#Tek başına hareket ederken kameraya yakalanan 6 tuhaf Şey

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

İstanbul’da FETÖ Operasyonu 03:49

İstanbul’da FETÖ Operasyonu

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gece saatlerinde Başakşehir’de bulunan çeşitli adreslere operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik açıla..

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı 00:56

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı

Güney Kore, Kuzey Kore’ye karşı BM üyeliğinin askıya alınması dahil ‘topyekun önlemler’ alınması çağrısında bulundu. Seul, Kim Jong un’ın üvey kardeşinin sinir gazıyla öldürülmesiyle Kuzey Kore’nin ‘haddini aştığını’ sa..

Eroin Operasyonu 03:41

Eroin Operasyonu

Deneyimli ve gözüpek bir polis olan Kemal (Luc Meranda) uyuşturucu kaçakçılarının peşindedir. Bundan rahatsız olan şebekenin başı Şinasi (Tanju Gürsu), Kemal'i öldürtmeye karar verir. Aslında hızlı bir gazeteci olan, ama..

Robot Hükümdarlığı Film İzle 1:30:04

Robot Hükümdarlığı Film İzle

İnsanların hükümdarlığında olan dünya birgün uzayın derinlerinden gelen istilacı bir robot saldırısına uğrar. Savaş çıkar fakat robot teknolojisi çok iyi olduğu için insanlar saklanmak kaçmak zorunda kalır. Robotlar tara..

  • Tv Series tarafından
  • 2.378 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mehmet Ali Erbil, Kızı Yaşındaki Güzelle Otel Çıkışı Yakalandı 01:23

Mehmet Ali Erbil, Kızı Yaşındaki Güzelle Otel Çıkışı Yakalandı

Çapkınlıkları ile gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil, kızı yaşındaki güzelle otel çıkışı görüntülendi. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil önceki gece Nişantaşı'ndaki bir otelden kızı yaşındaki bir arkadaşıyla çıktı. Objektifl..

  • ANKA tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı 01:43

Fetö’nün 34 Kasasından 17.4 Milyon Dolar Çıktı

MİT'in ele geçirdiği listenin ardından emniyet imamı ve emniyetin mahrem imamlarının bulunduğu 30 bin kişilik liste deşifre olmuştu. Yakalanan ve itirafçı olan mahrem imamların ifadelerinden ise FETÖ'nün gizli kasalarını..

Katil Damat: ''Çok Pişmanım'' 01:07

Katil Damat: ''Çok Pişmanım''

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’i öldüren damadı Cemil Karanfil, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Katil damat adliyeye giderken, Çok pişmanım dedi Yeni Akit Gazetesi Genel Ya..

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada 04:47

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada

Polisin 2 Kasım tarihinde Bahçelievler’deki bir alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla yakalanan Şirinler çetesi üyeleri, iki haftalık emniyet sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan şü..

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu 01:11

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu

Konya merkezli 34 ilde ve Antalya merkezli 24 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında toplam 135 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon düzenlendi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşt..

Çanakkale'de 39 Kaçak Yakalandı 01:33

Çanakkale'de 39 Kaçak Yakalandı

Çanakkale'de Jandarma ekiplerinin yaptığı yol kontrol çalışmalarında 39 Suriye uyruklu kaçak göçmen yakalandı. Çanakkale'nin Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi Mıhlı Mahallesi yol üzerinde Göçmen Kaçakçılığına yöne..

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin 03:31

Eski Irak Devlet Başkanı Saddam Hüseyin

Saddam Hüseyin Abdülmecid El-Tikriti (Arapça: صدام حسين عبد المجيد التكريتي; d. 28 Nisan 1937, El Avja, Tikrit - ö. 30 Aralık 2006, Kadimiye, Bağdat), Irak'ın beşinci cumhurbaşkanı (1979-2003). Arap milliyetçiliği ile A..

  • PengoTV tarafından
  • 1.458 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında 00:38

Araçlardan Hırsızlık Anı Güvenlik Kamerasında

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 8 ayrı araçtan gerçekleştirilen soygun anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.Alınan bilgiye göre, 23 Nisan Mahallesi'ndeki bir otomobilden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlü..

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici 01:16

Merkel Deniz Yücelin Tahliye Kararı Sevindirici

Alman Die Welt gazetesinin Türkiye muhabiri Deniz Yücel serbest bırakıldı. 14 Şubat 2017'den beri cezaevinde bulunan Yücel hakkında konuşan Almanya Şansölyesi Angela Merkel, kararın sevindirici olduğunu belirtti. Die Wel..

Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm İzle 2:05:06

Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm İzle

Ertuğrul’dan intikam almak isteyen Ares, adamlarıyla beraber gizlice Hanlı Pazar’a sızmıştı. Tüccarlarla konuşmak için Hanlı Pazar’a gelen Ertuğrul’un önüne Atsız’ın cesedini bırakan Ares ve adamları saldırıya geçmişler ..

28 Gün Sonra 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:57:34

28 Gün Sonra 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Ölümcül bir virüs, İngiltere’yi tehdit altına almıştır. Bir araştırma laboratuarındaki hastalıklı şempanzelerden yayılan bu virüse yakalanan insanlar zor durumdadırlar. Bu işle mücadele eden kişiler sadece virüs..

