#Tehlikeli olan tuhaf şeyler

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk 58:24

Paranormal Olaylar Kuyunun İçinde Define Bulduk

Günümüzden bir asır yani 100 yıl kadar evvel yine Rum köylerinden birinde yaşanan bir olayı ele alıyoruz.Bizde sizin istekleriniz doğrultusunda bir İmam'a giderek korunmak adına okunmuş nuska aldık.Bize bu olayı sunan, i..

  • JET TV tarafından
  • 642 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Lanetli Yetimhanede Bir Gece 40:18

Paranormal Olaylar Lanetli Yetimhanede Bir Gece

Geçmiş yıllarda yetim kalmış, evden kovulmuş çocuklar için bir yetimhane açılmış.Amaç çocuklara eğitim vermek, iyi bir gelecek sağlamakmış.Fakat zaman geçtikçe hiç bir şey düşünüldüğü gibi gitmemiş.Okuldan kaçan öğrencil..

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Hapishanede Bir Gece Geçirdik 26:35

Paranormal Olaylar Hapishanede Bir Gece Geçirdik

Konya'da bulunan bu hapishane'de çeşitli olaylar yaşanmış. Bir çok mahkum işledikleri suçlar yüzünden buraya mahkum edilmiş.Kimi mahkumlar birbirini katletmiş, kimileri gardiyanlara saldırmış.Zamanın geçmesi, hapishaneni..

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik 36:39

Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik

Düzce'de bulunan bu konağın hikayesi oldukça ürpertici cinsten.Çeyrek asır önce yeni evlenen bir çift varmış fakat gelinin kaynanası evliliği onaylamıyormuş.Bu yüzden gelinine sürekli eziyet çektiriyormuş.Bir süre sonra ..

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Müge Anli'nin Programina Çikan Leyla'nin Amcasi (Programda Di̇kkat Çeken Ayrinti) 04:48

Müge Anli'nin Programina Çikan Leyla'nin Amcasi (Programda Di̇kkat Çek

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz magazin programında geçtiğimiz günlerde melek olup aramızdan ayrılan Leyla Aydemir'in konusu masaya yatırıldı. Beyaz Magazin yorumcusu Canan Danyıldız, Müge Anlı'nın programına çıkan leyla'nı..

  • BETA tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman 01:38

Dışarıda Türkçe Altyazılı Fragman

Dışarıda, içine düştükleri tuzaktan kurtulmaya çalışan anne ve iki kızının hikayesini anlatıyor. Laura ve iki küçük kızı tatil yapmak için uzak bir göl evine gider. Genç anne eve vardıklarından burada yıllar önce yaşayan..

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video) 03:52

Aşkın Nur Yengi - Baba (Official Video)

#AşkınNurYengi'nin #Baba single'ı tüm dijital platformlarda!nnApple Music: https://apple.co/2YLij0snSpotify: https://spoti.fi/2NcdTdCnDeezer: https://bit.ly/2ARPU0uniTunes: https://apple.co/2YLigSknnBABA (2020 / DOKUZ SE..

Serkan Kaya - Kaçak 04:16

Serkan Kaya - Kaçak

Söz : Sezen Aksu Müzik : Bülent Özdemir Düzenleme : Selim Çaldıran Yönetmen: Ecem Gündoğdu Görüntü Yönetmeni: Veli Kuzlu Klip Yapım: Başak Gündoğdu, Bahattin Canhoroz, Sun Film Production Prodüksiyon & Sanat Ekibi: Heli..

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor 02:21

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıy

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: Düzenlemeler Tecavüz Suçlarını Kapsamıyor Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan kurtulmuş Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamada 'Düzenlemeler tecavüz suçlarını kapsamıyor, kaps..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Sevdanın Bahçesi  - Sevdaya Ben Aşığım! 02:04

Sevdanın Bahçesi - Sevdaya Ben Aşığım!

Levent ile Eray sohbet ediyor ve konu dönüp dolaşıp Sevda'ya geliyor. Sevda'dan hoşlandığını söyleyen Eray, Levent'in söyledikleri karşısında şaşkına dönüyor. Eray'ın son zamanlarda Sevda'ya olan ilgisi günden güne artıy..

  • ANKA tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cildi Güneş Işınlarından Korumak İçin Nelere Dikkat Edilmeli 01:22

Cildi Güneş Işınlarından Korumak İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Açık renkli tene sahip olan, beni olan ve uzun süre iyileşmeyen yaraları olan kişiler güneş ışınlardan korunmalı. Bunun yanı sıra ailesinde cilt kanseri olan kişilerin de güneş ışınlarından korunması gerekiyor...

  • NABIZ tarafından
  • 474 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Erçel Paylaştığı Fotoğrafla Yüz Binlerce Beğeni Aldı 02:47

Hande Erçel Paylaştığı Fotoğrafla Yüz Binlerce Beğeni Aldı

Türkiye'de en çok takipçisi olan ünlülerden biri olan Hande Erçel, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraftaki duru güzelliğiyle yüz binlerce beğeni aldı. Türkiye'de en çok takipçisi olan ünlülerden biri olan Hande E..

  • BETA tarafından
  • 886 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V 04:12

PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M_V

Oppa is Gangnam style Oppa Gangnam tarzıdır Gangnam style Gangnam tarzı I love a lady who is warm and compassionate by day, Gündüzleri sevecen ve sıcakkanlı bayanları severim A classy girl who know how to enjoy the freed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.336 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu 02:11

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu

Trump Nedeniyle Dolar Uçtu Dolar/TL kuru ABD başkanlık seçimlerinin ilk sonuçları ile birlikte tarihinin en yüksek seviyesi olan 3.29'a kadar çıktı. Daha sonra biraz düşerek 3.22 seviyelerinde dengeledi. ABD başkanlık..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları 12:50

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları

Erkeğin Hanımı Üzerindeki Hakları Euzu billahi mineşşeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahim. Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina muhammedinil fatihı lima uğlika vel hatimi li ma sebeka nasırıl hakkı bil ha..

  • Dini Mubin tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor 03:36

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor

Okuma Azmiyle Örnek Oluyor İzmir’de yaşayan Ziraat Yüksek Mühendisi Şener Atayiğit’in eğitim aşkı gelecek nesillere örnek oluyor. Ege Üniversitesi’nde Ziraat Mühendisliğinin yanı sıra merkezi Eskişehir'de bulunan Anadol..

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı 00:48

Ünlü İsimler Kamu Spotunda Göz Yaşlarıyla Oynadı

Trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla hazırlanan kamu spotunda istatistik okuyacağını sanan 3 ünlü isme 18 yaşındaki Gökhan Demir'in otopsi raporu ve fotoğrafı verildi. Raporu görünce şoke olan sanatçıların yaşadığı d..

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..