#Tekirdağ İl emniyet müdürlüğü

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te 00:30

Son Dakika! 132 Maddelik Anayasa Uyum Paketi Meclis'te

Anayasa değişikliğine uyum amacıyla yargıyla ilgili bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Adalet Bakanlığı Kanunlar Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan kanun tasarısı..

Adana'da Ölümüne Serinlik 03:32

Adana'da Ölümüne Serinlik

Adana'da çocuklar, sıcakların artmasıyla birlikte boğulma tehlikesine aldırmadan sulama kanallarında serinliyor. Afrika sıcaklarını bekleyen Adana'da termometreler 38 dereceyi gösterdi. Dinlenme parklarının müdavimleri..

Denizde Erkek Cesedi Bulundu 04:09

Denizde Erkek Cesedi Bulundu

Edinilen bilgiye göre, Liman Caddesi mevkisinde serinlemek için liman arkasına gelen vatandaşlar, deniz yüzeyinde bir kişinin hareketsiz şekilde olduğunu görmesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ek..

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı 00:10

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı

Edirne'de etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 10 dakika süren yağışın ardından bazı sokaklarda su birikintileri meydana gelirken, bir kişi üzerine devrilen ağaç dalı sebebiyle başından yaralanara..

Bu Balıklara el Süren Ağır Cezada Yargılanacak 02:11

Bu Balıklara el Süren Ağır Cezada Yargılanacak

Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü Su Ürünleri Koruma Kontrol görevlileri tarafından yapılan denetimlerde yasal boy sınırı altında avlandığı için el konulan 90 ton istavrit soğuk hava depolarında bekletiliyor. Balı..

Osmaniye'de Orman Yangını 00:31

Osmaniye'de Orman Yangını

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde orman yangını çıktı. Düziçi ilçesi Yeşilyurt Köyü'nde çıkan yangına, 3 helikopter, 2 Amfibik uçak ve 20 araröz desteğiyle müdahale ediliyor. Yeşilyurt köyündeki ormanlık alanda henüz belirle..

Gazeteci Kadir Demirel’i Öldüren Damadı İstanbul’a Getirildi 00:26

Gazeteci Kadir Demirel’i Öldüren Damadı İstanbul’a Getirildi

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i öldüren damadı Cemil Karanfil İzmir'de yakalanmasının ardından İstanbul'a getirildi. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlı burada yapılacak sorgusunu..

AFAD Tatbikatı Gerçeği Aratmadı 02:51

AFAD Tatbikatı Gerçeği Aratmadı

Isparta'da Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) kapsamında, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından kentteki tüm kurumlar ile 15 araç ve 81 personelin katılımıyla gerçekleştirilen saha tatbikatı gerçeği aratmad..

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu 01:38

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu

Bursa'da düzenlenen uyuşturucu operasyonda 3 kilogram esrar ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlılar M.Z.G. ve G.G'nin Diyarbakır'dan uyuşturucu getirip Bursa'da pa..

Kastamonu’da Koca Dehşeti  1 Ölü, 1 Yaralı 02:48

Kastamonu’da Koca Dehşeti 1 Ölü, 1 Yaralı

Kastamonu’da bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen ve sığınma evinde kalan eşini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önünde silahla vurarak öldürdü. Saldırıda bir kişi de yaralandı...

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı 01:36

Ankara Merkez Olmak Üzere Çok Sayıda Gözaltı

2012 yılında Polis Akademisi sınavına çalınan sorularla girip kazananlara yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 25 ilde operasyon başlatıldı. Çok sayıda gözaltı var. Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü eki..

Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor 04:57

Hollywood Türk Film Festivali Başlıyor

Bu yıl ilk defa dünya sinemasının kalbi olan Los Angeles’ta düzenlenecek olan “Hollywood Türk Film Festivali” için geri sayım başladı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Sinema Genel Müdürlüğü’nün destekleriyle, 20-22 E..

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İstanbul Trafiğinde Yağmur Yoğunluğu 01:03

İstanbul Trafiğinde Yağmur Yoğunluğu

İstanbul'da il genelinde yağış etkili olurken, yağışın iş çıkışı saatine denk gelmesi birçok yerde yoğun trafik oluşturdu. Yağmurun etkisini arttırdığı kent genelinde oluşan yoğun trafik drone ile havadan görüntülendi. M..

Çanakkale’de Yanan Orman Alanları İlk Kez Drone İle Görüntülendi 01:27

Çanakkale’de Yanan Orman Alanları İlk Kez Drone İle Görüntülendi

Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde yangınla mücadele çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çanakkale’de 2017 yılında 468 açık alanda yangın meydana gelirken, bunların 42’si olan orman yangınında ..

Yakıt Deposunda Uyuşturucu Ticareti 01:36

Yakıt Deposunda Uyuşturucu Ticareti

Adıyaman’da Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları operasyonda otomobilin yakıt deposuna gizlenmiş vaziyette uyuşturucu madde ele geçirdi...

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı 00:26

Siirt'te Şiddetli Dolu Yağışı

Siirt'te sağanak yağış ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.Yaklaşık 20 dakika süren dolu yağışının ardından kent merkezi beyaza bürünürken sürücüler, araçlarını park ederek yağışın dinmesini bekledi.Yayaların zor anlar yaşad..

