#Tehlikeli olan tuhaf şeyler

Merve Sevinin En Beğenilen Kombinleri  En İyi Kombinler 17:13

Merve Sevinin En Beğenilen Kombinleri En İyi Kombinler

İşte Benim Stilim programının 7.sezonunda 2.olan Merve Sevinin jüri tarafından en beğenilen kombinlerini videomuzda izleyebilirsiniz...

  • ANKA tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanayan Yürek Bleeding Heart  Film İzle 1:27:53

Kanayan Yürek Bleeding Heart Film İzle

Filmin Konusu : Kanayan Yürek – Bleeding Heart filminin konusu, Bir yoga eğitmeninin kendisine nazaran biraz vahşi bir çocuk olan biyolojik kız kardeşi olduğunu öğrenmesini ve bir araya gelmelerini konu alıyor. Kanayan Y..

  • Tv Series tarafından
  • 1.954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arka Sokaklar 445. Bölüm Fragmanı 00:47

Arka Sokaklar 445. Bölüm Fragmanı

Gürcan ile olan kovalamacın ardından sıra büyük parton İlhan Kansu'ya gelir. Fakat İlhan Kansu, öyle bekleyecek tipten değildir ve bu oyun başlamadan en başındaki isim ile oyunu bitirmeyi amaçlar. Kurulan tuzak sonucu el..

Sahra Çölü Türkçe Dublaj Hd İzle (2017) 1:10:25

Sahra Çölü Türkçe Dublaj Hd İzle (2017)

Yakın arkadaşı akreple çölde kendilerine bir yer arayan kobra tehlikeyi sezer ve kaçmaya başlar otların arasına saklanarak havadan gelecek tehditlere karşı kendini korumaya çalışırken başka bir yılanla göz göze gelir ve ..

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor 12:28

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hababam Okuldan Atılıyor Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın es..

Annem Bir Ajan Film İzle 1:31:34

Annem Bir Ajan Film İzle

Annem Bir Ajan hd izle, Gizli bir ajan olan nina aynı zamanda kız kardeşlerininde çocuklarına bakmakda beraber yaşamaktadır. Bir gün onlarla başının belaya gireceğinin farkında değildir. Tür: Aile Filmleri, Aksiyon Film..

  • Tv Series tarafından
  • 4.399 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elçin Sangu Ben Zaten Evliyim 01:29

Elçin Sangu Ben Zaten Evliyim

Uzun süreden beri çok güzel bir ilişksii olan kızıl saçlı güzele sorulan yakında evlilik varmı sorusu üzerine bakın Elçin Sangu nasıl bir açıklamada bulunmuş...

  • ANKA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017- 110.Bölüm Dokunulmazlık Oyunu İlk Raund! (TVden Önce) 02:37

Survivor 2017- 110.Bölüm Dokunulmazlık Oyunu İlk Raund! (TVden Önce)

Survivor 2017'de bu akşam oynanacak olan dokunulmazlık oyununun ilk raundunda Adem Kılıççı ile Ogeday karşı karşıya geliyor...

  • ANKA tarafından
  • 658 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Payitaht Abdülhamid  Bidar Kadınefendi - Abdülhamid Gözdesi 02:40

Payitaht Abdülhamid Bidar Kadınefendi - Abdülhamid Gözdesi

Bidar Kadın Efendi Osmanlı İmparatoru Sultan II. Abdülhamid'in eşi, Fatma Naime Sultan ve Mehmed Abdülkadir Efendi'nin annesi olmuştur. Bidar Kadın, 5 Mayıs 1858'de Osmanlı İmparatorluğu döneminde Kafkasya'da doğdu. Kaba..

  • ANKA tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahalleyi Dolandırıp Terk Eden Adile Naşit 00:59

Mahalleyi Dolandırıp Terk Eden Adile Naşit

Esnaf evlerinin bahçesine çadır kurup onları bekler. Zeynep Uludağ’da tanıştığı ve zengin bir adamın oğlu sandığı Doğan’a aşık olur. Bu ilgi karşılıksız değildir ama, Zeynep’in kendisini zengin tanıttığı gibi Doğan da as..

Manchester City 3-1 Hull City (Maç Özeti - 08 Nisan 2017) 11:04

Manchester City 3-1 Hull City (Maç Özeti - 08 Nisan 2017)

Manchester City şeytanın bacağını kırdı: 3-1 Manchester City, Hull City karşısında rahat bir galibiyet alarak dört haftalık üç puan hasretine son verdi. Premier Lig'de 32. hafta karşılaşmalarında Hull City'yi ağırlayan ..

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur 01:05

Bülent Ersoy Çıldırırsa Ne Olur

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum 01:28

Bülent Ersoy Psikolog Karşısında Kadınlara İlgi Duymuyorum

Lise sonrası konservatuarda Aslı ve Murat'la dostluk kurmuştur. Eve geç geldiğinde babasından yediği tokatla dönmemek üzere evden kaçmış, kulüpte çalışırken ünlü menajer Nihat sayesinde gazinoya geçmiştir. Doktoruna ayrı..

