#Tehlikeli olan tuhaf şeyler

Son dakika Paris'teki Patlama 01:34

Son dakika Paris'teki Patlama

Son dakika haberine göre, Fransa'nın başkenti Paris'teki Ürdün askeri ataşeliği önünde bir motosikletin patladığı belirtildi. Ürdün Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü'nden ülkenin resmi haber ajansı Petra'ya yapılan açıklamada,..

Liseli Kızların Sokak Ortasında Kavga Etmesi 01:14

Liseli Kızların Sokak Ortasında Kavga Etmesi

Lise yıllarında hep olan şeylerden bir tanesi kızların sokak ortasında kavga etmesi..

  • JET TV tarafından
  • 1.906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gönül Yazar  Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini 03:43

Gönül Yazar Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini

söyleme bilmesinler bu aşkın bittiğini eden beni bırakıp terk edip gittiğini yolumuz ayrılsa da dost kalalalım seninle yalan olan sevgimiz düşmesin el diline hiç kimse dolduramaz kalbimdaki yerini yok artık benim i..

Ateşböceği 14. Bölüm Fragmanı 00:37

Ateşböceği 14. Bölüm Fragmanı

Bir yanda çok başarılı, çekici, fakat aşkla arasına mesafe açılmış, hayatta onu şaşırtacak bir şey kalmadığını hisseden bir boşanma avukatı Barış. Diğer yanda ise hayat dolu, akıllı, eğlenceli, fakat ailesini geçindirmek..

Sevda'nın Bahçesi 3.Bölüm Fragmanı 01:10

Sevda'nın Bahçesi 3.Bölüm Fragmanı

Sevda'nın Bahçesi 3.Bölüm Fragmanı yayında! Levent ve Sevda arasında olanlar Eray'ın dikkatini çekince, geçmiş gün yüzüne mi çıkıyor? Levent, Sevda'yla olan geçmişini anlatacak mı?..

Lens'in Yerinde Metin Tekin Olsaydı Kaleye Vurur Muydu 01:25

Lens'in Yerinde Metin Tekin Olsaydı Kaleye Vurur Muydu

Beşiktaş - Trabzonspor maçının kırılma anı olan Jeremain Lens'in kaçırdığı pozisyon, beIN TEKNİK'te analiz edildi...

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor 01:11

Trabzonspor'da Savunma Kurgusu Değişiyor

Milli takım arasına Beşiktaş beraberliğe ile giren Trabzonspor'un milli arada dersi savunma . İlk 7 hafta itibariyle 16 golle en golcü sezon başlangıçlarından birine imza atan Trabzonspor, yediği 15 golle de en fazla g..

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak 02:18

Asıl Hedefleri 4 Parçalı Kürdistan'ı Kurmak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Manisa'da katıldığı açılış töreninde konuştu. Türkiye'nin başta Kerkük olmak üzere tarihi Türkmen şehirlerine zorla el konulması girişimlerine ve Irak'ın kuzeyinde Kürdistan kurulmasına m..

Senoz Vadisi’nde Yaralar Sarılıyor 05:11

Senoz Vadisi’nde Yaralar Sarılıyor

Rize’de yaklaşık bir hafta etkili olan şiddetli yağışın ardından en fazla hasarın yaşandığı Çayeli ilçesi Senoz Vadisi’nde vatandaşlar normal hayata dönmeye çalışıyor. Selden zarar gören ilçeye bağlı Kaptanpaşa, Gürpınar..

Ayı Ailesinin Çöp Kutusuyla İmtihanı 03:59

Ayı Ailesinin Çöp Kutusuyla İmtihanı

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde aç kalan anne ayı ve iki yavrusunun çöp kutusuyla olan imtihanı amatör kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Galatasaray Hedefi Tutturdu 01:44

Galatasaray Hedefi Tutturdu

Süper lig'de 7 hafta sonunda 19 puan ile lider durumda bulunan Galatasaray'da yeni transferlerin sağladığı uyum, hem teknik heyetin hem de yönetimin yüzünü güldürdü. Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis, Maicon, Mariano, F..

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de 07:33

Bollywood Yıldızı Aamir Khan Türkiye'de

Bollywood yıldızı Aamir Khan yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için Türkiye'ye geldi. Türkiye’de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Bollywood yıldızı Aamir Khan, yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için geld..

Gülben Ergen Neden Hedef Alındı? 01:56

Gülben Ergen Neden Hedef Alındı?

Gülben Ergen Neden Hedef Alındı? Kan Donduran Açiklama Herkezi Şok Etti!Ahmed Hulusinin eski müridi ama şimdilerde düşmanı olan o ünlü isimden bakın nasıl açıklamalar geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Park Ücretini Ödememek İçin Görevliyi Yumrukladı! 00:55

Park Ücretini Ödememek İçin Görevliyi Yumrukladı!

