#Tek musiqi müzik dinle

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi  Kağıtta Mini Sütlü Kek 02:56

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi Kağıtta Mini Sütlü Kek

Sanıyorum muffinler içinde en ünlüsü damla çikolatalı olandır. İçinde birde süt varsa daha besleyici hale gelen bu çikolatalı kekler görünüş olarak ta çok tatlılar. Eğer kağıtta hazırlanan nefis küçük kek tarifleri arıyo..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Yarın Çok Geç Olacak 1970 Türk Filmi İzle 1:19:30

Yarın Çok Geç Olacak 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, zengin bir erkek tarafından tuzağa düşürülen bir genç kızın dramı anlatılır. Gülgün, erkek arkadaşı Teoman’la evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Oysa delikanlının gerçek niyeti gönül eğlendirmektir. Yeme..

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle 1:31:27

Dünyanın En Güzel Kokusu 2 Hd İzle

Hakan ve Derya köklü arkadaşlıklarının ardından birbirlerine aşık olmuş, masalsı bir aşk yaşamışlardır. Aşklarının meyvesi bir de bebekleri olmuştur. Ancak hayat Derya'yı zamansızca Hakan'ın ve bebek Elif Zeyno'nun yanın..

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:44

Adrift Türkçe Altyazılı Fragmanı

Gerçek bir hikayeden uyarlanan “Adrift”, tanıştıktan kısa süre sonra birbirlerine aşık olan ve hayatlarının macerasına doğru yelken açan iki insanı anlatıyor. Hevesli denizciler okyanusa açılırlar fakat yolculukları doğr..

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle 1:37:26

Yıkılan Gurur 1983 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, bir iftira sonucu evlenmek zorunda kalan iki gencin öyküsünü konu alır. İş adamı İhsan Bey, aralarında çıkan bir anlaşmazlık sonucu oğlu Ümit’i evlatlıktan reddeder. Ümit bunun üzerine şehrin civarındaki ..

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle 1:44:12

Kanun Benim 2008 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : 1882 New Mexico, Appaloosa kasabası. Kanunsuzluk ve karmaşanın hüküm sürdüğü kasabalara seyyah olarak giden iki arkadaş Virgil Cole ve Everett Hitch, gittikleri yerlerde kanun adamı olarak görev yaparlar. Kasa..

  • Tv Series tarafından
  • 8.448 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi 03:41

Fırın Kullanmadan Pratik İki Tart Tarifi

Malzemeler: 2 tek kişilik veya bir ufak boy tart için 1 paket yulaflı veya petitbor bisküvi 7-8 adet doğranmış hurma 3 yemek kaşığı kadar iri kıyılmış ceviz içi 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı 2 yemek kaşığı su 2 yemek..

Zagor ( Kara Bela ) 1971 Türk Filmi İzle 1:14:35

Zagor ( Kara Bela ) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Zagor’un bir çetenin düzenlediği soyguna engel olması anlatılır. Bir süredir ormanda dolaşan siyah maskeli bir hayalet, kabilelerden uzaklaşan Kızılderilileri öldürür. Kara kurt kabilesinin reisi Satko,..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı 01:08

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayında! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde silahlar çekiliyor; Aslı, Ferhat'ın peşini bırakmıyor! Ferhat ile Namık Emirhan'ın yüzleşmesinde, gizli gerçekler ortaya çıkar. Ferha..

Mile 22 Orijinal Fragmanı 02:50

Mile 22 Orijinal Fragmanı

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle 2:24:24

Diriliş Ertuğrul 118. Bölüm Hd İzle

Halime, Kayı Obası’nda toprağa verilmiş ve Ertuğrul bunun üzerine bir süre yalnız kalmak istemişti. Osman’a bir süt anası bulunabilmesi için civar obalara alplar gönderilmişti. Ancak uygun bir süt anası bulunamamıştı. Er..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle 1:33:07

Daha Yeni Başladık - Just Getting Started Türkçe Dublaj İzle

Amerikan istihbaratında yıllarca çalışmış bir FBI ajanı artık emekli olmuş ve eski günleri aradığı bir gün aynı onun gibi zamanında Suçluları yakalamak olmasada mafya içinde büyük patronların avukatlığını yapmış ve emekl..

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi  Bayatlamayan Patatesli Poğaça 05:13

Mayasız Sütlü Çiçek Poğaça Tarifi Bayatlamayan Patatesli Poğaça

Bu harika görünümlü patatesli çiçek şeklinde ki poğaçaları kesinlikle çok seveceksiniz. Kolay kolay bayatlamayan bu sütlü poğaça tarifini öğrenmek için tek yapmanız gerek detaylı tarifimizi izlemek ve işe koyulmak. Biz n..

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi 02:51

Kahvaltılık Süt Reçeli Tarifi

Son zamanlarda herkes tarafından merakla yapımı istenen süt reçeli tarifi hazırladık sizler için. Aslında yapımı her ne kadar kolay olsada uzun süre kaynatmak gerektiğinden biraz vakit alıyor. Aynı zamanda süt reçeli ile..

