#Tehlikeli olan tuhaf şeyler

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto 02:21

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanı Seçimi için oy kullandığı esnada bir grup avukat tarafından protesto edildi. Protestolara aldırış etmeyen Kah..

Yeni Yarışmacı Maryam Haeri Ortalığı Salladı! 12:00

Yeni Yarışmacı Maryam Haeri Ortalığı Salladı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde elenen Nergiz Nesrullayeva'nın yerine yarışmaya dahil olan Maryam Haeri podyuma çıktı. Peki yarışmacıların Maryam'ı nasıl karşıladı? Marya..

  • ANKA tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Neslihan Bahara Alev Aldı Sinirlendi! Çıkışta Görüşelim Bahar! 13:24

Neslihan Bahara Alev Aldı Sinirlendi! Çıkışta Görüşelim Bahar!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Bahar Candan, Neslihan Doğrusöz'ün kendisini kıskandığını, Bahar'ın sponsoru olan bir markayı arayarak Bahar'ın markayı kötülediğini bu yü..

  • ANKA tarafından
  • 812 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Feride Hilal Akın - Belli 02:31

Feride Hilal Akın - Belli

Saçlarım dağılmış yastığa Devrik eşyalar üstbaş talan Zannedersin gece harp çıkmış salonda Etraf toz duman İçilmiş de gelinmiş belli Sabah ayazı nefes rutubetli Olmuş olan belli Ölmüş ölen belli belli Kah kesilmiş kalb..

Bir Babanın İki Büyük Acısı 06:53

Bir Babanın İki Büyük Acısı

Bir Babanın İki Büyük Acısı Gaziantep'te yaşayan Abdürrezzak Karadağ'ın kas erimesi bulunan iki çocuğu gözleri önünde her geçen gün eriyor. Karadağ, hastalığından dolayı yürüyemeyen büyük oğlunu sırtında taşırken, sürek..

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim 02:46

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim

Şehit Eşi: 'Zalimleri Sevindirmeyeceğim Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Hakan Akdere'nin cenazesi, memleketi Kahramanmaraş’ta son yolculuğuna uğurlandı. Bingöl’de dün düzenlenen ..

Sümela'nın Şifresi 3- Fragman 01:49

Sümela'nın Şifresi 3- Fragman

Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel 7 Nisan'da sinemalarda! Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” geliyor... Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşacak olan Karadeniz efsanesi Sümela'nın Şifresi 3..

Kıvılcım: Bir Uzay Kuyruğu Fragmanı 02:20

Kıvılcım: Bir Uzay Kuyruğu Fragmanı

PARK (Jace Norman), arkadaşları Chunk ve Vix'le birlikte terk edilmiş bir gezegende yaşayan, düşüncesizce yüzen bir genç. Onüç yıl önce, iktidara acayip olan General Zhong, gezegen Beta'nın kontrolünü eline aldı ve Spark..

Rafadan Tayfa 8.Bölüm İzle 13:25

Rafadan Tayfa 8.Bölüm İzle

Çocuklar olan bitenden habersiz oyun alanında toplanmış Rüstem ağabeylerini dinlemektedir. Onca merakın ardından çözmeleri gereken bilmeceler sonrasında define bulacaklarını anlayınca bir hayli sevinirler. İki grup halin..

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı 02:50

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı

Vali Açıkladı- Vekilin Aracında Kck’lı Yakalandı Muş Valisi Seddar Yavuz, 2’si köy muhtarı 3 kişinin terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yaptıkları gerekçesiyle tutuklandığını ve Muş milletvekilinin aracında da KCK’n..

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada 00:16

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada

Malta'da Uçağın Düşme Anı Kamerada Malta’da kalkıştan hemen sonra yere çakılan uçaktaki 5 kişi yaşamını yitirdi. Malta Uluslararası Havalimanı'ndan kalkan ve Libya’nın Misrata şehrine gidecek olan küçük uçak, kalkıştan..

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:15

Zorlu İkili 2 Guns Türkçe Dublaj Film İzle

Özet ve Detaylar İki rakip büro, bu iki farklı büroda çalışan 2 ajan ve bunların başından geçenlerle ilgili bir aksiyon filmi 2 Guns. Birlikte çalışmak zorunda bırakılan bu iki ajan da, bir diğerinin gizli bir görevde ça..

  • Film İzle tarafından
  • 12.839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafadan Tayfa 6.Bölüm İzle 14:13

Rafadan Tayfa 6.Bölüm İzle

Mahallede saklambaç oynayan Tayfa, oyunda ebe olan Akın'ın kazan dairesine girmek istemesi ile telaşlanır ve bu sırada Akın herkesi sobeler. Saklambaçtan sıkılan Tayfa Basri amcaların sokakta top oynamaya başlayınca mace..

Rafadan Tayfa 3.Bölüm İzle 13:39

Rafadan Tayfa 3.Bölüm İzle

Bir gazetede Ufo fotoğrafına verilecek olan büyük ödülü duyan Tayfa, ödülü kazanmak için başlar Ufo Nöbetine.....

