#Tek musiqi müzik dinle

Yalın - Ama Olsun 04:11

Yalın - Ama Olsun

Canın sağ olsun Söyleyene değil söyletene bak demişler Yazdım sana çok şarkı Yazarım bir o kadar daha Umduğunla değil bulduğunla yetin demişler Seni bana nerden göndermişler Nasıl olup da kalbime kalbime eklemişler..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.062 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Metin Şentürk - Allah Biliyor 05:12

Metin Şentürk - Allah Biliyor

Metin Şentürk - Allah Biliyor Şarkı Sözleri Gönlüm sana mutlu bir aşk diliyor içimden bin defa öpmek geliyor seni sevdiğimi bilmedin amma sen bilmesen bile allah biliyor Gitmeden son defa gözlerime bak bir kez daha..

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni 03:48

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni Şarkı Sözleri Alacakaranlığın varla yok arası Zindandan hallice kibirli yalnızlığım Yaş hala tutuşmuyor, Kederim hasret olmuyor Zaman demir almıyor, Yeniliyor kızgınlığım İlelebet aşk..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.151 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Özay - Pes Etme 03:19

Tuğba Özay - Pes Etme

Pes etme ses et sen bu gece Sesime es ver sen bu gece Dilimde adın tek bir hece Aşk aşk aşk sadece Sendeki güzellik bu ne hırs Sendeki ateş bendeki hız Hadi gel sevişelim delice Şahit olsun gökteki yıldız Aşk aşk aşk sad..

Bergen - Geceler 03:50

Bergen - Geceler

akşam olup gün batınca ufkumda yalnızlıkla büyür gider çileler tek kalmışsam kimse yoksa masamda zindan olur kahır olur veremeden geceler gözyaşlarım versem artık içimde gece uzak sabah olmaz içimde kıvranırım çar..

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin 05:07

Sagopa Kajmer Ft. Orhan Gencebay - Ne Kaybederdin

Sagopa Kajmerin 2012 yılında seslendirdiği ama bugüne dek duymadığımız yeni parçası.. Ne Kaybederdin .. Sözler : Ne bende senden bir vakit var Ne bende senden kopan bir şeyim Bir bende ben ve senden bana kalan kadar..

  • PengoTV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülden Karaböcek - Ben Olmalıydım 05:05

Gülden Karaböcek - Ben Olmalıydım

o sevgi en başta benim hakkımdı biricik sevdigin ben almalıydım. gonlune baskası girmemeliydi tanrıdan dileğim ben olmalıydım o sevgi en başta benim hakkımdı biricik sevdigin ben almalıydım. gonlune baskası girmem..

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek 04:27

Ümit Besen - O Gitti Dönmeyecek

Her yerde hatırası Her şeyde izleri var Kalbim onunla dolu İçimde nefesi var Acının en acısı İçimde yangını var Kaybettim artık onu Şimdi tek duası var O gitti dönmeyecek Yıllarca özlenecek Yüzüm ne kadar gülse İçim hi..

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız 03:19

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız

Cengiz Kurtoğlu - Ah Kız Albüm Adı : Seviyorum GÖZLERİN PARLIYOR GECEMDE YILDIZ GİBİ ÇOCUKLAR KADAR SAF ÖYLE SEVİMLİ AKLIMA GELİRSİN GÖZÜMÜ AÇAR AÇMAZ KİMSE SENİN GİBİ BENİ YAKAMAZ GÖRÜR GÖRMEZ SENİ DÖNDÜM BAK ŞAŞK..

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video ) 05:00

Sagopa Kajmer - Galiba (Offical Video )

Bu ikilemlerin arkasında çok şey var Hiç bir şey bir neden değilki, Ama hak ettiğimi düşündüğümde hiç de adil değilki Sen nesin ve kimsin ? Sal yaralı balıkları gitsin, misina artık çok gergin İster istemez her şeyi..

  • umay penbe tarafından
  • 2.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda) 04:20

Kıraç - Taş Duvarlar (Zerda)

Ismarlama aşklara tahammülüm yok artık Ya beni adam gibi sev ya da çek git yolumdan. Bir gülüş bir salınışsa tek verebildiğin, istemez. Tutku isterim ve delice sevmek! Bi coştumu dur durak bilmez bu yürek. Yüreğini..

Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin 04:59

Yüksek Sadakat - Beklediğim Ne Varsa Sensin

Beklediğim Ne Varsa Sensin şarkı sözleri ile Tünemiş kuşlar gibiyim enkaz gemilerde Bırakıp gitmişsin beni bomboş şehirlerde Kış ısırır zorlu geçer ıssız sahillerde Tek parçayken de eksiktim malum nedenlerle Önümde ku..

Aşk Burada - ORKN 03:33

Aşk Burada - ORKN

Şarkı Sözü: Yaklaş, Bu kadar zaman neredeydin ? Bu kadar yalan... Kayboldun galiba karışık kafan, Her yerde birileri bizi kandıran. Gerek yok bence daha fazla zorlama, Hayat bu işte daha fazla arama, Lazımsa bu aralar ..

