#Tek başına hareket ederken kameraya yakalanan 6 tuhaf Şey

Kızım ve Ben Fragman 01:41

Kızım ve Ben Fragman

Hayalini kurduğu polis akademisine giren ve birincilikle mezun olan Doruk, zengin bir ailenin tek çocuğudur. Bir operasyon sırasında tanıştığı Serap'a aşık olur ve evlenirler. Fakat kızları Zeynep'in doğumundan bir süre ..

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi 10:45

Yoğrulmayan Ekmek Tarifi

Malzemeler Su bardagimin ölcüsü 250 ml 4 su bardagi un(arti 1 yemek kasigi) 1 cay kasigi toz maya 1 tatli kasigi tuz 2 su bardagi su Hazirlanisi Büyük cam kaseye bütün malzemeleri koyun tahta kasik yada spatulayla kari..

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:31:51

Star Wars 8 Son Jedi Türkçe Altyazılı Hd İzle

Star Wars Episode VIII Sinema tarihinin belki de en uzun soluklu ve en fazla hayran kitlesini içerisinde bulunduran Star Wars serisi; yönetmen George Lucas önderliğinde yetmişli yılların ortasında başlangıç yapmış olduğu..

Uğur Böceği - Lady Bird Türkçe Altyazılı Hd İzle 1:34:04

Uğur Böceği - Lady Bird Türkçe Altyazılı Hd İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Dünyanın Yuvarlak Olduğunu Kanıtlayana 10.000 Lira Vereceğim 03:47

Dünyanın Yuvarlak Olduğunu Kanıtlayana 10.000 Lira Vereceğim

Merhaba! Ben Doğukan Özkan... Dünya'nın DÜZ olabileceği benim de aklımdan geçmemişti hiç! Bu işin içine nasıl girdim, anlatsam inanmazsınız! :) Fakat işin içinde olduğumdan beri de gerçek anlamda dünyam değişti Ben g..

  • JET TV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erikli Ters Yüz Kek Tarifi 05:26

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi

Erikli Ters Yüz Kek Tarifi Malzemeler 1 kilo erik 4 yemek kasigi esmer seker(beyaz sekerde olur) 1 yemek kasigi tereyagi Kek harci icin gerekenler 3 tane yumurta 1 su bardagi seker 1 paket 200 gr krema(schlagsahne) Yakla..

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle 1:29:22

Kelepçeli Melek 1967 Türk Filmi İzle

Filmde, nişanlısı tarafından terk edilen bir kadının intikam hırsı anlatılır. Nazım, üniversiteden yeni mezun olmuş stajyer bir savcıdır. Kısa süre sonra eğitimini tamamlamak için Avrupa’ya gidecektir. Nevin’le evlilikle..

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi 04:03

Çikolatalı Kalbi Yumuşak Kek Tarifi

3 yumurta, 1 yemek kaşığı şeker, 2 yemek kaşığı tereyağı, 180 g çikolata, 2 yemek kaşığı un, 2 yemek kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, Fırın kapları için tereyağı ve toz şeker. ********************************..

Zeytinyağlı Enginar Tarifi 02:33

Zeytinyağlı Enginar Tarifi

MALZEMELER 4 adet Enginar, 1 adet soğan, 1 adet limonun suyu, 200 g garnitür, 4-5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 su bardağı su, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı un, Süslemek için dereotu. *************..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi 02:51

Damla Çikolatalı Ağızda Dağılan Kurabiye Tarifi

Bu kurabiye tarifimizde sizlere çok kolay ve nefis bir damla çikolatalı kurabiye nasıl yapılır detayları ile anlatacağız. Aslında çikolatalı kurabiye tarifi dendiğinde ilk olarak akla üzerine damla çikolatalar dökülmüş n..

Uğur Böceği - Lady Bird Türkçe Dublaj İzle 1:34:04

Uğur Böceği - Lady Bird Türkçe Dublaj İzle

Arkadaşları ve sevdikleri tarafından Uğur Böceği olarak lakap takılan kendine özel huyları olan diğer insanlara karşı dik başlı bir okadarda sevecen birisi olan Christine tek istediği şey annesine benzememek olsada aslın..

Kısır Tarifi 04:02

Kısır Tarifi

Kevserin Mutfağından kısır tarifi. Malzemeler : 1,5 su bardağı ince bulgur, 1,5 su bardağı su, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber, 4-5 sap taze soğan (isteğe ba..

