#Tcmb başkanı

Başkan Erdoğan Için 101 Pare Top Atışı 01:39

Başkan Erdoğan Için 101 Pare Top Atışı

Başkan Erdoğan için 101 pare top atışı Yeni sistemin ilk Başkanı Erdoğan'ın yemin töreni dolayısıyla birçok kentte 101 pare top atışı yapıldı...

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın 02:10

Böylesinin Eşi Benzeri Yok Rahmi Koç'un Evine Bakın

Koç Holding Yönetim Kurulu Şeref Başkanı Rahmi Koç'un, New York'ta bulunan dairesini, kayıpla satışa çıkaracağı iddia edildi. Ancak evin değerindeki kayıp değil, evin kendisi daha çok dudak uçuklattı. İşte Rahmi Koç'un o..

  • BETA tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nato Zirvesine Sarhoş Gelen Jean Claude Juncker 01:56

Nato Zirvesine Sarhoş Gelen Jean Claude Juncker

Avrupa Komisyonu Başkanı Jean Claude Juncker, NATO liderler zirvesinin galasında, ayakta durmak güçlük çekerken merdivenleri çıkmakta, hatta ayakta durmakta zorlandığı görülüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.772 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Trump Protestoyla Karşılandı 00:55

Trump Protestoyla Karşılandı

Trump protestoyla karşılandı ABD Başkanı Donald Trump'ın İngiltere'yi ziyareti, başkent Londra'da protesto edildi...

Binali Yıldırım Milletvekillerini Kahkahaya Boğdu 00:52

Binali Yıldırım Milletvekillerini Kahkahaya Boğdu

TBMM Başkanı seçilen Binali Yıldırım, teşekkür konuşması yaparken CHP'li Mahmut Tanal, Yıldırım'a laf attı. Binali Yıldırım Tanal'a 'Daha Bismillah dedik başladın Tanal bir dur' diye cevap verdi. Yıldırım'ın sözleri mill..

Savaş Vadisi - Gelmiş Geçmiş En İyi Savaş Sahnesi 04:12

Savaş Vadisi - Gelmiş Geçmiş En İyi Savaş Sahnesi

Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar bir Hıristiyan ve bir pasifist olan Doss, sava..

  • ANKA tarafından
  • 3.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi 04:45

Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi

Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar ..

  • ANKA tarafından
  • 1.322 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli  Bölgelerinde Drumu Değiştirebilir 02:40

Türk-Rus İlişkileri, Gezegenin En Önemli Bölgelerinde Drumu Değiştire

Rusya Federasyon Konseyi Savunma ve Güvenlik Komitesi Başkan Yardımcısı Frants Klintseviç, Türkiye'nin Kırım'ın statüsünü tanımamasının Suriye'deki Türk-Rus işbirliği için bir engel teşkil etmeyeceğini söyledi. Rus senat..

Katalonya Bağımsızlığı Askıya Aldı 01:29

Katalonya Bağımsızlığı Askıya Aldı

AB başta olmak üzere tüm dünyanın endişeyle izlediği Katalonya krizinin baş aktörlerinden Katalonya Başkanı Carles Puigdemont merakla beklenen konuşmasını sonunda yaptı. Fakat bağımsızlık ilanında bulunması beklenen Puig..

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar 01:05

Beş Yıl Sonra Kurtarıldılar

Taliban tarafından, Afganistan’da beş yıldır rehin tutulan Amerikalı aile özgürlüğüne kavuştu. Kanadalı Joshua Boyle ve ABD vatandaşı Caitlan Coleman ile çiftin çocukları Pakistan askerlerinin operasyonu sırasında kurta..

Erbakan’ın 44 Yıl Önce Verdiği Tarihi Emir 05:36

Erbakan’ın 44 Yıl Önce Verdiği Tarihi Emir

1959'da Türkiye, İngiltere ve Yunanistan'ın anlaşması ile Türk ve Rum halklarının eşitliğine dayalı Kıbrıs Cumhuriyeti kuruldu.Erbakan, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Semih Sancar'a gemilerin yola çıkması için tarihi emr..

Meral Anne ile Sevimli Kız Çocuğu Arasındaki Sevgi Patlaması 01:03

Meral Anne ile Sevimli Kız Çocuğu Arasındaki Sevgi Patlaması

İyi Parti'nin genel başkanı çok sevdiğimiz Merak Annemiz ile sanırım ziyaretine gelen bir partilinin küçük kızı arasındaki sevgi patlamasını izliyoruz efendim :) Bol bol öpücük içeren görüntüler insana huzur ve mutluluk ..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bahçeli Klasik Otomobili İle Başkent Caddelerini Gezdi 04:31

Bahçeli Klasik Otomobili İle Başkent Caddelerini Gezdi

Bahçeli, klasik otomobili ile başkent caddelerini gezdi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkent caddelerinde klasik arabasını kullandı...

Bahçeli'den 'Gaf' Açıklaması 02:41

Bahçeli'den 'Gaf' Açıklaması

Bahçeli'den 'gaf' açıklaması MHP Genel Başkanı Bahçeli, Koray Aydın'ın 'Liderimiz Devlet Bahçeli' gafı ile ilgili, Orada bir siyasi partinin genel başkanını yuhalattırabilecek bir tarzda gaf olmaz. Eğer bu yuhalama başla..

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında 01:10

Katalan Lider Puigdemont Siyasi Baskı Altında

Katalonya’nın bağımsızlık uygulamasını erteleyen Katalan lider Carles Puigdemont’nun üzerindeki siyası baskı giderek artıryor. Katalonya Bölgesel Hükümeti Başkanı Carles Puigdemont’un Katalonya’nın bağımsızlığını ilan e..

İran Nükleer Anlaşması Tek Taraflı İptal Edilemez 00:46

İran Nükleer Anlaşması Tek Taraflı İptal Edilemez

Donald Trump'ın İran ile nükleer anlaşması hakkındaki sert demeçlerine AB'den tepki geldi Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran ile yapılan nükleer anlaşmasını iptal edeceğine dönük açıklamalarına ulu..

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi 01:06

Tarihi Yarımadada İnşaat Tehdidi

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan Topkapı Sarayı'nın hasbahçe bölümüne kontrollü imar iddiası Geçtiğimiz aylarda denize doğru kayma tehlikesi altında olduğu ortaya çıkan Topkapı Sarayı bu kez imara açılma teh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli'yi Kabul Etti 00:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli'yi Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Bahçeli'yi kabul etti Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti...

Allahu Ekber Sesini Duyan Donald Trump 01:15

Allahu Ekber Sesini Duyan Donald Trump

ABD başkanı Donald Trump konuşma yaptığı sırada dinleyicilerden biri Allahu Ekber diye bağırınca korumaları platforma atlamış ve ne yapacaklarını şaşırmışlar..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projeler Yarışıyor 04:00

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projel

Avrupa Birliği’nin fonladığı en ilham verici ve yenilikçi projelerden Regiostars Ödülleri her yıl Belçika’nın başkenti Brüksel’de veriliyor. Projeler genellikle toplumların yaşam koşullarını iyileştirmek, ekonomik büyüme..

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı 01:58

AB İran ile Yapılan Nükleer Anlaşmayı Korumada Kararlı

AB İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Avrupa Birliği İran ile 2015 yılında yapılan nükleer anlaşmaya bağlı kalınmasını istiyor. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump an..

Ali Ağaoğlu 'Yandık Bittik' Demenin Zamanı Değil Yatırıma Devam 01:11

Ali Ağaoğlu 'Yandık Bittik' Demenin Zamanı Değil Yatırıma Devam

Ali Ağaoğlu: 'Yandık bittik' demenin zamanı değil yatırıma devam Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sadece Türkiye'nin değil dünyanın da sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, oturup da yandık bittik dem..

Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular 01:20

Erdoğan'ın Çağrısıyla 3 Milyon Dolar Bozdurdular

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın, dövizle ilgili çağrısına uyan Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) üyesi bir grup, 3 milyon doları bozdurarak Türk Lirasına çevirdi. Dernek Genel Başkanı Nihat Tanrık..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Putin ve Suudi Veliaht Prensi ile Dikkat Çeken Selamlaşma 00:29

Putin ve Suudi Veliaht Prensi ile Dikkat Çeken Selamlaşma

Suudi Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman, Arjantin’de gerçekleşen G20 Zirvesi’nde Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüştü.Putin ve Veliaht Prens Selman arasındaki samimiyet dikkat çekti...

Trump'ın Amerika Birleşik Devletleri Bayrağıyla Romantik Anları 00:52

Trump'ın Amerika Birleşik Devletleri Bayrağıyla Romantik Anları

ABD Başkanı Donald Trump bir konferansta konuşma yaptı. Konuşma için sahneye çağırılan Trump, Amerika Birleşik Devletleri Bayrağını görünce dayanamayıp sarılmış...

  • JET TV tarafından
  • 79 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları 00:50

İspanya'da Ölümcül Orman Yangınları

İspanyol haber ajansları yangın söndürme çalışmalarına katılan itfaiye görevlilerinin, alevler arasındaki bir araç içinde iki kişinin cesedini buldukları açıkladı. 11 Ekim’den bu yana 80’den fazla yangının çıktığı Galisy..

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti 01:17

Hükümet Karşıtı Gösterilerde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Togo’da muhalefetin anayasa değişikliğine gitmek isteyen hükümeti protesto etmek amacıyla düzenlediği protesto gösterisinde iki kişi hayatını kaybetti. Muhalefet Partisinin Genel Sekreteri Kafui Adjamagbo Johnson, başke..

Üç Kağıtçı Kemal Sunal Hd Film İzle 1:21:34

Üç Kağıtçı Kemal Sunal Hd Film İzle

Üç Kağıtçı hd izle, Rıfkı (Kemal Sunal) babasının ölmesinden sonra kalan malları satmak için Almanya'dan köyüne geri döner. Ancak döndüğünde babasından kalan mirasın hileyle akrabası Sabri'ye (Nizam Ergüden) geçtiğini öğ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.496 görüntüleme
  • 7 yıl önce