#Tek başına hareket ederken kameraya yakalanan 6 tuhaf Şey

Aleyna Tilki Havalandırma Krizi 03:10

Aleyna Tilki Havalandırma Krizi

Aleyna Tilki’nin Edirne konserinde vantilatör krizi yaşandı. Genç sanatçı Tilki’nin konser verdiği kapalı spor salonunda hava sıcaklığı 45 dereceyi bulurken sahnede havalandırma ve vantilatör olmaması krize neden oldu. S..

  • ANKA tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti 05:06

Beylikdüzü’nde 'Buray’ Rüzgarı Esti

Beylikdüzü Belediyesinin bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında şarkıcı Buray sahne aldı. Buray sahnede seslendirdiği şarkılarla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Beylikdüzü Belediyesi..

  • ANKA tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi 03:27

3.Havalimanı İnşaatındaki Son Durum Havadan Görüntülendi

Türkiye’nin en önemli projelerinden olan İstanbul Yeni Havalimanında montajı tamamlanan yolcu köprüleri ilk kez görüntülendi. Yüzde 64.5’i tamamlanan havalimanındaki son durum havadan görüntülenirken, ana terminal binası..

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu 01:20

Tartıştığı Şahsı Böyle Vurdu

Olay, Eyüp Defterdar Mahallesi Cebecibaşı Sokak’ta saat 18.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 yaşındaki Engin Güler, Mevlüt Ç.’ye ait kahvehanenin önündeki çöp kutusunu tekmeledi. Dışarı çıkan Mevlüt Ç., daha..

Tavuk fiyatları neden yükseldi- Sorunun cevabını 'Tavuk Üretim Tesisi'nde aradık 03:30

Tavuk fiyatları neden yükseldi- Sorunun cevabını 'Tavuk Üretim Tesisi'

Son dönemde gıda ürünlerinde fahiş fiyatlarından söz ederken fiyatı yükselen diğer bir gıda ürünü de tavuk oldu.. Tavuk fiyatları 1 yılda yüzde 60-70 oranında artış gösterdi. DHA muhabiri Murat Küçük Bolu'daki tavuk üret..

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU! 02:22

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU!

Antalya’da 4 gün önce annesine telefonda ‘Geliyorum’ dedikten sonra bir daha haber alınmayan 19 yaşındaki Muhammet Ali Uğur'un cesedi denizin 10 metre derinliğinde bulundu. Oğlunun ölüm haberiyle yıkılan gözü yaşlı anne ..

İzmir’de Hava Isındı Vatandaşlar Kordonboyu’na Akın Etti 05:19

İzmir’de Hava Isındı Vatandaşlar Kordonboyu’na Akın Etti

İzmir'de yükselmeye başlayan hava sıcaklığıyla birlikte vatandaşlar Kordonboyu'na akın etti. Bazı vatandaşlar deniz kenarında yürümeyi tercih ederken, bazıları da çimlerde oturarak sıcak havanın tadını çıkarttı...

İstanbul'da Rus Heyetinden Şok Açıklama Eğer Bunları Yakalarsak 01:03

İstanbul'da Rus Heyetinden Şok Açıklama Eğer Bunları Yakalarsak

İstanbul'da yapılan Rusya-Ukrayna görüşmeleri devam ederken Rus heyetinden açıklama geldi...

Ukrayna'da ATM'de Nakit Para Bulmak Zorlaştı 00:32

Ukrayna'da ATM'de Nakit Para Bulmak Zorlaştı

Rusya'nın saldırısı altındaki Ukrayna'da bir yandan savaş devam ederken bir yandan da bankalarda nakit para sıkıntısı yaşanıyor...

Fazilet Hanım ve Kızları  - Dokunma! 02:20

Fazilet Hanım ve Kızları - Dokunma!

Kendini bir anda ağır bir yüzleşmenin ortasında bulan Hazan, hayatının en gurur kırıcı gecesinin mimarının Sinan olduğunu artık öğrenmiştir. Ortaya çıkan gerçek Hazan’ın kalbini paramparça ederken, Sinan için de çok yıkı..

  • ANKA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı 00:59

Başkan Mevlüt Uysal’ın Adı İBB Başkanlığı İçin Ön Plana Çıktı

Başkan Mevlüt Uysal’ın adı İBB Başkanlığı için ön plana çıktı Kadir Topbaş’tan boşalan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde AK Parti’nin adayı için Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın ad..

Meksika’da Orman Yangınlarıyla Mücadele Devam Ediyor 01:17

Meksika’da Orman Yangınlarıyla Mücadele Devam Ediyor

Meksika'da orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, son 24 saatte 42 orman yangını bildirildi...

Ukrayna Görüntüleri Yayınladı Sivil Yerleşim Alanına Gizlenen Rus Zırhlıları Böyle Vuruldu 03:12

Ukrayna Görüntüleri Yayınladı Sivil Yerleşim Alanına Gizlenen Rus Zırh

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 36. gününde hız kesmeden devam ederken, Ukrayna Savunma Bakanlığı'ndan dikkat çeken paylaşım geldi. Sivil yerleşim alanına gizlenen Rus ordusuna ait zırhlı araçların topçu saldırısıyla vurulma..

Bahçelievler'de Korkutan Yangın 00:59

Bahçelievler'de Korkutan Yangın

Bahçelievler'de 5 katlı bir binanın 4'üncü katında çıkan yangın mahalleliyi sokağa döktü. Vatandaşlar alevlere yangın tüpleriyle müdahale ederken, evde bulunan anne ve çocuğu ise dumanı erken fark etmesi ile olaydan yara..

