu konuda tarafsızlığını yitirmiş, İsrail'i daha da cesaretlendirerek büyük bir katliam yapmasına yol açmıştır. dedi...

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na  Teröriste Kimlik mi Soracağız 02:37

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Teröriste Kimlik mi Soracağız

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SİHA'ların vurduğu teröristlerle ilgili 'Bu kişilerin terörist olduğu ispatlansın' sözlerine 'Sayın Kılıçdaroğlu kimlik soruyor, belge soruyor ama..

İsrail, Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı 00:46

İsrail, Kudüs’te Şehit Mezarlığını Yıktı

İsrail, Kudüs'ün Esbat yakınındaki tarihi duvarı ve Yusufiye mezarlığı bitişiğindeki şehit mezarlığını dozerlerle yıktı. Kudüs Müslüman Mezarları Bakım Komitesinin Başkanı Mustafa Abu Zahra, yayınladığı basın bildirisind..

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı 01:32

İrma Kasırgası Florida , Keys West , Miami'yi Sular Altında Bıraktı

Karayipler'i vuran ve can kayıplarıyla maddi hasara neden olan İrma Kasırgası, ABD'nin güneydoğu ucundaki Florida eyaletine ulaştı. Küba kıyılarından sonra Florida Keys adalar grubunu vuran Irma Kasırgası daha sonra Mia..

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Cumhurbaşkanı Erdoğan 26. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi İkinci Kurucu Meclistir 00:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan 26. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi İkinci Ku

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Benim gözümde 26. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi, I. Meclis'ten sonraki ikinci kurucu meclistir. dedi...

Bahçeli 'Kudüs'e Destek' Mitinginde Konuştu 02:07

Bahçeli 'Kudüs'e Destek' Mitinginde Konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı öncülüğünde Filistin halkına destek amacıyla Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen Zulme Lanet Kudüs'e Destek mitingine katılarak konuşma yaptı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzetbegoviç'le Görüştü 00:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzetbegoviç'le Görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) 6'ncı Genel Kurulu'na katılmak üzere geldiği Saraybosna'da Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegoviç'le bir araya g..

Bakir İzetbegovic: Bugün Sizler Allah'ın Size Bahşettiği Kişiye Sahipsiniz 04:13

Bakir İzetbegovic: Bugün Sizler Allah'ın Size Bahşettiği Kişiye Sahips

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzetbegovic, “Bugün sizler Allah’ın size bahşettiği bir kişiye sahipsiniz. Bu kişi, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ona yardım edin, onu destekleyin. dedi...

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar! 04:39

Ağaçsız Alanda ‘Ağaç Kesilecek’ İddiasıyla Eylem Yaptılar!

Manisa’da kendilerini çevreci olarak niteleyen bir grup, ağaç bulunmayan alanda ‘ağaç kesilecek’ iddiası ile Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak otoparkı protesto etmek için Büyükşehir Belediye Meclisi önün..

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı 06:33

ABD Devlet Dairelerinde Kaspersky Yazılımlarını Yasakladı

Rus yazılım şirketi Kaspersky Lab ürünleri Moskova güdümündeki siber saldırılara karşı korunmasız olabileceği gerekçesiyle yasaklandı. Kaspersky yöneticileri kararı eleştirdi. Amerika Birleşik Devletleri çarşamba günü ya..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suikast İddialarına Böyle Cevap Verdi 01:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suikast İddialarına Böyle Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı İzzetbegovic ile yaptığı ortak basın toplantısında suikast iddialarına cevap verirken Bu haber bana ulaştı, ulaştığı için de buradayım. Bu tür tehdit..

İrfan Değirmenci’nin Canlı Yayınına Damga Vuran Teyze 01:34

İrfan Değirmenci’nin Canlı Yayınına Damga Vuran Teyze

Değirmenci canlı yayını sırasında Yozgat Yer Köyünden Zeliha Çevirme’yi yanına aldı. Değirmenci, bütün Aslanlı Yol’u yürüyen yaşlı Zeliha Çevirme ile sohbet ettiği sırada, Çevirme “Doğu Perinçek kazanacak” dedi. Zeliha Ç..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gaziantep'te Metro İçin Kollar Sıvandı 01:26

Gaziantep'te Metro İçin Kollar Sıvandı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin farklı noktalarında metro çalışmaları için sondaj çalışmalarına başlandığını belirterek, bu çalışmaların ardından temel atma noktasına ulaşılacağını bildirdi...

Ak Parti Seçim Beyannamesi Açıklanıyor 03:42

Ak Parti Seçim Beyannamesi Açıklanıyor

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı...