#Tek musiqi müzik dinle

5 yaşına kadar yürüyemeyen ve konuşamayan çocuk özel eğitimle engellerini aştı 05:27

5 yaşına kadar yürüyemeyen ve konuşamayan çocuk özel eğitimle engeller

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yüzde 60 duyma problemi ve fiziksel gelişim geriliği ile dünyaya gelen, 3 yaşına kadar tek bir adım atamayarak konuşamayan Ekin Damla Yakın, aldığı özel eğitimin ikinci ayında konuşmaya ve..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Dedektif gibi iz sürdü, arabasına çarpan aracı buldu 04:40

Dedektif gibi iz sürdü, arabasına çarpan aracı buldu

Bursa'da bir iş adamı, arabasına çarpıp kaçan aracı dedektif gibi iz sürüp buldu. İş adamının tek isteği, aracın şoförünün de bulunması...

Kantaron yağının bilmeniz gereken faydaları 03:46

Kantaron yağının bilmeniz gereken faydaları

Kantaron yağını sarı veya kırmızı olarak mutlaka duymuşsunuzdur. Sarı ve kırmızı kantaron yağını ayıran tek şey bitkinin taze ya da kurutulmuş çiçeğinden hazırlanmış olmalarıdır Kantaron yağının sağlık üzerinde olumlu e..

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile] 15:45

OHA NE YAPTIM ÖYLE [PUBG Mobile]

Mithrain bugün yine tek başına takımlara karşı Erangel haritasında eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir oyun oynuyor. Başlarda yeteri kadar kill alamasa da oyunun sonunda hakkını vermeyi başardı! :)..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

HEADSHOT HAYAT KURTARIR [PUBG Mobile] 22:30

HEADSHOT HAYAT KURTARIR [PUBG Mobile]

Mithrain'in Erangel haritasında Military bölgesinde başladığı oyunda yine rakiplerine M416&AWM kombosu ile korku saldı ve HS'nin önemini bir kere daha bize hatırlattı...

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi 02:47

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi

Tüm dünya Türkiye için tek yürek oldu. Türkiye’ye birçok ülkeden yardım talebi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da o ülkelere sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti. Erdoğan paylaşımında vatandaşımızın Yanındayız ifad..

  • GÜL tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası 00:59

İzmir depremi kahraman kadın #izmir #deprem #kuşadası

İzmir depremindeki kahraman kadın tek başına tüm arkadaşlarını dışarıya çıkardı İzmir kalbimiz seninle İzmirde 6,6 şiddetinde deprem Aydın ın Kuşadası açıklarında Ege. Denizi'nde bir deprem oldu. Kandilli Rasathanesi,..

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi 02:47

Türkiye'ye 66 Ülkeden Yardım Çağrısı Geldi

Tüm dünya Türkiye için tek yürek oldu. Türkiye’ye birçok ülkeden yardım talebi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'da o ülkelere sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti. Erdoğan paylaşımında vatandaşımızın Yanındayız ifad..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Soraya'yi Taşlamak Film İzle 1:54:23

Soraya'yi Taşlamak Film İzle

Dini taassubun yaşadığımız çağda korkunç yüzünü göstermesinin belgesi niteliğindeki bu duyarlı yapım, Freidoune Sahebjam isimli romancının Soraya'yı Taşlamak isimli eserinden sinemaya aktarıldı. Filmin konusuna gelince; ..

  • mathilda tarafından
  • 12.955 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zamana Karşı 2011 Film İzle 1:49:16

Zamana Karşı 2011 Film İzle

25 yaşından sonra fiziksel yaşlanmanın olmadığı ve sadece zamanla yaşalanılabildiği bir dünyanın olduğu, kollarındaki yazan saat göstergesindeki kadar yaşanabilen bir dünya ve yaşam süresinin olmadığı yani paranın ve güc..

  • mathilda tarafından
  • 30.463 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi 06:28

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi

Dünyayı Ağlatan 5 Çocuk Resmi DÜNYAYI AĞLATAN 5 ÇOCUK Akbaba ve Afrikalı çocuğun ağlatan hikayesi Bhopal faciası bebek, Aylan Bebek, Kürtaj bebek fotoğrafı Omira Sançez 5) Tıp tarihine geçen fotoğraf Anne karnında ..

