#Tek musiqi müzik dinle

Aleyna’dan sonra bir kadın daha… 03:02

Aleyna’dan sonra bir kadın daha…

Üç şüpheli ölüm tek şüpheli… Ümitcan Uygun yine sahnede. Üçüncü şüpheli ölümün de şüphelisi o...

Hem taze hem hesaplı! 02:58

Hem taze hem hesaplı!

YAZ SEBZELERİNİ MEVSİMİNDE UCUZA ALIP KIŞIN DA TAPTAZE TÜKETMEK MÜMKÜN... BUNUN İÇİN YAPILMASI GEREKEN TEK ŞEY DOĞRU KOŞULLARDA SAKLAMAK... DOMATESTEN PATLICANA, MAYDANOZDAN KIRMIZI BİBERE DERİN DONDURUCUDA MUHAFAZA TÜYO..

İkitelli'de bulunan Masko Sanayi Sitesi'nde bir bina çöktü 02:28

İkitelli'de bulunan Masko Sanayi Sitesi'nde bir bina çöktü

Son dakika haberine göre İstanbul İkitelli'de bulunan Masko Mobilyacılar Sitesi'nde bulunan tek katlı işyerinde saat 15.20 sıralarında çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ek..

Bir tane şeftali kaç Lira 02:46

Bir tane şeftali kaç Lira

mevye ve sebzelerin fiyatlarını te tek araştırdı..

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle 2:01:56

Son Mektup Çanakkale Full Hd İzle

2015 yapımı dram katagorisindeki filmin yönetmenliğini Özhan Eren yapmaktadır.Sinemada izleyicilerden büyük beğeni alan filmin oyuncu kadrosunda ise Tansel Öngel, Nesrin Cavadzade, Bülent Sakrak gibi başarılı oyuncular y..

  • Tv Series tarafından
  • 3.724 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lila Ve Gri Saç Nasıl Yapılır 05:58

Lila Ve Gri Saç Nasıl Yapılır

Gri saç rengi ve küllü saç renklerini tercih etmek bir kaç yıl öncesine kadar düşünülemezdi bile. Ancak bir kaç yıl içerisinde saç renkleri içinde çok ciddi bir popülerliğe sahip olmayı başardı. Önceleri kadınlar tarafın..

Pamuk Prenses ve Avcı Türkçe Dublaj Hd İzle 2:07:07

Pamuk Prenses ve Avcı Türkçe Dublaj Hd İzle

Kötü kalpli kraliçe (Charlize Theron) sonsuz güç için yeryüzünde kendisinden daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prensesi (Kristen Stewart) ortadan kaldırmak için yetenekli avcıyı (Chris Hemsworth) zorla görevlendirir. Fak..

  • Tv Series tarafından
  • 42.242 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ 01:05

ABD - ÇİN FÜZE GERİLİMİ

ABD’nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Washington’un son dönemlerde füze denemeleriyle tepki çeken Kuzey Kore politikasını gözden geçirdiğini söyledi. ABD’nin Güney Kore’ye gelişmiş füze savunma sistemi yerleştirmesin..

Önce karısını sonra kendini öldürdü! 04:25

Önce karısını sonra kendini öldürdü!

İstanbul Kağıthane’de 33 yaşındaki bir koca, evde tartıştığı eşini banyoda tabancayla başından vurarak öldürdü. Daha sonra kendi başına da tek el ateş ederek ağır yaralanan koca ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay esna..

Maske tak dedi gözü gör oldu! 02:21

Maske tak dedi gözü gör oldu!

İstanbul Avcılar'da metrobüste maske takması için uyarıda bulunduğu kişi tarafından darbedilen güvenlik görevlisi Şükrü Turan, kırılan gözlük camlarının batmasıyla tek gözünü kaybetti. Güvenlik kameraları tarafından anbe..