İngiltere'nin Manchester kentinde bir otoparkta 3 euro olan otopark ücretini ödemek istemeyen bir müşteri, otopark görevlisini yumrukladı. O anlar güvenlik kamerasına böyle yansıdı...

Kaynanası Karısını Kaçırınca Pompalıyla Dehşet Saçtı! 01:35

Kaynanası Karısını Kaçırınca Pompalıyla Dehşet Saçtı!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 30 yaşındaki bir kişi, iki gün önce evlendiği karısını kaynanası götürünce, pompalı tüfekle etrafa ateş etti. Korku dolu anların yaşanmasına sebep olan şahsı bir yakını güçlükle ikna etti...

Marmara Denizi'nde 3.4 Büyüklüğünde Deprem 01:19

Marmara Denizi'nde 3.4 Büyüklüğünde Deprem

Saat 02:54'te Marmara Denizi'nde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 02.54'te merkez üssü Marmara Denizi olan bir deprem meydana geldi. ..

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı 01:54

İstanbul'daki Terör Baskınında 7 Gözaltı

Sosyal medya üzerinden terör örgütü PKK propagandası yaptığı, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen, örgüt üyelerine yardım ve yataklık ettiği iddia edilen 7 şüpheli yakalandı.Edinilen bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdü..

Irak Ordusundan Açıklama:  Havice'yi IŞİD'den Aldık 02:15

Irak Ordusundan Açıklama: Havice'yi IŞİD'den Aldık

Irak Ordusu, ülkede IŞİD'in elinde kalan son yerlerden biri olan Havice'nin de ele geçirildiğini duyurdu. Ordudan yapılan açıklamada 196 IŞİD militanının öldürüldüğü ve 98 köyün ele geçirildiği bildirildi. Binlerce sivil..

Gönül Yazar  Dertlerimi Zincir Yaptım 03:50

Gönül Yazar Dertlerimi Zincir Yaptım

Saçlarıma düşen aklar geçmişimi anlatırlar Her telinde yaşadığım acıların izleri var Söyleyemem mazideki sevgilimi gizlidir Alev alev çıra gibi yakan sevgisidir Dertlerimi zincir yaptım Birbirine ekliyorum Gelecek..

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz 01:28

Bi Hovardalık Ettik İşte Biraz - Sadri Alışık & Vahi Öz

Ringo Kazım (Sadri Alışık) kimsesiz ve yoksul bir taksi şoförüdür. Para canlısı Şefkati’nin (Vahi Öz) arabasında çalışır. Bir gün Kazım’ın taksisine El Seyid adlı bir elmas kaçakçısı biner. Elması kaçıran El Seyid onu İs..

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Yetenekli Hırsız 00:09

Yetenekli Hırsız

İlk hırsızlığında saçma sapan bir şekilde başarılı olan abimiz...

  • JET TV tarafından
  • 1.246 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En İyi Öğretmeni 01:00

Dünyanın En İyi Öğretmeni

engelli olan öğrencisi kamyonları seviyor diye okula kamyon getirten güzel gönüllü insan...

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tabanca Kabzasıyla Üniversite Güvenliğine Saldırdı 00:40

Tabanca Kabzasıyla Üniversite Güvenliğine Saldırdı

İstanbul Kadıköy'de öğrenci olan kız arkadaşıyla üniversiteye gelen bir kişi güvenlik görevlilerince içeri alınmayınca görevlileri havalı tabancanın kabzasıyla yaralayıp kaçtı...

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Güneşim Ol 1. Bölüm Serya  Azeri Seryali 00:41

Güneşim Ol 1. Bölüm Serya Azeri Seryali

Təhsilin önəmindən, erkən nikahların yaratdığı problemlərdən, qadınlara qarşı fiziki və mənəvi zorakılıqlara qarşı mübarizədən, eləcə də gənclərimizin doğma torpaqlara bağlılığından, zəhmətin və elmin birgəliyinin yaratd..

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi 02:22

Bozdağ'dan MTV Müjdesi Geldi

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan Motorlu Taşıt Vergisi'ne yapılan zam hakkında açıklamalarda bulundu.Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yaptığı açıklamala..

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO 02:22

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO

ABD'de güçlü ekonomik veriler, Fed yetkililerinden şahin tondaki açıklamalar ve siyasi gelişmelerle güçlenen Dolar, TL karşısında da güçlenme eğiliminde. Kur güne 3.58 seviyelerinden başlamasının ardından kademeli olarak..

Ceylanı Kurtaran Adam 00:58

Ceylanı Kurtaran Adam

Ceylana Suni Teneffüs Yapan Adam Meksika'da kalbi duran ceylan yerde hareketsiz bir şekilde yığıldı kaldı. O sırada bölgede olan bir adam zavallı hayvanın o halini gördü ve suni teneffüs yaparak uzun uğraşlar sonucu onu..