#Tekirdağ İl emniyet müdürlüğü

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi 03:36

Karantinasının Son Gününde Dışarı Çıktı, 3 Bin 500 TL Ceza Yedi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen, 4 gün boyunca korona virüs (Covid-19) denetimlerinin sıklaştırılmasına yönelik genelge sonrası Karabük Şehiriçi Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ..

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor 01:23

Yalova'da Kar Yağışı Etkili Oluyor

YALOVA’DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR Yalova'da dün gece saatlerinde başlayan kar, kent genelinde etkisinin arttırdı. Karayolları ekipleri Yalova-Bursa kara yolu Süpürgelik mevkisinde çalışma yürütüyor. Yolda tuzlama ve yo..

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor 03:59

Bolu Dağı’nda Yoğun Kar Yağışı ve Sis Ulaşımı Olumsuz Etkiliyor

Türkiye’nin en önemli geçiş güzergahlarından birisi olan Bolu Dağı’nda mart ayında yağan kar yağışı etkisini arttırdı. Tipi halinde yoğun bir şekilde yağan yağış ve sis ulaşımı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürl..

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor 03:19

Sınır Kentinde Korona Tedbirleri Arttırılıyor

Kilis’te artan korona virüs vakaları nedeniyle İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alınırken, 50 dekardan az arazisi olanların sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulmayacağı bildirildi. Kilis Valisi Rec..

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu 03:36

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu

Bursa’dan, pandemi sürecinde memleketi Şırnak’ın Uludere ilçesine gelen Yekta Ürün, kaymakamlık ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteği ile sera kurdu. Yüzde 70 hibe desteği alan Ürün, kiraladığı 16 dönüm arazinin ..

Müsilaj 9 Günde Temizlendi- Denizler Eski Haline Döndü 00:56

Müsilaj 9 Günde Temizlendi- Denizler Eski Haline Döndü

Yalova’da Marmara Denizi Koruma Eylem Planı kapsamında 9 günde bin 478 metreküp müsilaj toplandı. Çalışmalara Liman Başkanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Taşköprü Belediyesi ekipleri ..

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi 01:19

7 aylık bilanço- 37 bin göçmen sınırdışı edildi

İstanbul Göç İdaresi, ocak-temmuz ayları arasında 13 bini Afgan, 6 bini Pakistan kalanı başka ülkelerden olmak üzere 37 bin kaçak göçmenin sınırdışı edildiğini açıkladı. Türkiye'ye kaçak yollarla giriş yapan veya oturma..

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu- Evladım elimden kayıp gitti 02:11

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu

Sultangazi’de Cemile Şenel'in öldürülmesiyle ilgili aranan firari Nusret T. yakalandı. Olay, 3 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında Sultangazi 50.Yıl Mahallesinde meydana gelmişti. Cemile Şenel (18) arkadaşlarıyla evde o..

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke eden gerçek ortaya çıktı! 02:03

Böbrek taşını düşürdüğüne inanıp içiyorlardı! Test sonuçlarında şoke e

Muş’ta, böbrek taşını erittiği ve şifalı olduğu iddia edilen suyun mikrop saçtığı tespit edilmesine rağmen, Türkiye'nin dört bir yanından bölgeye gelenler içmeye devam ediyor. Muş Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları..

4 gündür aranan otelci Nuri Yıldız'dan kötü haber geldi! 01:26

4 gündür aranan otelci Nuri Yıldız'dan kötü haber geldi!

Avcılar'daki evinde boğazı kesilerek öldürülen Esra Yıldız'ın kayıp olarak aranan eşi Nuri Yıldız, Beylikdüzü'nde başına bir el ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu. Esenyurt'taki TEM Haramidere bağlantı yolunda terk ..

Trabzon Eski Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, HES İçin Çıkarılan ÇED Raporu Hileli 05:54

Trabzon Eski Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, HES İçin Çıkarılan ÇED Raporu

Trabzon'un Araklı ilçesinde köylüler, iptali için yargı sürecinin devam ettiği HES'in tünel inşaatını durdurarak iş makinalarını tünelden çıkardı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi eski Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, yapılmak i..

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı! 01:31

Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmala

Şırnak'ın İdil ilçesinde bulunan Türkiye’nin ilk petrol kuyusunda 88 yıl sonra yeniden sondaj çalışmalarına başlandı. Türkiye’nin ilk Petrol arama kuyusu olan 2 yıl sonra, 1936’da da yeterli rezerv olmadığı gerekçesiyle..

Deaş'ın Kerkük Saldırısının Ardından Şiddetli Çatışmalar Yaşanıyor 01:17

Deaş'ın Kerkük Saldırısının Ardından Şiddetli Çatışmalar Yaşanıyor

Deaş'ın Kerkük Saldırısının Ardından Şiddetli Çatışmalar Yaşanıyor Irak'ın Kerkük kentinde, terör örgütü DEAŞ üyesi iki intihar eylemcisinin eski emniyet binasını ele geçirmesinin ardından güvenlik güçleriyle teröristle..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Twitter Bombacısı Yakalandı 00:23

Twitter Bombacısı Yakalandı

Twitter Bombacısı Yakalandı Sosyal medya hesabı üzerinden havalimanında patlama olacağını yazan Eren Kılınç (1992), Fransa’ya gitmek için geldiği Atatürk Havalimanında yakalandı. Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğünde ..

