#Tcmb başkanı

Kılıçdaroğlu İnce’nin Hayalini Gerçeklerle Yıktı 00:59

Kılıçdaroğlu İnce’nin Hayalini Gerçeklerle Yıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la aynı oy oranlarına sahip olduğunu savunan Muharrem İnce'nin hayalini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu anketlerle yıktı...

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet Kıraathaneleri Kuracağız 02:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Millet Kıraathaneleri Kuracağız

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Hatay İtfaiye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde Hataylılara hitap etti...

Meral Akşener'den HDP İtirafı 00:59

Meral Akşener'den HDP İtirafı

Millet İttifakı çatısı altında toplanan CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi'nin, dışarıdan bir el tarafından bir araya getirildiği ve HDP'nin de ittifakın içerisinde olduğu ve akıl hocası tarafından dışarıda bırakıldığı İP ..

Putin'den Ülkeye Gelenlere Video Mesaj 01:12

Putin'den Ülkeye Gelenlere Video Mesaj

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da gerçekleşecek olan 2018 Dünya Kupası için yayınladığı videoda ülkeye gelenlere, “Size kalplerimizi açtık” dedi...

Kılıçdaroğlu: 450 Kilometre Adalet İçin Yürüyen Adama Güveneceksiniz 01:13

Kılıçdaroğlu: 450 Kilometre Adalet İçin Yürüyen Adama Güveneceksiniz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet istiyorsanız önce 450 kilometre adalet için yürüyen adama güveneceksiniz. dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ovit Tuneli'ni Kendi Kullandığı Araçla Geçti 01:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ovit Tuneli'ni Kendi Kullandığı Araçla Geçti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, makam aracını kendisi kullanarak tüneli geçti...

Seçim Sistemi Değişti- 24 Haziran Seçimlerinde Nasıl Oy Kullanacağız 02:34

Seçim Sistemi Değişti- 24 Haziran Seçimlerinde Nasıl Oy Kullanacağız

24 Haziran seçimleri için nasıl oy kullanacağını biliyor musunuz? Bilirkişi'nin bu haftaki konuğu seçim kurulu başkanı Nevzat, nasıl oy kullanmanız gerektiğini anlattı...

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit 01:03

Ağrı'dan Acı Haber: 4 Şehit

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmalarda şehit sayısının 4'e çıktığı ifade edildi. Çatışmada 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı ve operasyonda 10'a yakın terör..

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış 02:10

Somalili Askerlerden Türkçe Şarkılı Açılış

Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üs açıldı. Törende Somalili askerler, Türkçe şarkılar seslendirdi. Somali'nin başkenti Mogadişu'da askeri üssün açılışına Somali Başbakanı Hasan Ali Kayre ve Orgeneral Hulusi Akar k..

Yavuz Seçkin'den Donald Trump Tiplemesi 01:01

Yavuz Seçkin'den Donald Trump Tiplemesi

28 yaşında taklit yeteneğini keşfederek, Yavuz'un Minibüsü adlı programıyla Radyo Klas'ta yayın hayatına başlayan Ünlü oyuncu ve komedyen Yavuz Seçkin'in ABD başkanı Donald Trump tiplemesini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.037 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erdoğan Türkçe-Kürtçe Seçim Şarkısına Tempo Tuttu 00:59

Erdoğan Türkçe-Kürtçe Seçim Şarkısına Tempo Tuttu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa mitinginde kürsüye çıktığı sırada Türkçe ve Kürtçe seslendirilen Vakit Türkiye Vakti şarkısına tempo tutarak eşlik etti..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devlet Teröristlerin Başlarına Çelik Yumruğunu İndirmekten Çekinmedi 01:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Devlet Teröristlerin Başlarına Çelik Yumruğunu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Mardin'de 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'nda düzenlenen mitinge katılarak konuşma yaptı...

Devlet Bahçeli'den İlk Açıklama 06:56

Devlet Bahçeli'den İlk Açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim sonuçlarının belli olmasından sonra açıklamalarda bulundu. Bahçeli 'Milli ve yerli duruşun Türkiye'de tesis edilmesi için çalışacağız' dedi...

CHP Genel Merkezi'nde Protesto 01:34

CHP Genel Merkezi'nde Protesto

CHP Genel Merkezi önünde toplanan ve sonuçları parti genel merkezinde takip eden ve aralarında CHP eski Parti Meclis Üyesi ve eski Gençlik Kolları Genel Başkanı Ayhan Yalçınkaya'nın da bulunduğu bir grup partili, yönetim..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle 1:52:57

Recep İvedik 5 Yerli Film Full Hd İzle

Recep İvedik (Şahan Gökbakar) mahallesinde yaşayan bir şoför tanıdığının vefatı sonrası taziye evine gittiğinde, adamın aldığı, ancak ömrü yetmediği için tamamlayamadığı son işi yerine getirmek için gönüllü olur. Bu da A..