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 109.Bölüm 02:04

İşte Benim Stilim - Gün Sonu Tarz Yarışmacılar - 109.Bölüm

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde kot şıklığı konseptinde jüri tarafından tarz seçilen ve 2 puanın sahibi olan yarışmacılar kimler oldu?..

  • ANKA tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 8 yıl önce
1965 Yılı Johnson Mektubuna Verilen Tepkiler izle 01:51

1965 Yılı Johnson Mektubuna Verilen Tepkiler izle

Kıbrıs'lı Rumların Türklere yaptığı katliamları engellemek isteyen Türkiye'nin Kıbrıs'a müdahele etmesini önlemek amacıyla Lyndon Baines Johnson tarafından İsmet İnönü'ye yazılmış olan mektup ve bu mektup krizine verilen..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 8 yıl önce
En Sağlam Amerikan Futbolu Çarpışmaları 04:13

En Sağlam Amerikan Futbolu Çarpışmaları

Gelmiş geçmiş en sert Hokey vuruşları videosundan sonra gelen istek üzerine Amerikan Futbolu oyuncularinin birbirlerine olan sevgilerini sizlere takdim ediyorum...

Gol İçin Zekasını Sonuna Kadar Kullanmak 00:25

Gol İçin Zekasını Sonuna Kadar Kullanmak

Bazen yetenekten daha önemli olan zeka diyebilir miyiz? Bu harika ve sinsi golü izliyoruz....

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem 01:40

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem

Beytüşşebap'ta Bombalı Araç Saldırısına Karşı Yeni Önlem ŞIRNAK'ın Beytüşşebap ilçe Kaymakamı Kadir Güntepe, son günlerde artan bombalı araç saldırılardan ilçe merkezinin korunması için ilçe girişlerine ve güvenlik bina..

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 07:29

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu

15 Temmuz Şehidinin Evi Müze Oldu 15 Temmuz darbe girişimi şehitlerinden Tolga Ecebalın'ın babası, oğlunun Balat'ta yaşadığı evini müze haline getirdi. Şehit babası Ecebalın, oğlunun, 'Bir gün ben gidersem boşa gitmem ..

Sivas Kongresi izle 12:06

Sivas Kongresi izle

Türk Kurtuluş Savaşı tarihinde önemli bir yere sahip olan Sivas Kongresi'nin 64. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanmış belgeselde; Sivas Kongresi öncesi işgale uğrayan ülkenin durumu ve yaşanan sıkıntılar, Sivas Kongresi, k..

1993 Başbağlar Katliamı izle 05:02

1993 Başbağlar Katliamı izle

1993 Yılında terör örgütü tarafından Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı olan Başbağlar Köyü'ne düzenlenen saldırı. Başbağlar katliamından yaralı kurutulan vatandaşlar ile terör örgütü saldırısı hakkındaki röportaj...

Başbağlar Katliamı Hakkındaki Röportajlar izle 06:51

Başbağlar Katliamı Hakkındaki Röportajlar izle

1993 Yılında terör örgütü tarafından Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı olan Başbağlar Köyü'ne düzenlenen saldırı. Başbağlar katliamından yaralı kurutulan vatandaşlar ile terör örgütü saldırısı hakkındaki röportaj...

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

Adana'da Galatasaray İzdihamı 02:40

Adana'da Galatasaray İzdihamı

Adana'da Galatasaray İzdihamı Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın deplasmanda Adanaspor ile yapacağı maç için Adana'ya gelen Galatasaray'ı karşılayan taraftarlar izdihama neden oldu. Atatürk Havalimanı'ndan ka..

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı 00:12

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı

Orkide Yağları'nın Sahibi Ahmet Küçükbay'a Fetö Gözaltısı İzmir’de, FETÖ’ye yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında kentin tanınmış işadamlarından Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay’ın da bulunduğu, çok sayıda ..

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın 04:25

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın

İslam Dünyasının En İyileri Ödülünü Alan İlk Türk Dr. Mustafa Aydın İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından bu yıl eğitim alanında “İslam Dünyasının En İyileri” ödülünü alan İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Baş..

Çalıkuşu 2.Bölüm 50:51

Çalıkuşu 2.Bölüm

Romanda, İstanbullu köklü bir ailenin kızı olan çocuk ruhlu Feride'nin çok sevdiği nişanlısı tarafından ihanete uğramasıyla kendini öğretmenlik mesleğine adaması ve hayatını kazanabilmek için Anadolu’da şehir şehir dolaş..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 14.938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalıkuşu 3.Bölüm 45:50

Çalıkuşu 3.Bölüm

Bir hatıra defteri olarak düzenlenmiş olan romanda Feride, kendisine ya­bancı bir şehirde, bir otel odasında anılarını yazarken geriye dönerek, çocukluk ve ilk genç kızlık dönemlerini anlatır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 9.774 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalıkuşu 4.Bölüm 47:20

Çalıkuşu 4.Bölüm

İstanbullu bir subayın kızı olan Feride, küçük yaşta annesini kaybetmiştir; yanına gönderildiği babaannesinin de ölümü üzerine Notre Dame de Sion Fransız yatılı okulunda okur...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 3.399 görüntüleme
  • 8 yıl önce