New Girl - Preview- Coping With Change - Season 6 Ep. 19 00:30

New Girl - Preview- Coping With Change - Season 6 Ep. 19

Topluluk komedisi New Girl'ın Altıncı Sezonu, evlilikten kariyer gelişimine kadar yetişkinlik sorumluluklarını gönülden kabul ederken, Jess'i (Çooe Deschanel) ve çeteyi dünyadaki kendi yerlerini bulmaya çalışırken devam ..

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 1:58:07

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Kırklı yaşlarında, tutucu bir adam olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara sahiptir ve lise aşkıyla evlidir. Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 17.404 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bellevue 1 .Sezon  3 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 43:12

Bellevue 1 .Sezon 3 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

Annie Ryder, Bellevue kasabasında dedektiflik yapmakta olan bir kadındır. Çevresi tarafından garip biri olarak lanse edilmektedir. İşçilerin ağırlıkta yaşadığı bu kasabada, insanların felsefesi “iyilik” kavramı üzerinden..

Bellevue 1 .Sezon 4 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle 43:40

Bellevue 1 .Sezon 4 .Bölüm Hd Türkçe Altyazılı İzle

Annie Ryder, Bellevue kasabasında dedektiflik yapmakta olan bir kadındır. Çevresi tarafından garip biri olarak lanse edilmektedir. İşçilerin ağırlıkta yaşadığı bu kasabada, insanların felsefesi “iyilik” kavramı üzerinden..

98 kilodan 58 kiloya indi 02:25

98 kilodan 58 kiloya indi

MELİSA BÜYÜKKAFES, 98 KİLOYDU. SEVGİLİSİNİN TEK BİR CÜMLESİNE SİNİRLENİP HAYATININ KARARINI ALDI. TAM 40 KİLO VERİP YEPYENİ BİR YAŞAMA MERHABA DEDİ...

KORONAVİRÜS ÇÖZÜM MERKEZİ 03:00

KORONAVİRÜS ÇÖZÜM MERKEZİ

4 EKİP, 30 PERSONELLE TEK AMAÇ: EN HIZLI VE GÜVENLİ SAĞLIK HİZMETİNİ SUNABİLMEK..

Ellerini Kullanmadan Bira Dolu Bardağı Fondipleyen Kız 00:15

Ellerini Kullanmadan Bira Dolu Bardağı Fondipleyen Kız

Arkadaşlarıyla eğlence mekanında bir genç kız ellerini kullanmadan bira dolu bardağı tek seferde bitirdi...

  • PengoTV tarafından
  • 183 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ukraynalı kadınları unutmadı! 02:29

Ukraynalı kadınları unutmadı!

İSTANBUL'DA YAŞAYAN UKRAYNALI BİR KADIN, SAVAŞ MAĞDURLARI İÇİN KAMPANYA BAŞLATTI. ÖZELLİKLE DE KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN KIŞLIK KIYAFET TOPLAMAYA ÇALIŞIYOR... UKRAYNA'DA KALAN OĞLU VE ANNESİNE DE TEK BİR MESAJI VAR, NE ..

Ev sahibi kiracıya saldırdı 01:17

Ev sahibi kiracıya saldırdı

ANTALYA'DA BİR ADAM TEK KATLI EVİNİ KİRAYA VERMİŞTİ... EVİNDEN ALEVLER YÜKSELDİĞİNİ ÖĞRENİNCE KOŞARAK GİTTİ. SORUMLU TUTTUĞU KİRACISINA SALDIRDI... MAHALLELİ ÖFKELİ EVSAHİBİNİ ÇOK ZOR UZAKLAŞTIRDI...

Beşiktaş’ta istinat duvarı evin üstüne çöktü 03:11

Beşiktaş’ta istinat duvarı evin üstüne çöktü

Beşiktaş'ta istinat duvarı, altında bulunan tek katlı evin çatısının üstüne çöktü. Çökme nedeniyle çatısı zarar gören ev kullanılamaz hale geldi. Meydana gelen çökmede maddi hasar oluşurken can kaybı yaşanmadı...

