#Tcmb başkanı

Eşcinsel Aslanlar 01:49

Eşcinsel Aslanlar

Kenya’da, iki erkek aslanın cinsel ilişkiye girmesi için yapılan resmi açıklamada “Parkta homoseksüel bir çifti görüp kötü etkilenmiş olmalılar” denildi. Ülkede televizyonda yayınlanabilecek içerikleri kontrolden geçiren..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Bayrampaşa'da Yangın 00:43

İstanbul Bayrampaşa'da Yangın

Edinilen bilgiye göre, sanayi sitesinin en üst katında ip üretimi yapan iş yerinde bulunan malzemeler henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Yangını fark eden çevredeki esnaflar durumu itfaiye, polis ve sağl..

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi 02:26

Naim Süleymanoğlu Yaşamını Yitirdi

Uzun süredir hastanede tedavi gören Milli haltercimiz Naim Süleymanoğlu'nun hayatını kaybettiği bildirildi. Hastaneden Naim Süleymanoğlu'nun ölüm nedeni hakkında henüz açıklama yapılmadı. 8. Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Ö..

  • BETA tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi 06:07

Fatih’te çöken tarihi surlar havadan görüntülendi

Gece saatlerinde çöken Fatih'teki tarihi surlar havadan görüntülendi. Çökmeyle ilgili konuşan Mimari Restorasyon Kültür Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Serhat Şahin, “En büyük sorunumuz defineciler kaçak kazılar yapı..

Kılıçdaroğlu 359 Bin TL Tazminat Ödeyecek 01:08

Kılıçdaroğlu 359 Bin TL Tazminat Ödeyecek

İstanbul bölge adliye mahkemesinin usulden bozması üzerine yeniden görülen Man Adası davasında, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına 359 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmedildi...

2. El Araçta -Serdar Bey'e Opsiyonlanmıştır- Oyunu 16:33

2. El Araçta -Serdar Bey'e Opsiyonlanmıştır- Oyunu

Bazı art niyetli galericiler ve araç sahipleri ‘opsiyon’ oyunuyla ikinci el otomobilde fiyatları suni olarak yükseltiyor. ‘Serdar Bey’e opsiyonlanmıştır’ yani kaporası alınmış ve satış işlemleri sürüyormuş gibi gösterile..

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi 01:53

İlk Kez Taktı, ''Vatanseverim'' Dedi

ABD Başkanı Donald Trump’tan maskeli vatanseverlik mesajı geldi. Sosyal medya hesabında ilk kez maskeli fotoğrafını servis eden Trump paylaşımına “Maske takmak vatanseverlikle eşdeğer tutuluyorsa, en büyük vatansever ben..

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı 01:07

Böcekli Ekmek Raflardaki Yerini Aldı

Finlandiya'da gıda ürünlerinde böcek kullanılmasına izin veren yasanın çıkmasının ardından, önümüzdeki günlerde böcekli ekmek raflardaki yerini alacak. Finlandiya'da böcekli ekmek satışa sunulacak. CUMA GÜNÜ SATIŞTA Ü..

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayaklı Gazete Ödül Töreni̇nde Ünlüler Geçi̇di̇ 19:29

Ayaklı Gazete Ödül Töreni̇nde Ünlüler Geçi̇di̇

Ayaklı Gazete’nin yılın enlerini seçtiği 6. TV Yıldızları Ödül Töreni’ne televizyon ve müzik dünyasına son dönemde damgasını vurmuş isimler katıldı. Bu yıl altıncısı düzenlenen Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreni, Sü..

  • BETA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korkunç Bir Film 4 - Scary Movie 4 (Türkçe Dublaj ) 1:29:34

Korkunç Bir Film 4 - Scary Movie 4 (Türkçe Dublaj )

Tür : Komedi Korku Komedi Yapım Yılı : 2006 İMDB Puanı : Yönetmen : David Zucker Oyuncular : Anna Faris (Cindy Campbell) , Regina Hall (Brenda Meeks) , Simon Rex (George) , Leslie Nielsen (Başkan Harris) , Carmen Electra..

  • PengoTV tarafından
  • 7.218 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurban etiyle ilk gün Adana kebap yapmayın 04:46

Kurban etiyle ilk gün Adana kebap yapmayın

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kasaplar ve kebapçılar etlerin nasıl saklanıp tüketilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, etin en az bir gün dinlenmesinin sindirim siste..

Rusya’nın ‘Kovid-19 Aşısını Bulduk’ Açıklamasına ABD’den İlk Tepki 01:46

Rusya’nın ‘Kovid-19 Aşısını Bulduk’ Açıklamasına ABD’den İlk Tepki

Rusya Devlet Başkanı Putin’in “Koronavirüs Aşısını Bulduk” açıklamasına ABD Sağlık Bakanı Alex Azar’dan tepki geldi...

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın- 01:40

Fahrettin Altun- -Spekülasyonlara Kulak Asmayın-

Artık Türkiye'de tüm gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 21 Ağustos Cuma günü açıklayacağı müjde haberine çevrildi. Herkes müjdenin ne olacağını merak ederken spekülasyonlar da beraberinde geldi. Ancak İletişim Başkanı Fahre..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik- 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -İstanbul Çöp Dağlarıyla Bir Rezillik-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da AK Partili belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Erdoğan, CHP'li belediyeleri hedefine aldı. Gündeminde İstanbul vardı. Haliç'te yaşanan çevre kirliliğine ve çöp dağlarına ..

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler... 02:31

Osmanlı Egemenliğindeki Kudüs'ten Kareler...

