#Tcmb başkanı

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnşallah Her İki Seçimden De Yüzümüzün Akıyla Çıkacağız 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan İnşallah Her İki Seçimden De Yüzümüzün Akıyla Ç

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda partisinin aday tanıtım toplantısında konuştu...

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor 00:41

Kapalıçarşı’da Restorasyon Çalışması Sürüyor

İstanbul’a Fatih Sultan Mehmet Han’ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi. Dünyanın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan t..

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı 03:17

Tarihi Çarşı Esnafı Hırsızlıktan Bıktı

Gaziantep'te Tarihi Bakırcılar Çarşısı esnafı sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından bıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olaylarından şikayetçi olan esnaf, zanlıların bir an önce yakalanarak, çarşıdaki güvenl..

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı 04:13

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Kupası Başladı

Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Uluslararası Dr. Suat Günsel Kupası başladı. Bu sene 4.’sü düzenlenen turnuva uluslararası kulvarda bu sene ilk defa düzenleniyor. Turnuvada Yakın Doğu Üniversitesi'nin ..

Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı 02:18

Üsküdar'da Demet Akalın Rüzgarı

Üsküdar'da başlayan 27'nci Uluslararası Katibim Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında klasik otomobillerin eşlik ettiği kortej yürüyüşü gerçekleştirilirken, gecede sahne alan ünlü sanatçı Demet Aka..

  • ANKA tarafından
  • 565 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da 02:15

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da

Süper Lig'in 5. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya'ya geldi.Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Alanya'ya gelen sarı-lacivertli kafileyi, Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda ..

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi 00:41

Tillerson'dan Nükleer Anlaşmayı Revizyon Talebi

ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson İran ile imzalanan nükleer anlaşmada değişiklik yapılmasını talep etti. Tillerson anlaşmanın ‘yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini' söyledi. Fox News televizyonuna demeç veren ABD Dış..

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir 02:35

Trump'ın Tehdidi Bir Köpek Havlıyor Gibidir

Pyongyang, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kuzey Kore'yi tamamen imha yönündeki ateşli tehdidi bir köpek havlıyor anlamına geldiğini belirtti ve Trump'un uyarıları sadece saçma bir köpek rüyası olduğuna dikkat çekti. K..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkezi Bölgelerde Eski Statları Millet Bahçelerine Dönüştürüyoruz 01:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Merkezi Bölgelerde Eski Statları Millet Bahçeler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı...

''Polis, Öğretmen, Hemşire, Din Görevlisi Ve Diğer İdarecilerimizin Emeklilik Ek Göstergelerini 3600’e Çıkaracağız'' 01:16

''Polis, Öğretmen, Hemşire, Din Görevlisi Ve Diğer İdarecilerimizin Em

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda partisinin aday tanıtım toplantısına katıldı...

Bahçeli Ülkücü Şehitleri Anma Günü Etkinliğinde Kur'an Dinledi 01:11

Bahçeli Ülkücü Şehitleri Anma Günü Etkinliğinde Kur'an Dinledi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'da düzenlenen Ülkücü Şehitleri Anma Günü etkinliğine iştirak etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kendisini Karşılayan Vatandaşları İftara Davet Etti 00:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kendisini Karşılayan Vatandaşları İftara Davet

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi program için geldiği Balıkesir Havalimanında kendisini karşılayan vatandaşları iftara davet etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pensilvanya'ya Değil Halkımıza Gittik 02:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Pensilvanya'ya Değil Halkımıza Gittik

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde partisinin İstanbul aday tanıtım programına katıldı...

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici Çıktı 00:27

Görüntüler Sosyal Medyayı Sallamıştı: Polisi Tokatlayan Adam Galerici

Bağcılar'da 9 Mart günü aracını yanlış yere park eden bir kişi, tartıştığı polise saldırdı. Sosyal medyada AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olduğu iddia edilen saldırganın, partiyle ilgisinin olmadığı, galerici İ.B olduğ..

 Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor 03:35

Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor

Duyarlı sanatçı Ebru Yaşar ve cemiyet, sanat, iş ve spor dünyasının tanınmış isimleri, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği , Yağmur Çocuklar ve Liv Hospital işbirliği ile yapılan ''Gülümse Çünkü Hayat Güzeldir'' et..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi 03:25

Ayla Çelik ve Koray Avcı Konser Verdi

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kardeş Kültürler Festivali kapsamında Ayla Çelik ile Koray Avcı Örnek Mahallesi’nde konser verdi. Konsere binlerce Ataşehirli katıldı. Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6..