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun 01:35

Hollanda'dan Türklere Türk Vatandaşlığını Bırakın, Ülkeye Entegre Olun

Hollanda’da kritik seçimlere bir gün kala yarışın iki favori partisi iktidardaki Liberal ve Demokrat Halk Partisi lideri Başbakan Mark Rutte ile ırkçı lider Geert Wilders canlı yayında kozlarını paylaştı. Türkiye ile Ho..

Özlem - Özdemir Asaf 01:29

Özlem - Özdemir Asaf

Bir gece, Gecede bir uyku.. Uykunun içinde ben.. Uyuyorum, Uykudayım, Yanımda sen. Uykumun içinde bir rüya, Rüyamda bir gece, Gecede ben.. Bir yere gidiyorum, Delice.. Aklımda sen. Ben seni seviyorum, Gizl..

Deniz Ateş Böceğinin Okyanusu Maviye Boyaması 00:32

Deniz Ateş Böceğinin Okyanusu Maviye Boyaması

Avustralya’nın güneydoğusunda bulunan Tazmanya Adası'nda deniz ateş böceği saçtığı mavi ışıkla adayı fosfor mavisine boyadı. Tazmanya adasının kuzeyinde George Town kasabasının yakınlarında, sahil kenarı boyunca deniz at..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baba Candır 63. bölüm fragmanı 00:34

Baba Candır 63. bölüm fragmanı

Salih’in üç çocuğu da büyümüş ve hayata atılma yaşına gelmiştir. Salih’in hayattaki tek amacı çocuklarının hem iş hayatında, hem de özel hayatlarında mutlu olduklarını görmektir. Çocuklar ise, artık büyüdükleri için, bab..

Amasya'da Meslektaşını Darp Ettiği İddia Edilen Profesör Konuştu 04:53

Amasya'da Meslektaşını Darp Ettiği İddia Edilen Profesör Konuştu

Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tartıştığı Dr. Öğretim Üyesi Ercan Kahraman'ı darp ettiği iddia edilen Prof. Dr. Hamit Serdar Başbuğ, Birbirimize fiziki olarak temas ettik. Tek taraflı bir darp olmadı. Benim de di..

Bandırma'Da İki Katlı Tarihi Bina Kül Oldu 03:15

Bandırma'Da İki Katlı Tarihi Bina Kül Oldu

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde tarihi bina kül oldu. Bandırma'nın deniz kenarında kalan tek tarihi bina nedeni bilinmeyen bir sebeple kül oldu...

Ödemiş’te minibüs devrildi- 11 yaralı 00:23

Ödemiş’te minibüs devrildi- 11 yaralı

İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Balabanlı Mahallesi yolunda meydana gelen tek taraflı trafik kazasında, dere yatağına devrilen panelvan minibüs içinde bulunan 11 kişi yaralandı...

Ocaklı Dj 00:10

Ocaklı Dj

Bu Dj dayının hiç bir alet edevat ve elektriğe ihtiyacı yok, dayı için tek gerekli şey bir ocak... Dayı eline aldığı ocak ile Dj olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Esenyurt’ta lise çıkışı ortalık birbirine girdi, 'dedikodu' kavgası kamerada 01:23

Esenyurt’ta lise çıkışı ortalık birbirine girdi, 'dedikodu' kavgası ka

Esenyurt'ta bir özel okulun çıkışında ortalık birbirine girdi. Dedikodu nedeniyle çıktığı söylenen kavgada önce kızlar saç başa kavga ederken daha sonra erkek öğrencilerin tek bir öğrenciyi linç etmeye kalktı. Yaşanan an..

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat) 05:01

Hoşçakal (Kızın Sese Dikkat)

Merhaba gelmeyen sevgilim, merhaba sevmeyen sevgilim, merhaba yalnızlığın ortasın da terk edip giden sevgilim. Merhaba Tanıdın mı bu ihanet ettiğin kızı? Senin istediğin gibi başlayayım sözlerime. Neden terk ettiniz ki..