#Tehlikeli olan tuhaf şeyler

Bulunmaz Uşak 03:30

Bulunmaz Uşak

Zengin bir ailenin uşağı olan Göksel ailenin Avrupa'ya üç aylığına tatile gitmesini fırsat bilerek kendini köşkün sahibi olarak tanıtır; ama beklemediği olaylar gelişecektir...

Kader Bağı 04:13

Kader Bağı

Kardeşten öte dost olan iki mahkumdan Bill (Kartal Tibet) babası Tomun, Cessi ise kızkardeşi Rozun (Semiramis Pekkan) yanına gitmek üzere hapisten kaçar. Tom tefeci haydut Kibar Jacke borçludur. Jack borcuna karşılık çif..

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp 01:30

İtalya'da Çığ Felaketi_ En Az 25 Kişi Kayıp

İtalya’nın orta kesiminde meydana gelen depremin ardından bölgede yaşanan çığ felaketinde kayıp 25 kişiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. Pescara kentinin batısındaki Rigopiano mevkisinde bulunan Rigopiano Oteli sism..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

Metrese Öldüresiye Dayak 01:48

Metrese Öldüresiye Dayak

Tayland’da kocasının kendisini aldattığı kadını bulan sinirli eş, kadını Muay Thai adı verilen oldukça güçlü bir dövüş sporu yöntemiyle öldüresiye dövdü. Şok eden görüntüler Tayland’ın başkenti Bangkok’tan… Kocasının m..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.374 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Sporcu Proteziyle Gittiği Okulda Arkadaşları Tarafından Karşılanan Kızın Duygu Yüklü Anları 00:30

Sporcu Proteziyle Gittiği Okulda Arkadaşları Tarafından Karşılanan Kız

Dünyayı çocuklar yönetsin! Küçük çocukların karşılıksız saf sevgisinin en güzel örneği olan bu videoda, protez bacağıyla okula gelen 7 yaşındaki kızı okulda arkadaşları karşılıyor. Tepkiler muhteşem!..

  • JET TV tarafından
  • 1.324 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi 00:56

Filistinliler Trump'a Eylemle Seslendi

ABD’nin yeni başkanı Donald Trump, görevi devraldığı yemin töreni esnasında Filistin’de de protesto edildi. Filistinliler Trump’ın Amerikan Büyükelçiliği’ni İsrail’in başkenti Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma planlarına tepk..

2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri 04:31

2017 Bayan Kısa Saç Kesimleri

Kısa saç modelleri yaz aylarında rahatlık açısından kadınlar arasında en çok tercih edilen seçeneklerdendir .Son yıllarda türk kadınları arasında da modern görünümü ve pratik oluşuyla çok rağbet görmektedir. Yüzünüzün şe..

  • Kadınca tarafından
  • 1.357 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehit Cenaze Töreninde Chp Çelengi Boş Bahçeye Atıldı 01:24

Şehit Cenaze Töreninde Chp Çelengi Boş Bahçeye Atıldı

Samsun'da şehit cenazesine gönderilen CHP çelengi cenazeye katılanlar tarafından istenmeyerek boş bir bahçeye atıldı. Çarşamba ilçesindeki Rıdvan Paşa Camii’nde kılınacak olan cenaze namazı öncesinde, Şehit Piyade Uzma..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Babasına Bak Oğlunu Al 03:53

Babasına Bak Oğlunu Al

Yakup (Öztürk Serengil) ara sıra babasına işlerinde yardımcı olan, onun verdiği harçlıklarla günlük yaşamını idare eden işsiz bir gençtir. Sosyeteden Hoca İsmail Bey’in kızı Filiz (Filiz Akın) ile ilişkisi vardır. Filiz’..

İrlandalı Turistlere Karşı Esnafa Kara Murat Dersleri 00:55

İrlandalı Turistlere Karşı Esnafa Kara Murat Dersleri

İrlandalı turistin cabbar kroşeleriyle heder olan esnafa amme hizmeti. Sen ki Kara Murat gibi bir Türk kahramanının ecdadısın, esnafısın kendini savunmayı da öğrenmelisin. Kara Murat'tan yumruk nasıl karşılanır, vücut sa..

Basketbol Havası 15. Bölüm Haftanın Panoraması 01:01

Basketbol Havası 15. Bölüm Haftanın Panoraması

Türk basketboluna yön veren oyuncu, koç ve yöneticilerin evlerine konuk olan ve onlarla çok özel sohbetler gerçekleştiren Basketbol Havası , bu hafta Vladimir Micov'u ağırlayacak. Galatasaray Odeabank'ın Sırp oyuncusu V..

Basketbol Havası 15. Bölüm Sosyal Medya Analizi 01:06

Basketbol Havası 15. Bölüm Sosyal Medya Analizi

Türk basketboluna yön veren oyuncu, koç ve yöneticilerin evlerine konuk olan ve onlarla çok özel sohbetler gerçekleştiren Basketbol Havası , bu hafta Vladimir Micov'u ağırlayacak. Galatasaray Odeabank'ın Sırp oyuncusu V..

Elsa Ebru   Ben Kaybettim 06:06

Elsa Ebru Ben Kaybettim

Ah be annem. Çocuktum hep ellerimden tutardın,saçlarımı okşardın. Çocuktumya masallarınla uyurdum. Şimdi büyüdüm insanların yalanlarıyla uyuyorum. Dayanamasanda katlanıyorum anneeemmm. Ama sanada çok kızgınım ! Yürü dedi..

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu 01:03

Samsung Yanan Note 7'lerdeki Sorunu Buldu

Samsung, aşırı ısınıp patlamaya neden olan akıllı telefon modeli Note 7 ile ilgili soruşturmayı tamamladı. Güney Kore’nin başkenti Seul’de basın toplantısı düzenleyen şirketin Mobil İletişim Departmanı Başkanı Koh Dong-..

Gamze Taşkın Sevgilisini Kıskanıyor Mu? 15:23

Gamze Taşkın Sevgilisini Kıskanıyor Mu?

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Emine Aydın, Gamze Taşkın'ın elbisesini geçen haftaki elbisesine benzetince Gamze iki elbisenin çok farklı olduğunu söyledi. Simay Tokatlı ..

  • ANKA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vatansızlıkla Mücadele Avrupa Ağı'ndan Birlik ülkelerine çağrı 01:27

Vatansızlıkla Mücadele Avrupa Ağı'ndan Birlik ülkelerine çağrı

Vatansızlıkla Mücadele Avrupa Ağı Budapeşte'de düzenledikleri konferansta, Avrupa hükümetlerini göçmenlik sistemini mümkün olan en kısa sürede değiştirmeye çağırdı...

İzzet Yıldızhan - Yalancı 05:10

İzzet Yıldızhan - Yalancı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde İzzet Yıldızhan söz ve müziği Cengiz İmren'e ait olan Yalancı adlı parçasıyla podyumda...

  • ANKA tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı 01:22

Paris Trafiğinde Renkli Etiket Yasağı Uygulanmaya Başlandı

Fransa’nın başkenti Paris’te hava kirliliğini azaltmak amacıyla alınan yeni bir önlem daha uygulanmaya başlandı. Hava kirliliği oranının tekrar yükselmesinin ardından pazartesi günü gri renkli etiketi olan araçların tra..

Yatak Odalarının Yeni Gözdesi; Yuvarlak Yataklar... 00:47

Yatak Odalarının Yeni Gözdesi; Yuvarlak Yataklar...

Büyük yatak odasına sahipseniz ve modern ve şık bir yatağa sahip olmak istiyorsanız yuvarlak yatakları kesinlikle düşünmelisiniz. Modern yataklar kategorisinde başı çeken yuvarlak yatak modelleri hayli şık ve kullanışlı...

  • Kadınca tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evlat Kokusu 8.Bölüm - Zeyno ve Yusuf Yüzleşiyor 04:55

Evlat Kokusu 8.Bölüm - Zeyno ve Yusuf Yüzleşiyor

Mahkemede şahit olarak Zeyno'nun karşısına çıkan Yusuf'un ifadesi ile Zeyno büyük bir şok yaşıyor. Yıllar sonra ortaya çıkan ve yalancı şahitlik yapan Yusuf, Zeyno'yu da tehdit etmekten geri kalmıyor. Evlat Kokusu'nda Hü..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Namık Kemal'i Okumak Suç Mu 01:53

Namık Kemal'i Okumak Suç Mu

Pranga Mahkumu. İşlediği bir suçtan dolayı suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışan bir mahkum (Cüneyt Arkın) ile ona aşık olan bir kızın (Semiramis Pekkan) dramatik hikayesi. Filmin Adı: Pranga Mahkumu Yönetmen: Türker İnanoğl..

Herkesin Umudu Altın Şehir İstanbul'da Herşeyini Kaybetmek 00:39

Herkesin Umudu Altın Şehir İstanbul'da Herşeyini Kaybetmek

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır...

Gözüm Açıldı Ökkeş Herbirşeye Hakkım Var 00:39

Gözüm Açıldı Ökkeş Herbirşeye Hakkım Var

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır. Film, kazanacağı parayla ..

Ayakta Su İçmenin Zararları 01:42

Ayakta Su İçmenin Zararları

insan midesinin ayakta ve oturur vaziyetteki pozisyonu farklıdır. Ayakta su içen bir insan eğer sıvı gıda içerse doğrudan doğruya onikiparmak bağırsağına geçer. Midenin küçük eğriliğine uyan kısmında Waldeyerin mide cadd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüzdeki Kılcal Damarlara Çözüm 07:42

Yüzdeki Kılcal Damarlara Çözüm

Gençliğimizdeki elastikli , lekesiz ve pürüzsüz cilt yerine kırışmış , lekelenmiş, kılcal damarlar belirginleşmiş bir yüz cildi ile karşı karşıya kalmak kadar insanı kötü hisseden bir durum olamaz. Yüzdeki kırışıklıklar..

  • Kadınca tarafından
  • 1.318 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil 00:55

Sinn Feinn'in İlk Kadın Lideri Michelle O'Neil

Kuzey İrlanda’nın cumhuriyetçi partisi Sinn Feinn liderliğine Sağlık Bakanı Michelle O’Neil getirildi. İrlanda Cumhuriyetçi Ordusu (IRA) geçmişi olmayan 40 yaşındaki O’Neil bu göreve gelen ilk kadın oldu. Milliyetçi pa..