#Tecavüze ugrayan at

Harvey Weinstein'a Bir Soruşturma Daha 00:52

Harvey Weinstein'a Bir Soruşturma Daha

Cinsel taciz ve tecavüz suçlamalarının odağındaki film yapımcısı Harvey Weinstein’a bir soruşturma da Los Angeles polisinden geldi. Polisin, adı açıklanmayan, ünlü İtalyan bir modelin 2003 yılında tecavüze uğradığı iddi..

Barda Türk Filmi İzle  2:24:16

Barda Türk Filmi İzle

Bir gece yarısı, arkadaşlarının işlettiği barda son biralarını içip eve dönecekken içeri giren beş kişilik bir grup tarafından silahla alıkonulurlar. Elleri, ayakları, ağızları bağlanan gençler sabaha kadar dayak, işkenc..

  • PengoTV tarafından
  • 4.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı 01:38

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı

7 yaşındaki Zeynep, 4 Ocak'ta Kasur kentinde teyzesinin evine giderken kaçırılmıştı. Cesedi 9 Ocak'ta bir çöplükte bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Zeynep'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Pakis..

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı 01:36

PKK son iki yılda 316 çocuğu dağa kaçırdı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, bölücü terör örgütü tarafından son iki yılda 18 yaşından küçük 88'i kız 316 çocuğun dağa kaçırıldığını ve kız çocuklarının tecavüze uğradığını söyledi. Katırcıoğlu,..

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merhamet 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Merhamet 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, yıllardır ayrı olduğu babasını arayan küçük bir kızın hikâyesini anlatır. Osman, karısına tecavüze kalkışan arkadaşını vurur. Bu olayda karısını da suçlayan Osman, Nevin ve kızı Ayşe'den ayrılır. Ayşe, yı..

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle 1:38:06

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle

Konusu : Evli bir kadın olan Nermin, sevgilisiyle yasak bir aşk yaşamaktadır. Sevgilisiyle birlikte olabilmek için onun yardımıyla bir büyü yaptırır. Ancak bu büyünün sonuçları çok ağır olur. Büyü yüzünden Nermin'in kız..

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle 1:37:26

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir iftira sonucu evlenmek zorunda kalan iki gencin öyküsünü konu alır. İş adamı İhsan Bey, aralarında çıkan bir anlaşmazlık sonucu oğlu Ümit’i evlatlıktan reddeder. Ümit bunun üzerine şehrin civarındaki ..

Kapalak Kızı Fragman 02:08

Kapalak Kızı Fragman

1990'lı yıllarda Karadeniz dağlarının arasındaki Giresun'da yaşanan bir olay, birçok kişinin hayatını değiştirir. Okulun güzel hademesi Ayşe, 19 yaşında bir genç kızdır. Sevdiği adamın asker yolunu gözleyen Ayşe, günün b..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Fransa'da 02:14

Fransa'da "Teröre Lanet" Mitingine Pkk'lı Grup Saldırdı

Fransa'da Teröre Lanet Mitingine Pkk'lı Grup Saldırdı Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen terör karşıtı mitingd, ellerinde demir çubuklar bulunan PKK'lı grubun saldırısına uğrayan bazı kadın ve çocuklar yaralandı...

Europol'den Avrupa ülkelerine Işid saldırısı uyarısı 01:23

Europol'den Avrupa ülkelerine Işid saldırısı uyarısı

Avrupa Polis Teşkilatı Europol, Suriye ve Irak'ta bozguna uğrayan Işid üyelerinin Avrupa'da terör eylemleri düzenleyebileceği uyarısında bulundu. Örgütün AB sınırları içerisinde saldırı için yeni taktikler geliştirdiği..

İnternette Gördükleri Hareketleri Yapmaya Çalışan İnsanlar 03:59

İnternette Gördükleri Hareketleri Yapmaya Çalışan İnsanlar

İnternette viral olan görüntüleri Ben de yaparım bunları, ne var? mottosuyla yola çıkıp hüsrana uğrayan insanlar... Başarıyla yapılan hareketler, başarısızlıklara karşı!..

  • Cowboy tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cihadiye Köyü Biga (Davetsiz Misafir) 12:49

Cihadiye Köyü Biga (Davetsiz Misafir)

Davetsiz Misafir programı çekimleri için Çanakkale'nin Çerkes (Adığe) köylerinden Biga ilçesindeki Cihadiye (Tığujhable-Тыгъужъхьаблэ) köyüne uğrayan Turgay Başyayla Çerkeslerin yaklaşık 150 yıllık sürgün hayatının bile ..