Meral Akşener'in Kullandığı Şarkıya Bestecisinden Tepki 01:41

Meral Akşener'in Kullandığı Şarkıya Bestecisinden Tepki

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener’in sosyal paylaşım sitesi olan İnstagram sayfasında bulunan videodaki şarkının bestecisinden Meral Akşener’e tepki geldi. Necmettin Erbakan Üniversitesi Türk M..

Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'ye Çok Sert Mesaj 01:21

Kılıçdaroğlu'ndan Muharrem İnce'ye Çok Sert Mesaj

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 24 Haziran seçimi sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kılıçdaroğlu Chp'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye bu şekilde üstü kapalı mesajlar gönderdi...

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli 01:00

Trump'ın Yasağına Halk Öfkeli

ABD Başkanı Donald Trump'ın 6 Müslüman ülkeyi kapsayan seyahat yasağı, Anayasa Mahkemesi tarafından da onaylandı. New York başta olmak üzere ABD'nin pek çok yerinde yasak protesto edilirken, Biz Müslümanız, Arabız, hepi..

Seçim Zamanı Belirlendi!!  Barzani seçime gidiyor 02:30

Seçim Zamanı Belirlendi!! Barzani seçime gidiyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 1 Kasım’da parlamento ve başkanlık seçimleri yapılmasının planlandığı duyuruldu. Gayrimeşru referandumun ardından başta Türkiye olmak üzere İran ve Irak tarafından tecrit edilen IKB..

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor 02:57

Hizbullah Sekreteri'nden Açıklama: ABD IŞİD'i Koruyor

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ABD Hava Kuvvetleri'nin IŞİD militanlarını Suriye ordusu ve müttefiklerinden koruduğunu söyledi. Nasrallah, ABD'nin Suriye ordusu ve müttefiklerinin ilerleyişini engelleyerek IŞ..

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi 03:24

Selvi Cumhurbaşkanına 'Bu İşi Fazla Uzatma' Dedi

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e istifası için Bu işi fazla uzatma dediğini aktardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görüştüğü Melih Gö..

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı 01:44

Erdoğan, Ukrayna'da Resmi Törenle Karşılandı

Erdoğan, Ukrayna'da resmi törenle karşılandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi’nin 6. toplantısı vesilesiyle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Ukrayna’nın başkenti ..

'Erdoğan Kazanıyor Deseydim Beni Çarmıha Gererlerdi' 00:21

'Erdoğan Kazanıyor Deseydim Beni Çarmıha Gererlerdi'

Hakan Bayrakçı canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. SONAR'ın başkanı Hakan Bayrakçı CNN Türk'te Türkiye'nin Gündemi programında seçim sonuçlarını değerlendirdi. Bayrakçı 'Anketlerde Recep Tayyip Erdoğan'ın kazana..

Engelli Eşini Yanmaktan Son Anda Kurtardı Çıkan Yangında 5 Kişilik Aile Evsiz Kaldı 05:52

Engelli Eşini Yanmaktan Son Anda Kurtardı Çıkan Yangında 5 Kişilik Ail

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz perşembe günü çıkan yangında evin içinde mahsur kalan yürüme engelli eşini alevlerin arasına girip kurtaran Ali Akyol, evsiz kalmanın üzüntüsünü yaşıyor. Yanan evde inceleme yapan..

Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Binali Yıldırım 10:01

Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Binali Yıldırım

Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Türkiye'nin 'Son Başbakanı' Türkiye Cumhuriyeti'nin 65. Hükümeti'ni kurarak ülkenin 27. Başbakanı olan Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin yürürlüğe girmesiyle son başbakan ..

Mesut Barzani Siyaseti  Bıraktığını Açıklayaçak 02:04

Mesut Barzani Siyaseti Bıraktığını Açıklayaçak

Gazeteci Nagehan Alçı, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesud Barzani hakkında gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu. Nagehan Alçı, En yakınlarından aldığım bilgi, Barzani’nin 1 Kasım seçimlerine girmeyip ye..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Yönetim Sisteminin Ilk Kabinesini Açıkladı 06:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Yönetim Sisteminin Ilk Kabinesini Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni yönetim sisteminin ilk kabinesini açıkladı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Başkanı Erdoğan, yeni yönetim sisteminin ilk kabinesini açıkladı...