#Tehlikeli olan tuhaf şeyler

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle 2:06:27

Cehennem Melekleri 3 Türkçe Dublaj İzle

Barney Ross ve askerlerinin son görevi tehlikeli bir silah tüccarının peşine düşmek ve elindeki güçlü silahın yanlış kişilere ulaşmasını önlemektir. Ne var ki bu tüccarın, bir zamanlar Barney'nin ortağı olan ve ekibi bir..

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle 2:58:09

Avatar Türkçe Dublaj HD İzle

Avatar filmi 18 Aralık 2009 tarihinde izleyicilere sunulmuş aksiyon, fantastik ve macera unsurlarıyla dopdolu mükemmel bir filmdir. Bütün ülkelerle birlikte Türkiye'de de aynı tarihte vizyona giren Avatar filmi bütün ..

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı 00:39

Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bir sürücünün motosiklet üzerinde seyir halindeyken taşıdığı buzdolabı görenleri hayrete düşürdü. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Olay, Akyazı ilçesi 7043 no'lu sokak üzerin..

  • JET TV tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Söz | 58.Bölüm 2:18:43

Söz | 58.Bölüm

Dragan’ın (Sarp Akkaya) verdiği virüsle ölümle burun buruna yaşayacak olan Yavuz (Tolga Sarıtaş), daha bu haberin etkisinden kurtulamadan Tim’e kurulan tuzağı yok etmek için harekete geçmek zorunda kalır.n nYavuz bu tuza..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün 00:47

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün

Avrasya Tüneli'nde Son 50 Gün Asya ve Anadolu yakasını denizin altından ikinci kez birbirine bağlayacak olan ’Avrasya Tüneli Projesi’, açılışına 50 gün kala havadan görüntülendi. Denizin altından iki yakayı birbiri..

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı 01:15

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Kıbrıs'ın İlk Yerli Otomobili 'Günsel' Müsiad Fuarı'nda Görücüye Çıktı Yakın Doğu Üniversitesi İnovasyon Merkezi ve AR-GE ekipleri ile Otomotiv Mühendisliği bölümü tarafından yıllar süren çalışmalar sonucu ortaya çıkan ..

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD) 00:45

The Vampire Diaries 8.Sezon 15.Bölüm Fragmanı (HD)

Elena'nın küçük erkek kardeşi,sonradan ortaya çıktığına göre aslında kuzeni, Jeremy Gilbert'ı Steven R. McQueen; Jeremy ve Elena'nın teyzesi ve yasal vasisi Jenna Sommers'ı ise Sara Canning canlandırır.[8] Katerina Graha..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

Menemen Tarifi  Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır 02:02

Menemen Tarifi Domates Yemeği Menemen Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda menemen tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu harika lezzeti herkes bilsede yinede adım adım menemen nasıl yapılır videolu tarifimizde göstermek istedik. Menemen tarifi için dikkat edec..

Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

6 Aydır Uyuyan Kız 00:51

6 Aydır Uyuyan Kız

17. doğum gününden önce koltukta uyuya kalan Beth Goodier, 6 ay boyunca neredeyse hiç uyanmadı. 5 yıldır nadir görülen hastalıkla mücadele eden kız, hastalığı olmasa şimdi üniversiteyi bitirmiş olacaktı. Sürekli koltukta..

  • JET TV tarafından
  • 1.208 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım 06:49

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım

Erdoğan: 'Şuanda Bildiklerimi Söylemeyecek Durumdayım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ ile mücadeleye ilişkin açıklaması esnasında “Ağlarım ağlatamam, hissederim söyleyemem, dili yok kalbimin ondan ne kadar biza..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok 01:02

Mesut Bir Hayattan Başka Birşey Gözümde Yok

Deniz Akın’ın mutlu günleri. Şarkıcılıkta çalışmalarının karşılığını almaya başlamış. Afişler, plaklar ve dergilerde hep onun adı var. Kazablanka’da as solist. ‘Her şeyini, bütün saadetini borçlu olduğu’ eşi Kenan da saz..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

Jack Strong Film İzle 2:07:43

Jack Strong Film İzle

Jack Strong hd izle, Bildiği sırları ülkesinin çıkarları için kullanacak olan bir albayın hikayesini konu alan filmde, Polonyalı olan Ryszard Kuklinski, oldukça ciddi hükümet sırlarını bilmektedir. Bu sırları kullanarak,..

  • Tv Series tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:24

Oyun - Gerald's Game Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Jessie ve Gerald evli bir çifttir genel olarak Gerald sevişmeyi çok seven bunun en üst noktalarına çıkmak için her seferinde değişik şeyler bulan birisidir. Yine değişiklik yapmak için ormanlık bir alanda hafta sonu eşiy..

Uyanış Türkçe Dublaj Film İzle 2:00:41

Uyanış Türkçe Dublaj Film İzle

Malcolm Sayer (Robin Williams), iş başvurusu için bir hastaneye gelir ve burada personel yetersizli]inden işe kabul edilir. Hastanede birçok hasta vardır. Ancak sıradan hastalar değil, bu insanlar yatağa bağlı olmasalar ..

  • PengoTV tarafından
  • 11.897 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Esaretin Bedeli Film İzle 2:22:33

Esaretin Bedeli Film İzle

Esaretin Bedeli - The Shawshank Redemption Film İzle Açıklama: Genç ve başarılı bir banker olan Andy Dufresne, karısını ve onun sevgilisini öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir ve Shawshank hapishanesine gönde..

  • PengoTV tarafından
  • 49.448 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Emperyalizm Nedir 02:38

Emperyalizm Nedir

Emperyalizm Nedir? Bir milletin, sömürü temeline dayanarak başka bir milleti kültürel, siyasi ve ekonomik egemenliği altına alıp yayılması veya yayılmayı istemesi, yayılmacılık. Emperyalizm, Latince “imperium” sözcüğüne..

Paranormal Nedir 03:24

Paranormal Nedir

Yunancada “ötesi” anlamına gelen para eki ve normal kelimesinin birleşmesinden oluşur. Paranormal, normal ötesi, olağan dışı, normal olduğunu varsaydığımız şeylerin dışında olan anlamlarına gelir. Normali kim normal kabu..