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş 02:47

Yağmur Suyundan Yararlanarak Arabasını Yıkayan Vatandaş

Sivas 'ta sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Kentte akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanağa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar, zor anlar yaşadı. Sağanak nedeniyle bazı bölgelerde ulaşım güçlükle sağlandı. Be..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sibel Can'ın Küçük Oğlu Emir Aksüt'ten Annesine Şok - Emir Aksüt Evleniyor Mu 15:51

Sibel Can'ın Küçük Oğlu Emir Aksüt'ten Annesine Şok - Emir Aksüt Evlen

Ünlü sanatçı Sibel Can'ın Sulhi Aksüt'le evliliğinden olan oğlu Emir Aksüt paylaşımı ile annesine müstakbel gelinini tanıttı. Geçtiğimiz Mart ayında 19 yaşına giren Emir Aksüt özel hayatıyla dikkat çekiyor. Daha önce de ..

  • BETA tarafından
  • 415 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz |  80.Bölüm 2:15:14

Söz | 80.Bölüm

Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) zekice planı sonucunda yakalanan Dragan (Sarp Akkaya) adalet önünde hesap vermesi için tutuklanır. nEylem’in (Meriç Aral) zor durumda olduğunu gören Tim hemen harekete geçip önlerine geleni indir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 111 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Teröristlerin telefonundan kan donduran görüntüler çıktı 01:23

Teröristlerin telefonundan kan donduran görüntüler çıktı

Ankara'da yakalanan DEAŞ'lı teröristleri cep telefonundan kan donduran görüntüler çıktı .Suriye'deki çatışma bölgesinde çekildiği belirlenen görüntülerde DEAŞ'ın küçük yaştaki çocuklara bile silah eğitimi verdiği ortaya ..

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi 05:28

Maskesiz yakalandı, polise soyadını bilmediğini söyledi

Isparta'da sokağa maskesiz çıkan 10 kişiye 900'er TL ceza uygulandı. Maskesiz yakalanan ve üzerinden kimlik çıkmayan bir genç polise soyadını bilmediğini söyledi. Polisin babasına ulaştığı gencin kimliği öğrenilerek para..

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı! 00:56

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı!

Koronavirüs olan Trump Beyaz Saray'a döndü... Maskesini çıkardığı ve nefes alırken zorlandığı anlar gündeme bomba gibi düştü!Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump günlerdir dünya gündeminin bir numaralı maddesi..

Sevgilisine koronavirüs buluşturan Berk Oktay- Çağrı benim kurbanım oldu 03:16

Sevgilisine koronavirüs buluşturan Berk Oktay- Çağrı benim kurbanım ol

Bu sezon “Savaşçı” dizisinden ayrılan ve “Yasak Elma”ya transfer olan Berk Oktay, Ulus’ta kuaför çıkışında kameralara yansıdı. Berk Oktay sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy’la beraber koronavirüse yakalanan ünlü oyuncu, ha..

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi 01:19

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi

İstanbul Göç İdaresi, ocak-temmuz ayları arasında 13 bini Afgan, 6 bini Pakistan kalanı başka ülkelerden olmak üzere 37 bin kaçak göçmenin sınırdışı edildiğini açıkladı. Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan veya oturma..

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu- Evladım elimden kayıp gitti 02:11

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu

Sultangazi’de Cemile Şenel'in öldürülmesiyle ilgili aranan firari Nusret T. yakalandı. Olay, 3 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında Sultangazi 50.Yıl Mahallesinde meydana gelmişti. Cemile Şenel (18) arkadaşlarıyla evde o..

İşte orman yakan kundakçı! 02:05

İşte orman yakan kundakçı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde aynı bölgede dördüncü noktayı yakmaya çalışan şüpheli suçüstü yakalandı.Manavgat'ta bulunan Sorgun çamlığında arka arkaya yükselen dumanlar üzerine ekipler harekete geçti. Üç ayrı noktada a..

Maşa ile Koca Ayı 21. Bölüm - Mawa Kawa 07:10

Maşa ile Koca Ayı 21. Bölüm - Mawa Kawa

Evde tek başına adlı bu bölümde Rus çizgi karakter Mawa Kawa'nın yılbaşı macerasını izleyeceğiz. Yeni yılda her zaman bir mucize olur. Bu yıl da minik kız sihirli bir şapka bulur. Ancak, ayıcık kızımız kadar şanslı değil..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.182 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sanatçı Mary Stephenson Kilden Yaptığı Eserler 04:54

Sanatçı Mary Stephenson Kilden Yaptığı Eserler

Yalnız Bir Kadın (Sanatçı Mary Stephenson)tek başına Hayal ettiği Erkeklerin Resmini Kil(Çamur)den yaptı.Bu eserlerine değerli olmasın diye isim vermedi. ayrıca Mary bu işe Londra da bir düğünden sonra yapmaya başlar. B..

Fransız yelkenci dünya rekoru kırdı 00:49

Fransız yelkenci dünya rekoru kırdı

Fransız yelkenci Thomas Coville en kısa sürede tek başına dünyanın etrafını kat etme rekoru kırdı. Pazar günü Brest kıyısına varan sporcu yaklaşık 50 günde yelkeniyle dünyayı dolaştı...

Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere 10:59

Emrah - Götür Beni Gittiğin Yere

Bu aşk böyle bitemez Bırakma terketme beni Atma beni ölümlere Atma beni zulümlere Götür beni gittiğin yere Sensiz ben nefes alamam Buralarda hiç duramam Tek başına yalnız kalamam Senin kokunu özlerim Hep yollar..