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi 02:42

Atıştırmalık Baharatlı Nohut Tarifi

500 g haşlanmış Nohut, 1 yemek kaşığı sıvı yağ, Yarım çay kaşığı toz karabiber, Yarım çay kaşığı toz zencefil, Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber, Yarım çay kaşığı kişniş, Yarım çay kaşığı kimyon, Yarım çay kaşığı muskat..

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman 02:45

Mile 22 Türkçe Altyazılı Fragman

James Silva devlet tarafından yok sayılan bir adamdır. O ve başında olduğu ekip, CIA'in en değerli, en müdahale edilemez ve hakkında çok az kişinin bilgisi olduğu bir ekiptir. 6 şehire yayılan bir zararı önlemek için giz..

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı 03:46

Külah Poğaça Ve Külah Yapımı

Malzemeler : 3/4 su bardağı ılıktan biraz sıcak süt 1/2 su bardağı sıvıyağ 1 yumurta (sarısını ayırın) 1/2 paket yaşmaya veya 1 silme yemek kaşığı tozmaya 1 yemek kaşığı tozşeker 1/2 yemek kaşığı tuz yaklaşık 4 su barda..

Lebeniye Çorbası İftar Menüsüne Enfes Köfteli Yoğurtlu Çorba Tarifi 05:48

Lebeniye Çorbası İftar Menüsüne Enfes Köfteli Yoğurtlu Çorba Tarifi

Lebeniye Çorbası için malzemeler: (4-6 kişilik) Köftesi için: 250gr. kıyma 1 adet soğan 1er tatlı kaşığı tuz ve karabiber serpmek için un (Bu malzemelerle yaptığınız köftelerin 4-6 kişi için yarısını kullanın gerisini d..

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi 04:33

Bal Kabaklı Mozaik Pasta Tarifi

MALZEMELER 750 g dilimlenmiş bal kabağı, 1 su bardağı şeker, 2 paket (400 g) petit beurre bisküvi, 1/2 su bardağı iri çekilmiş ceviz içi, 1 yemek kaşığı tereyağı, 1 çay kaşığı tarçın, Üzeri için hindistan cevizi. ******..

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi 02:50

Nişastalı Kakaolu Kolay Mantar Kurabiye Tarifi

Sizlere bu tarifimizde kakao ile yapılan çok kolay ve nefis bir mantar kurabiye tarifi vereceğiz aslında bu kurabiyelerde diğer tarifini verdiğimiz kurabiyeler gibi yapımı çok kolay bir tarif. Tek ihtiyacınız olan kurabi..

Diriliş Ertuğrul 119. Bölüm Hd İzle 2:19:43

Diriliş Ertuğrul 119. Bölüm Hd İzle

Ertuğrul, Sultan Gıyaseddin’in isteğine uyarak Moğol Hanı Ögeday’ın huzuruna elçi olarak gitmeyi kabul etmişti. Noyan ise Kayı Obası’na gelip Ertuğrul’un karşısına çıkmıştı. Sonrasında birlikte Ögeday Han’a gitmek için y..

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi 03:35

Keçi Patisi (Mayasız Pişi) Tarifi

MALZEMELER 2,5 su bardağı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı yoğurt, 1 çay kaşığı karbonat, 1 tatlı kaşığı taze sıkılmış limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz, Kızartmak için bolca yağ. ************************* Bugün de bizim ora..

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır 05:33

Hasanpaşa Köfte Tarifi Patates Püreli Kaşarlı Köfte Nasıl Yapılır

Bu videomuzda sizlere nefis bir patates püreli hasanpaşa köfte tarifi vereceğiz. Aslında yapımı çok kolay olan bu kaşarlı köfte nasıl yapılır öğrenmek için sadece videomuzu izleminiz yeterli. Videomuzda yüksek görüntü ka..

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi  Patatesli Püre Nasıl Yapılır 01:46

Sütlü Kolay Patates Püresi Tarifi Patatesli Püre Nasıl Yapılır

Sizlere bu videomuzda detaylı olarak patates püresi tarifi vereceğiz aslında patates püresi yapmak hiçte abartıldığı kadar zor değil tek önemli nokta kıvamını tutturabilmek. Bir defa yaptıktan sonra hiç bir tarife bakmay..

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı 02:04

Sosyal Medya Fenomenlerinin Atası Mahir Çağrı

Mahir Çağrı, 1999'da açtığı kişisel web sitesi ile dünyanın tanıdığı bir isim haline gelmiş, gerçek bir internet fenomeni. Dönemine göre normal kabul edilebilecek basit bir tasarım, hafif kırık bir İngilizce ile kurulan..

  • JET TV tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Düğün Çorbası Tarifi 02:56

Düğün Çorbası Tarifi

1 kase haşlanmış, didilmiş kırmızı et, 2 yemek kaşığı un, 1 yumurta sarısı, 1/2 limon suyu, 2 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 yemek kaşığı tereyağ, 4-5 su bardağı sıcak su, Tuz. *****************************************..

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..