Sinem Güngör - Oyalama Beni 04:22

Sinem Güngör - Oyalama Beni

Kimbilir kaç günüm kaldı seninle Acısı sevinci ve her şey ile Kimbilir daha ne kadar sürücek kimbilir Yetmiyor bu sevgi bir tek an için Son defa insafa gel benim için ne olur Ne olur erteleme beni de ne olur Bir a..

Asef - Aşk Bir Kahkaha 04:23

Asef - Aşk Bir Kahkaha

Aşk Bir Kahkaha Şarkı Sözleri İle Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de ö..

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Evo & Gama - Tony Montana 03:20

Evo & Gama - Tony Montana

Şarkı Sözleri: Kendini kandırmaya devam mı? Neden olmadı ya Evinde bağırın dışarda gözle Bak bakalım bize nasılmış işler Para altın Roleks like Godfather Gucci Prada Çete evo faça tezgah kasa (ra ra ra) bura Cerrahpa..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..

Eza - Polis Alarmı 03:28

Eza - Polis Alarmı

Polis Alarmı şarkı sözleri ile Şansımı bahtımı yok edip bitirdi yeniden kader Yok olup gitmiştim rap kapımı çalana kadar Çalışabilirsin ama en fazla karınca kadar Daha da fazlası şu anda değil ama yapabilirsin olunca ka..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Sehabe  Mum - (Diss Track) 04:23

Sehabe Mum - (Diss Track)

Battle raple anılıyorsan ben yapmadığım içindir Bu değişik burda olsa derdi: “S**** ol git şimdi” Bana bilgiyle gel hadi kültür az oğlum Zeka olmadığından bu çocuk küfürbaz oldu Yanlışları gördüğünde bu söyler hep çekin..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk) 04:22

Patron & Ati242 & Bedo & Emboli - Nefret (Produced by Uğur Öztürk)

Deliye dönüyorum onun adı nefret Gözünü kapayana küfret Neyini çalabilir umduğumun Adımı karalıyo nefret X2 PATRON Bu teknik sanki bruce lee Bir destan yazabilir infaz stilim. Bu içimdeki nefret fuchs değil ceza çarpı..

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) 04:39

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak)

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) Şarkı Sözleri : Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken..

  • Candy tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sertab Erener - Ben Yaşarım 05:01

Sertab Erener - Ben Yaşarım

Sertab Erener'in, Kala Müzik etiketiyle yayınlanan Ben Yaşarım albümünde yer alan Ben Yaşarım isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz: Sertab Erener nMüzik: Emre Kula nDüzenleme: Emre KulanAnimasyon: Mehme..

  • GÜL tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ziynet Sali - Kalbim Tatilde 02:45

Ziynet Sali - Kalbim Tatilde

Ziynet Sali'nin, DMC etiketiyle yayınlanan Kalbim Tatilde isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.nnSöz & Müzik: Emrah Karakuyu (Editör: FLOOM Music)nDüzenleme: Mustafa Ceceli nYönetmen: Murad Küçüknnnetd ..

  • GÜL tarafından
  • 81 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2 01:56

Ender AYAN - ÖYLESİNE PT.2

söz müzik : ender ayan kayıt mix mastering : ender ayan #müzik #rapmüzik #türkçerap https://www.instagram.com/lenderayanl/ https://open.spotify.com/artist/3DP5MqWQmBJLYMwDgAioaK Şarkı Sözlerim ; VERSE KEYFİM OLDUK..

  • Ender AYAN tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video) 02:29

Halodayı (feat. Azer Bülbül) - Aman Güzel Yavaş Yürü (Official Video)

Aman güzel yavaş yürü ama Çok güzelsin güldüğün zaman Yapmıyorum sana hiç falan filan Ara beni yaparız mutlaka plan Nası dersen first date mi Bilmem olabilir o ow meybi Kanıma giriyosun tabi çok sevdin Yanıma gelmelisin..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 10 ay önce
Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink 03:44

Fifth Harmony - Worth It ft Kid Ink

Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink Give it to me I'm worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it Give it to me I’m worth it Baby, I’m worth it Uh huh I’m worth it Gimme gimme I’m worth it ..

  • Candy tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hakan Altun, Celil Nalçakan, Aydın Kara - Gelen Olmadı (Akustik - Arabesk) 05:19

Hakan Altun, Celil Nalçakan, Aydın Kara - Gelen Olmadı (Akustik - Arab

Günlerce bekledim boşuna onu Yokluğu getirdi benim sonumu Bu da bana kaderin bir oyunu Beni güldürmeye gelen olmadı Ağladım olmadı Sızladım olmadı Yalvardım Allahıma Gelen olmadı. Gençliğim sayende Sonsuz kabusa döndü Al..