Fetö'cülerin Emniyette Kritik Görevlere Atanmasını Sağlamış 00:28

Fetö'cülerin Emniyette Kritik Görevlere Atanmasını Sağlamış

Fetö'cülerin Emniyette Kritik Görevlere Atanmasını Sağlamış Kırşehir Emniyet Müdürlüğündeki kritik görevlere Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensuplarının atanmasını sağladığı iddia edile..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor 01:20

Kurtulmuş- -İlk bulgular PKK'ya işaret ediyor

İstanbul Beşiktaş'ta düzenlenen terör saldırılarının ardından Türkiye genelinde bir günlük yas ilan edildi. Hükümet yetkilileri 30'u polis memuru toplamda 38 kişinin şehit olduğu saldırıda ilk bulguların PKK'ya işaret ..

Reina canisinin Taksim'de çektiği selefie videosu 00:45

Reina canisinin Taksim'de çektiği selefie videosu

Emniyet, akşam saatlerinde Reina Saldırganın olduğu iddia edilen kişinin sosyal medyada görüntüleri paylaşıldı..

  • PengoTV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö Sebebiyle Emniyetten İhraç Edilenlerin Askerlik Yapma Zorunluluğu Var 02:22

Fetö Sebebiyle Emniyetten İhraç Edilenlerin Askerlik Yapma Zorunluluğu

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, FETÖ soruşturmaları sebebiyle emniyet teşkilatımızdan ihraç edilenlerin askerlik yapma zorunluluğu var, bu bir mecburiyet. dedi...

Down Sendromlu Metin'in Hayali Gerçek Oldu 01:22

Down Sendromlu Metin'in Hayali Gerçek Oldu

Tek hayali polislik olan down sendromlu 12 yaşındaki Metin Işık, doğum günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte polis üniforması giyerek emniyet müdürü koltuğuna oturdu...

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Sevimli Dostlar ile Okul Öncesi Eğitici Çocuk Şarkıları 2017 12:04

Sevimli Dostlar ile Okul Öncesi Eğitici Çocuk Şarkıları 2017

Sevimli Dostlar Nil - Mert - Şaşkın Ördek ve Unutkan Balık ile çocuklarımız hem eğleniyor hem de öğreniyor. Her zaman güvenle çocuk şarkısı çocuklara bisiklet scooter kullanırken koruyucu kask ve dizlik takmaları gerekti..

Korkunç Kaza !! 01:21

Korkunç Kaza !!

Trafik kazalarının zincirleme olarak gerçekleştiği bir kaza daha....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Saray önünde şüpheli araç 01:43

Beyaz Saray önünde şüpheli araç

ABD gizli servisi Beyaz Saray önündeki güvenlik noktasında durdurulan şüpheli bir aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı. CNN televizyonu söz konusu aracın içinde patlayıcı madde olduğunu ileri sürdü. Ancak e..

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı 00:36

Lİse Devriyesi 2. bölüm fragmanı

Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz’ün Emniyet Amiri Necdet Yılmaz’dan yeni bir görev teklifi alması sonucu şekilleniyor. Yiğit görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızacak ve uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çeti..

Serkay Tütüncü Kimdir? 00:50

Serkay Tütüncü Kimdir?

7 Şubat 1991 tarihinde İzmir Tire'de doğmuştur. 2007 – 2012 tarihleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulübünde amatör olarak futbol oynadı. Ege Üniversitesinde okumuştur. Survivor 2016 yarı..

81 İldeki FETÖ'nün Mahrem Yapılanması Operasyonunda 1120 Gözaltı 00:57

81 İldeki FETÖ'nün Mahrem Yapılanması Operasyonunda 1120 Gözaltı

FETÖ'nün emniyet teşkilatındaki mahrem yapılanmasına yönelik Ankara merkezli 81 ilde 8 bin 500 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda, hakkında gözaltı kararı alınan 3 bin 224 şüpheliden bin 120'si gözaltına alındı...

Darbeci Pilotlar 15 Temmuz'da F 16'larla Böyle Bombaladı 07:35

Darbeci Pilotlar 15 Temmuz'da F 16'larla Böyle Bombaladı

15 Temmuz gecesi Ankara Emniyet Müdürlüğünü bombalayan F-16 savaş uçaklarına ait görüntü kayıtlarına AA ulaştı. Kaynak :AA..

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı 00:57

Kahramanmaraş'ta 11 FETÖ'cü Tutuklandı

Kahramanmaraş'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 11 kişi tutuklandı. Alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş Kaçaklılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince E..