#Tek başına hareket ederken kameraya yakalanan 6 tuhaf Şey

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün 04:05

Canbay & Wolker - Elbet Bir Gün

Canbay Wolker Elbet Bir Gün Müzik Dinle Şarkı Sözleri Her şey söz verdiğim gibi Canının yanmasını ister miyim Korkma yarim üzmem seni Bari haber ver küs gelmeyim Saçına rüzgar değsin Onuda kıskanırım ben bilmez misin..

Göksel - Hiç Yok 04:10

Göksel - Hiç Yok

Göksel - Hiç Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Muhteşemdi gözümden düşüşün Son masum parçamı çaldın gördüm Ağlıyordum kahkahalarla güldüm Aslında ben bunu biliyordum Acı da yok gözyaşı da Kaybedecek bi’ şey kalmadıysa Al..

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış 05:05

Aynur Aydın - Reynmen'in Yaptığı Çok Çirkin Bir Davranış

Ünlü şarkıcı Aynur Aydın önceki gün Bebek'te objektiflere yansıdı. Yeni teklisi Gel Güzelim Gel in 10 günde 4 milyondan fazla izlendiğini söyleyen Aydın, Reynmen hakkında yaptığı açıklamalarla da dikkat çekti. Geçtiğimi..

  • BETA tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma (Akustik) 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma (Akustik)

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimd..

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik ) 03:19

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik )

Tuğçe Kandemir - Yanlış ( Akustik ) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sadece alıştım baştan acı günlere Zor ama belki de beni iyi edecek Sorma sarmışım aşkı saklı dünlere Beklediğim günlere elbet değecek Her şey yolunda gibi ..

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var 05:02

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var

Bendeniz Ft. Serkan Kaya - Biri Var Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir hayaldin öncesinde Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de Sen bitmedin bak içimde Bunu senden beklemezdim H..

Miray Daner Kubilay Aka Sorularına Sessiz Kaldı 00:50

Miray Daner Kubilay Aka Sorularına Sessiz Kaldı

Hem Güzelliği Hem De Başarısıyla Son Dönemde Yıldızı Parlayan Oyuncu Miray Daner De Dün Akşam Onur Saylak Ve Şükran Ovalı’nın Rol Aldığı “Evlat” Oyununu İzlemeye Gelenler Arasındaydı. Yeni sezon için görüşmelerinin oldu..

  • BETA tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Göksel - Hiç Yok (Akustik) 04:20

Göksel - Hiç Yok (Akustik)

Söz/Müzik: Göksel Gitar/Video: Osman Şahin Kurgu: @leonardodamusti Hiç Yok şarkı sözleri: Muhteşemdi Gözümden Düşüşün Son Masum Parçamı Çaldın Gördüm Ağlıyordum Kahkahalarla Güldüm Aslında Ben Bunu Biliyordum Acı Da Y..

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Deniz Tekin - Uyanmalıyım (Official Video) 05:32

Deniz Tekin - Uyanmalıyım (Official Video)

Söz-Müzik: Deniz Tekin Düzenleme: Deniz Tekin, Bartu Özbatur, Gürhan Öğütücü, Sezer Özdem Davul: Bartu Özbatur Elektrogitar: Gürhan Öğütücü Bas gitar: Sezer Özdem Yönetmen: Can Özen Şarkı Sözleri: Fark edince çok zor, v..

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır' 04:00

'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır'

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde, fast food restoran sahibi Mert İslam Metin (27), maske takmayan müşterileri için cama, 'Maske takmayan müşterilere küsülecek ve itinayla trip atılacaktır', 'Bana bir şey olmaz, Ameriganın..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi) 03:54

Ebru Gündeş - Tanrım (Harbiye Konser Klibi)

TANRIM (Şarkı Sözleri) Korkardım aşkın adı geçince Yıllardır hep kaçardım aşık olmaktan Bir anda oldu olmaz dediğim her şey Bilseydim seni böyle sevmezdim Tanrım nerden sevdim nerden düştüm bu belaya Yandım isyan ettim..

İmpala - İz 03:36

İmpala - İz

İz şarkı sözleri ile Bi' senden kaçtım kaçmamışken hiç bi kavgadan Ateşler ortasında kaldım titremiştim korkudan ben Elime geçen her fırsatta kaçtım aynadan Kocaman bir ömrü şuursuzca ittim arkadan Bana müstahak, b..