  • Dini Mubin tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Türkiye El Bombası Kutusu Üretti 01:35

Türkiye El Bombası Kutusu Üretti

Türkiye yerli ve milli silah envanterine el bombaları için özel bir ürün ekledi. Ürün el bombasının hem tek elle kullanılmasını hem de pimi çekilse dahi istenildiğinde patlamamasını sağlıyor...

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Dondurma Aşığı Sevimli Bebek 00:09

Dondurma Aşığı Sevimli Bebek

Ağlayan bu sevimli susturmanın tek bir yolu var oda dondurma... Ağlaması susmayan bebeği susturmaya bir dondurma yetiyor...

  • PengoTV tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı tedbirler olumlu olacak mı? 04:44

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı tedbirler olumlu olac

Teke Tek'te Cumhurbaşkanı'nın açıkladığı koronovirüs tedbirleri konuşuluyor.....

28 yaşında idealist bir kadın.. 01:25

28 yaşında idealist bir kadın..

28 YAŞINDA, GENÇ BİR KADIN. MERSİN'İN TEK MOTOSİKLETLİ KADIN TRAFİK POLİSİ. GÖRENLER GENELLİKLE ÖNCE ŞAŞIRIYOR SONRA TAKDİR EDİYOR....

Halaydan Kopmak İsteyen Dayı 00:19

Halaydan Kopmak İsteyen Dayı

Katıldığı düğünde halaya geçen dayı sergilediği hareketlerle adeta halaydan farklı tek başına oynamak istediğini sergilemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 152 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Boşanıyorum Çok Mutluyum 02:26

Boşanıyorum Çok Mutluyum

Zonguldak'ta boşanmak için mahkemeye giden adam, aracını süsledi. Boşanıyorum çok mutluyum diye yazdı. Tek celsede boşanan adam adliyeden güle oynaya çıktı.....

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu 01:05

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu

Baba Vanga'nın Kehanetleri Trump Hakkındaki İddiaları Doğruluyor Mu Bulgar kâhin ve mistik Baba Vanga, Trump ile ilgili son kehanetiyle yeniden gündeme geldi. Balkanların Nostradamusu Baba Vanga, Trump'ın ABD başkanı ..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Büşra son yolculuğuna uğurlandı! 01:49

Büşra son yolculuğuna uğurlandı!

ALIŞVERİŞTEN EVE DÖNÜYORDU... BİR YORGUN MERMİ ONU HAYATTAN KOPARDI... TEK SUÇU YOLDA YÜRÜMEK OLAN 17 YAŞINDAKİ HANİFE BÜŞRA KONYAR, BUGÜN GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.....

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi 04:07

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi

Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi Hakkında Bilgi Verdi Maliye Bakanı Ağbal, Süper Teşvik Paketi hakkında bilgi verdi. Ağbal, paketin yatırımcı odaklı geliştirildiğini ifade ederken Teşvik belgesi aldığınız zaman..

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk 04:31

Murat Dalkılıç - Bu Nasıl Aşk

Atacaksan küçük at bari, Yalanları yerim o zaman, Takacaksan elleri koluna bu aşk nasıl derim o zaman? Sevdiğimi bildiğini, hayatımı sildiğimi Şu bedenden geçtiğimi bir çözemedin sen Nasıl çekip gittiğine İnanmadım bitt..

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni 03:48

Ferman Akgül - İstemem Söz Sevmeni

İstemem Söz Sevmeni Alacakaranlığım Varla yok arası Zindandan hallice Kibirli yalnızlığım Yaş hala tutuşmuyor Kederim hasret olmuyor Zaman demir almıyor Yeniliyor kızgınlığım İlelebet aşk bu bendeki Kör olası yaktı iç..

Eski manken Ebru Şimşek’ten Adnan Oktar hakkında çarpıcı açıklamalar 03:41

Eski manken Ebru Şimşek’ten Adnan Oktar hakkında çarpıcı açıklamalar

Eski manken Ebru Şimşek, Adnan Oktar'a karşı yıllarca tek başına mücadele verdiğini anlatıp, Oktar’a verilen 1075 yıllık hapis cezası sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Snowboardçunun Telesiyej ile İmtihanı 00:59

Snowboardçunun Telesiyej ile İmtihanı

Tek isteği snowboard ile karlı dağın tepesinden aşağıya kaymak olan genç, telesiyeje binip yukarıya çıkmak istemiş ancak işler yolunda gitmemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce