#Tehlikeli olan tuhaf şeyler

Maceracı _ Rize 1:15:02

Maceracı _ Rize

Anadolu’nun farklı güzelliklerini ekrana getiren Maceracı, yeni sezonun ilk durağı Rize’den çok özel görüntülerle ekrana geliyor. Rize’yi keşfe çıkan Murat Yeni, ilk olarak Karadeniz mutfağının inceliklerini ekrana geti..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

Üzüntüyü Boşver Yaşamaya Bak 01:06

Üzüntüyü Boşver Yaşamaya Bak

Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1974 yapımı Yumurcak Veda filminin başrollerinde İlker İnanoğlu ve Filiz Akın yer alır. Film, iş yoğunluğu nedeniyle oğluyla ile gerektiği gibi ilgilenemeyen annenin çaresizliği ve k..

Numara Yaptığın Besbelli 01:27

Numara Yaptığın Besbelli

Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı 1974 yapımı Yumurcak Veda filminin başrollerinde İlker İnanoğlu ve Filiz Akın yer alır. Film, iş yoğunluğu nedeniyle oğluyla ile gerektiği gibi ilgilenemeyen annenin çaresizliği ve k..

Yenice Spor Salonu Hizmete Açılıyor 00:30

Yenice Spor Salonu Hizmete Açılıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Eyyübiyeli gençlere yönelik hizmetlerinden biri olan Yenice Spor Salonu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın da katılımı ile 6 Mayıs Cumartesi günü açılıyor. Tüm Şanlıurfa hal..

Nuri Alço'nun Yavrusu 00:50

Nuri Alço'nun Yavrusu

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

O Bize Oros...... Öğretti 00:28

O Bize Oros...... Öğretti

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Kenan Sofuoğlu 104 Yaşındaki Ninesiyle Birlikte ‘Evet’ Dedi 00:33

Kenan Sofuoğlu 104 Yaşındaki Ninesiyle Birlikte ‘Evet’ Dedi

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, 104 yaşındaki ninesiyle birlikte sosyal medya hesabından yayınladığı videodan başkanlık sistemine destek verdi Sosyal paylaşım sitesi üzerinden video yayımlayan Dünya Motosiklet..

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi 00:48

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi

Amerikalı uzmanlar elde edilen yeni uydu görüntülere göre Kuzey Kore’nin Yongbyon üssündeki nükleer reaktörünü yeniden faaliyete geçirmiş olabileceğini dile getirdi. 18 Ocak’ta çekilen görüntüleri inceleyen Amerikalı uz..

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017) 01:53

Çünkü Onu Çok Sevdim - Fragman (03 Mart Mart 2017)

Hikaye; Emre, içine kapanık ama sosyal yaşayan, çevresince çok sevilen bir gençtir. Kendini Karakalem çizimlere adamış ve en büyük hayali İtalya’da Resim eğitimi alıp kendini geliştirmektir. Bir gün Arkadaş grubuyla gönü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

İnanılmaz Kına Girişi 01:00

İnanılmaz Kına Girişi

Oryantal yaparak giriş yapan kızlarımız gelin olan arkadaşlarına süpriz yapıyolar seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz ve Tolgahan Sayışman 05:01

Beyaz ve Tolgahan Sayışman

Beyaz, para kazanmanın yolu olan kanallarından açarak Tolgahan Sayışman ile birlikte makyajdan, tosta kadar ilginç konuları işlemişler. seyrediyoruz efedim...

  • JET TV tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyaz Show-Beyaz ve Tolgahan Sosyal Medyada Video Çekerlerse 05:01

Beyaz Show-Beyaz ve Tolgahan Sosyal Medyada Video Çekerlerse

Beyaz ve Tolgahan Sayışman muhteşem bir skeçe imza attılar! Beyaz, Sosyal Medyadapara kazanmanın yolu olan site kanallarından açarak Tolgahan Sayışman ile birlikte makyajdan, tosta kadar ilginç konuları işledi...

