#Tek başına hareket ederken kameraya yakalanan 6 tuhaf Şey

Gülizar 3. Tanıtım Fragmanı 00:50

Gülizar 3. Tanıtım Fragmanı

Gülizar Fragmanı - 3 yayında! Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu ve Berkay Ateş’in paylaştığı Gülizar güçlü kadrosu ve hikayesi ile yakında Kanal D'de! Gülizar ve başarılı veteriner hekim..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü 00:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Putin'le Telefonla Görüştü

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede; İkili ilişkiler ve Suriye konusundaki son gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şam rejiminin İdlib’te ve Doğu Guta’da sivillere yönelik saldırılar..

Lerzan Mutlu'dan Olay Yaratacak Sözler Bana Kumpas Kurdular 14:48

Lerzan Mutlu'dan Olay Yaratacak Sözler Bana Kumpas Kurdular

Lerzan Mutlu’nun olay olan o fotoğrafı, Bülent Ersoy ile arasındaki davaya konu olmuştu. Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş’la yaşadığı olaylarla ilgili “Canlı Masa” programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bul..

  • BETA tarafından
  • 524 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda 00:48

Yunanistan'da 9 Bin Yıl Önce Yaşayan Kadın 3 Boyutla Yeniden Aramızda

Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde yeniden şekillendirdi. Bir grup bilim adamı 9 bin yıl önce kuzeybatı Yunanistan'da bir mağarada yaşayan genç bir kadının yüzünü 3 boyutlu halde y..

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı 02:09

Belçika Sığınmacılara Kucak Açtı

Avrupa'daki mülteci krizinin en önemli sembollerinden biri olan Fransa'nın Calais kentindeki mülteci kampının 2016 yılında kapatılması ile birlikte birçok sığınmacı Belçika'ya akın etti. Brüksel'de zor durumda bulunan sı..

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz 01:13

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Türkiye'ye Karşılığını Vereceğiz

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mekdad, Türkiye'nin Afrin'e yönelik olarak başlattığı Zeytin Dalı Harekâtı'nı işgal olarak nitelendirdi. Mekdad, buna karşılık vereceklerini söyledi. Mekdad harekâtla ilgili ola..

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

Tamamen Yasal 18 Ay Çalıştı, 15 Yıl Maaş Aldı 01:30

Tamamen Yasal 18 Ay Çalıştı, 15 Yıl Maaş Aldı

İspanya'nın güneydoğusundaki Alicante kentindeki bir memurun, rapor ve yasal izinlerini kullanarak 18 ay işe gitmesine rağmen 15 yıl maaş aldığı belirlendi. Memurun yaptığının 'tamamen yasal' olduğu belirtildi. İspanya'd..

Gülizar 4. Bölüm Fragmanı 01:05

Gülizar 4. Bölüm Fragmanı

Gülizar 4. Bölüm Fragmanı yayında! Gülizar, Murat'a aşık mı oldu? Gülizar yeni bölümüyle 10 Şubat cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Suzan'a yardım için Murat ile birlikte İzmir'e giden Gülizar değişik duyguları..

Kayhan Filminin Galası Yapıldı 16:10

Kayhan Filminin Galası Yapıldı

Ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı Kayhan adlı filmin galası yapıldı. Kanyon AVM'de gerçekleştirilen galada basın mensuplarına açıklamada bulunan Gökbakar, Rec..

  • BETA tarafından
  • 829 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor 00:59

Afrin'in Batısındaki Terör Mevzileri Top Atışlarıyla Vuruluyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) yürütülen Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, Hatay'ın Reyhanlı, Kırıkhan ve Hassa ilçeleri karşısındaki terör mevzileri, obüs toplarıyla vuruldu.Hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı s..

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle 2:13:53

Korku Seansı 2 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Paranormal olayları incelemeye devam eden Lorraine (Vera Farmiga) ve Ed (Patrick Wilson) çifti, bu sefer Londra'nın kuzeyindeki Enfield bölgesine araştırmaya gidiyor. Eşinden boşanmış Peggy Hodgson (Frances O'Co..

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayında! Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor! Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık a..

Sincap Karamel'e Protez Taktılar 03:19

Sincap Karamel'e Protez Taktılar

Batman'da yabani hayvanlar için kurulan kapana sıkışarn sincap, hayvansever Tayfun Demir'in yardımı ile tedavi ettirildi. 'Karamel' adı verilen sincap zorlu iki ameliyatın ardından hayata tutunurken, kolları kesildi. Kar..

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:34

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragmanı

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Yere Attığı Türk Bayrağını Güvelik Kamerasını Görünce Öpen Genç 02:50

Yere Attığı Türk Bayrağını Güvelik Kamerasını Görünce Öpen Genç

ÇORUM’da bir iş yerinin önünde asılı Türk bayrağını ipiyle birlikte koparıp indiren iki kişi, güvenlik kameralarını görünce bayrağı öpüp tekrar yerine asmaya çalıştı. Olay, Hürriyet Meydanı'nda bulunan bir iş yerinin ö..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:32

Ölümcül Makinalar Türkçe Altyazılı Fragmanı

TÜR: 3D Epik Macera OYUNCULAR: Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide ve Stephen Lang YÖNETMEN: Christian Rivers YAZARLAR: Fran Walsh, Philippa Boyens, Peter Jac..