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı 02:29

Pandemi Süreci Soba Satışlarını Artırdı

Konya’da pandemi süresince şehirden uzaklaşarak bahçeli evlere gidenler, hava sıcaklarının da yavaş yavaş azalmasıyla soba satışlarını artırdı. Mart ayından bu yana yaşanan korona virüsle mücadele kapsamındaki kısıtlamal..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

İkbal Aferin - Cemşit 03:30

İkbal Aferin - Cemşit

Cemşit şarkı sözleri ile Geldim,baktım,yoktun sen de Bir şeyler eksik bende Kurtulmadın da sayemde Haa, haa ! Gittiğimde görmeliydin Beyaz buharlarını Tesafüfe inanır mıyız? Asla! Fotoğraflar acımasız Kalibrem ço..

Derya Uluğ - Şu Saniye (Sezen Aksu Cover) 04:07

Derya Uluğ - Şu Saniye (Sezen Aksu Cover)

Söz-Müzik: Sezen Aksu Keyboard - Asil Gök Bas Gitar - Görkem Öker Elektro Gitar - Ekrem Yıldırım Akustik Gitar - Gökhan Demirdağ Klarnet - Feyzi Günüç Davul - Merih Basancı Kayıt - Aykut Gökçek Video - Can İpek Şu Sani..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

İrem Derici - Vazgeçtim İnan 03:57

İrem Derici - Vazgeçtim İnan

Vazgeçtim İnan şarkı sözleri ile Kendimi bugün onun yerine koydum Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum Oyaladım kendimi durdum Pili bitik saat gibi durdum Durdum Kendimi bugün aynı yerlerde buldum Çok tenha, pek yal..

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

HiraiZerdüş - İyi değilim 04:14

HiraiZerdüş - İyi değilim

Bir kaç yüzyıl uzağına düştüm hayatın Sanıyorum ki senden önce hiç olmadım Senden sonra hiç yaşamayacağım.. Çok şey birikti Ama çok az şey konuşacağım. - Ellerimin üstü Boynumun altı üşüyor Anlıyor musun? ... B..

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak 02:18

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak

ENAYİ (feat.Heijan) yürü yürü yürü yürü lan enayi (x2) Her yerde polisler Basar evi kanıt ister Kapımı zorluyo illegal işler Üstüme geliyolar hep sabır işte Boş beleş işler Arıyorum hiç çıkış yok yok Sonum ölüm o..

Senfo - Son Durak 02:39

Senfo - Son Durak

Son Durak şarkı sözleri ile Değiştiniz hepten, Hala kıpkırmızı gözler, Yaşıyorum her şeyi bir bilsen Gördüm yüzünüzü çok iğrenç, çok iğrenç Sövdüm hepsine çok içten Yazmak istedim hep yeniden Kurtulamadım hiç kad..

İnfokey - Rengim Ne 03:16

İnfokey - Rengim Ne

Bi' kalem verdim elime Bilmiyorum derdim ne Deniyorum düşüyorum tutuyorum Hep üçü boş Bi' yokuş düştü önüme Görmüyorum yolum ne Çıkıyorum yürüyorum bıkıyorum Hep bana los Askıda kaldı, hayatı mantığa bağlı Tutardı tut..

Ahkam - Uçurum 02:52

Ahkam - Uçurum

Uçurum şarkı sözleri ile Sürüyorum uçurumun ucuna Yavaşlamam asla Gittiğimde buradan huzurla Ne eksik kalırım ne de fazla Niye kaçışıyorlar Sanki farkılı bir son var Niye şaşırıyorlar Her şey apaçık orada Bu ne garip ..

''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter Artık! 1:31:05

''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter

İnsan hakları, kadın hakları, çocuk hakları, hayvan hakları derken, lgbt hakları ne demek oluyor? İstanbul sözleşmesi, cedaw, lanzarotte. Dünya’da insan hakları sorunu, cevabını arayan soru: hangi insan İnsan! Hangi insa..

  • STUDIO AS tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SON33 46:29

Yakında Saklanılan Türk Ortaya Çıkartılacak - İbrahim Ufuk Kaynak - SO

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu “Son 33” farklı konu ve konuklarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Son 33’ün bu haftaki konuğu Stratejist/Analist İbrahim Ufuk Kaynak oldu. Son 33’ün bu bölümünde başlıca şunlar konuş..

  • PengoTV tarafından
  • 11.125 görüntüleme
  • 2 yıl önce