Hadise'nin Olay Frikiği 01:53

Hadise'nin Olay Frikiği

Manisa konserinde pervanenin aziziliğine uğrayan Hadisenin yaşadığı zor anları videomuzda izleyebilirsiniz...

  • ANKA tarafından
  • 1.288 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Demet Özdemir Sinem Kobalın Hem Canını Hem Cebini Yaktı 02:53

Demet Özdemir Sinem Kobalın Hem Canını Hem Cebini Yaktı

Bir kozmetik firmasının reklam yüzü olan Sinem Kobal'la anlaşmasını bitiren firma son günlerde yıldızı parlayan Demet Özdemir'le anlaştı.Bu sebeble para kaybına uğrayan Sinem Kobal'ın cebide yandı canı da...Haberimizin d..

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şok Şok!!Dünyaca Ünlü Top Model Gigi Hadid Sokak Ortasında Tacize Uğradı 02:02

Şok Şok!!Dünyaca Ünlü Top Model Gigi Hadid Sokak Ortasında Tacize Uğra

Milano moda haftasında sokak ortasında tacize uğrayan ünlü model Gigi Hadid'in yaşadığı o anlar.....

  • ANKA tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ Ankara 1:05:07

Maceracı _ Ankara

Maceracı, Başkent Ankara’nın birbirinden güzel ilçelerini ve en farklı lezzetlerini ekranlara getiriyor. Ankara’nın enfes lezzetlerinden meşhur Kuzu Kapama’nın tüm yapım aşamalarını ekrana taşıyan Maceracı, Kızılcahamam’..

Parça Tesirli Bombaların Ölümcül Mirası 11:36

Parça Tesirli Bombaların Ölümcül Mirası

Savaş bittikten sonra bitmeyen yıkımlar... 2006'da çıkan 34 günlük İsrail-Hizbullah Savaşı'nda, toplamda 4 milyon parça tesirli bomba parçacığı Lübnan'a atıldı ve bu parçacıklar ayrım yapmaksızın öldürdü. Patlamayan parç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Maceracı _ Çanakkale HD 1:06:23

Maceracı _ Çanakkale HD

Anadolu’nun en güzel ezgilerini ve en keyifli sohbetlerini izleyicilerle buluşturan Maceracı, bu hafta Çanakkale’de. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı’nın yeni bölümü olan Çanakkale Bölüm'ünde neler olacak?..

Çocukları Tarafından Canlı Yayın Yaparken Sabote Edilen BBC Muhabiri 00:40

Çocukları Tarafından Canlı Yayın Yaparken Sabote Edilen BBC Muhabiri

Dünyanın en güzel, en sıcak canlı yayın kazalarından birisine uğrayan BBC muhabiri, canlı yayındayken çocukları tarafından sabote edildi. İşte o anlar.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.212 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dağ Keçisinin Yaşam Mücadelesi 00:59

Dağ Keçisinin Yaşam Mücadelesi

Kar leoparının saldırısına uğrayan burma boynuzlu dağ keçisi, suya atlayarak canını kurtardı. Kameraya yansıyan görüntüleri izliyoruz...

  • PITIRCIK tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sivas Kongresi izle 12:06

Sivas Kongresi izle

Türk Kurtuluş Savaşı tarihinde önemli bir yere sahip olan Sivas Kongresi'nin 64. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanmış belgeselde; Sivas Kongresi öncesi işgale uğrayan ülkenin durumu ve yaşanan sıkıntılar, Sivas Kongresi, k..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Alişan'ın Şirinlik Yaptığı Kızın Korkup Kaçması 00:51

Alişan'ın Şirinlik Yaptığı Kızın Korkup Kaçması

Ünlü şarkıcı, Hayırlı haftalar olsun hepimize. 'I must marry' (Evlenmeliyim) isimli calışmamla başbaşa bırakıyorum sizleri. Güzel seyirler efendim notunu yazdığı videoda, tanımadığı bir kadına evlilik teklifi ederken g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.233 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017) 02:34

The Ottoman Lieutenant Trailer (2017)

Süregiden adaletsizliğinden ötürü hayal kırıklığına uğrayan, gülünç, iradeli bir kadın, Amerika'yı, Osmanlı İmparatorluğu'nda uzak tıbbi bir görevi yürüten Amerikalı bir doktor olan Jude ile görüştükten sonra bırakıyor -..

  • PITIRCIK tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölüm Kalim Evi İzle 1:22:44

Ölüm Kalim Evi İzle

Kelly, erkek arkadaşının korunaklı evine gece vakti tehlikeyi göze alarak bir gölge gibi gizlice sızar. Amacı sevgilisinin 18. yaşgününü sürpriz bir şekilde kutlamak ve geceyi onunla odasında başbaşa geçirmektir. Önce te..