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak 03:45

Yavru Yaban Hayvanları Doğaya Ait Onun Yeri Doğa Doğada Bırak

Yaban hayvanlarının doğadan izinsiz olarak yakalanmaları ve bulundurulmaları 4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu hükümlerine ve Merkez Av Komisyonu (MAK) Kararlarına göre yasak olup aksine hareket edenler ağır para cezasıyl..

  • JET TV tarafından
  • 692 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pratik Peynirli Pide Tarifi 04:45

Pratik Peynirli Pide Tarifi

Malzemeler: 1 adet baget ekmek, 200 g eriyebilen türde bir peynir, 5 dilim pastırma, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 su bardağı domates rendesi, 3 diş sarımsak. Genellikle Tarifi olan yemeklerin videosunu çekiyorum, ama ..

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2 02:58

Venom Zehirli Öfke Türkçe Altyazılı Fragman #2

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşark..

Binance Referral id Nedir  Nerede yazıyor  Nasıl bulabilirim ? 02:30

Binance Referral id Nedir Nerede yazıyor Nasıl bulabilirim ?

Binance Referral id Nedir ? Nerede yazıyor Nasıl bulabilirim Binance Referans codu Nasıl AlınırnBİNANCE REFERRAL İD : ( 10368178 ) Yada direk aşağıdaki linke tıklayın .nKAYIT LİNKİ : https://www.binance.com/?ref=1036..

  • izle tv tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dört X 4'Lü - 3. Bölüm İzle 12:33

Dört X 4'Lü - 3. Bölüm İzle

Dörtlümüz sabah Dörtx4’lü ormanına geldiklerinde fidanların sökülmüş olduğunu ve gece nöbetçi olarak bıraktıkları Maviş’in ortalarda gözükmediğini fark ederler. Olay yerinin yakınında gördükleri bir araba lastiği izini..

  • ÇocukTV tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Araba Kullanarak Stres Atan Fareler 00:40

Araba Kullanarak Stres Atan Fareler

Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) yapılan bir araştırmada, yemek ödülü karşılığında eğitime alınan farelerin araba kullanırken stres seviyelerinin düştüğü ve rahatladıkları ortaya çıktı. Richmond Üniversite’sinde ya..

  • JET TV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Muz Salyangozu 03:07

Muz Salyangozu

Muz salyangozlar Kuzey Amerika karasal olan salyangozlar cins içeren Ariolimax . Onlar da, yeşilimsi kahverengi, ten rengi veya beyaz olabilir rağmen Genellikle (muz terminoloji gitmesine sebebiyet verir) sarı parlaktır...

  • PengoTV tarafından
  • 275 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Gençliğim Eyvah 5. Bölüm 2:25:05

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm

Gençliğim Eyvah 5. Bölüm Özeti: Ahmet’in evinde kalan tüm erkekler Hacer tarafından sokağa atılınca, başlarına gelmeyen kalmaz. Zekeriya doğaya uyum sağlamaya çalışırken; Arif’in vahşi doğanın kurallarıyla hareket etmesi..

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı 03:14

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı

Adana'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çarşıda alışveriş yoğunluğu da arttı. Esnaf, satışlarda yüzde 30-35 oranında artış bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağının günde..

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı 04:37

Uzun Aradan Sonra Anaokulu ve İlkokullarda İlk Ders Zili Çaldı

Okulların açılmasıyla beraber koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler, okullara ateş ölçümü ve dezenfekte işlemleri sonrasında giriş yaptılar. Koronavirus tedbirleri kapsamında Mart ayından itibaren eğitime ara ver..

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat 03:54

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat

Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Halil Öksüz (72), kötü huylu beyin tümörü sebebiyle felç kalan ve yaşamını 16 yıldır yatağa bağımlı sürdüren eşi Hacer Öksüz’e (66) gözü gibi bakıy 25 sene içerisinde birçok kez ameli..

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı! 00:51

Tık uğruna canını hiçe sayıp Galata Köprüsü'nden atladı!

Merter'de çıktığı metrobüsün üzerinde ve Sultangazi’de otobüsün üstünde yolculuk yaparak tanınan adrenalin tutkunu genç, bu kez de Galata Köprüsü’nün korkuluklarına çıkarak hareket halindeki geminin üstüne atladı. Yaptığ..

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen ceza belli oldu 02:30

Minik Eymen'in ölümüne sebep olduğu iddia edilen halası için istenen c

İzmir'deki bir rezidansın otoparkında halası Zerrin A.'nın (42) kullandığı cipin altında kalan 8 yaşındaki Kutsal Hazar Eymen Kara'nın ölümüyle soruşturma kapsamında, aracı kullanan hala Zerrin A. hakkında 6 yıla kadar h..