  • ANKA tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı 00:56

Avrupa'da Takvim İsyanı 6 Federasyon Euroleague İçin Toplandı

Türkiye, Yunanistan, İtalya, Almanya, Rusya ve İspanya'nın basketbol federasyonları, THY Avrupa Ligi takviminin FIBA 2019 Dünya Kupası Eleme maçları ile aynı ana denk gelmesi nedeniyle Avrupa Ligi yönetiminden program de..

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti 02:56

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yol hizmetleri uzmanları, Suriye’nin kuzeyindeki Deyr ez Zor’da Fırat nehri üzerinde askeri araç ve personelin, nehrin doğu yakasına ulaşımı için bir köprü inşa etti. 213 metre uzunluğundaki ..

Müdür Ve Korumasını Kurtarmak İçin Ölüme Yürüdüler 01:34

Müdür Ve Korumasını Kurtarmak İçin Ölüme Yürüdüler

Darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığında rehin tutulan dönemin TEM Daire Başkanı Turgut Aslan'ı kurtarmak isteyen polislerin karargaha girmeye çalıştıkları sırada darbecilerin yaylım ateşine tutuldukları an..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da Böyle Karşılandı 03:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya'da Böyle Karşılandı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Konya mitingi için şehre gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamaya gelen vatandaşlar Erdoğan'ın geçiş güzergahında kilometrelerce kuyruk oluşturdu..

İzmirli Pazarcı Esnafının Belediyeye Tepkisi Sürüyor 01:35

İzmirli Pazarcı Esnafının Belediyeye Tepkisi Sürüyor

İzmir'de pazar yerlerinin kaldırılmasına tepki gösteren esnaf, kendilerine gösterilen alana karşı çıktığı gerekçesiyle Bayraklı Belediye Başkanı'nı protesto etti...

Siemens ve Alstom, Demiryolu Operasyonlarını Birleştirme Kararında Anlaştı 02:46

Siemens ve Alstom, Demiryolu Operasyonlarını Birleştirme Kararında Anl

Siemens ve Alstom, Salı günü, Çin'in devlet destekli operatörü CRRC ile rekabet edebilmek için Avrupa şampiyonu olacak bir anlaşmada demiryolları operasyonlarını birleştirmeyi kabul ettiler. Siemens'in başkanı ve CEO'su ..

Davullu Zaralı Festival 04:12

Davullu Zaralı Festival

Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’ne konuk olan tanınmış sanatçı Zara Kırıkkalelilere unutulmaz anlar yaşattı. Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali binlerce Kırıkkaleliyi Yahşihan 15 Temmuz Dem..

  • ANKA tarafından
  • 510 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Heyet Göndermek İstiyoruz 00:45

KDP: Erdoğan'dan Büyük Umudumuz ve Beklentilerimiz var, Türkiye'ye Hey

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKYB) Başkanı Mesud Barzani'nin lideri olduğu Kürdistan Demokrat Partisi'nin (KDP) dış ilişkiler sorumlusu Hoşyar Siwaily, bağımsızlık referandumu sonrası BBC Türkçe'ye konuştu. Siwaily,..

İstifasının Ardından  Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar 01:47

İstifasının Ardından Kadir Topbaş'dan Flaş Açıklamalar

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet'in verdiği yemekte İBB çalışanlarına hitap etti. Konuşmasında istifa sürecini anlatan Topbaş, hakkındaki id..

İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü 00:21

İzmir'de CHP'lileri Kızdıran Görüntü

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in tartışma oluşturan bir videosu ortaya çıktı. Seçimlere çok kısa bir süre kalmasına rağmen, Yücel için düzenlenen Mangal haftası CHP'lileri kızdırdı. Ramazan ayı olmasına rağmen Buca ..

Akşener'in FETÖ'cüleri 01:00

Akşener'in FETÖ'cüleri

FETÖ bağlantılarıyla gündemden düşmeyen İyi Parti'de iki isim daha ifşa oldu. İyi Parti Bursa yöneticilerinden Levent Özeren'in 15 Temmuz'da darbe propagandası yaptığı skandal paylaşımları ortaya çıkarken, Adana'da FETÖ'..

Devlet Bahçeli Konvoyunda Çalan Şarkı Dikkat Çekti 04:33

Devlet Bahçeli Konvoyunda Çalan Şarkı Dikkat Çekti

Karayoluyla Sivas'a giden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konvoyunda, partinin seçim müziği olan 'Cumhur ittifakı millet aklı' şarkısı dikkat çekti...

Devlet Bahçeli'den Muharrem İnce'ye Çok Sert 'Apolet' Göndermesi 00:51

Devlet Bahçeli'den Muharrem İnce'ye Çok Sert 'Apolet' Göndermesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Muharrem İnce'nin 'o generalin apoletini sökeceğim' demesinin ardından İnce'ye, Komutanımızın apoletlerini sökecek müptezel henüz anasından doğmamıştır. diyerek sert bir gönderme yaptı..