Brezilyada Evli Ama Haberi Yok! 03:15

Brezilyada Evli Ama Haberi Yok!

Evlenmek için soluğu nikah dairesinde alan gencin Nikah memurundan aldığı öncekini eşini boşa öyle gel sözü üzerine şok olan genç asıl şoku kendi adına düzenlenen kimlikle neler yapıldığını öğrenince şok oldu...

  • ANKA tarafından
  • 605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyük Oyun Big Game Film İzle 1:30:29

Büyük Oyun Big Game Film İzle

Ormanda kamp yapmakta olan bir genç , bir uçağın kamp alanının yakınlarına düşmesi sonucunda Amerika başkanının kurtarılmasına yardım eder. Yönetmen : Jalmari Helander Oyuncular : Samuel L. Jackson , Onni Tommila , Ray S..

  • Tv Series tarafından
  • 4.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 20. Bölüm Fragmanı 01:02

Adı Efsane 20. Bölüm Fragmanı

Gürol kaçıp saklanırken, Tarık hastanede yaşam mücadelesi vermektedir. Babasına yardım etmeye çalışan Kıvanç ise, Hakan ve çetesinin elinden kurtulamayacaktır. Gözünü tamamen karartan Fiko, Gürol’un yerini öğrenmeye kara..

Ağır Gerçekten Ağır Dram! 01:12

Ağır Gerçekten Ağır Dram!

Bülent (Bülent Ersoy) ünlü bir ses sanatçısıdır. Kendisine hayran olan ve sürekli konserlerine giden Sevgi (Gülşen Bubikoğlu), yazdığı şiirlere beste yapması için ona göndermektedir. Sevgi kan kanseri olduğunu öğrenir. S..

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler 00:31

Bülent Ersoy'un Topuzuyla Dalga Geçtiler

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni! 00:50

Ne Olur Üzülmeyin Affedin Beni!

Erler Film tarafından çekilen Ölmeyen Şarkı filminde Semra (Fatma Girik) ünlü bir şarkıcıdır. Kızı Çiğdem (Gülşen Bubikoğlu) konservatuar öğrencisidir. Okula, Bülent adlı genç bir öğretmen (Bülent Ersoy) gelmiştir. Çiğde..

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi! 04:27

Numan Kurtulmuş - Muhsin Yazıcıoğlu Odama Geldi!

Numan Kurtulmuş anlattı! Muhsin Yazıcıoğlu odama geldi... Manisa'da konuşan Kurtulmuş, Muhsin Yazıcıoğlu'nun kendisine anlattığı bir diyaloğu paylaştı.Kurtulmuş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleşt..

Gecenin Kanunu Film İzle 2:08:52

Gecenin Kanunu Film İzle

Filmin Konusu 3 Şubat 2017 tarihinde Türkiye sinemalarıyla buluşacak olan Live By Night adlı Suç ve Dram türdeki filmin hem yönetmenliği hem de yazarlığı Ben Affleck tarafından yapılmıştır. Dennis Lehane’in aynı adlı rom..

  • Tv Series tarafından
  • 2.855 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan  Çû Çem Kürtçe 04:04

Ali Tekbaş (LaWje) Mikail Aslan Çû Çem Kürtçe

LaWje: We started to do an exploration on music in the central Hakkari city and in the surrounding villages in 2003. With this, we aimed at mapping the characteristics and forms of music of the city in order to gain an i..

  • PengoTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahte Reçeteyle 1.5 Milyonluk Vurgun 01:08

Sahte Reçeteyle 1.5 Milyonluk Vurgun

İstanbul’da sahte reçeteyle yılbaşından bu yana 300 eczaneden, yaklaşık 1.5 milyon liralık vurgun yapıldı. SGK’nın çağrısıyla sahte reçetelerden haberdar olan mağdur eczacılar, dedektif gibi çalışarak iz sürüyor...

Kader Savaşçısı Film İzle 1:43:56

Kader Savaşçısı Film İzle

Filmin Konusu: İyi bir Amerikan askeri olan Tyler Afganistan'da savaşmıştır. Bir operasyon sırasında hayatı tehlikeye giren Tyler arkadaşı Quincy tarafından kıl payı canını zor kurtarır. Ancak arkadaşı Quincy bu kurtarma..

  • Tv Series tarafından
  • 2.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marsta Son Günler  Film İzle 1:38:29

Marsta Son Günler Film İzle

Marsta Son Günler Last Days on Mars Film İzle Filmin Konusu: Bilim kurgu olan bu film usta oyuncu kadrosu ile göz dolduruyor.Bir grup astronot filmde Mars'ta keşif yapıyorlar.Keşif yaparken bir bakteri vücutlarına nüfus ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.124 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United 06:39

Süpriz Şekilde Küme Düşen Takımlar 2 - Leeds United

İngiltere'de 60'lı ve 70'li yıllların en başarılı takımlarından olan Leeds sonuncusu 92'de olmak üzere 3 kez şampiyon olmuş ve bir çok kupa kazanmıştı. 2000 yılında Galatasaray'la oynadığı UEFA Kupası Yarı Final maçların..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 8 yıl önce