#Tek başına hareket ederken kameraya yakalanan 6 tuhaf Şey

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı 01:01

Japonya:Başbakan Abe Yeni Anayasa İçin İstediği Yetkiyi Aldı

Japonya'da erken seçimler için oylar kullanıldı ve sandıklar açıldı. İlk sonuçlara göre Başbakan Şinzo Abe’nin lideri olduğu Liberal Demokrat Parti büyük bir zafer kazanarak parlamentoda tek başına 465 sandalyenin en az..

Kabir Azabı Fragman 01:39

Kabir Azabı Fragman

Kabir Azabı, ölümün soğuk gerçekliğini ve kabir azaplarının dehşetini konu ediyor. Bir avukat olan Ozan, işinde başarılı ve yetenekli bir adamdır. Ancak iş hayatındaki başarısı karakterini oldukça kötü yönde etkilemiştir..

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017) 07:30

Bayer Leverkusen 2-4 Atletico Madrid (Maç Özeti - 21 Şubat 2017)

Atletico tur kapısını araladı: 2-4 Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçında Leverkusen'i deplasmanda 4-2 yenen Atletico Madrid, rövanş için avantaj elde etti. Karşılaşmaya baskılı başlayan taraf, ev sahibi Leverkusen old..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.065 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak'' 01:45

Irak Türkmen Cephesi Başkanı: ''Barzani Israrından Geri Adım Atacak''

Irak Türkmen Cephesi Başkanı Kerkük Milletvekili Erşat Salihi, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ndeki (IKBY) referandum konusunda Barzani'nin ısrarından geri adım atacağını savunarak, Evet' oyu diye bir şey yok, çünkü z..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması 04:37

Adanalı Kasaplardan -Askıda Et- Uygulaması

Adana Kasaplar Odası tarafından ‘askıda et’ uygulaması başlatıldı. Uygulama kapsamında kasaplar tarafından haftanın 7 günü maddi durumu iyi olmayan 7 farklı aileye 1'er kilo et dağıtılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı ..

Sevimli Köpeğin Koruma İçgüdüsü 00:31

Sevimli Köpeğin Koruma İçgüdüsü

Küçük dostunun tehlikeli yerde oynadığını ve başına bir şey gelebileceğini düşünen sevimli köpeğin koruma içgüdüsü kameraya böyle yansımış..

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul 03:44

Ceza'nın İlk Şarkısı Nefret İstanbul

Gel gelen gördü İstanbul'un çilesini çek, çek ki İstanbullu olasın Dolan taşan sokaklar ve binalar hani nerede o altın olan topraklar Yalan, yalan olan tek şey rüya rüyalarda gelen tek şey ise para Şu İstanbul'un eşsi..

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda 04:26

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda

Her şey zamanla geçermiş anladım Kalbimin tedavisini inan ben tamamladım Gözyaşı diner mi sandın denize dönmeden Aşk bu biter mi sandın bu beden ölmeden Kaçmıyorum hala burdayım dağ gibi Yaprak döksem de inan hala yerim..

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam 03:47

Nil Karaibrahimgil - Bizi Anlatsam

Böyle büyük bir aşk Filmlerde olur Yoksa nasıl bir kalp Birini görünce Küt diye durur? Kollarında olsam Bizi anlatsam Bir sessizlik olsa Gözünde yaş olsam Aksam yanağından Buz gibi bir ekran Bizi tutuşturan Tek bir sor..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan'ın Ayperi'ye karşı güzel şeyler hissetmeye mi başlıyor? Ayperi, Kaan'dan boşanmayı başarabilecek mi? Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek ..

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı 01:03

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Kaan, ciddi ciddi Ayperi ile tatlı bir evliliğe alıştı! Ver Elini Aşk, eğlence dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Kaan, imam nikahı ile evlendiği Ayp..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı 00:57

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı yayında! Ayperi, Kaan için endişelenmeye başlıyor! Kaan, aşık mı oluyor? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik ilişkiden doğan 9 ..

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı 01:04

Ver Elini Aşk 7. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Kaan, gönlünü Ayperi'ye kaptırıyor! Ayperi, Kaan'ın duygularına nasıl cevap verecek? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek g..

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm Fragmanı yayında! Kaan, Ayperi'nin peşinden köye gidiyor! Ayperi yeniden İstanbul'a dönecek mi? Hikaye ve Künye Kaan Tuğlu, bekar bir babadır. Amerika’da doktora yaparken yaşadığı tek gecelik iliş..

Orman - Jungle Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:55:22

Orman - Jungle Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar 04:10

Fakirlerin Daha Yaratıcı Olduğunu Gösteren Fotoğraflar

Sadece zeki insanların aklına gelebilecek çözümlerden biri. Turkiyedeki toplu taşıma araçlarından sag çıkabilmek icin geliştirilmiş yöntemlerden biri. Bu anneleri tebrik etmek lazım. Ellerini kullanmak yerine zekalarını ..

  • JET TV tarafından
  • 998 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Söz | 51.Bölüm 2:28:01

Söz | 51.Bölüm

Başka bir kimlikle hayatına devam eden Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) yaşadığı acılar hala dinmemiştir. Üniformasından ve Tim’den uzak olmanın zorluğu bir yana, yalnız hayatında ona eşlik eden şey kâbusları ve kaybettiklerinin..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- - 03:23

Killa Hakan & Eko Fresh & Umut Timur - Ne Fark Eder- -

Ne Fark Eder? şarkı sözleri ile Bu da gelir, bu da geçer Fazla ya da eksik ne fark eder Hayatı bilene koymaz mücadele Savaşırız gündüz gece Yaşadıklarım sanki film ya da dizi Eko bastır koçum kim tutar ikimizi Helal ..

Yeşim Mutun - Gemi 03:19

Yeşim Mutun - Gemi

Gemi şarkı sözleri ile KISIM 1 Yol aldım, denizin üzerinde. Herkesi bıraktım, bakmadım geriye. Özgürlük, bağımsızlık, ben hiç yalnız kalmadım. Yalnızlık gölgem oldu, hiç gitmez ileriye. Ülkeler, şehirler, sessiz b..

Çılgın Kuşlar 01:05

Çılgın Kuşlar

Birbirlerinin dikkatlerini çekmek için tuhaf hareket eden kuşlarımız...

  • JET TV tarafından
  • 742 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sihirli Dağ Türkçe Dublaj Hd Film İzle 1:38:17

Sihirli Dağ Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Sihirli Dağ – Race to Witch Mountain filminin konusunda Bütün dünya kumarhanelerinin şahikası bölge olarak kabul edilmiş olan Las Vegas’ın çevresinde olağanüstü gelişmeler yaşanmaktadır. Taksi şoförlüğü yapmakta olan Jac..

  • PengoTV tarafından
  • 28.775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik 36:39

Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik

Düzce'de bulunan bu konağın hikayesi oldukça ürpertici cinsten.Çeyrek asır önce yeni evlenen bir çift varmış fakat gelinin kaynanası evliliği onaylamıyormuş.Bu yüzden gelinine sürekli eziyet çektiriyormuş.Bir süre sonra ..

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Enkaz (2017) Kısa Fragman 00:29

Enkaz (2017) Kısa Fragman

ENKAZ | Kısa Fragman | HD (2017) Akasya Asıltürkmen ve Berke Üzrek’in başrollerini paylaştığı Alpgiray M. Uğurlu’nun ikinci uzun metrajlı filmi ENKAZ 10 Şubat 2017'de sinemalarda. Depremde betonların altında kalan Nisa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 8 yıl önce