  • ANKA tarafından
  • 2.290 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaza İçinde Akıl Almaz Kaza 02:01

Kaza İçinde Akıl Almaz Kaza

Araçları ile giden çift önlerinde olan bir kazanın şaşkınlığını yaşarken kendi araçlarına son sürat bir motosiklet çarpıyor..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

İnstagram Makyajı -  Dumanlı Göz  Bordo Dudak 10:40

İnstagram Makyajı - Dumanlı Göz Bordo Dudak

Özellikle Amerikalı blogger'ların şu sıralar neredeyse tek tip makyajlar yaptığını fark etmişsindir. Biz bu makyajlara Instagram makyajları diyoruz. Instagram makyajlarının çok fazla kadınsı ve çekici durduğunu kabul edi..

  • Kadınca tarafından
  • 2.185 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller 03:25

Sevgililer İçin Tişört Modelleri- Bay Bayan Takım Modeller

Sevgililer günü yaklaşırken ne alsam diye düşünenler için alternatif ve romantik bir hediye seçeneği olarakta düşünülen takım modellerini umarım beğenirsiniz. Sevgililer için tişört modelleri yaz aylarına yaklaştığımız ş..

  • Kadınca tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor 00:51

Şili Tarihinin En Büyük Orman Yangınıyla Boğuşuyor

Tarihinin en büyük orman yangınıyla boğuşan Şili’de alevler henüz kontrol altına alınabilmiş değil. Uzun süren kuraklık ve 40 dereceye ulaşan sıcaklık nedeniyle ülkenin özellikle güney kesimlerinde 118 noktada yangın çı..

Çok Kaşarsın Nerden Buldun Bunu 00:28

Çok Kaşarsın Nerden Buldun Bunu

Şahin (Tarık Akan) kadın tacirlerinin peşinde yürekli, atak bir polis komiseridir. Yıllar boyunca peşinde olduğu beyaz kadın ticareti yapan çetelerin korkulu rüyasıdır adeta. Toplum vicdanını yaralayan yasadışı suç şebek..

Nuri Alço ve Perihan Savaş 00:38

Nuri Alço ve Perihan Savaş

Aşk ve Kin. Havayollarında hostes olarak çalışan Cansu (Perihan Savaş), kendisinde gözü olan kaptan pilot Nejat’la (Nuri Alço) ilişkiye girmek istemez. Boğazda köpeği ile balık tutmaya gittiğinde Kenan (Tarık Tarcan) adl..

Tarık Tarcan'dan Sevgilisine Dayak 00:39

Tarık Tarcan'dan Sevgilisine Dayak

Yüksel (Yüksel Uzel) evli ve Ayşe adında bir kız çocuğu olan, eski ve ünlü bir ses sanatçısıdır. Kocası Cemil Bey (Muzaffer Tema) ise, zengin bir işadamıdır. Fakat evini, ihmal etmektedir. Yüksel yalnız bırakılmanın üzün..

Tayland Sokak Lezzetleri - Nit Noi 08:38

Tayland Sokak Lezzetleri - Nit Noi

Noddle'ye benzer bir şekilde yapılan ama tayland'a özel malzemeleri olan nit noi bir tayland vazgeçilmezi...

  • JET TV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çay Bahçesinde Tekme Tokat Kavga 01:33

Çay Bahçesinde Tekme Tokat Kavga

Kavgamız türkiyede olmaktadır çay bahçesini basan ekibimiz ve çay bahçesi çalışanları ile kıyasıya olan kavgamız sizlerle..

  • JET TV tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Hırsızın İbretlik Hikayesi (Stv İçerir) 02:29

Eski Hırsızın İbretlik Hikayesi (Stv İçerir)

Eski bir hırsız olan Mustafa arkadaşının ölümü ve gördüğü rüyalardan sonra tövbe etmiş, denetimli serbestlikten de yararlanarak hayatını baştan sona değiştirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı 01:23

Freni Patlayan Kamyon 12 Aracı Biçti_ 1 Ölü, 10’dan Fazla Yaralı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde freni patladığı iddia edilen bir kamyonun 12 araca çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre, 1 kişi öldü, 10’dan fazla kişi yaralandı. Kaza, Gebze E5 k..

Voleybol Maçında Bayıltan Smaç 00:28

Voleybol Maçında Bayıltan Smaç

Bir sayı almak bu kadar mı zor olur. Voleybol tarihi ne böyle bir mücadele gördü ne de bundan sonra kolay kolay görecek. 27 Ekim 2012 Kadınlar 1.Voleybol Ligi İlbank - Fenerbahçe Maçı 5.Set. Nevşehir'de Voleybol Erkekl..