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden 'Koku' Açıklaması 06:31

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden 'Koku' Açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden Tuzla’da yaşanan kokuya ilişkin İGDAŞ, İtfaiye, İSKİ, AKOM, UMKE, İl Çevre Müdürlüğü ekipleri ve zabıta ekiplerinin bölgede araştırmalarının devam ettiği kaydedildi. İBB'den yapılan son..

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu 02:03

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı nı protesto etmek için geçtiğimiz pazar günü Kadıköy'de izinsiz gösteri yapmak isteyenlere tepki gösteren kafededeki..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fatih Portakal- Vatan Haini Değilim Yörüğüm 12:04

Fatih Portakal- Vatan Haini Değilim Yörüğüm

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün geçtiğimiz günlerde hizmete açtığı alt-üst soy bilgisi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.Bunun son örneği de FOX Ana Haber Bülteni Sunucusu Fatih Portakal oldu.Portakal, kend..

  • BETA tarafından
  • 1.077 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tramvayda Evlilik Cüzdanını Unutmak 01:37

Tramvayda Evlilik Cüzdanını Unutmak

Samsun Büyükşehir Belediyesi Hafif Raylı Sistem A.Ş.(Samulaş)'de unutulan eşyalar şaşkınlık uyandırıyor. Unutulan eşyalar arasında evlilik cüzdanının yanı sıra; üniversite ve lise diploması, bisiklet, okey takımı, telefo..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Marmara'da Dolu Uyarısı Araç Sahiplerine Önlem Aldırdı 02:19

Marmara'da Dolu Uyarısı Araç Sahiplerine Önlem Aldırdı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yağış ve dolu uyarısı üzerine bazı araç sahipleri, araçlarının üstünü kapatarak önlem aldı...

İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı 00:56

İstanbul'da Gökyüzünü Şimşekler Aydınlattı

İstanbul'da meteorolojiden yapılan uyarıların ardından beklenen yağışla birlikte çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi AKOM'un uyar..

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı 01:19

İstanbul'da Beklenen Yağış Başladı

İstanbul için meteoroloji ve AKOM'dan yapılan İstanbul'da beklenen sağanak ve dolu yağışı başladı. Kısa süreli etkili olan dolu yağışından bir vatandaşın kendisini tepsiyle korumaya çalıştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü v..

Kerimcan Durmaz'ın Kulağını Çekin Dediği Kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı 04:25

Kerimcan Durmaz'ın Kulağını Çekin Dediği Kişi Ünlü Şarkıcı Çıktı

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 Temmuz 2018 günü, elebaşılığını Savaş S’nin yaptığı organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. İzmir’de düzenlenen başka bir operasyon kapsamında cezaevinde ..

  • BETA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Antalya'da Orman Yangını 01:23

Antalya'da Orman Yangını

Antalya'da orman yangını Antalya'nın Aksu ilçesinde orman yangını çıktı. Kurşunlu mevkinde ormanlık alanda başlayan yangına müdahale etmek üzere Orman Bölge Müdürlüğü ve Antalya Büyükşehir Belediyesine ait 2 uçak, 7 heli..

Sorduğu Soruyu Bilemeyince Öğrencisini Tokatladı 00:14

Sorduğu Soruyu Bilemeyince Öğrencisini Tokatladı

Bolu Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda görevli G. Y. isimli öğretmen, öğrencilerinden birisinin sorduğu soruyu bilememesi üzerine sınıf tahtası önünde kulağını çekerek kafasına tokat attı. Öğretmeninden şiddet gören çocuğu..

Aydın dağları alevlere teslim oldu 01:59

Aydın dağları alevlere teslim oldu

Aydın'da sabah saatlerinde başlayan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan devam eden tüm çabalarına rağmen söndürülemedi. Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait tüm helikopterlerin su taşıdığı yangını köylüler endişeli gözler..

Konya'da üç boyutlu 'Büyük Taarruz' ve 'Ayasofya' gösterimi 01:26

Konya'da üç boyutlu 'Büyük Taarruz' ve 'Ayasofya' gösterimi

İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı temasıyla “Büyük Taarruz” ve Ayasofya , yerli teknoloji ile üç boyutlu olarak gösterime sunuluyor...

Bu merkez, koronalıların ihtiyaçlarını karşılıyor 05:56

Bu merkez, koronalıların ihtiyaçlarını karşılıyor

Adana'da, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmete giren ‘Covid-19 Çağrı Merkezi’, test sonucu pozitif çıkan vatandaşların ve kendilerinde hastalık şüphesi olduğunu belirten vatandaşların, mobil müdahale ekibiyle ihtiyaçla..

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi 01:43

Taksim’de Toplu Taşıma Araçlarında Korona Virüs Denetimi

Son günlerde artan koronavirüs vakalarının ardından Taksim'de toplu taşıma araçlarında denetimler yapıldı. Son zamanlarda etkisini daha çok gösteren koronavirüs vakalarının ardından toplu taşıma araçlarında denetimler ya..