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları 01:03

Bamya Nasıl Temizlenir Mutfak Püf Noktaları

Benim için kış hazırlıklarının vazgeçilmezi dondurucuya attığım bamya ve taze fasulyedir. Bamya temizlemesi biraz daha vakit aldığı için daha fazla gündeme sahiptir bizim evde. Ben genelde Yasin'in de evde olduğu bir zam..

Paranormal Olaylar El Ummar Cin Vakasında Bir Gece Geçirdik 58:22

Paranormal Olaylar El Ummar Cin Vakasında Bir Gece Geçirdik

Dağların tepesinde, bir derenin kenarında bulunan bu ev zamanında bir ailenin kaldığı yermiş...Evde yaşanan olaylar neticesinde evi boşaltmışlar. El Ammar cinlerinin musallat olduğu evde çeşitli olaylar yaşanmış.Aile yem..

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tamam Mıyız -  Temmuz'a Kötülük Yapacak 06:01

Tamam Mıyız - Temmuz'a Kötülük Yapacak

TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı..

Tamam Mıyız -  Kurtar Beni Beni Özgür Bırak 10:20

Tamam Mıyız - Kurtar Beni Beni Özgür Bırak

TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı..

Tamam Mıyız -  İnsan Eti Ağırdır 08:58

Tamam Mıyız - İnsan Eti Ağırdır

TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babası ile karşı..

Tamam Mıyız - İhsan'ın Temmuz'a Taşınması 10:02

Tamam Mıyız - İhsan'ın Temmuz'a Taşınması

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babas..

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün 12:16

Tamam Mıyız - Birlikte Geçen Bir Gün

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u ba..

Tamam Mıyız -  Ben Dünyanın Kralıyım 05:56

Tamam Mıyız - Ben Dünyanın Kralıyım

Tamam Mıyız? TAFF Pictures Sunar: Tamam Mıyız? (2013) Hayatta hiçbir şey tesadüf değil, her şeyin bir sebebi var... Tıpkı Temmuz ve İhsan'ın yollarının mucizelerle kesişmesi gibi... Hayatındaki seçimleri Temmuz'u babas..

Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal 03:42

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal

Ezgi Enes - Sükut-u Hayal Dinle Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akor) D# m C# G# m Ne varsa içimde ya söyle ya da git C# G# m B C# A# m Ne kaldıysa bak elde..

Sinem Güngör - Oyalama Beni 04:22

Sinem Güngör - Oyalama Beni

Kimbilir kaç günüm kaldı seninle Acısı sevinci ve her şey ile Kimbilir daha ne kadar sürücek kimbilir Yetmiyor bu sevgi bir tek an için Son defa insafa gel benim için ne olur Ne olur erteleme beni de ne olur Bir a..

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10 10:45

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10

Sinema filmi çekmek, özellikle de çok pahalı sahneleri, iyi oyuncuları ve üst düzey sahne malzemelerini içeriyorsa, uzun bir süreç gerektirir. Sizlere en iyi full hd 1080p Türkçe dublaj film izleme ayrıcalıklarını ve fil..

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal 04:34

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ..

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta 02:58

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta

Aleyna Tilki - Nasılsın Aşkta Müzik Dinle Şarkı sözleri Bu nasıl aşk Bu nasıl yaz Bu nasıl bir heyecan Eskidendi kalbim transparan Dipteydim, koyuydum, soğuktum yani ben Isındı kalbim senleyken Kimseye sorma Aşkla a..

Sancak - Üşüyorum Aldırma 03:07

Sancak - Üşüyorum Aldırma

Sancak - Üşüyorum Aldırma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hiçbir şey imkansız olmadı senin kadar. Ve ben kimseyi sevmedim senin kadar. Anıların altında çırpındığıma bakma. Aksın damla damla dokunma, dokunma. Yanıyorum ardınd..

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana 03:59

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana

Taylan Kaya - Dur Ya Da Koş Bana Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kalbim Hoş Sana Üşüyor Bu Eller Ne olur Tutsana Seviyorum Hala Yanımda Dursana Çok Özledim Seni Az Daha Kalsana Yürek Dayanmaz Böyle Bir Aşka Seven Bu Gözler B..