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Hüner Coşkuner Olamaz 05:35

Hüner Coşkuner Olamaz

Ikimiz bir damla idik göl olduk Yağmur gibi ciz ederken sel olduk Seninle ben bir bendende can olduk Bunun sonu bir ayrılık olamaz Olamaz,olamaz canım olamaz Kimse seni,seni benden alamaz Ikimizde böylesine severken Bu..

Ve Kocaman Derbi 11'ini Belirledi 01:06

Ve Kocaman Derbi 11'ini Belirledi

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman hafta başından itibaren yaptığı çalışmalarla takımını Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor. Tecrübeli teknik adam, futbolcularının mental ve fiziksel pe..

İşte İlk Görüntüler! Rusya'dan Flaş Moskova Paylaşımı 03:20

İşte İlk Görüntüler! Rusya'dan Flaş Moskova Paylaşımı

Ukrayna'nın Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskova'yı vurmasının yankıları sürüyor. Rusya geminin battığını kabul ederken Moskova ile ilgili flaş bir paylaşım geldi...

Apartmanda ''vukuat'' isyanı... 02:17

Apartmanda ''vukuat'' isyanı...

TÜRKİYE ONU 6 AY ÖNCE TANIDI... TUĞLA FIRLATA FIRLATA BİR OTOMOBİLİ PERTE ÇIKARMIŞTI. AYNI KADIN YİNE SAHNEYE ÇIKTI... BU SEFER ELİNDE BIÇAK VARDI... ''VUKUATLARI BİTMİYOR'' DİYEN KOMŞULARI İSYAN EDERKEN ONUNSA YÜREĞİNİ ..

İsveç ve Finlandiya heyetleriyle görüşmeler sona erdi 02:24

İsveç ve Finlandiya heyetleriyle görüşmeler sona erdi

İsveç ve Finlandiya heyetleri ile gerçekleşen NATO'ya üyelik başvurusu istişare görüşmeleri devam ederken toplantıdan görüntüler paylaşıldı. Görüşme önce Finlandiya heyetiyle sonra İsveç heyetiyle yapıldı. İkili görüşmel..

Sivas’ta toplu balık ölümleri tedirgin ediyor 04:10

Sivas’ta toplu balık ölümleri tedirgin ediyor

Sivas'ta son günlerde artan toplu balık ölümleri tedirgin ederken, bölgedeki vatandaşlar ölümlerin nedeninin araştırılmasını istedi...

Almanya’da havaalanlarında kriz devam ediyor 01:41

Almanya’da havaalanlarında kriz devam ediyor

Avrupa'daki havalimanlarında yaşanan personel krizi devam ederken, Almanya'daki Köln-Bonn Havaalanı'nda yolcular kontuarlarda uzun kuyruklar oluşturdu...

The Crew 2  E3 2017 Cinematic Announcement Trailer 02:46

The Crew 2 E3 2017 Cinematic Announcement Trailer

In The Crew® 2, celebrate the American Motorsports spirit as you explore and dominate the land, air, and sea of the United States in one of the most exhilarating open worlds ever created. With a wide variety of exotic ca..

  • BETA tarafından
  • 677 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı 00:57

Ah Kalbim 8.Bölüm Fragmanı

İki farklı kız kardeşin hayatının anlatıldığı Ah Kalbim’de bu akşam Suresh ve Pragya düğün hazırlıklarını hızlandırmaya karar verir. Fakat hiç beklemedikleri bir olay yüzünden tüm aile büyük şok yaşar. Akash’ın annesi, ..

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI! 02:37

SOKAK ORTASINDA SIRTINDAN BIÇAKLANDI!

Sultangazi'de 34 yaşındaki Ayfer Ocak, kendisini takip eden 57 yaşındaki Abdullah Körük tarafından sırtından bıçaklanarak ağır yaralandı. 3 bıçak darbesi alan kadının hayati tehlikesi devam ederken, şüpheli vatandaşlar t..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Git Başımdan Türk Filmi İzle 1:29:52

Git Başımdan Türk Filmi İzle

30'lu yaşlarının ortasındaki Latif, yıllardır annesiyle birlikte yaşayan, aynı kadınla birlikte olan ve aynı işte çalışan sıradan bir adamdır. Latif bir gün sevgilisi Reyhan'a ayrılmak istediğini söylemeye karar verir an..

  • PengoTV tarafından
  • 4.423 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japon İşi Kemal Sunal Film İzle 1:28:39

Japon İşi Kemal Sunal Film İzle

Veysel (Kemal Sunal) bir gazinoda garson olarak çalışır. Gazinonun solisti Başak Billurses'e (Fatma Girik) aşıktır. Başak'tan umduğu ilgiyi göremeyince, ona acıyan japon bir müşteri, Başak'a tıpatıp benzeyen bir robot yo..

  • PengoTV tarafından
  • 5.728 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarık Akan Ah Nerede Film İzle 1:29:47

Tarık Akan Ah Nerede Film İzle

Ah Nerede hd izle, 3 kardeşi babaları okumaları için İstanbul'a gönderir. Ama okullarını ihmal eden kardeşler biri kumar oynar, biri siyasi olaylara karışır, diğeri ise çapkınlık peşinde koşar. Ferit, kızlarla gününü gün..

  • Tv Series tarafından
  • 14.880 görüntüleme
  • 7 yıl önce