Dünyanın çeşitli bölgelerinde bulunan ünlü arşivlerde, 1517'da Osmanlı İmparatorluğu'nun fethettiği Kudüs'ün yaklaşık 100 sene öncesine ait, Osmanlı'nın bölgedeki son hâkimiyet döneminde çekilen çok sayıda fotoğrafı yer ..

  • PengoTV tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

İstanbul ABD Konsolosluğu Önünde Kudüs Eylemi 05:25

İstanbul ABD Konsolosluğu Önünde Kudüs Eylemi

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden Köklü Değişim Dergisi Üyeleri, Erbakan Vakfı üyeleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyesi akşam saatlerinde ABD İstanbul B..

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu 03:09

Ülkü Ocaklarından Kudüs Protestosu

Eksi 14 derece soğukta ellerindeki meşalelerle Milli Egemenlik Parkı’nda bir araya gelen Ülkü Ocakları üyeleri, tekbir getirerek işgalci İsrail’i protesto etti. Ardahan Ülkü Ocakları İl Başkanı Bora Pehlivan, bölgede aka..

Ivanka Trump'a Halasından Sert Sözler 02:11

Ivanka Trump'a Halasından Sert Sözler

Amerikan Başkanı Trump ve çocuklarına aile içinden gelen eleştirilere bir yenisi daha eklendi. Trump'ın yeğeni Mary, ses kayıtlarını paylaştı. O kayıtlarda Trump'ın kardeşinin, kızı Ivanka'ya ağır sözler sarf ettiği orta..

Bahçeli- -İdam Cezası Mutlaka Gündeme Alınmalıdır- 01:50

Bahçeli- -İdam Cezası Mutlaka Gündeme Alınmalıdır-

Son zamanlarda şiddet ve taciz olaylarında yaşanan tırmanış dikkat çekiyor. Suçluların yeterli cezayı almaması kamuoyu vicdanını yaralıyor. İşte bu süreçte MHP Genel Başkanı Bahçeli'den idam çıkışı geldi. İdam cezasının ..

Binali Yıldırım ve eşinin, Milletvekili Karaman’ın korona virüs test sonuçları pozitif çıktı 01:52

Binali Yıldırım ve eşinin, Milletvekili Karaman’ın korona virüs test s

Geçtiğimiz haftayı memleketi Erzincan’da geçiren ve Dumanlı Yaylasında dinlenip Karasu Nehri'nde beraberindeki kent protokolüyle rafting yapan TBMM eski Başkanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın korona virü..

M60T ve Leopard 2A4 tanklarının kabiliyeti yeni sistemlerin eklenmesi ile artıyor 01:58

M60T ve Leopard 2A4 tanklarının kabiliyeti yeni sistemlerin eklenmesi

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, sosyal medya hesabından M60T ve Leopard 2A4 tanklarının geliştirilme ve yeni teknolojilerle birleştirilme çalışmalarını içeren görüntüleri paylaştı...

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı 00:28

Fetö'cü İrari Bir Bavul Dolusu Parayla Yakalandı

FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı Kaynak Yeniçağ: FETÖ'nün 1 yılda o ilçeden topladığı himmet ortaya çıktı .Konya'da devam eden FETÖ/PDY davasında sanıkların ifadelerinde örgütün Konya'nın Selçukl..

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur 02:20

Özgür Özel - Fetö'den İhraç Edilen İlk Kişi Süleyman Soylu'dur

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında önemli bir iddiada bulundu. Özel, FETÖ'den ihraç edilen ilk kişinin Süleyman Soylu olduğunu ileri sürdü. CHP G..

Ankara'da Kritik Doğu Akdeniz Görüşmesi 01:18

Ankara'da Kritik Doğu Akdeniz Görüşmesi

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Askeri Komite Başkanı Orgeneral Stuart Peach ile görüştü. Kritik görüşmede Doğu Akdeniz’deki gelişmeler ele alındı... işte detaylar…..

Trump'tan Koronavirüs İtirafı 02:17

Trump'tan Koronavirüs İtirafı

Dünyanın gözü bir kez daha Beyaz Saray'a çevrildi. Amerikan Başkanı salgını önemsiz gösterdiğini itiraf etti. Halkı paniğe sürüklemek istemedik dedi...

Eskişehir’de Her Gün 100 Bin Kişi Bu Çileyi Çekiyor 06:00

Eskişehir’de Her Gün 100 Bin Kişi Bu Çileyi Çekiyor

Eskişehir’de sabah ve akşam saatlerinde Organize Sanayi Bölgesine giden işçi trafiğinin yoğunluğuna dikkat çeken Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, “İşçiler en azından 1 saatini yolda geçiriyor. Bu saatlerde büyük..

Rum Liderden Çizgiyi Aşan Açıklamalar 01:46

Rum Liderden Çizgiyi Aşan Açıklamalar

Güney Kıbrıs ve Brüksel'den, Doğu Akdeniz'deki gerilimi tırmandıracak açıklamalar peş peşe geldi. Rum Lider Anastasiadis, çizgiyi aşarak Türkiye'yi provokasyonla suçladı. AB Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen ise Güne..

RTÜK'ten suç duyurusu 01:18

RTÜK'ten suç duyurusu

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üst Kurul Başkanı ve Üst Kurul üyelerini hedef alan küfür ve hakaret içerikli mesajlar nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda..

  • GÜL tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Trump Antifa'yı Terör Örgütü Olarak Tanıyacak 02:48

Trump Antifa'yı Terör Örgütü Olarak Tanıyacak

Amerikan Başkanı'nın hedefinde yine Antifa vardı. Trump, Atlanta'da seçmenlerinin karşısına çıktı. Kararını açıkladı. O grupları terör örgütü olarak tanıtacak planını duyurdu. Öte yandan seçim iddialarına bir yenisini ek..